میرنیوز
به گزارش ایسنا، خانه معدن ایران به منظور عضویت شرکتهای معدنی در این تشکل، از آنها تقاضای حق عضویتهایی با ارقام نجومی کرده است؛ این در حالی است که بسیاری از شرکتها امسال نیز با رقم پنج میلیون تومان عضو این تشکل شدهاند.
براین اساس، نامههایی با امضای یکی از کارمندان این تشکل برای برخی اعضا ارسال شده که طی آن درخواست حق عضویت ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی ارائه شده و این موضوع اعتراض بسیاری از فعالان معدنی کشور را در پی داشته است.
همچنین به تازگی، تفاهمنامهای میان خانه معدن ایران و معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) جهت استفاده از نظرات کارشناسی بخش خصوصی و همچنین واگذاری بخشی از اختیارات دولت به خانه معدن به امضا رسیده است که با استقبال فعالان معدنی نیز مواجه شد؛ اما در پی امضای این تفاهمنامه، خانه معدن ایران، ارائه خدماتی همچون تخصیص سهمیه سوخت و خدمات اداری را منوط به عضویت در این تشکل با پرداختهای نجومی حق عضویت تا ۲۰۰ میلیون تومان کرد.
در این رابطه حمید محمدی- فعال معدنی- در گفتوگو با ایسنا، ضمن اشاره به تفاهمنامه میان خانه معدن ایران و معاونت معدنی وزارت صمت، اظهار کرد: در گذشته سهمیه سوخت توسط وزارت صمت توزیع میشد که اکنون این کار به خانه معدن واگذار شده است. طبیعی است که ارزش عضویت در چنین تشکلی دیگر پنج میلیون تومان نباشد؛ بنابراین معدنکاری که قرار است ده ها هزار لیتر سهمیه سوخت بگیرد، باید هزینه آن را هم پرداخت کند؛ لذا به نظر بنده حق عضویت خانه معدن میتواند تا یک میلیارد تومان هم تعیین شود.
وی افزود: حتی بدون وجود این تفاهمنامه نیز عضویت در خانه معدن ارزش زیادی دارد. باتوجه به اینکه رییس خانه معدن ایران، عضو شورای عالی معادن نیز هست و طبیعتا وی باید از منافع اعضا نیز دفاع کند، انتظار اینکه با حق عضویت ناچیز، چنین اقدامی صورت گیرد، مصداق همان کار رایگانی است که همان کارمند در نامههای خود به آن اشاره کرده است.
این فعال معدنی با بیان اینکه بیش از ۱۰ هزار معدن در ابعاد مختلف در ایران وجود دارد که علاوه براینکه امکانپذیر نیست، عقلانی نیز نیست که همگی در یک تشکل گردهم بیایند. خانه معدن ایران بایستی گلچینی محدود از توانمندترین و بزرگترین معادن ایران باشد و تلاش خود را صرفا برای توسعه آنها به کار گیرد.
وی در پایان با انتقاد به هجمههای گسترده علیه کارمند مذکور خانه معدن ایران، گفت: این هجمهها از سوی معادنی است که از عضویت در خانه معدن محروم شدهاند. همواره این تشکل بیشترین خدمات را به اعضای منتخب خود ارائه داده و اگر این معادن نیز هزینه لازم ۲۰۰ میلیون تومانی عضویت در این تشکل را بپذیرند، قطعا از این حمایتها و خدمات و مواردی همچون سهمیه سوخت برخوردار خواهند شد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
تخصیص پنج هزار ربع سکه ضرب ۱۴۰۳ در حراج امروز
افزایش ۴۶۲ درصدی واردات طلا
نرخ جدید گاز مایع اعلام شد
واردات ۱.۶ میلیارد دلاری موبایل در ۸ ماه
شرط تحویل خودرو صفر در مراکز اسقاط اعلام شد
برخورد دوگانه در صنایع غذایی و عدم فهم مشترک از نیازها
قیمت طلا و سکه امروز ۷ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد
صدور ۴ هزار و ۷۱۴ گواهی تمکن مالی الکترونیک در ۸ ماه
۲۹۴۱۸ خودرو از گمرک ترخیص شد
ورود دومین محموله شمش نقره به خزانه بورس کالا
جزئیات تورم خوراکی ها در آبان؛ گوجه ۷۹ درصد گران شد!
۴۶.۸ میلیارد دلار ارز واردات تامین شد
ورود ۲۴ همت پول حقیقی به کارگزاریها
تقاضای صرفهجویی در مصرف گاز بهمعنای مصرف نکردن نیست
۳۱ هکتار از اراضی ملی استان تهران طی ۱۰۰ روز رفع تصرف شد
سوخت ورودی به نیروگاهها امکان قاچاق شدن ندارد
مصوبات کارگروه بازگشت ارز ابلاغ شد
پرداخت تسهیلات ارزی کوتاهمدت برای واردات دارو
صعود بورس؛ شاخص کل ۱۱ هزار واحد رشد کرد
تورم کالاهای صادراتی اعلام شد
فهرست ارزش گمرکی آیفون برای پرداخت هزینه رجیستری منتشر شد
مالیات سیگار ۵۰ درصد افزایش یافت
اتابک: ارز حاصل از صادرات باید در اختیار تولیدکننده باشد
کاهش ۲.۱ درصدی تورم تولیدکننده برق
کاهش ۶۰ درصدی ذخایر نیروگاهی علت خاموشی های پاییزی بود؟
دو دیدار مهم همتی با وزرای اقتصاد و سرمایه گذاری عربستان
وزیر راه: آماده همکاری با دیگر کشورها در حوزه دریانوردی هستیم
۳۸ هزار دستگاه خودرو از گمرکات ترخیص شد
ابلاغ نحوه واگذاری ارز حاصل از صادرات به دیگران
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ چهارشنبه ۷ آذر