میرنیوز
به گزارش ایسنا، حبیب الله اسدنژاد، نائب رئیس کانون سراسری انجمن های صنفی مرغ گوشتی کشور در برنامه رادیویی اظهارکرد: برآورد تولید جوجه ی یک روزه از نیاز کشور بالاتر بوده و متاسفانه در سایه نبود نظارت، بخش زیادی از جوجه های تولیدی توسط واحدهای مرغ مادر و به صورت غیرقانونی از کشور خارج می شود.
وی از کمبود و گران شدن جوجه یک روزه به دلیل خروج از کشور سخن گفت و افزود: در حال حاضر واحدهای تولیدی مرغ که باید نیاز کشور را تأمین کنند برای تأمین جوجه یک روزه دچار مشکل شده اند.
اسدنژاد قیمت مصوب جوجه یک روزه را ۴۲۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: متاسفانه در حال حاضر واحدهای مرغداری جوجه یک روزه را حتی با قیمت ۶۲۰۰ هم نمی توانند تهیه کنند.
نائب رئیس کانون سراسری انجمن های صنفی مرغ گوشتی کشور از دستگاه های نظارتی درخواست کرد که به این موضوع ورود کنند و جلوی خروج این جوجه ها توسط واحدهای مرغ مادر را که منجر به بحران در تولید داخل می شود بگیرند.
وی با تصریح بر اینکه پایش و رصد و نظارت بر این حوزه و شناسایی زنجیره قاچاق جوجه های یک روزه کار سختی نیست، گفت: آمار قاچاق جوجه های یک روزه بالاست و ما به نسبت برنامه ریزی ها برای تأمین جوجه یک روزه ۱۰ تا ۱۵ درصد عقب هستیم.
نائب رئیس کانون سراسری انجمن های صنفی مرغ گوشتی کشور گفت: اگر در ۱۵ تا ۲۰ روز آینده برای این موضوع فکری نشود بازار مرغ دچار التهاب خواهد شد.
اسدنژاد با تذکر این نکته که نباید همه تقصیرها را به گردن واسطه ها و دلالان بیندازیم، گفت: در این قضیه، سود واحدهای مرغ مادر مطرح است و این، تأمین مرغ توسط واحدهای مرغ گوشتی را دچار مشکل کرده و هم هزینه تمام شده ما را بالا برده است.
وی از سیاست های دستوری و دخالت های دولت انتقاد کرد و گفت: دخالت های دولت در راستای اصل ۴۴ قانون اساسی باید به حداقل برسد و تصدی گری به واحدهای تولیدی واگذار شود.
در ادامه، پرویز اوسطی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: زنجیره مرغ حلقه های متعددی دارد که اگر این حلقه ها در تعادل با هم نباشند مشکلاتی پدید می آید.
وی افزود: امیدواریم با آسیب شناسی و مبانی علمی و فنی برای این حوزه در سال ۱۴۰۰ ثبات و آرامشی در بازار حاکم شود.
اوسطی تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به این بخش و عدم نظارت کامل و دقیق را عامل به وجود آمدن شبکه نفوذ، دلالی و سودجویی دانست و گفت: مصادیق این دلالی ها و سودجویی ها در کشور ما فراوان است.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس عنوان کرد: دوستان وزارت جهاد اذعان کردند که جوجه به اندازه کافی ریخته شده و برای ماه های آینده مشکلی نداریم ضمن اینکه قاچاقی هم که وجود دارد بر اساس گزارش دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی خیلی قابل توجه نبوده و قابل کنترل و مدیریت است.
اوسطی با بیان اینکه جوجه های یک روزه در استانهای مرزی و در قالب کوله بری قاچاق می شود افزود: گزارش ها حاکی از این است که تعداد جوجه های یک روزه که قاچاق می شود خیلی قابل توجه نیست اما برنامه ریزی شده که تخم مرغ نطفه دار در داخل کشور باشد تا در صورت کمبود از این ظرفیت هم استفاده شود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
ترمز افزایش قیمت طلا کشیده شد
اروپا در آستانه یک بحران گازی دیگر
۱۳۰ هزار میلیارد تومان برای تهاتر سوخت در نظر گرفته شد
ابلاغیه پرورش کاکتوس در راستای توسعه کشت گیاهان کم آببر
هاشمی: نگاه منفعلانه به فناوری جواب نداده است
دیگر خاموشی در بخش خانگی نداریم؟
در کمتر از ۵ سال از صادرکننده سوخت به واردکننده تبدیل شدیم
جاده ۱۵ استان امروز بارانی است
فرزین: ریال دیجیتال به زودی عملیاتی میشود
رشد ۴۴۷۴۱ هزار واحدی شاخص کل بورس
فرزین: ریال دیجیتال به زودی عملیاتی می شود
تنظیمگری و نظارت بر مبادله رمزپولها وظیفه قانونی بانک مرکزی است
برف و باران نوار غربی کشور را فرامیگیرد
یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظامهای پرداخت برگزار شد
شروط مهم واردات خودرو در آیین نامه جدید دولت
۶ دستور همتی به رئیس کل جدید گمرک
قیمت جهانی طلا ۵ آذر؛ هر اونس ۲۶۹۵ دلار و ۶ سنت
قیمت جهانی نفت ۵ آذر؛ برنت ۷۴ دلار و ۸۶ سنت شد
آیین نامه جدید واردات خودرو ابلاغ شد
پیشرفت ۸۸ درصدی پروژه بنزینسازی پالایشگاه تهران
تخلیه و بارگیری ۱۵۵ میلیون تن کالا در بنادر طی ۸ ماهه ۱۴۰۳
چک الکترونیک راهکاری برای افزایش امنیت مبادلات
۳۰ هزار تن قهوه در ۷ ماهه امسال وارد کشور شد
شیوه تعیین فهرست سیگار تولید داخل با نشان خارجی اصلاح میشود
قیمت برق تجدیدپذیر برای صنایع در آذرماه اعلام شد
نتیجه بیست و نهمین مرحله حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
قیمت برق تجدیدپذیر برای صنایع در آذر ماه اعلام شد
فرآیندهای مالیاتستانی، سیستمی میشود
۵۶ تکلیف روی میز شورای ملی تامین مالی
۳۲۲ کیلومتر راه و راهآهن در ۱۰۰ روز به بهرهبرداری و احداث رسید