میرنیوز

خروج نیروهای خبره، بزرگ‌ترین ضربه را به کسب‌وکارها می‌زند

خروج نیروهای خبره، بزرگ‌ترین ضربه را به کسب‌وکارها می‌زند 2020-11-07T07:23:02+03:30

جعفر محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اطلاع و درک بدنه دولت و حاکمیت از دغدغه کسب‌وکارها توضیح داد: داشتن اطلاع و درک، دو موضوع متفاوت است. ما در موقعیت‌های مختلف مشکلات و موانع را اطلاع می‌دهیم و به‌صورت عمومی برای دولت و به‌صورت خاص برای سازمان‌های مختلف از جمله سازمان تامین اجتماعی می‌فرستیم. همچنین در کمیسیون‌ها، نمایندگانی از حوزه‌های مختلف دولت و حاکمیت دعوت کرده و دغدغه‌های کسب‌وکارها را مطرح کرده و آنها را در جریان گذاشته‌ایم.

وی ادامه داد: با وجود این، این نهادها به تاثیر عظیم این مشکلات خیلی آگاه نبوده و درکی واقعی از آن ندارند. ما سعی می‌کنیم این درک را ایجاد و تاثیر این مشکلات را پررنگ‌تر کنیم. بعضی وقتها هم این نهادها مطلعند و می‌دانند گستره اثر این مشکلات چیست، اما اراده‌ای برای رفع آنها ندارند، یا به گفته همه نهادها، از دست همه آنها خارج است. مشخص نیست که بالاخره چه نهادی در کشور توانایی اجرای این بهبودها را دارد.

عضو هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با بیان اینکه نهادهای نظارتی در خیلی از موارد از مدل تجاری و فرآیندهای کسب‌وکارهای فضای مجازی اطلاع دقیقی ندارند، گفت: برای مثال، شیوه فعالیت پلتفرم‌ها و موضوعات بیمه‌ای و مالیاتی سرویس‌دهندگان آنها برای بسیاری از این نهادها چندان قابل درک نیست. اینها مواردی است که برای کشور تازگی داشته و با چارچوب‌های قبلی تناسبی ندارد و به واسطه همین عدم آگاهی، جسارت انجام اقدامات لازم وجود ندارد؛ مگر اینکه مدل‌های تجاری جدید توسط این نهادها درک شده و اطلاعات کافی و لازم برای تصمیم‌گیری در اختیار آنها قرار داده شود.

ساماندهی فضا بر اساس قوانین قدیمی امکان‌پذیر نیست

محمدی با بیان اینکه ساماندهی فضای کسب‌وکارهای جدید بر اساس قوانین قدیمی و نظام مجوزسالار فعلی امکان‌پذیر نیست، گفت: لازمه ساماندهی درست فضای مجازی این است که از مدل و شیوه مجوزسالاری یا کنترل‌های پیشینی به سمت نظارت‌های پسینی حرکت کنیم.‌ به جای اینکه دولت و حاکمیت بر بخش‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های موجود تاکید کند، باید در کارگروه‌هایی با حضور فعال (و نه نمایشی) بخش خصوصی، این موضوعات روز مورد بررسی قرار گرفته و چارچوب‌های مناسب ترسیم شود.

وی با اشاره به لَختی حاکمیت در برخورد با استارت‌آپ‌ها و مدل‌های کسب‌وکاری نوین اظهار کرد: با توجه به اینکه دولت و حاکمیت در بسیاری از مواقع در برابر نظرات بخش خصوصی مقاومت دارند، کار آسانی در پیش نداریم. در هر صورت باید تلاش کنیم تا در لایه‌های کلان تصمیم‌گیری، نظام تنظیم‌ مقرراتی مطابق با شرایط روز استقرار پیدا کرده و این موارد در نظام جایگزین لحاظ شوند. لازمه موفقیت در این مسیر، برقراری ارتباط و تعامل موثر با بخش‌های تصمیم‌گیر دولت و حاکمیت است.

رئیس کمیسیون تجارت الکترونیکی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با بیان اینکه قوانین واحدی برای پلتفرم‌ها وجود ندارد، گفت: بسیاری از موضوعات پلتفرم‌های فعال در حوزه‌های مختلف کاری شبیه بوده و هم‌پوشانی زیادی وجود دارد. به جای اینکه تنظیم‌گرهای بخشی هر کدام به موازات سایر تنظیم‌گرها به این موضوعات ورود کنند، باید به سمت تنظیم‌گیری افقی حرکت کنیم و مسائلی که در همه کسب‌وکارها مشترک است، توسط یک تنظیم‌گر مشترک، و البته در تعامل نزدیک و فعال با نمایندگان بخش خصوصی، چارچوب‌گذاری شود. در حال حاضر، مرکز ملی فضای مجازی به این شیوه تنظیم‌گری ورود پیدا کرده و ما هم از آن دفاع می‌کنیم و با مرکز در این خصوص در تعامل نزدیک هستیم.

حرکت به سمت خودتنظیمی بازار در حوزه‌های مختلف

محمدی ادامه داد: از سوی دیگر در بسیاری از موارد، در لایه‌های حاکمیتی نیاز به تنظیم‌گری نیست و بازار می‌تواند خودتنظیمی کند. با توجه به بلوغ صنفی و وجود کمیسیون‌های تخصصی با کارگروه‌های متعدد، سازمان نظام صنفی به این حوزه ورود پیدا کرده است. در این راستا، در نظر داریم که قوانین نرم یا دستورالعمل‌هایی را برای حوزه‌هایی که پایه‌های قانونی برای آن وجود دارد، ولی در طراحی یا اجرا دارای پیچیدگی‌ها و ابهامات بوده یا کسب‌وکارها و نهادهای مرتبط به آنها اشراف کافی ندارند را شفاف کنیم.

وی خاطرنشان کرد: دستورالعمل‌هایی که با حضور فعالانه خود کسب‌وکارها تهیه شده و بازخوردهای نهادهای دولتی و حاکمیتی در آنها لحاظ می‌شود، و هر دو طرف نیز برای بهبود فضای کسب‌وکار آنها را می‌پذیرند. به عنوان مثال، کارگروه حقوقی کمیسیون تجارت الکترونیکی سازمان، در حال حاضر آماده‌سازی راهنمای حقوقی با موضوع «حدود مسوولیت حقوقی و کیفری پلتفرم‌های کسب‌وکاری در برابر اعمال کاربران خود» را در دستور کار دارد.

محمدی با اشاره به مشکلات اقتصادی سال‌های گذشته بیان کرد: با وجود همه مشکلات اقتصادی موجود و رشد منفی اقتصادی کشور، حوزه فناوری اطلاعات به واسطه ماهیتی که دارد، با رشد مواجه بوده است؛ زیرا با بهره‌گیری از این فناوری، امکان استقرار مدل‌های خدمت‌رسانی جدید، یا افزایش بهره‌وری در فرآیندهای ناکارآمد سنتی از طریق تحول دیجیتال وجود دارد. درواقع در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات این مشکلات به نسبت کمتر بوده و این حوزه هم به عنوان صنعت و هم به عنوان ابزار می‌تواند محرک و کمک‌کننده سایر بخش‌های اقتصادی باشد.

صنایع مختلف باید به سمت دیجیتالی شدن بروند

عضو کمیسیون تجارت الکترونیکی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با اشاره به نقش اقتصاد دیجیتال در شرایط کرونا اظهار کرد: در این دوره، فناوری اطلاعات و ارتباطات توانست بخش عمده‌ای از مشکلات کشور در زمینه آموزش، دورکاری، دسترسی به کالا و خدمات، سرگرمی را رفع کند. همچنین ‌در حضور تحریم‌های گسترده و شرایط رکورد تورمی در کشور، رشد پلتفرم‌های کسب‌وکاری و اقتصاد مشارکتی در کاهش هزینه‌ها و مشکلات مردم موثر بوده است.

محمدی ادامه داد: در وضعیت اقتصادی فعلی، باید به صنایع دیگر کمک کنیم تا با استفاده از فناوری‌ اطلاعات و ارتباطات بهره‌وری‌شان را افزایش دهند؛ از آن طرف باید با رفع موانع و تسهیل فضا، زمینه رشد کسب‌وکارهای پلتفرمی را بیش از گذشته فراهم کنیم. این دو فعالیت در کنار هم باعث توسعه اقتصاد دیجیتالی شده و امکان استفاده از خدمات مختلف را برای مناطق مختلف به صورت عادلانه فراهم می‌کنند. بدنه فعالان حوزه هم به این نقش خود واقف بوده و به آن باور دارد، به همین دلیل برای اقداماتی که در این خصوص انجام می‌شوند، ارزش قائل هستند و نهایت بهره‌برداری را از آن به عمل می‌آورند.

آگاهی‌بخشی درباره اثرات تحریم‌های داخلی و خارجی

وی با اشاره به نقش تحریم‌ها بر کسب‌وکارهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات بیان کرد: ما در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات معمولا از دو طرف مظلوم واقع می‌شویم. از طرفی یک سری سایت‌ها و خدمات خارجی به ما سرویس نمی‌دهند و از سوی دیگر، یک سری سرویس‌ها از سمت خودمان به روی ما بسته می‌شوند. این موضوع فرآیندهای توسعه و خدمت‌رسانی را با مشکلات جدی مواجه می‌کند. بسیاری از فعالیت‌هایی که با دسترسی به این سرویس‌ها می‌توانست چندهفته‌ای انجام شود، نیازمند زمان چندماهه است و حتی گاهی با صرف چند ماه هم نمی‌توان به خروجی‌های قبلی رسید.

رئیس کمیسیون تجارت الکترونیکی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای ادامه داد: البته یکی از ویژگی‌های کسب‌وکارهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، تطابق‌پذیری بالا و چابکی آنهاست که خود را با شرایط موجود وفق می‌دهند و راهکارهای جایگزین را پیدا می‌کنند. اما این مشکلات، هزینه‌ها و دغدغه‌ها و مشغله‌های بسیاری را به کسب‌وکارها تحمیل می‌کند و می‌تواند باعث ناامید شدن بخش زیادی از فعالان این حوزه شود. ما باید روی رفع این موارد تاکید جدی داشته باشیم، زیرا انرژی لازم که صرف رفع اثرات این تحریم‌ها و خودتحریمی‌ها می‌شود، می‌تواند صرف بالا بردن کیفیت خدمات و بهبود ارزش‌های ایجاد شده برای کاربران شود.

محمدی با بیان اینکه ما در خصوص خودتحریمی‌ها، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی کرده و و اثرات و خسارت‌های آن را بیان می‌کنیم، خاطرنشان کرد: در خصوص خود تحریمی‌ها، با بدنه حاکمیت در ارتباط مستقیم هستیم و موارد مختلفی را تا به حال توانسته‌ایم برطرف کنیم.

وی در خصوص اقدامات لازم برای موضوع سرویس‌های تحریم‌کننده خارجی نیز، به دور زدن برخی از تحریم‌ها در لایه زیرساخت، تلاش برای اشتراک تجارب در راستای جایگزینی سرویس‌ها با نمونه‌های دیگر، و همچنین امکان استقرار آسان نمونه‌های خودمیزبان در زیرساخت‌های ابری اشاره کرد.

ایجاد مرکز پژوهش‌های سازمان می‌تواند از تصمیمات خلق‌الساعه جلوگیری کند

عضو هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای مهم‌ترین اقدام صنف در مواجهه با تصمیمات خلق‌الساعه نهادهای دولتی و حاکمیتی را تعامل موثر با آنها دانست و گفت: بیشتر این نهادها به واسطه پیچیدگی‌های مدل‌های کسب‌وکاری نوین و عدم اشراف کافی، از دانشی که بخش تخصصی به آنها اضافه می‌کند استقبال می‌کنند. اگر ما تعامل مثبتی داشته باشیم و بدانیم که نهادهای تصمیم‌گیر و قانون‌گذار در چه حوزه‌هایی در حال تصمیم‌گیری هستند و بتوانیم دانش کافی برای هدایت آنها به سمت تصمیم درست را تهیه کرده و در اختیارشان بگذاریم، می‌تواند خیلی کمک‌کننده باشد.

محمدی ادامه داد: کمیسیون‌های سازمان با نهادهای مرتبط با حوزه کاری خود ارتباط برقرار و سعی می‌کنند با تعامل و تهیه اسناد تخصصی و ارائه بازخورد در خصوص پیش‌نویس دستورالمعل‌ها و بخشنامه‌ها، در این مسیر تاثیرگذار باشند. ایجاد مرکز پژوهش‌های سازمان به‌صورت متمرکز می‌تواند این اقدامات پراکنده را سازماندهی کرده، از دوباره کاری‌ها جلوگیری کرده و با هم‌افزایی ایجاد شده،  خوراک فکری را برای تصمیم‌سازی نهادهای مرتبط فراهم کرده و تا حد خوبی از تصمیمات خلق‌الساعه جلوگیری کند.

قطعی اینترنت، مرگ کسب‌وکارهای آنلاین را به دنبال دارد

وی با اشاره به مشکلات قطعی اینترنت بر کسب‌وکارها بیان کرد: برخی از موضوعات با امنیت ملی گره خورده و در حیطه اختیارات صنف نیست. کاری که ما می‌توانیم انجام دهیم این است که آگاه‌سازی و شفاف‌سازی کنیم که اتفاقات این چنینی می‌تواند چه تاثیرات مخربی بر کسب‌وکارها داشته باشد. ما از هر موقعیتی استفاده می‌کنیم تا با آمار و اعداد و تحلیل‌های مختلف، اثرات قطعی‌ها یا اختلالات اینترنتی را به تمام مراجع ذی‌ربط اطلاع دهیم.

رئیس کمیسیون تجارت الکترونیکی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای ادامه داد: در مواردی هم که اختلالاتی در اینترنت داشتیم و احساس کردیم اختلالات می‌تواند باعث بروز مشکل و اتفاقات ناگوار شود،‌ بیانیه دادیم یا این موضوعات و مشکلات حاصل از آنها را به صورت کتبی منتقل کردیم. این موارد مداوم پایش می‌شود و با ناپایداری اینترنت، ‌واکنش سریع نشان می‌دهیم.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اقتصادی

صادرات و واردات ترانزیتی ۱۲ میلیون تن کالا طی ۱۰ ماهه امسال

صادرات و واردات ترانزیتی ۱۲ میلیون تن کالا طی ۱۰ ماهه امسال
2025-02-17T11:16:21+03:30
مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین‌المللی سازمان راهداری از صادرات و واردات بیش‌از ۱۲ میلیون تن کالا از طریق ۵۳۵ هزار و ۹۹ سفر ناوگان حمل و نقل بین‌المللی ط...

کارشکنی‌های بورس و وزارت صمت در تامین مواد اولیه تولید

کارشکنی‌های بورس و وزارت صمت در تامین مواد اولیه تولید
2025-02-17T11:16:20+03:30
عضو انجمن سیم و کابل گفت: وضعیت عرضه و قیمت مواد اولیه در بورس به قدری نامناسب شده که تولیدکنندگان را با مشکلات اساسی مواجه کرده است.

مصرف گاز در بخش خانگی به ۶۲۹ میلیون مترمکعب رسید

مصرف گاز در بخش خانگی به ۶۲۹ میلیون مترمکعب رسید
2025-02-17T10:36:18+03:30
سخنگوی شرکت ملی گاز ایران گفت: دیروز ۶۲۹ میلیون مترمکعب گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء مصرف شده است.

هشدار سازمان هواشناسی درباره کاهش شدید دما؛ یخبندان گسترده نداریم

هشدار سازمان هواشناسی درباره کاهش شدید دما؛ یخبندان گسترده نداریم
2025-02-17T10:09:41+03:30
سازمان هواشناسی هشدار داد که با نفوذ سامانه بارشی از پنجشنبه، کاهش دما در برخی مناطق ایران آغاز خواهد شد، اما اخبار غیرواقعی مبنی بر یخبندان گسترده در خاورمی...

همکاری پژوهشگاه نیرو و مپنا برای توسعه نوآوری در صنعت آب و برق

همکاری پژوهشگاه نیرو و مپنا برای توسعه نوآوری در صنعت آب و برق
2025-02-17T10:09:40+03:30
نشست مشترک پژوهشگاه نیرو و گروه مپنا با هدف توسعه زیست‌بوم نوآوری و کسب‌وکارهای نوین در صنعت آب و برق کشور برگزار شد.

بارش مناسب برف نیز جبران کم‌بارشی نشد

بارش مناسب برف نیز جبران کم‌بارشی نشد
2025-02-17T09:43:04+03:30
سخنگوی صنعت آب کشور با بیان اینکه علی‌رغم بارش‌های اخیر و افزایش نسبی پوشش برف در برخی مناطق کشور،گفت: همچنان کمبود بارندگی جبران نشده و منابع آبی کشور در وض...

موفقیت شاخص کل برای بازگشت به تراز ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد

موفقیت شاخص کل برای بازگشت به تراز ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد
2025-02-17T09:29:38+03:30
امروز دوشنبه ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۳، شاخص کل بورس تهران در حالی کار خود را با رشد ۲۲۴۷۳ واحدی آغاز کرد که طی ۲۳ روز کاری از سقف ۲ میلیون و ۹۴۴ هزار واحد، افت ۲۷۲ ه...

هشدار سازمان هواشناسی در باره کاهش شدید دما؛ یخبندان گسترده نداریم

هشدار سازمان هواشناسی در باره کاهش شدید دما؛ یخبندان گسترده نداریم
2025-02-17T09:29:38+03:30
سازمان هواشناسی هشدار داد که با نفوذ سامانه بارشی از پنجشنبه، کاهش دما در برخی مناطق ایران آغاز خواهد شد، اما اخبار غیرواقعی مبنی بر یخبندان گسترده در خاورمی...

قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۲۹ بهمن

قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۲۹ بهمن
2025-02-17T09:16:21+03:30
قیمت رسمی دلار آمریکا بر اساس آخرین آمار معاملات سامانه ارز تجاری (توافقی) توسط بانک مرکزی اعلام شد و قیمت اسکناس دلار به ۶۸ هزار و ۷۴۹ تومان و حواله آن به ۶...

قیمت دلار، یورو امروز دوشنبه ۲۹ بهمن

قیمت دلار، یورو امروز دوشنبه ۲۹ بهمن
2025-02-17T09:02:57+03:30
قیمت رسمی دلار آمریکا بر اساس آخرین آمار معاملات سامانه ارز تجاری (توافقی) توسط بانک مرکزی اعلام شد و قیمت اسکناس دلار به ۶۸ هزار و ۷۴۹ تومان و حواله آن به ۶...

جمعیت ایران در مرز ۸۶ میلیون نفر

جمعیت ایران در مرز ۸۶ میلیون نفر
2025-02-17T08:49:39+03:30
بر اساس آخرین محاسبات مرکز آمار ایران، جمعیت کشور تا بهمن سال جاری حدود ۸۵ میلیون و ۹۶۱ هزار نفر برآورد شده که پیش‌بینی می‌شود سال آینده ۶۰۱ هزار نفر به این ...

قیمت جهانی طلا امروز ۲۹ بهمن؛ طلا صعود کرد

قیمت جهانی طلا امروز ۲۹ بهمن؛ طلا صعود کرد
2025-02-17T08:49:39+03:30
قیمت هر اونس طلا امروز دوشنبه -۲۹ بهمن- با ۰.۷۲ درصد افزایش به ۲۹۰۳ دلار و است ۲۵ سنت رسید.

روسیه ذخایر طلای خود را خرج می‌کند؟

روسیه ذخایر طلای خود را خرج می‌کند؟
2025-02-17T08:22:56+03:30
ذخایر طلای روسیه در پایان سال گذشته به‌شدت کاهش یافت که بخشی از آن ناشی از نرخ بهره بی‌سابقه این کشور بود که توسط بانک مرکزی این کشور برای خنک کردن اقتصاد اع...

هزینه مصرف گاز صنایع بورسی اعلام شد

هزینه مصرف گاز صنایع بورسی اعلام شد
2025-02-17T08:09:41+03:30
هزینه گاز ۶ صنعت انرژی‌بر بازار سرمایه ایران، در مجموع مبلغ ۵ هزار و ۶۲۵ میلیارد تومان است.

هواشناسی ایران ۲۹ بهمن؛ آغاز بارش برف و باران در ۲۰ استان

هواشناسی ایران ۲۹ بهمن؛ آغاز بارش برف و باران در ۲۰ استان
2025-02-17T08:09:41+03:30
سازمان هواشناسی اعلام کرد: امروز در ۲۰ استان کشور بارش باران و وزش باد خواهیم داشت که بارش‌ها در مناطق سردسیر به صورت برف خواهد بود.

قیمت جهانی نفت امروز ۲۹ بهمن؛ نفت رشد کرد

قیمت جهانی نفت امروز ۲۹ بهمن؛ نفت رشد کرد
2025-02-17T07:29:37+03:30
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۱۱ سنت معادل ۰.۱۵ درصد افزایش به ۷۴ دلار و ۸۵ سنت رسید.

هزینه رجیستری آیفون‌های واردشده قبل از رفع ممنوعیت اعلام شد

هزینه رجیستری آیفون‌های واردشده قبل از رفع ممنوعیت اعلام شد
2025-02-17T07:29:37+03:30
حقوق ورودی آیفون های موجود در کشور برای رجیستری معادل ۳۰ درصد قیمت گوشی تعیین شد.

فرزین: صنعت لیزینگ نیازمند توسعه است

فرزین: صنعت لیزینگ نیازمند توسعه است
2025-02-17T07:16:16+03:30
 رئیس کل بانک مرکزی، در همایش صنعت لیزینگ و تأمین مالی بر لزوم توسعه این صنعت و تخصصی‌تر شدن بانک‌ها تأکید کرد.

کسری تجاری ۱.۲ هزار میلیارد دلاری آمریکا

کسری تجاری ۱.۲ هزار میلیارد دلاری آمریکا
2025-02-17T07:16:16+03:30
کسری تجاری آمریکا که در حال حاضر به‌طورمعمول به بیش از یک هزار میلیارد دلار می‌رسد، عمدتاً به دلیل وجود کسری بزرگ تجاری آمریکا با چهار کشور شامل چین، مکزیک، ...

صنعت لیزینگ در ایران توسعه پیدا نکرده است

صنعت لیزینگ در ایران توسعه پیدا نکرده است
2025-02-17T07:02:57+03:30
امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ نشست سیاستی «تنظیم‌گری و محیط قانونی صنعت لیزینگ» در اولین همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی برگزار شد.

هدف‌گذاری تجارت یک میلیارد دلاری ایران و قزاقستان در سال ۲۰۲۵

هدف‌گذاری تجارت یک میلیارد دلاری ایران و قزاقستان در سال ۲۰۲۵
2025-02-16T22:29:36+03:30
وزیر تجارت قزاقستان طی دیدار با وزیر راه و شهرسازی ایران از پیش‌بینی افزایش مبادلات تجاری دو کشور ایران و قزاستان به یک میلیارد دلار طی سال ۲۰۲۵ خبر داد.

مشکلات رانندگان ایرانی در قزاقستان به زودی رفع می‌شود

مشکلات رانندگان ایرانی در قزاقستان به زودی رفع می‌شود
2025-02-16T22:16:24+03:30
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به گفتگو با وزیر تجارت قزاقستان گفت: مشکلات رانندگانی که به قزاقستان سفر می‌کنند و ترانزیت دارند به زودی رفع می‌شود.

بیانیه اختتامیه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی

بیانیه اختتامیه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی
2025-02-16T20:29:38+03:30
بیانیه اختتامیه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی توسط کوروش پرویزیان رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی قرائت شد.

تحول دیجیتال و هوشمندسازی در صنعت لیزینگ

تحول دیجیتال و هوشمندسازی در صنعت لیزینگ
2025-02-16T20:29:38+03:30
نشست «هوشمندسازی و تحول دیجیتال در صنعت لیزینگ» با حضور مقام‌های بانکی و متخصصان صنعت لیزینگ برگزار شد.

استانداردهای گزارشگری و مدیریت شرکت‌های لیزینگ

استانداردهای گزارشگری و مدیریت شرکت‌های لیزینگ
2025-02-16T20:29:38+03:30
نشست تحلیلی «استانداردهای گزارشگری و مدیریت شرکت‌های لیزینگ» در ادامه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی برگزار شد.

بالا بودن هزینه‌های سربار در حوزه لیزینگ از موانع جدی رشد این صنعت است

بالا بودن هزینه‌های سربار در حوزه لیزینگ از موانع جدی رشد این صنعت است
2025-02-16T20:29:37+03:30
امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳ نشست «فضای کسب‌وکار و چالش‌های صنعت لیزینگ» در حاشیه همایش صنعت لیزینگ و تأمین مالی برگزار شد.

نرخ سود بالا و فرآیندهای پیچیده تأمین مالی دو تنگنای مهم صنعت لیزینگ

نرخ سود بالا و فرآیندهای پیچیده تأمین مالی دو تنگنای مهم صنعت لیزینگ
2025-02-16T20:29:37+03:30
نشست «تأمین مالی صنعت لیزینگ» در حاشیه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی برگزار شد و کارشناسان بر لزوم کاهش نرخ سود، تسهیل فرآیندهای پیچیده و تنوع‌بخشی به ا...

رئیس مرکز تنظیم‌گری بانک مرکزی: صنعت لیزینگ در ایران توسعه پیدا نکرده است

رئیس مرکز تنظیم‌گری بانک مرکزی: صنعت لیزینگ در ایران توسعه پیدا نکرده است
2025-02-16T20:29:36+03:30
امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ نشست سیاستی «تنظیم‌گری و محیط قانونی صنعت لیزینگ» در اولین همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی برگزار شد.

ضمانت‌ های اجرایی قانون ساماندهی تجارت مرزی اعلام شد

ضمانت‌ های اجرایی قانون ساماندهی تجارت مرزی اعلام شد
2025-02-16T20:16:17+03:30
معاون برنامه‌ریزی و مقررات سازمان توسعه تجارت ایران، ضمن اشاره به قانون ساماندهی تجارت مرزی از هزینه کردن بخشی از درآمد تجارت ته لنجی‌ها برای اشتغال و توسعه ...

توافق ایران و عربستان بر توسعه روابط اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج

توافق ایران و عربستان بر توسعه روابط اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج
2025-02-16T19:11:03+03:30
در دیدار وزیر اقتصاد ایران و وزیر دارایی عربستان، دوطرف بر تقویت همکاری‌های اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج تأکید کردند.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)