میرنیوز

افزایش قیمت برق صنایع چه تبعاتی به دنبال دارد؟

افزایش قیمت برق صنایع چه تبعاتی به دنبال دارد؟ 2021-03-01T14:14:32+03:30

امیرمحمد اسلامی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه این مساله سه ضلع دارد و هم صنعت برق، سایر صنایع و اقتصاد ملی مطرح است، اظهار کرد: باتوجه به اینکه بخش صنایع نیز چند لایه دارد و شامل بخش بالادستی فولاد و پتروشیمی و صنایع پایین دستی می شود، ابتدا باید دید این طرح کدام بخش ها را تحت پوشش قرار می دهد.

وی افزود: مساله مهم این است که صنایع بزرگ چطور طبقه بندی شده اند، اینکه صنایع را بر اساس میزان مصرف برق طبقه بندی کنیم، الگوی درستی نیست؛ ممکن است یک توان مصرف ۲ مگاوات بیشتر را نیز باشد ولی محصول خود را به قیمت های پایین داخلی و متفاوت با قیمت منطقه ای و بین المللی داخلی عرضه کند. بنابراین معیاری که مطرح شده چندان مورد تایید نیست.

این کارشناس ارشد حوزه انرژی با بیان اینکه صنعتی که محصول خود را به قیمت بین المللی و صادراتی عرضه می کند، طبیعی است که تعرفه حامل های انرژی را با قیمت ها بین المللی پرداخت کند، تاکید کرد: اگر صنعتی چنین شرایطی را ندارد، نباید با افزایش تعرفه روبرو شود چراکه این کار موجب افزایش قیمت محصولات می شود و یا به زیان صنایع خواهد بود. وضعیت صنعت برق نیز به سمتی پیش رفته که با قیمت های حال حاضر سرمایه گذاری قابل قبول نیست و باید به تاریخچه این مساله نگاه کرد.

وی افزود: بخش خصوصی صنعت برق را در ایران پایه گذاری کرد و بعد دولت وارد شد تا این صنعت توسعه پیدا کند که به اعتقاد من در همان ابتدای امر یک اشتباه رخ داد و دولت به ظرفیت سازی توجه نکرد؛ در دهه های گذشته زمانی که صنایع در ایران مستقر می شدند و توسعه در کشور در گام های ابتدایی بود، صنعت برق از ابتدای ورود خصوصی بود، چندین دهه پیش اوایل سال ۱۳۵۰ زیرساخت های مفیدی در ایران وجود نداشت و به تدریج این زیرساخت ها به وجود آمد.

این کارشناس ارشد حوزه انرژی با تاکید بر اینکه در آن سال ها دولت به این دلیل که شتابی به فرایند رشد و توسعه کشور بدهد، ناچار به سرمایه گذاری شد و برای حمایت از توسعه قیمت های پایینی را برای انرژی در نظر گرفت تا از مزیت نسبی منابع هیدروکربنی استفاده و بتواند انرژی مورد نیاز را تامین کند و زیرساخت لازم که برای سایر بخش های صنعت و توسعه مهم بود ایجاد کند که این اتفاق نیز صورت گرفت.

اسلامی با بیان اینکه این مساله بعد از انقلاب اسلامی نیز ادامه یافت و تا این اواخر و زمانی که بحث آزادسازی ها و خصوصی سازی ها مطرح شد پیش رفت، گفت: صنعت برق یک مشکل ریشه ای از لحاظ سهم بازار و تقسیم هر یک از بازیگران این بازار دارد و آن این است که در دو برهه تاریخی قبل و بعد از انقلاب اسلامی دولت ها تصمیم به آزادسازی قیمت ها گرفتند، ابتدا در میانه دهه ۷۰ این اتفاق افتاد که تبعات اجتماعی را به دنبال داشت در اواخر دهه ۸۰ تحت عنوان طرح تحول اقتصادی و هدفمندی یارانه ها و آزادسازی قیمت ارز این مساله رقم خورد و آخرین باری که شاهد این موضوع بودیم بعد از پایان سال 1396 و از ابتدای سال 1397 به بعد بود.

وی ادامه داد: با خروج آمریکا از برجام این اتفاق افتاد و برخی مشاوران دولت و معاونان سازمان برنامه و بودجه فرصت را غنیمت شمردند که این موضوع را با شوکی که اتفاق افتاده اجرایی کنند. باید به این موضوع توجه کرد که صنعت برق صرفا از قیمت خروج و فروش خود متاثر نمی شود بلکه از مکانیزم تامین مالی، نرخ های بهره و قیمت ارزی که برای ایجاد واحدهای تولید نیرو استفاده می کند و همچنین تورمی که در کشور ایجاد می شود تاثیر می پذیرد؛ در نتیجه زمانی که یک افزایش قیمت اتفاق می افتد، هزینه های تامین برق نیز افزایش می یابد.

این کارشناس ارشد حوزه انرژی با بیان اینکه برخی از فعالان صنعت برق علاوه بر کار صنعت برق به گفتمان آزادسازی پیوسته بودند و خارج از بحث تخصص خودشان وارد بحث اقتصاد کلان شدند و به مساله آزادسازی به صورت ایدئولوژیک نگاه می کردند و حامی این مساله بودند، اظهار کرد: زمانی که افزایش قیمت در طرف هزینه و درآمد با یکدیگر اتفاق می افتد تاثیر آن به صنعت برق بازمیگردد.

به گفته اسلامی ما با آثار آزادسازی بی مهابا روی قیمت ها و آشفتگی بازارهای مختلف و بهم ریختن پایداری عرضه و تقاضا آشنا هستیم و در چهار دوره تاریخی آزادسازی های بی قائده را در سال های ۱۳۵۶، ۱۳۷۴ و و ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ تجربه کردیم. تجهیزات صنعت نیروگاهی با ارز خارجی تامین می شود و بحث تورم و گران بودن منابع تامین مالی در ایران صنعت برق کشور را به ورشکستگی کشانده است.

وی با تاکید بر اینکه قبل از این ماجرا یعنی در ابتدا دهه ۸۰ و آنجایی که اصراری بر آزادسازی قیمت نبود و با شیب ملایمی این مسیر در حال طی شدن بود در آن زمان قیمت های تکلیفی و مکانیزم هایی که وجود داشت، نیاز برق را پاسخ می داد و این واگذاری ها به بخش خصوصی و سرمایه گذاری ها امکان پذیر بود، تصریح کرد: دقیقا با مواجه شدن با شوک های تورمی و افزایش قیمت ارز و بالا رفتن نرخ بهره اتفاقی که افتاد این بود که صنعت برق آسیب دید.

این کارشناس ارشد حوزه انرژی تصریح کرد: با قیمت های فعلی صنعت برق نمی تواند سرپا بماند و یک حالت اجباری به وجود آمده به طوری که از یک طرف با توجه به بالا رفتن قیمت ها ضروری است که قیمت فروش برق نیز افزایش یابد، از سوی دیگر ساختار صنعت برق اشکالات زیادی دارد و از زمان واگذاری ها به دلیل نوع واگذاری ها این اشکالات وجود داشته ولی نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که برنامه های آزادسازی به هر قیمت به شکلی دائما خود را بازتولید می کند و یک چرخه معیوبی را ایجاد می کند که گام بعدی خود را عملا دیکته می کند.

اسلامی ادامه داد: اگر قیمت برق برای بخش صنایع بالا برود و آن صنعت نتواند کالای خود را با نرخ بالاتر بفروشد ضرر خواهد کرد لذا آن صنعت هم مجبور است که قیمت کالا و خدمات خود را افزایش دهد و این چرخه تکرار خواهد شد و در یک زنجیره ای این اتفاق خواهد افتاد که تورم انباشته و افزایش عمومی قیمت ها اتفاق می افتد و تاثیر مخرب آن دوباره به دولت و صنعت برق بازمیگردد و مجدد الزام افزایش قیمت به وجود می آید.

به گفته وی برای صنایعی که کالا و محصولات خودشان را با نرخ ارزی به بازار های داخلی و یا خارجی عرضه می کنند طبیعتا این افزایش قیمت نه تنها زیاد نیست بلکه کم هم است و انتظار می رود اگر بنگاهی محصول یا خدمات خود را با نرخ صادراتی در بازار داخلی با نرخ ارز آزاد عرضه کند باید هزینه ها و نهاده های تولید خود از بخش های مختلف از جمله بخش انرژی به قیمت صادراتی بپردازد.

این کارشناس ارشد حوزه انرژی با بیان اینکه افزایش تعرفه برق تاثیر زیادی به این مساله دارد که جامعه هدف ما کدام بخش باشد، گفت: این قانون یا به یک اصلاحیه و یا یک آیین نامه مفصل و تکمیلی که سبب شفافیت کامل شود نیاز  پیدا خواهد کرد تا صنایع مختلف را تفکیک کند چرا که این تفکیک بر مبنای نیاز مصرفی چندان گویا نیست و باید سود آوری بنگاه مشخص شود.

یارانه پرداختی قیمت برق به صنایع بزرگ کاهش یافت

به تازگی نمایندگان مجلس در مصوبه‌ای با افزایش بهای برق صنایع فلزی، واحدهای پالایشگاهی و پتروشیمی موافقت کردند. طبق این مصوبه وزارت نیرو مکلف است متوسط بهای انرژی برق تحویلی به صنایع فولادی، آلومینیوم، مس، فلزات اساسی، کانی‌های فلزی، واحدهای پالایشگاهی و پتروشیمی را بر مبنای نرخ خرید انرژی برق از نیروگاه‌های دارای قرارداد تبدیل انرژی (eca) محاسبه و دریافت کند.

منابع حاصل از محل افزایش بهای برق این صنایع به حساب شرکت توانیر نزد خزانه‌داری کل کشور واریز می‌شود و پیشنهاد شده است این افزایش درآمد صرف طرح های نیمه تمام و شهرک های صنعتی که نیاز به ایجاد زیر ساخت دارند و همچنین اصلاح و نوسازی شبکه های فرسوده و نیروگاه های قدیمی و برقرسانی و رفع تنش آبی در مناطق محروم گردد.

محمدباقر نوبخت در جریان بررسی این بند گفت که با این مصوبه قیمت برق از ٨٠ به ٣٠٠ تومان افزایش می‌یابد و این امر باعث می‌شود برق برای این مجموعه‌ها هشت هزار میلیارد تومان گران شود.

مصطفی رجبی مشهدی - سخنگوی صنعت برق کشور  نیز در این باره به ایسنا گفت: با مصوبه مجلس شورای اسلامی در قانون بودجه سال۱۴۰۰، یارانه قیمت برق تنها برای صنایع بزرگ کاهش یافته و این موضوع شامل حال صنایع کوچک و متوسط نمی شود و نباید بهانه ای برای افزایش قیمت کالاها باشد.

وی با بیان اینکه صنایعی که زیر دو مگاوات مصرف دارند مشمول افزایش قیمت نمی شوند، اظهار کرد: صنایع  کوچک و متوسط عمدتا زیر دو مگاوات مصرف برق دارند و حتی در شهرک های صنعتی نیز به ندرت می شود که به مصرف دو مگاوات برسند.

او با تاکید بر اینکه حتی واحدهای صنعتی که در اطراف تهران مستقر هستند، عمدتا میزان مصرفشان به دو مگاوات نمی رسد، تصریح کرد: این طرح شامل حال صنایع کوچک و متوسط نمی شود و فقط صنایع انرژی بر بزرگ شامل فولاد، مس و آهن که عمدتا صادرات دارند با افزایش تعرفه برق مواجه خواهند شد.

به گفته وی با توجه به اینکه سهم بهای برق در این صنایع بسیار ناچیز بوده و اکنون نیز با این افزایش سه برابری بازهم درصد کمی هزینه آن ها را شامل می شود لذا مردم هوشیار باشند که به این بهانه قیمت کالاها چندین برابر نشود.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اقتصادی

کنترل نقدینگی منحنی تورم را نزولی کرد

 کنترل نقدینگی منحنی تورم را نزولی کرد
2024-05-19T20:58:35+03:30
استاد اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به موفقیت بانک مرکزی در تحقق هدف‌گذاری کاهش نرخ رشد نقدینگی به ۲۵ درصد در سال گذشته، گفت: این دستاورد در کاهش نرخ ت...

طراحی قطار سریع‌السیر تهران-مشهد آغاز شد

 طراحی قطار سریع‌السیر تهران-مشهد آغاز شد
2024-05-19T20:58:34+03:30
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه شرکت رجا ۷ سال است بابت لکوموتیو در اختیار پولی پرداخت نکرده است، گفت:پیشرفت فیزیک قطار برقی تهران-مشهد صفر درصد است.

ظرفیت ۲۰میلیارددلاری بازار جدید ارزی/ فروشِ کوتاژ شفاف می‌شود؟

 ظرفیت ۲۰میلیارددلاری بازار جدید ارزی/ فروشِ کوتاژ شفاف می‌شود؟
2024-05-19T20:58:33+03:30
بازار ارز اشخاص که وعده آن از سوی بانک مرکزی مطرح شده است، ظرفیت عرضه ارز حداقل به‌میزان ۲۰میلیارد دلار را خواهد داشت.

صادرات قطعات ریلی به قلب اروپا

 صادرات قطعات ریلی به قلب اروپا
2024-05-19T20:58:33+03:30
مدیرعامل شرکت تولیدکننده تجهیزات ریلی از صادرات قطعات ریلی به اروپا خبر داد و گفت:با وجود ظرفیت داخلی، اما عده ای برای خرید لکوموتیو دست دوم به چین و برزیل ...

ویترین تسنیم شماره ۶۶۷/ «باج‌خواری»

 ویترین تسنیم شماره ۶۶۷/ «باج‌خواری»
2024-05-19T20:58:32+03:30
هرساله همزمان با آغاز فصل پرداخت مالیات اصناف سروصداها علیه مالیات زیاد می‌شود، آن‌هم از جانب برخی صنوف و مشاغلی که علی‌رغم درآمدهای ده‌هامیلیاردی، به‌جای م...

چهار ضلعی رکود به نفع حداقل بگیران؛ بیکاری بیشتر می‌شود

 چهار ضلعی رکود به نفع حداقل بگیران؛ بیکاری بیشتر می‌شود
2024-05-19T20:58:32+03:30
۴ ضلعی رکود متشکل از نرخ بهره مثبت، حذف شوک گونه ارز ترجیحی، مدیریت بازار ارز غیررسمی و وضع مالیات های جدید، اگر چه تبعاتی از جمله افزایش بیکاری را به دنبال...

دولت نباید در مقابل طلافروشان کوتاه بیاید!

 دولت نباید در مقابل طلافروشان کوتاه بیاید!
2024-05-19T20:58:31+03:30
۲۶ دفتر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل طی نامه‌ای از رئیس‌جمهور درخواست کردند مقابل طلافروشان ایستادگی کنند.

۵۰۰ میلیون دلار ارز اشخاص صرف واردات محصولات باغی شد

 ۵۰۰ میلیون دلار ارز اشخاص صرف واردات محصولات باغی شد
2024-05-19T20:58:30+03:30
با توجه به گزارش بانک مرکزی، در سال ۱۴۰۲ در مجموع ۷۴۳ میلیون دلار ارز اشخاص به حوزه مرتبط با وزارت جهاد کشاورزی تخصیص پیدا کرده است که ۷۵ درصد آن سهم واردات...

صندوق توسعه را توسعه دهیم تا توسعه پیدا کنیم

 صندوق توسعه را توسعه دهیم تا توسعه پیدا کنیم
2024-05-19T20:58:30+03:30
مگر قرار نبود "صندوق توسعه ملی" کشورمان روز به روز بزرگتر و منابعش بیشتر و اهمیت آن در رشد و توسعه اقتصاد به چشم بیاید و حافظ منافع آیندگان باشد؟ ...

سد «قیزقلعه‌سی» نمادی از دوستی مردم ایران و آذربایجان است

 سد «قیزقلعه‌سی» نمادی از دوستی مردم ایران و آذربایجان است
2024-05-19T20:58:29+03:30
وزیر نیرو گفت: سد «قیزقلعه‌سی» که به دست مهندسان و پیمانکاران ایرانی ساخته شده است نمادی از دوستی و مودت بین مردم دو کشور ایران و آذربایجان است که...

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۲/۳۰

 قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۲/۳۰
2024-05-19T20:58:29+03:30
امروز در بازار آزاد قیمت طلای ۱۸عیار هر گرم ۳ میلیون و ۳۴۹ هزار تومان و قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید ۴۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.

ریزش کم سابقه شاخص بورس/ معاملات پالایشی‌ها ابطال شد

 ریزش کم سابقه شاخص بورس/ معاملات پالایشی‌ها ابطال شد
2024-05-19T20:58:28+03:30
شاخص کل بورس در معاملات امروز، ریزشی ۶۲ هزار واحدی را تجربه کرد.

نقطه‌‌ضعف در کارنامه مثبت رشد اقتصادی/ دولت کشاورزی را دریابد

 نقطه‌‌ضعف در کارنامه مثبت رشد اقتصادی/ دولت کشاورزی را دریابد
2024-05-19T20:58:27+03:30
در حالی که افزایش نرخ رشد اقتصادی به یک نقطه قوت دولت آقای رئیسی در یکی دو سال اخیر تبدیل شده، نرخ رشد در حوزه کشاورزی منفی یا زیر ۱ درصد بوده است که نشان ا...

فرصت ۲۰ روزه مودیان مالیاتی برای ارسال فهرست حقوق بگیران

 فرصت ۲۰ روزه مودیان مالیاتی برای ارسال فهرست حقوق بگیران
2024-05-19T20:58:27+03:30
براساس ابلاغ سازمان امور مالیاتی کشور، مودیانی که تا پایان روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۳٫۰۳٫۲۰ نسبت به ارسال فهرست حقوق بگیران خود و پرداخت یا ترتیب پرداخت مالیات آن...

دهه «رکود، عبرت، تجربه»/ رفاهی که در دهه ۹۰ از دست رفت

 دهه «رکود، عبرت، تجربه»/ رفاهی که در دهه ۹۰ از دست رفت
2024-05-19T20:58:27+03:30
افزایش فقر و کاهش سطح رفاه یکی از شاخص‌ترین نتایج سوءمدیریت اقتصادی در دهه ۹۰ بوده است. یک سوم درآمد سرانه مردم در طول این دهه محو شد.

نامه عشقی به وزیر نفت برای اصلاح قیمت‌گذاری خوراک پالایشی‌ها

 نامه عشقی به وزیر نفت برای اصلاح قیمت‌گذاری خوراک پالایشی‌ها
2024-05-19T20:58:26+03:30
رئیس سازمان بورس در نامه ای به وزیر نفت خواستار اصلاح دستورالعمل قیمت‌گذاری خوراک نفت و فرآورده‌های شرکت‌های پالایشی شد.

روایت بانک جهانی از کاهش ۳ سطح فقر در ایران + سند

 روایت بانک جهانی از کاهش ۳ سطح فقر در ایران + سند
2024-05-19T20:58:26+03:30
آمارهای بانک جهانی نشان می دهد فقر در ایران پس از شیب تند صعودی طی سال های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۰ از سال ۲۰۲۱ روند معکوس به خود گرفته و طی دو سال متوالی کاهشی شده است.

ترخیص۹۶ درصدی اقلام وارداتی/ایستایی۸۰۰میلیون دلارکالای اساسی

 ترخیص۹۶ درصدی اقلام وارداتی/ایستایی۸۰۰میلیون دلارکالای اساسی
2024-05-19T20:58:25+03:30
طی ۱۴ ماه گذشته در حالی که ۹۶ درصد کالاهای وارداتی بدون معطلی ترخیص شده اند در مورد دلایل ایستایی ۴ درصد اقلام اظهار شده موضوعاتی از جمله عدم تخصیص به موقع ...

واردات ۹۰۰ میلیون دلار موبایل لوکس در۱۴۰۲/ ارز خودرو شفاف شد

 واردات ۹۰۰ میلیون دلار موبایل لوکس در۱۴۰۲/ ارز خودرو شفاف شد
2024-05-19T20:58:24+03:30
بررسی آمارهای بانک مرکزی نشان میدهد، در سال گذشته حدود ۹۰۰ میلیون دلار موبایل از طریق رویه واردات در مقابل صادرات خود ترخیص شده است. همچنین نزدیک به یک میلی...

فهرست اقلام کالاهای دریافت کننده ارز در سال ۱۴۰۲ + جزئیات

 فهرست اقلام کالاهای دریافت کننده ارز در سال ۱۴۰۲ + جزئیات
2024-05-19T20:58:24+03:30
بانک مرکزی فهرست اقلام کالایی دریافت کننده ارز در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد.

هفدهمین حراج شمش طلا درحال برگزاری است

 هفدهمین حراج شمش طلا درحال برگزاری است
2024-04-14T14:25:05+03:30
هفدهمین جلسه حراج شمش طلای استاندارد مرکز مبادله ارز و طلای ایران از ساعت ۱۲ امروز یکشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۳، برگزار شده است.

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۱/۲۶

 قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۱/۲۶
2024-04-14T14:11:40+03:30
امروز در بازار آزاد قیمت طلای ۱۸عیار هر گرم ۳ میلیون و ۷۵۱ هزار تومان و قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید ۴۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است.

آغاز حراج گسترده سکه از فردا در مرکز مبادله+شرایط

 آغاز حراج گسترده سکه از فردا در مرکز مبادله+شرایط
2024-04-14T14:11:37+03:30
دومین حراج سکه در سال جدید بناست از ساعت ۱۲ فردا دوشنبه ۲۷ فروردین ماه با عرضه تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ بانک مرکزی آغاز شود.

ایران پاسخ درخوری به رژیم کودک‌کش صهیونیستی داد

 ایران پاسخ درخوری به رژیم کودک‌کش صهیونیستی داد
2024-04-14T14:11:37+03:30
رئیس اتاق ایران گفت: نیروهای رزمنده ایران پاسخ درخوری به رژیم غاصب و کودک‌کش صهیونیستی داد و امیدواریم این تنبیه اخلاقی برای همه دنیا باشد.

ریزش قیمت‌ها دربازار طلا و سکه/ حباب سکه کم شد

 ریزش قیمت‌ها دربازار طلا و سکه/ حباب سکه کم شد
2024-04-14T14:11:36+03:30
بعد از پاسخ ایران به اسرائیل و کاهش هیجانات در بازار ارز، ریزش قیمت ها در بازار طلا وسکه هم آغاز شده تا جایی که قیمت طلای ۱۸ عیار که تا ۴ میلیون همبالا رفته...

صادرات محصولات کشاورزی و پتروشیمی به روسیه افزایش یافت

 صادرات محصولات کشاورزی و پتروشیمی به روسیه افزایش یافت
2024-04-14T13:45:02+03:30
سرپرست دفتر آسیای میانه، قفقاز و روسیه سازمان توسعه تجارت ایران، ضمن اشاره به آمار صادرات ایران به روسیه و بلاروس در سال ۱۴۰۲، گفت: صادرات محصولات ایرانی به...

مسافران برای بازگشت وجه بلیت به دفاتر هما مراجعه کنند

 مسافران برای بازگشت وجه بلیت به دفاتر هما مراجعه کنند
2024-04-14T13:45:00+03:30
هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران طی اطلاعیه‌ای با اشاره به ابطال پروازهای این شرکت اعلام کرد:مسافران برای بازگشت وجه بلیت به دفاتر هما مراجعه کنند.

هشدار قرمز بارش‌های سیل‌آسا در ۵ استان

 هشدار قرمز بارش‌های سیل‌آسا در ۵ استان
2024-04-14T13:44:58+03:30
سازمان هواشناسی با پیش‌بینی بارش‌های سیال‌آسا در استان‌های هرمزگان، فارس، سیستان و بلوچستان، کرمان و بوشهر برای این استان‌ها هشدار سطح قرمز صادر کرد.

شرایط عادی در پمپ‌بنزین‌ها/ تکذیب بزرگ‌نمایی رسانه‌های معاند

 شرایط عادی در پمپ‌بنزین‌ها/ تکذیب بزرگ‌نمایی رسانه‌های معاند
2024-04-14T13:44:58+03:30
سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت گفت: به‌هیچ‌وجه شاهد هجوم مردم به پمپ‌بنزین‌ها و شرایط غیرعادی در جایگاه‌های عرضه سوخت نبودیم و اخباری که برخی رسانه‌های معاند ...

گزارش تسنیم از بازار ارز/ دلار ۶۴هزارتومانی هم خریدار ندارد

 گزارش تسنیم از بازار ارز/ دلار ۶۴هزارتومانی هم خریدار ندارد
2024-04-14T13:44:57+03:30
بعد از پاسخ محکم ایران به اسرائیل، به‌خلاف پیش‌بینی‌ها بازار ارز نه‌تنها افزایشی نشد بلکه در مدار کاهش قرار گرفت.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)