میرنیوز
به گزارش ایسنا، سیدابوالحسن فیروز آبادی در بیستمین جلسه کارگروه تعاملپذیری دولت الکترونیکی با بیان اینکه بین شورای عالی فضای مجازی و شورای اجرایی فناوری دولت یک همکاری شکل گرفته است، گفت: تمام قوای کشور به دنبال این بودند که دولت الکترونیکی و خدمات دولت افزایش پیدا کند و به تحول دیجیتال در کشور نزدیک شویم و ما از این فرصت استقبال کردیم و اکنون شاهد شکلگیری یک کارگروه موفق درحوزه دولت الکترونیکی هستیم. آمارهای ارائهشده نشان میدهد که همه چیز در حد صحبت نبوده و به مصوبه رسیده و اجرایی شده است.
وی با تاکید بر توسعه شبکهای شدن خدمات دولت الکترونیک برای شتاب در تحول دیجیتالی در کشور، گفت: مرکز ملی فضای مجازی کشور نه تنها بر تعامل پذیری دولت به دولت تاکید دارد بلکه به دنبال تعامل پذیری دولت به کسب و کار و دولت به شهروندان برای ایجاد انسجام لازم میان دولت، بخش خصوصی و جامعه مدنی در حوزه الکترونیک به صورت شبکهای است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان این که ایجاد کارگروه تعاملپذیری دولت الکترونیکی در راستای اهداف شبکه ملی اطلاعات بوده است، گفت: یکی از مباحث مهم مرکز ملی فضای مجازی در ایجاد این کارگروه بحث پایداری مرکز ملی تبادل اطلاعات (NIX) بود که مهمترین اصل در پایداری بحث امنیت این مرکز است و باید سرعت و تلاش بیشتری در این زمینه اختصاص پیدا کند تا به سطح بهتری در NIX برسیم که هم پایداری کارکردی داشته باشد و هم اعتماد لازم را برای تمام کاربران ایجاد کند. در این رابطه اقدامات خوبی در دست انجام است و امیدوارم در سال ۱۴۰۰ اقدامات لازم نهایی شود.
فیروزآبادی با تاکید بر اهمیت حریم خصوصی تاکید کرد: بحث حریم خصوصی برای ما مهم است و باید از تمرکز اطلاعات در یک نقطه خاص حتی مرکز تبادل اطلاعات اجتناب کرد، زیرا اگر اطلاعات در یک مرکز متمرکز شود، زیان خالص است و علاوه بر مرگ تدریجی اطلاعات به دلیل عدم بهروزرسانی، سازمانها نمیتوانند برای پرروش سرویسهای جدید اقدام کنند. تمرکز اطلاعات باعث میشود اطلاعات مرده باشد و نوآوری از بین برود، بنابراین باید از تجمع دادهها در یک گلوگاه خاص جلوگیری شود.
وی با اشاره به نگرانیهای امنیتی در جریان شبکهای شدن اطلاعات، تصریح کرد: نگرانی از انتشار آسیبپذیریها در جریان شبکهای شدن وجود دارد. برای این منظور، در شبکه ملی اطلاعات گذرگاههای امن ایجاد کردیم که از انتشار آسیبپذیریها جلوگیری میکند. در دولت الکترونیکی نیز وظیفه اصلی بر عهده NIX و سازمان فناوری اطلاعات است. در صورت ورود آسیبپذیری به شبکه، طرفین خدمت باید پاسخگو باشند، علاوه بر مرکز تبادل اطلاعات، هر سازمانی باید مدافع حریم خصوصی کاربران خود باشد. ازجمله حادثهای که در وزارت بهداشت و ثبت احوال در انتشار هویتها رخ داد، مشکل بیدقتی از طرفین بود، اما NIX هم باید جلوگیری از انتشار اطلاعات را وظیفه اصلی خود بدانند.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی با بیان این که باید از فرصت پیشآمده در همکاری تمامی قوای کشور برای ایجاد دولت الکترونیک و خدمات برای تحول دیجیتالی به خصوص در زمان همهگیری کرونا استقبال کنیم، گفت: شورای عالی فضای مجازی، مجلس شورای اسلامی و شورای اجرایی فناوری اطلاعات مصوبات کاربردی در این حوزه دارند و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان متولی این امر تاکنون بر این مهم تاکید داشته و برهمین اساس شاهد عملکرد موفق این کارگروه طبق گزارشهای ارایهشده در اجرایی شدن مصوبات هستیم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
سرمایه گذاری مستقیم خارجی و نقش ایران در رنجیره ارزش جهانی
۱۸۲ همت وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت شد
قیمت جهانی کامودیتی ها در بخش نفت و انرژی؛ پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳
وزیر نیرو: مشکل ناترازی سوخت بهبود یافت
نرخ بهره بین بانکی ثابت ماند
بازار خودرو در خواب زمستانی است؛ قیمت جدید خودرو در بازار
تشریح عملکرد ۱۰۰ روزه شرکت ملی گاز ایران
برون رفت از چالش ناترازی انرژی با استفاده از ظرفیت های دیجیتال
گازرسانی بدون افت فشار
زریباف: نوسانات بازار ارز موقتی است
نوسازی ۷۵ واحد صنعتی در نیمه نخست امسال
واردات ۱۲ میلیارد دلار کالای اساسی به کشور
شرایط جدید وام فرزندآوری ابلاغ شد
دبیرخانه بزرگترین رویداد صنعت مالی ایران آغاز به کار کرد
مصوبه ترخیص درصدی کالاها تمدید شد
۷۰ درصد بازار خودروی روسیه دست برندهای چینی
نمایندگان کنگره آمریکا: بانک های هنگ کنگ تحریم های ایران و روسیه را دور می زنند
تهدید جدید ترامپ علیه مکزیک و کانادا
مالیات اصلی ترین ابزار تنظیم گری
نوسانات بازار ارز موقتی است
تخصیص پنج هزار ربع سکه ضرب ۱۴۰۳ در حراج امروز
افزایش ۴۶۲ درصدی واردات طلا
نرخ جدید گاز مایع اعلام شد
واردات ۱.۶ میلیارد دلاری موبایل در ۸ ماه
شرط تحویل خودرو صفر در مراکز اسقاط اعلام شد
برخورد دوگانه در صنایع غذایی و عدم فهم مشترک از نیازها
قیمت طلا و سکه امروز ۷ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد
صدور ۴ هزار و ۷۱۴ گواهی تمکن مالی الکترونیک در ۸ ماه
۲۹۴۱۸ خودرو از گمرک ترخیص شد
ورود دومین محموله شمش نقره به خزانه بورس کالا