میرنیوز

تغییر کارمزدهای بانکی به مالیات بر تراکنش ربطی ندارد

تغییر کارمزدهای بانکی به مالیات بر تراکنش ربطی ندارد 2020-11-02T14:56:19+03:30

به گزارش ایسنا، مهران محرمیان با تقسیم بندی درآمدهای بانکی به دو دسته درآمدهای مشاع و درآمدهای غیرمشاع گفت: درآمدهای مشاع بانک‌ها از مجموع سود تسهیلات اعطایی و سود و زیان حاصل از سرمایه‌گذاری‌ها حاصل می‌شود و درآمدهای غیرمشاع هم عموما به کامزدهایی ارتباط دارد که بانک‌ها برای انجام فعالیت‌های بانکی اخذ می‌کنند. در جهان معمولا نسبت درآمدهای غیرمشاع به کل درآمدهای بانک عدد قابل ملاحظه ای است. معمولاً این نسبت به ۳۰ تا ۵۰ درصد می‌رسد که به این معناست که حدود نیمی از درآمدهای آن بانک از طریق اخذ کارمزدها حاصل می‌شود.

وی افزود: در ایران این نسبت بسیار کمتر از حد معمول جهانی است. کمتر از ۱۰ درصد از درآمدهای بانک‌های ایرانی از محل کارمزدها تامین می‌شود. شاید یکی از دلایل این مساله این باشد که مردم از هزینه های بالای خدماتی که در بانکداری الکترونیک دریافت می کنند اطلاع دقیقی ندارند.

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در خصوص تفاوت فاحش نرخ کارمزد خدمات بانکی در ایران و جهان اظهار می‌کند: در جهان حتی برای مشاهده مانده حساب، کارمزدهایی به مراتب بیشتر از ایران اخذ می‌شود. برای مثال برخی بانک‌ها حدوداً ۱۰ سنت برای خدمات ساده ای مانند مشاهده مانده حساب دریافت می‌کنند که به هیچ عنوان با خدمات مشابه در ایران قابل مقایسه نیست.  

محرمیان تصریح کرد: با توجه به جنبه فرهنگی موضوع، تصمیم گرفتیم افزایش نرخ کارمزد خدمات بانکی را گام به گام پیش ببریم. در گام اول برای خدماتی که کارمزد تعیین نشده است، کارمزد حداقلی تعیین کردیم. در اینجا هم توجه ویژه داشتیم که کارمزدها به قشر ضعیف جامعه فشار وارد نکند. به این ترتیب عمده کارمزدها برای خدماتی نظیر ساتنا تعیین شد که مورد استفاده افرادی است که مبالغ بالا جابجا می‌کنند یا بر خلاف عرف معمول بانکداری جهانی، برای یکی از اصلی‌ترین و پراستفاده ترین تراکنش‌ها، یعنی تراکنش برداشت از خودپرداز کارمزدی تعیین نشد.

وی افزود: در مرحله بعد، برخی از کارمزدهای خدمات بانکی را ۲۰ درصد افزایش دادیم که جا دارد اشاره کنیم که حتی این افزایش ۲۰ درصدی نیز، هزینه خدماتی که ارایه می‌شود را پوشش نخواهد داد. برای مثال، در سال ۱۳۹۷، پژوهشی انجام گرفت که نشان می‌داد صدور هر کارت مغناطیسی بانکی، ۱۲ هزار تومان برای بانک هزینه داشت. اما نرخی که برای صدور کارت بانکی تعیین شده بود ۲۳۰۰ تومان بود که در آذرماه، به ۳۰۰۰ تومان افزایش خواهد یافت. بنابراین کارمزدی که برای صدور یک کارت بانکی از مشتریان اخذ می‌شود، در برابر هزینه واقعی آن، ناچیز به شمار می‌آید.

محرمیان درخصوص افزایش نرخ کارمزدهای بانکی و توجه به اقشار مختلف جامعه توضیح می‌دهد: بحث‌های عدالت اجتماعی در زمینه نرخ‌های کارمزد خدمات بانکی، همواره مورد توجه و تاکید ما بود. سعی ما بر این بود که کارمزدها به نحوی افزایش یابد که فشار ناشی از آن توسط اکثریت جامعه بیشتر از تراکنش‌های خرد استفاده می‌کنند، حس نشود. برای نمونه، درخصوص کارمزد کارت به کارت، ۲۰ درصد افزایش اعمال شد. یعنی کارمزد کارت به کارت که ۵۰۰ تومان بود، با ۱۰۰ تومان افزایش، ۶۰۰ تومان خواهد شد. اما برای تراکنش‌های با رقم بالا، که غالباً از طریق ساتنا انجام می‌گیرند، کارمزد بیشتری نیز دریافت خواهد شد. فرض بر این است که فردی که یک میلیارد تومان پول جابجا می‌کند، به راحتی می‌تواند ۲۵ هزار تومان کارمزد تراکنش را نیز پرداخت کند.

این مقام مسئول بانک مرکزی درباره برخی انتقادها از افزایش نرخ کارمزد خدمات بانکی نیز پاسخ می‌دهد: افزایش کارمزد خدمات بانکی مسئله‌ای است که همواره حواشی زیادی داشته است، و به همین دلیل نیز تصمیم‌گیری برای افزایش نرخ‌های کارمزد خدمات بانکی انجام نمی‌گرفته است. اما طبق مصوبه شورای پول و اعتبار، بانک مرکزی موظف است سالانه کارمزدها را بررسی کند و در صورت نیاز و با توجه به تورم جامعه، نرخ کارمزدهای خدمات بانکی را افزایش دهد. اگر هر سال مطابق قانون، افزایش کارمزدها پیگیری می‌شد، هرگز افزایش اخیر چشمگیر به نظر نمی‌رسید.

محرمیان درباره طرح مجلس و ارتباط نادرست آن با بخشنامه اخیر بانک مرکزی تصریح می‌کند: باید دقت شود که موضوع افزایش کارمزدهای خدمات بانکی ارتباطی با موضوعی که در مجلس شورای اسلامی درخصوص مالیات تراکنش مطرح شده است، ارتباطی ندارد. متاسفانه شاهد هستیم که برخی از افراد، آگاهانه یا ناآگاهانه این دو مسئله را به یکدیگر ربط می‌دهند. داستان از این قرار است که برخی نمایندگان محترم مجلس طرحی را پیگیری می‌کردند که از نظر ما اصولی نبود و مطابق آن قرار بود از برخی تراکنش‌های مالی، درصدی به عنوان مالیات دریافت و به خزانه دولت واریز شود و در ازای این مبلغ، کالابرگ الکترونیک صادر گردد.

وی ادامه می‌دهد: این رویه در برخی کشورهای آمریکای لاتین به دلیل آلوده بودن اقتصاد آن کشورها به درآمدهای ناشی از قاچاق مواد مخدر رایج بوده است. زیرا در این کشورها امکان دریافت مالیات از بخش کثیف اقتصاد وجود ندارد، در نتیجه به سمت دریافت مالیات از تراکنش رفته‌اند. شایان ذکر است اجرای این طرح در همان کشورها، در یک برهه درآمدهای مالیاتی آن کشور را افزایش داد، اما پس از مدتی با کاهش شدید روبرو شد. به این دلیل که مردم به انجام گردش‌های مالی خود را از روش‌های دیگر نظیر ارز یا طلا سوق پیدا کردند.

محرمیان با اشاره به اینکه در حال حاضر بانک‌ها در زمینه بانکداری الکترونیک در ضرر هستند، افزود: مجموع هزینه‌ای که برای فعالیت‌های بانکداری الکترونیک توسط بانک‌ها پرداخت می‌شود از کارمزدی که از مشتریان اخذ می‌شود، بیشتر است و در نتیجه بانک‌ها، در زمینه بانکداری الکترونیک با ناترازی مواجه هستند. برای توضیح بیشتر می‌توان به موضوع نوسازی تجهیزات و دستگاه‌های خودپرداز اشاره کرد. در کشور تقریباً ۵۵ هزار خودپرداز وجود دارد که سالانه حدود ۱۰ درصد از این خودپردازها باید نوسازی شود. آن هم در حالی که اغلب خودپردازها وارداتی هستند. این هزینه بازسازی، هزینه هنگفتی است که از طریق کامزدها قابل تامین شدن نیست و بر عهده بانک‌هاست.

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در پاسخ به این سوال که برای بانک چه فرقی دارد که چه مبلغی را جابجا می‌کند؟ گفت: ریسک یک تراکنش یک میلیاردی با ریسک یک تراکنش یک میلیون تومانی اصلا قابل مقایسه نیست. همراه با افزایش مبلغ تراکنش، ریسک اعتباری و ریسک امنیتی آن نیز افزایش می‌یابد. لذا مبالغ کلان، مدیریت ریسک مختص به خود را طلب می‌کند. به همین دلیل است که میان تراکنش پایا یا ACH که مخصوص مبالغ کم هست و تراکنش ساتنا یا RTGS که برای انجام تراکنش با مبالغ زیاد طراحی شده است، تفاوت قایل شده‌ایم. هرچند گفتنی است برای کارمزد خدمت ساتنا نیز سقف تعیین کردیم و از ۲۵ هزار تومان بیشتر نخواهد شد.

این مقام مسئول بانک مرکزی معتقد است کارمزد خدمات بانکی به مثابه خونی است که می تواند در رگ‌های فین‌تک‌ها نیز جاری باشد. وی در این خصوص تصریح کرد: مدل اقتصادی فین‌تک‌ها به نحوی است که انجام امور مالی را برای مصرف‌کنندگان تسهیل و در ازای آن، از مصرف‌کننده کارمزد دریافت می‌کنند. بر این اساس، ما نیز در تعیین نرخ‌ کارمزدهای خدمات بانکی همواره در نظر داشتیم تا سودآوری فعالیت فین‌تک‌ها مختل نشود و فضای رقابتی بازار محصولات و خدمات فین‌تک‌ها حفظ گردد.

محرمیان به برنامه های بانک مرکزی برای سامان‌دهی به فعالیت های شرکت‌های پرداخت الکترونیک (PSP) اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه‌های آتی بخش فناوری‌های نوین بانک مرکزی مربوط به فعالیت‌های PSP ها می‌شود. ضوابط و مقررات کیف الکترونیک پول تهیه و ابلاغ شده است و قصد داریم بازار را این سمت سوق دهیم تا تراکنش‌های خرد از حوزه کارت خارج شود و کارمزدها نیز کاهش یابند.

وی افزود: در گام بعدی، ما باید منبع کارمزدها را تغییر دهیم. متاسفانه در کشور ما بر خلاف عرف معمول جهانی، کارمزد خرید از طریق پایانه‌های فروشگاهی به جای اینکه از صاحب کسب و کار گرفته شود، از بانک‌ها اخذ می‌شود که باعث شده پدیده‌ای به اسم «تراکنش‌سازی» پدید آید. برای رفع این مشکل، بانک مرکزی برنامه‌هایی در دست اقدام دارد.

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در پاسخ به این سوال که آیا افزایش کارمزد خدمات بانکی در شرایط شیوع کرونا، باعث افزایش مراجعات به شعب نمی‌شود؟ گفت: به غیر از ساتنا و پایا که مورد استفاده قشر خاصی از مردم است و همچنین چکاوک که پیش از این نیز استفاده از آن مشمول پرداخت کارمزد می‌شد، پیش‌بینی می‌کنیم افزایش کارمزد تراکنش کارت به کارت بیشترین تاثیر را بر مردم داشته باشد. با این حال، تصور می‌کنم میزان افزایش نرخ کارمزدها به اندازه‌ای نیست که فردی که هم‌اکنون بانک را در تلفن خود به همراه دارد، و در هر شرایط زمانی و مکانی می‌تواند از خدمات آن استفاده کند، بخواهد از این خدمات استفاده نکند و با مراجعه حضوری به شعب برای انجام امور روزمره بانکی، محدودیت‌های زمان کرونا را نادیده بگیرد.

محرمیان به ۱۰ سال تاخیر در اصلاح کارمزدها اشاره کرد و افزود: برخی از تخریب‌ها و واکنش‌ها نسبت به افزایش نرخ کارمزدها ناشی از این است که ما وظیفه خود را به‌موقع انجام ندادیم. افزایش نرخ کارمزدهای خدمات بانکی، از جمله اصلاحاتی است که برای نظام بانکی مدنظر بوده است اما به دلیل هراس از تبعات اجتماعی تغییرات، اجرا نشده و حتی در برخی زمان ها که اقدام جدی برای انجام صورت گرفته است به دلایلی موفق نشده است. نمونه مشابه این مسئله، سال گذشته در زمینه بحث الزامی شدن رمز دوم یکبار مصرف قابل مشاهده بود که اگرچه اجرایی شدن آن واجب و ضروری به نظر می‌رسید، اما با تنش‌ها و مشکلات عدیده‌ای در جامعه روبرو شدیم. آمارها حاکی از آن بود که پیش از اجرایی شدن آن طرح در هشت ماهه اول سال قبل، از هر هزار نفر ایرانی، دو نفر قربانی فیشینگ شده بودند. اما با الزامی شدن رمز دوم پویا، شاهد هستیم که سوءاستفاده‌ها و فیشینگ‌ها به میزان بسیار قابل توجهی کاهش یافته است و پلیس فتا نیز این مسئله را تصدیق می‌کند. تصور کنید اگر رمز دوم یکبار مصرف تا الان که شیوع ویروس کرونا در جامعه به اوج رسیده است، اجرایی نشده بود، چه ازدحام و تجمعاتی در مقابل دفاتر پلیس فتا برای پیگیری دارایی‌های به سرقت رفته مردم شکل می‌گرفت.

وی ادامه داد: اصلاحات در نظام بانکی، به ویژه در زمینه موضوعی مثل افزایش نرخ کارمزدهای خدمات بانکی، از جمله موضوعاتی است که با حساسیت فوق‌العاده زیاد پیگیری شده است. انرژی، هزینه و زمان بسیار زیادی صرف تصمیم‌گیری در این زمینه شده است. جلسات کارشناسی بسیار طولانی با بانک‌ها، بخش نظارت، کمیسیون پولی و بانکی، هیئت عامل بانک مرکزی و سایر نهادهای ذی‌ربط برگزار شد که با ممارست و جدیتی که همه نهادها و دستگاه‌ها در انجام کار داشتند و همچنین با حمایت‌های رئیس‌کل محترم بانک، به نحوی تصمیم‌گیری شد که هم بار و فشار مالی از دوش بانک‌ها کاسته شود و هم عموم مردم با تغییر کمی از افزایش کارمزدهای خدمات بانکی مواجه شوند.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اقتصادی

مشکل رفع تعهد ارزی صادرات از محل ورود موقت حل شد

مشکل رفع تعهد ارزی صادرات از محل ورود موقت حل شد
2024-11-23T15:54:01+03:30
رئیس مرکز بهبود محیط کسب‌وکار اتاق ایران می‌گوید: با پیگیری دبیرخانه شورای گفت‌وگو، راهکار موقتی برای رفع بلاتکلیفی صادرکنندگان در حوزه رفع تعهدات ارزی صادرا...

وزیر راه بر تعامل با نمایندگان مجلس تاکید کرد

وزیر راه بر تعامل با نمایندگان مجلس تاکید کرد
2024-11-23T15:40:47+03:30
وزیر راه و شهرسازی در جلسه شورای معاونین این وزارتخانه بر تعامل با نمایندگان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد.

عرضه ربع سکه ضرب سال ۱۴۰۳

عرضه ربع سکه ضرب سال ۱۴۰۳
2024-11-23T15:40:46+03:30
روز دوشنبه پنجم آذرماه، ربع سکه بهار آزادی ضرب سال ۱۴۰۳، نیم سکه طلای بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ و تمام سکه طلای بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ بانک مرکزی، بدون بسته ب...

معاون توسعه و نوآوری بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران منصوب شد

معاون توسعه و نوآوری بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران منصوب شد
2024-11-23T15:14:03+03:30
وزیر امور اقتصادی و دارایی طی حکمی «حسن‌رضا عباسیان فر» را به سمت معاون توسعه و نوآوری بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد.

ارزان‌ترین و گران‌ترین استان‌های کشور کدامند؟

ارزان‌ترین و گران‌ترین استان‌های کشور کدامند؟
2024-11-23T13:54:02+03:30
گزارش جدید مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که در میان ۳۱ استان کشور، استان سیستان و بلوچستان با نرخ تورم ۲۳.۲ درصد کمترین تورم را در آبان ماه ۱۴۰۳ تجربه کرده است.

قیمت نفت ۸۰ دلار پیش بینی می شود

قیمت نفت ۸۰ دلار پیش بینی می شود
2024-11-23T13:40:44+03:30
بانک آمریکایی گلدمن ساکس پیش‌بینی کرد که میانگین قیمت نفت در سال ۲۰۲۴ میلادی ​​حدود ۸۰ دلار برای هر بشکه خواهد بود.

ارزن‌ترین و گران‌ترین استان‌های کشور کدامند؟

ارزن‌ترین و گران‌ترین استان‌های کشور کدامند؟
2024-11-23T13:40:43+03:30
گزارش جدید مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که در میان ۳۱ استان کشور، استان سیستان و بلوچستان با نرخ تورم ۲۳.۲ درصد کمترین تورم را در آبان ماه ۱۴۰۳ تجربه کرده است.

تولید ۵ هزار مگاوات برق خورشیدی از طریق نیروگاه‌های پشت بامی

تولید ۵ هزار مگاوات برق خورشیدی از طریق نیروگاه‌های پشت بامی
2024-11-23T13:27:23+03:30
یک مقام مسئول گفت: اگر بتوانیم با ایجاد نظام اداری و ضوابط و نظارت بر اجرا ساختمان‌های جدید را به سیستم انرژی‌های تجدیدپذیر مجهز کنیم، بخش بزرگی از ناترازی ش...

سرمایه گذاران در بافت‌های فرسوده تا ۱۰ سال معاف از مالیات هستند

سرمایه گذاران در بافت‌های فرسوده تا ۱۰ سال معاف از مالیات هستند
2024-11-23T13:27:23+03:30
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با دعوت از سرمایه گذاران برای ایجاد طرح‌های احداثی در محدوده‌های مصوب بازآفرینی شهری گفت: سرمایه گذاران در این بافت‌ها تا ۱۰...

وزیر جهاد: صادرات پنیر ایرانی به ژاپن تسهیل می‌شود

وزیر جهاد: صادرات پنیر ایرانی به ژاپن تسهیل می‌شود
2024-11-23T13:27:22+03:30
وزیر جهاد در پاسخ به درخواست سفیر ژاپن در کشورمان مبنی بر تسهیل صادرات پنیر ایرانی به این کشور گفت: موانع موجود به زودی رفع خواهد شد و مردم ژاپن طعم مطلوب پن...

تأکید دوباره کشورهای جهان بر توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر

تأکید دوباره کشورهای جهان بر توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر
2024-11-23T13:14:03+03:30
کنفرانس سالانه مقابله با تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد موسوم به COP۲۹ که از ۱۱ نوامبر در شهر باکو آذربایجان آغاز شده بود، روز گذشته با صدور بیانیه‌ای به کار...

قیمت نفت ۸۰ دلاری پیش بینی می شود

قیمت نفت ۸۰ دلاری پیش بینی می شود
2024-11-23T13:14:03+03:30
بانک آمریکایی گلدمن ساکس پیش‌بینی کرد که میانگین قیمت نفت در سال ۲۰۲۴ میلادی به‌طور میانگین ​​حدود ۸۰ دلار برای هر بشکه خواهد بود.

فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی با جدیت پیگیری می‌شود

فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی با جدیت پیگیری می‌شود
2024-11-23T13:00:40+03:30
وزیر نفت،فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی را از مهم‌ترین پروژه‌های شرکت ملی نفت دانست وگفت:پیش از پایان سال اخبار خوبی را برای قطعی‌شدن بخشی از قراردادهای فش...

کاهش مصرف برق در بخش خانگی به افزایش تولید صنایع می انجامد

کاهش مصرف برق در بخش خانگی به افزایش تولید صنایع می انجامد
2024-11-23T13:00:40+03:30
یک مقام مسئول گفت: کاهش مصرف برق در بخش خانگی به افزایش تولید در بخش صنایع می‌انجامد و با تغییر رویکرد مصرفی انرژی از طریق فرهنگ‌سازی می‌تواند در افزایش بهره...

جامعه عشایری به شکل هدفمند وارد سرشماری شود

جامعه عشایری به شکل هدفمند وارد سرشماری شود
2024-11-23T13:00:39+03:30
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور عشایر ایران گفت: سرشماری کشاورزی فرصتی ارزشمند است تا جامعه عشایری را به صورت هدفمند وارد سرشماری کنیم.

قیمت سکه یک میلیون تومان افزایش یافت

قیمت سکه یک میلیون تومان افزایش یافت
2024-11-23T12:34:00+03:30
نرخ طلا و سکه با صعود قیمت‌ها در بازار امروز نمایان شد؛ به طوری که نرخ سکه امامی با یک میلیون تومان افزایش به ۵۳ میلیون و ۶۲۰ هزار تومان رسید.

رشد ۲۴ هزار واحدی شاخص کل بورس در اولین روز هفته

رشد ۲۴ هزار واحدی شاخص کل بورس در اولین روز هفته
2024-11-23T12:20:41+03:30
در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه شاخص بورس با رشد ۲۴ هزار و ۴۴۳و احدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۲۸۲ هزار و ۵۷و احد قرار گرفت.

تأثیر قطعنامه شورای حکام بر نوسان دلار موقتی است

تأثیر قطعنامه شورای حکام بر نوسان دلار موقتی است
2024-11-23T12:07:20+03:30
یک اقتصاددان گفت: همواره این واقعیت‌های اقتصادی است که بر بازار ارز و سایر بازارها حاکم می‌شود و عوامل سیاسی، تأثیری هیجانی و کوتاه‌مدت دارند.

افزایش ۳۸ درصدی تعرفه برق برای تمامی مشترکان

افزایش ۳۸ درصدی تعرفه برق برای تمامی مشترکان
2024-11-23T11:40:45+03:30
بر اساس قبوض برق صادر شده در دوره جدید شاهد افزایش ۳۸ درصدی تعرفه برق برای تمامی مشترکان هستیم.

تغییر کاربری اراضی کشاورزی با تصاویر ماهواره‌ای رصد و پایش می‌شود

تغییر کاربری اراضی کشاورزی با تصاویر ماهواره‌ای رصد و پایش می‌شود
2024-11-23T11:14:07+03:30
فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی گفت: با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، تغییر کاربری اراضی کشاورزی از طریق تصاویر ماهواره‌ای رصد و پایش می‌شود.

افزایش ضمانت معاملات با قابلیت استعلام برخط قراردادهای استاندارد

افزایش ضمانت معاملات با قابلیت استعلام برخط قراردادهای استاندارد
2024-11-23T10:34:04+03:30
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: با قراردادهای استاندارد، دست سو استفاده‌گران از معاملات کوتاه می‌شود.

اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید بورس کالا

اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید بورس کالا
2024-11-23T09:00:41+03:30
براساس اطلاعیه مدیریت پذیرش بورس کالای ایران، پذیرش کالاها و محصولات یاد شده پس از بررسی مدارک و مستندات در چهارصد و سی و سومین جلسه کمیته عرضه در تاریخ ۲۹ آ...

رشد ۴۹۴۹ واحدی شاخص کل بورس در ساعات ابتدایی بازار

رشد ۴۹۴۹ واحدی شاخص کل بورس در ساعات ابتدایی بازار
2024-11-23T09:00:41+03:30
بازار سرمایه امروز شنبه کار خود را با رشد ۴۹۴۹ واحدی شاخص کل آغاز کرد.

امروز در اغلب مناطق کشور جو آرام است

امروز در اغلب مناطق کشور جو آرام است
2024-11-23T08:34:00+03:30
سازمان هواشناسی اعلام کرد: طی دو روز آینده در غالب مناطق کشور جوی آرام پیش بینی می شود که در شهرهای صنعتی سبب افزایش غلظت آلاینده های جوی خواهد شد.

جاده چالوس برای تردد تهرانی‌ها باز است

جاده چالوس برای تردد تهرانی‌ها باز است
2024-11-23T08:33:59+03:30
محور کرج - چالوس حدفاصل بیلقان تا شهرستانک حوزه استان البرز تا روز شنبه (۱۰ آذر) مسدود است و تردد از محور جایگزین آزادراه تهران - شمال انجام می‌شود.

برنج‌های وارداتی در حال ترخیص است

برنج‌های وارداتی در حال ترخیص است
2024-11-23T08:20:40+03:30
سخنگوی انجمن واردکنندگان برنج درباره وضعیت ترخیص بارهای دپو در گمرکات گفت: پس از پایان ممنوعیت واردات از ابتدای آذر ترخیص برنج‌های خارجی آغاز شده و در حال ان...

بخشی از جاده چالوس بازگشایی شد

بخشی از جاده چالوس بازگشایی شد
2024-11-22T18:00:40+03:30
مرکز مدیریت راه‌های کشور در اطلاعیه‌ای از رفع انسداد تردد در محور چالوس حدفاصل مرزن‌آباد تا تونل کندوان خبر داد.

پرواز هواپیماهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد

پرواز هواپیماهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد
2024-11-22T17:47:29+03:30
روابط عمومی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: با هدف دسترسی بیشتر و پروازهای منظم برای مسافران، پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد.

همتی: دولت مصمم به حذف رانت و کاهش کسری بودجه است

همتی: دولت مصمم به حذف رانت و کاهش کسری بودجه است
2024-11-22T16:27:21+03:30
وزیر اقتصاد گفت: دولت چهاردهم مصمم است که همراه با راهبرد کاهش تنش‌های سیاسی و خارجی، با پشتوانه اعتماد مردم و به تدریج با انجام اصلاحات اساسی، ناترازی ها را...

چالوس مسدود است، تردد از محورهای هراز و فیروزکوه انجام شود

چالوس مسدود است، تردد از محورهای هراز و فیروزکوه انجام شود
2024-11-22T14:00:42+03:30
کارشناس مرکز مدیریت راه‌های کشور با اعلام تردد روان در تمامی محورهای شریانی کشور از مسود بودن محور چالوس خبر داد و گفت: تردد از محورهای جایگزین هراز و فیروزک...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)