میرنیوز
به گزارش خبرگزاری تسنیم، با توجه به جایگاه قانونی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و کارگروههای استانی، این ستاد خود را مکلف می داند با استفاده از کلیه ظرفیتهای قانونی مواد 61 و 62 قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقای نظام مالی، افزایش هم افزایی بین دستگاههای عضو ستاد و مطالبه گری جدی از سایر دستگاه های اجرایی، نسبت به مانع زدائی و پشتیبانی از بخش تولید اقدام کرده، تا زمینه تحقق اهداف جهش تولید و شعار سال را با همکاری سایر قوا و ارکان حاکمیتی فراهم آورد.
متن این اطلاعیه به شرح زیر است :
ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و کارگروه های استانی به عنوان مرجع قانونی پشتیبانی و مانع زدائی بخش تولید، خود را مکلف می دانند از کلیه ظرفیت های قانونی مواد 61 و 62 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی و هم افزایی دستگاه های عضو ستاد استفاده کرده و برای تحقق اهداف جهش تولید و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با تلاش شبانه روزی، جهادی، اثربخش و فعالانه نسبت به رفع موانع، تسهیل سازی و پشیتبانی از بخش تولید اقدام کند.
این ستاد با برنامه ریزی منسجم و عملیاتی، در دو حوزه پشتیبانی (شامل تسهیل سازی و مشوق ها) و مانع زدایی (به ویژه در موانع بخشی و اولویت دار) اقداماتی را به شرح زیر و با همکاری سایر اعضای ستاد و دستگاه های اجرایی در دستور کار خود قرار داده و در این رابطه دست همکاری سایر حوزه های حاکمیتی به ویژه مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه را به گرمی می فشارد تا طی سال جاری موانع و مشکلات این بخش را مرتفع کرده و زمینه تحقق اهداف جهش تولید و نمایان شدن آثار و برکات آن را در فضای اقتصادی و اجتماعی کشور فراهم آورد.
1- با عملیاتی شدن کمیته های تخصصی ستاد (که طی چند هفته اخیر تشکیل شده است) و با استفاده از نظرات خبرگان، فعالان بخش خصوصی و دستگاه های ذیربط، موانعِ شناسایی شده مورد بررسی قرار گرفته و در چارچوب قوانین موجود، تصمیمات مورد نیاز برای رفع آنها در کارگروه های استانی و ستاد اتخاذ می گردد. همچنین با توجه به برخی محدودیت های قانونی برای رفع موانع، موضوعات در تعامل با بخش های مرتبط دولت و مجلس شورای اسلامی، به این مراجع پیشنهاد می گردد تا با اولویتی که از سوی دولت و مجلس شورای اسلامی نیز مورد تاکید قرار گرفته، در دستور کار قرار گیرد.
2- با استفاده از ظرفیت کارگروه حمایت قضایی از تولید و سرمایه گذاری که با رویکرد بسیار مناسب قوه قضائیه و همکاری این قوه تشکیل شده است، تصمیمات مشارکتی برای حمایت قضائی از تولید و سرمایه گذاری در این کمیته اتخاذ می شود.
3- کارگروه های استانی که به ریاست استانداران محترم تشکیل می گردد، موظف خواهند بود بر اساس اختیارات قانونی خود، مصوبات ستاد و بخشنامه های دبیرخانه و ضمن جلب همکاری کامل کلیه دستگاه های اجرایی در سطح استان، نسبت به بررسی فوری مشکلات و موانع بنگاه های تولیدی در سطح استان و اتخاذ تصمیم برای حل و فصل آنها اقدام کرده و در تعامل با ستاد و دبیرخانه، از اجرای تصمیمات کارگروه اطمینان پیدا کنند تا موضوعی در سطح بنگاه و استان بدون تصمیم باقی نماند. لذا در این رابطه کلیه محدودیت های زمانی برای برگزاری جلسات کاری به منظور اتخاذ تصمیم برای حل و فصل فوری مشکلات بنگاه ها برداشته می شود و استانداران و روسای سازمان های استانی موظف هستند در صورت نیاز، به صورت مستمر و حتی روزانه نسبت به برگزاری جلسات کارگروه اقدام نمایند.
4- به منظور شفاف سازی اقدامات دستگاه ها در اجرای مصوبات کارگروه های استانی و همچنین پایش مستمر فعالیت کارگروه ها، سامانه ستاد طی چند هفته آتی عملیاتی شده و دستگاه های اجرایی می بایست در برابر عدم اجرای مصوبات کارگروه پاسخگو باشند. لذا پیگیری برای حضور فعالانه دستگاه های اجرایی در کارگروه های استانی و ستاد و افزایش ضمانت اجرای مصوبات در دستور کار قرار داشته و اطلاع رسانی های لازم از میزان همکاری دستگاه های مجری مصوبات نیز صورت می پذیرد.
5- با توجه به ماموریت محوری ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که عیناً منطبق با نامگذاری سال 1400 می باشد، مطالبه گری از کلیه دستگاه های اجرایی درجهت اجرای قوانین تشویقی و پشتیبانی کننده بخش تولید، حذف موانع، تسهیل فضای تولید و اجرای برنامه های پیش بینی شده در دستور کار قرار داشته و از تمام ظرفیت های قانونی خود در این مسیر استفاده خواهد کرد، لذا انتظار عمومی فعالان اقتصادی و تولیدگنندگان، تلاش همه جانبه دستگاه ها برای رفع موانع تولید و پشتیبانی موثر از این مجاهدان در جنگ نابرابر اقتصادی است و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نیز به عنوان ستاد پشتیبان این بخش، پیگیر و مطالبه گر احقاق حقوق سرمایه گذاران و تولیدکنندگان خواهد بود.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
خودروسازان باید پول قطعه سازان را بدهند
راهنمای معاملات سامانه ارز تجاری منتشر شد
اتابک: بسیاری از معادن ایمن سازی نشده اند
نرخ ارز در مرکز مبادله ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
چالشها و فرصتهای توسعه صنعت پتروشیمی برسی شد
الگوی کشت باید پویا و تابع اصول حکمرانی آب باشد
تداوم پیشتازی بورس؛ شاخص کل در آستانه فتح کانال ۲.۴ میلیون
ایران دغدغهای برای فروش و صادرات نفت ندارد
تداوم پیشتازی بورس؛ شاخص کل در مرز ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد
همتی تهران را به مقصد ریاض ترک کرد
پرداخت موبایلی تا پایان سال اجرایی میشود
نرخ ارز مبادله ای ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
تحریم ایلان ماسک رد شد
رفع فوری ۲۴۲ مورد تعرض به اراضی دولتی در آبانماه
جمعآوری ۳۰۰ هزار ماینر غیرمجاز با ۱۰۰۰ مگاوات توان مصرفی در کشور
تخصیص ۶۵ میلیارد مترمکعب آب به بخش کشاورزی تا پایان برنامه هفتم
از امروز دیگر خاموشی در بخش خانگی نداریم؟
ترمز افزایش قیمت طلا کشیده شد
اروپا در آستانه یک بحران گازی دیگر
۱۳۰ هزار میلیارد تومان برای تهاتر سوخت در نظر گرفته شد
ابلاغیه پرورش کاکتوس در راستای توسعه کشت گیاهان کم آببر
هاشمی: نگاه منفعلانه به فناوری جواب نداده است
دیگر خاموشی در بخش خانگی نداریم؟
در کمتر از ۵ سال از صادرکننده سوخت به واردکننده تبدیل شدیم
جاده ۱۵ استان امروز بارانی است
فرزین: ریال دیجیتال به زودی عملیاتی میشود
رشد ۴۴۷۴۱ هزار واحدی شاخص کل بورس
فرزین: ریال دیجیتال به زودی عملیاتی می شود
تنظیمگری و نظارت بر مبادله رمزپولها وظیفه قانونی بانک مرکزی است
برف و باران نوار غربی کشور را فرامیگیرد