میرنیوز
به گزارش ایسنا، داود سعادتینژاد با اشاره به اینکه در پی افزایش نرخ ارز و نوسان دلار برای تولیدکنندگان لاستیک، صرفه اقتصادی تولید بسیار کاهش پیدا کرده است؛ اظهار کرد: بنابراین با توجه به نوسانی که در بازار برای قیمت لاستیک وجود دارد و همچنین به جهت گران شدن مواداولیه لازم برای تهیه لاستیک، انجمن تولیدکنندگان تایر خواهان افزایش قیمت لاستیک در سطح بازار با افزایش۸۰ درصد قیمت کنونی هستند.
رئیس اتحادیه لاستیک، روغن، پنچرگیران و فیلترسازان تهران تصریح کرد: با توجه اینکه تولیدکنندگان خواهان افزایش قیمت لاستیک هستند اما تا امروز قیمت مصوب به اتحادیه اعلام نشده است. سازمان صمت بنا دارد تا با بررسیهای ممکن در این رابطه تا تاریخ پنجم آذر ماه موافقت خود را در رابطه با افزایش قیمت لاستیک و برآوردهایی که میتواند در رابطه با میزان افزایش آن انجام دهند، اعلام کنند.
طبق اعلام اتاق اصناف تهران، این مقام صنفی با تاکید بر اینکه چنانچه لاستیک به میزان کافی در سطح بازار توزیع شود، به راحتی به دست مصرفکننده خواهد رسید و قطعا از رانت و دلالبازیها در بازار جلوگیری خواهد شد، گفت: دولتمردان بایستی شرایط را بهگونهای فراهم آورند تا همه بتوانند لاستیک را با قیمت مناسب در سطح بازار تهیه کنند. فراوانی هر کالا در بازار مشخصاً قیمت کالا را کاهش خواهد داد.
سعادتینژاد تصریح کرد: در شرایط کنونی که عرضه لاستیک در بازار از طریق سامانه انجام میشود و فروشندگان در واحدهای صنفی خود نمیتوانند لاستیک را به راحتی در اختیار متقاضیان قرار دهند و مشتری مجبور است که از سامانه خرید برای تقاضای خود استفاده کنند، شرایط بسیار بحرانی و سخت در چند ماه اخیر برای بازار ایجاد شده است.
وی ابراز امیدواری کرد: امید است که باتوجه و همکاری دولت، مشکل تهیه و خرید لاستیک رفع شود و با تعیین نرخ منطقی از سوی سازمان صمت و فراوانی خرید و فروش در سطح بازار، شرایط بهتری برای عرضهکنندگان و متقاضیان لاستیک فراهم شود.
این در حالی است که چندی پیش به دنبال اخبار و حواشی پیرامون قیمتگذاری لاستیک سواری و زمزمه دریافت مجوز افزایش ۵۰ درصدی قیمت تایر برای تولیدکنندگان، سخنگوی انجمن تولیدکنندگان تایر با بیان اینکه قرار است قیمتها براساس قیمت تمام شده و متناسب با سود مجاز توسط صنعت تولیدکننده صورت گیرد، اعلام کرد که ما نیز به صورت غیررسمی اطلاع داریم که مقامات عالیه وزارت صمت و ستادتنظیم بازار برای واگذاری قیمت تایر سواری به خود تولیدکنندگان مصوبهای ارائه دادهاند اما چند هفتهای است که این موضوع در سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان باقی مانده و ابلاغ نمیشود.
به گفته وی، این تاخیر در ابلاغ قیمتهای جدید و مجوز افزایش قیمت آن هم در شرایطی که زمزمههای افزایش قیمت به بازار رسیده است، پیامد مثبتی برای مصرفکننده نخواهد داشت و بازار را بهم خواهد ریخت. طبیعی است که فروشندگان بازار انتظار افزایش قیمت داشته و دیگر کالایی که در اختیار دارند، به شیوه و قیمت قبل عرضه نخواهد کرد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
شرط تحویل خودرو صفر در مراکز اسقاط اعلام شد
برخورد دوگانه در صنایع غذایی و عدم فهم مشترک از نیازها
قیمت طلا و سکه امروز ۷ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد
صدور ۴ هزار و ۷۱۴ گواهی تمکن مالی الکترونیک در ۸ ماه
۲۹۴۱۸ خودرو از گمرک ترخیص شد
ورود دومین محموله شمش نقره به خزانه بورس کالا
جزئیات تورم خوراکی ها در آبان؛ گوجه ۷۹ درصد گران شد!
۴۶.۸ میلیارد دلار ارز واردات تامین شد
ورود ۲۴ همت پول حقیقی به کارگزاریها
تقاضای صرفهجویی در مصرف گاز بهمعنای مصرف نکردن نیست
۳۱ هکتار از اراضی ملی استان تهران طی ۱۰۰ روز رفع تصرف شد
سوخت ورودی به نیروگاهها امکان قاچاق شدن ندارد
مصوبات کارگروه بازگشت ارز ابلاغ شد
پرداخت تسهیلات ارزی کوتاهمدت برای واردات دارو
صعود بورس؛ شاخص کل ۱۱ هزار واحد رشد کرد
تورم کالاهای صادراتی اعلام شد
فهرست ارزش گمرکی آیفون برای پرداخت هزینه رجیستری منتشر شد
مالیات سیگار ۵۰ درصد افزایش یافت
اتابک: ارز حاصل از صادرات باید در اختیار تولیدکننده باشد
کاهش ۲.۱ درصدی تورم تولیدکننده برق
کاهش ۶۰ درصدی ذخایر نیروگاهی علت خاموشی های پاییزی بود؟
دو دیدار مهم همتی با وزرای اقتصاد و سرمایه گذاری عربستان
وزیر راه: آماده همکاری با دیگر کشورها در حوزه دریانوردی هستیم
۳۸ هزار دستگاه خودرو از گمرکات ترخیص شد
ابلاغ نحوه واگذاری ارز حاصل از صادرات به دیگران
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ چهارشنبه ۷ آذر
هشدار هواشناسی کشاورزی و اعلام وضعیت سطح نارنجی
حمایت شرکت پالایش و پخش از کسب و کار جایگاهداران
رشد تولید برق نیروگاههای حرارتی در کنار کاهش مصرف سوخت
کاهش ۱۲ درصدی ورودی سدهای کشور نسبت به پارسال