میرنیوز
جواد هدایتی در گفتوگو با ایسنا در این باره اظهار کرد: شرایط، پروتکلها و کنترل هایی که در مرزها اعمال میشود کاملا تابع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است و دستورالعمل ها را آنها تعیین می کنند. در این میان سازمان راهداری به عنوان مدیر پایانههای مرزی آن را به پایانههای مختلف ابلاغ میکند و مجری این پروتکلها ایستگاههای قرنطینه انسانی دانشگاههای علوم پزشکی کشور در استانهای مختلف است.
وی افزود: یکی از فضاهایی که از سالهای دور در مرزها داشتیم قرنطینه انسانی است و اساسا در پایانههای مرزی یکی از جانمایی هایمان برای پرسنل مرتبط با بیماریهای واگیر دار بوده است که بر اساس دستور العمل های خاص شان بسته به بیماری های مختلف پروتکلهایی را همیشه درباره اتباع ایرانی و غیر ایرانی مانند غربالگری اعمال و اجرا میکنند.
مدیرکل ترانزیت و حملونقل بینالمللی سازمان راهداری و حملونقل جادهای با اشاره به اینکه در دوره شیوع ویروس کرونا فضاها و امکانات بیشتری در اختیار ناظران بهداشتی برای کنترل های بهداشتی قرار میدهیم و همکاری بیشتری با آنها داریم، گفت: کنترل های بهداشتی مانند تب سنجی، غربالگری و حتی تست PCR و قرنطینه برای مسافرانی که به صورت زمینی وارد شده، انجام می شود و عمده ترددهای صورت گرفته مربوط به کنترل های بهداشتی مسافرینی است که به صورت پیاده وارد کشور می شوند چرا که راننده های کامیون با توجه به ماهیت ذاتی ماموریتهایشان تماس حداقلی در دوره کرونا با کشورهای دیگر دارند و برخی از آنها حتی به کشورهای مختلف وارد نمیشوند و به صورت ترانشیپ کارشان را پی میگیرند.
هدایتی با اشاره به اینکه مسافران زمینی ورودی و خروجی با توجه به شیوع ویروس کرونا به صورت قابل توجهی کاهش پیدا کرده است، اظهار کرد: مسافران زمینی در مرزهای کشور غالبا به صورت دسته جمعی و با اهداف توریستی و پزشکی وارد کشور می شوند. بیشترین ترددهایمان از مرزهای عراق و افغانستان است که تعداد آنها به ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ نفر در روز به صورت متوسط میرسد در حالی که این عدد قبل از شیوع ویروس کرونا حدود ۴۰۰۰ نفر در روز برای یک مرز بود و در برخی از مرزها این عدد بیشتر هم میشد.
وی ادامه داد: این مسافران عموما اتباعی هستند که تابعیت دو گانه دارند و برای تجارت یا با اهداف مشخصی در کشور تردد میکنند و برای آنها همه پروتکلهای بهداشتی رعایت میشود اما پایانههای مرزی ایران و بسیاری از کشورهای دیگر به دلیل شیوع ویروس کرونا مانند گذشته ویزای توریستی نمیدهند و به همین سبب در حال حاضر تردد عادی مسافر نداریم و این ترددها به دانشجویان، تاجران یا برخی از مسافران دو تابعیتی محدود شده است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
مشکل رفع تعهد ارزی صادرات از محل ورود موقت حل شد
وزیر راه بر تعامل با نمایندگان مجلس تاکید کرد
عرضه ربع سکه ضرب سال ۱۴۰۳
معاون توسعه و نوآوری بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران منصوب شد
ارزانترین و گرانترین استانهای کشور کدامند؟
قیمت نفت ۸۰ دلار پیش بینی می شود
ارزنترین و گرانترین استانهای کشور کدامند؟
تولید ۵ هزار مگاوات برق خورشیدی از طریق نیروگاههای پشت بامی
سرمایه گذاران در بافتهای فرسوده تا ۱۰ سال معاف از مالیات هستند
وزیر جهاد: صادرات پنیر ایرانی به ژاپن تسهیل میشود
تأکید دوباره کشورهای جهان بر توسعه انرژیهای تجدیدپذیر
قیمت نفت ۸۰ دلاری پیش بینی می شود
فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی با جدیت پیگیری میشود
کاهش مصرف برق در بخش خانگی به افزایش تولید صنایع می انجامد
جامعه عشایری به شکل هدفمند وارد سرشماری شود
قیمت سکه یک میلیون تومان افزایش یافت
رشد ۲۴ هزار واحدی شاخص کل بورس در اولین روز هفته
تأثیر قطعنامه شورای حکام بر نوسان دلار موقتی است
افزایش ۳۸ درصدی تعرفه برق برای تمامی مشترکان
تغییر کاربری اراضی کشاورزی با تصاویر ماهوارهای رصد و پایش میشود
افزایش ضمانت معاملات با قابلیت استعلام برخط قراردادهای استاندارد
اعلام جزئیات پذیرشهای جدید بورس کالا
رشد ۴۹۴۹ واحدی شاخص کل بورس در ساعات ابتدایی بازار
امروز در اغلب مناطق کشور جو آرام است
جاده چالوس برای تردد تهرانیها باز است
برنجهای وارداتی در حال ترخیص است
بخشی از جاده چالوس بازگشایی شد
پرواز هواپیماهای ایرانایر به فرودگاه استانبول روزانه شد
همتی: دولت مصمم به حذف رانت و کاهش کسری بودجه است
چالوس مسدود است، تردد از محورهای هراز و فیروزکوه انجام شود