میرنیوز
به گزارش ایسنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حاتم شاکرمی در نشستی که در دانشگاه علم و فرهنگ جهاد دانشگاهی که به منظور همکاری و تعامل در حوزههای آموزش و پژوهش ایمنی کار برگزار شد، افزود: جهاد دانشگاهی یکی از مراکزی است که با تلاش علمی و پژوهشی توأم با روحیه انقلابی و ایثارگری علاوهبر نقشآفرینی در ارتقاء سطح علمی و دانش کشور، توانسته بستر مناسب را برای توسعه شرکتهای دانشبنیان و زمینه فعالیتهای استارتاپها و اقتصاد دیجیتال در کشور فراهم کند.
معاون روابط کار با اشاره به سه تفاهمنامه منعقد شده این وزارتخانه با جهاد دانشگاهی در زمینههای مختلف علمی و پژوهشی، گفت: یکی از این تفاهمنامهها بین موسسه علم و فرهنگ با مرکز تحقیقات، تعلیمات و حفاظت فنی و بهداشت کار بوده است.
به گفته شاکرمی، با بسترهایی که این تفاهمنامه به وجود آورده، جهاد دانشگاهی و بهویژه دانشگاه علم و فرهنگ میتواند ماموریتهای حوزه روابط کار در زمینه آموزشهای ایمنی و تدوین استاندارد وسایل حفاظت فردی را در آینده توسعه دهد.
وی با اشاره به اینکه یکی از اولویتها در این حوزه، سلامت نیروی کار است، خاطرنشان کرد: در بحث سلامت نیروی کار، آموزش بسیار مهم است و میتوان در آموزشهای عمومی و تخصصی از ظرفیتهای این دانشگاه استفاده کرد.
معاون روابط کار با اشاره به وجود بیش از 900 بازرس در مقاطع مختلف، افزود: میتوان با استفاده از ظرفیتهای مختلف دولتی، موسسات خصوصی و مراکز علمی از جمله دانشگاه علم و فرهنگ و با امضای تفاهمنامه بسترهای همکاری لازم را برای ارتقای علمی و حتی تحصیلات تکمیلی آنان فراهم کرد.
وی افزود: امروزه در رابطه با سلامت نیروی کار بهویژه در شرایط تحریم به تدوین استاندارد وسایل حفاظت فردی مورد استفاده نیروی کار اعم از وسایل تولیدی داخل و وارداتی نیازمند هستیم.
شاکرمی با بیان اینکه متاسفانه در کشور با دو مشکل ورود وسایل و تجهیزات غیراستاندارد و تولید بهدلیل تحریمها روبهرو هستیم، عنوان کرد: به اعتقاد من جهاد دانشگاهی با توان علمی و پژوهشی در زمینه تهیه و تولید حفاظت فردی میتواند نقشی اساسی در این زمینه ایفاء کند.
معاون روابط کار با اشاره به گسترده شدن جامعه کار و تولید کشور و تغییر ارائه خدمات از روش سنتی به روش الکترونیکی، گفت: یکی دیگر از توجهات ما ارائه خدمات الکترونیکی شفاف، سالم و سریع به جامعه هدف است.
وی با تاکید بر دو شاخص اصلی فرهنگسازی و آموزش در جهت اجرای سامانههای الکترونیکی بهویژه در حوزه کار و تولید، خاطرنشان کرد: دانشگاه علم و فرهنگ به عنوان یک مرکز علمی میتواند در ارزیابی و تسهیل امور این بخش با معاونت همکاری کند.
در ادامه این نشست، سیدسعید هاشمی، رییس دانشگاه علم و فرهنگ نیز، گفت: نگاه ما در دانشگاه علم و فرهنگ علاوهبر استفاده از ظرفیتهای علمی و فرهنگی، ایجاد اشتغال برای دانشجویان است. در این راستا و با توجه به توسعه مراکز آموزش عالی بعد از انقلاب اسلامی ایران، وجود بازار کار و آمادهسازی بسترهای اشتغال یک مولفه مهم به حساب میآید.
وی با اشاره به اهمیت توسعه دانشگاهها، گفت: یکی از مهمترین اهداف دانشگاههای نسل سوم این است که بتوانند معضل اشتغال را برطرف کنند، در همین راستا راهاندازی کسب و کار یک راهکار جدید است، علاوهبر آن پارک ملی علوم، فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی نیز به عنوان نخستین مجموعه در حوزه صنایع فرهنگی برای نیل به این هدف راهاندازی شده است.
رییس دانشگاه علم و فرهنگ فعالیتهای ذکر شده را زمینهساز کارآفرینی که یکی از اهداف دیگر این دانشگاه است، دانست و خاطرنشان کرد: نگاه ما این است که دانشجویان بتوانند در این مجموعهها به فعالیت و توسعه کسب و کار بپردازند؛ همچنین تلاش داریم در حوزه پژوهش نگاه نوآورانه داشته باشیم، به همین دلیل با پژوهشگاههای مختلف همکاری میکنیم.
این مراسم با بازدید از مجموعههای دانشگاه علم و فرهنگ و پارک ملی علوم، فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی همراه بود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
راهنمای معاملات سامانه ارز تجاری منتشر شد
اتابک: بسیاری از معادن ایمن سازی نشده اند
نرخ ارز در مرکز مبادله ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
چالشها و فرصتهای توسعه صنعت پتروشیمی برسی شد
الگوی کشت باید پویا و تابع اصول حکمرانی آب باشد
تداوم پیشتازی بورس؛ شاخص کل در آستانه فتح کانال ۲.۴ میلیون
ایران دغدغهای برای فروش و صادرات نفت ندارد
تداوم پیشتازی بورس؛ شاخص کل در مرز ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد
همتی تهران را به مقصد ریاض ترک کرد
پرداخت موبایلی تا پایان سال اجرایی میشود
نرخ ارز مبادله ای ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
تحریم ایلان ماسک رد شد
رفع فوری ۲۴۲ مورد تعرض به اراضی دولتی در آبانماه
جمعآوری ۳۰۰ هزار ماینر غیرمجاز با ۱۰۰۰ مگاوات توان مصرفی در کشور
تخصیص ۶۵ میلیارد مترمکعب آب به بخش کشاورزی تا پایان برنامه هفتم
از امروز دیگر خاموشی در بخش خانگی نداریم؟
ترمز افزایش قیمت طلا کشیده شد
اروپا در آستانه یک بحران گازی دیگر
۱۳۰ هزار میلیارد تومان برای تهاتر سوخت در نظر گرفته شد
ابلاغیه پرورش کاکتوس در راستای توسعه کشت گیاهان کم آببر
هاشمی: نگاه منفعلانه به فناوری جواب نداده است
دیگر خاموشی در بخش خانگی نداریم؟
در کمتر از ۵ سال از صادرکننده سوخت به واردکننده تبدیل شدیم
جاده ۱۵ استان امروز بارانی است
فرزین: ریال دیجیتال به زودی عملیاتی میشود
رشد ۴۴۷۴۱ هزار واحدی شاخص کل بورس
فرزین: ریال دیجیتال به زودی عملیاتی می شود
تنظیمگری و نظارت بر مبادله رمزپولها وظیفه قانونی بانک مرکزی است
برف و باران نوار غربی کشور را فرامیگیرد
یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظامهای پرداخت برگزار شد