میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اتاق بازرگانی تهران، فرزین فردیس از آمادگی پنج استارتآپ بزرگ کشور برای ورود به بورس خبر داد و اظهار داشت: اگرچه درخواست کرده بودیم که متولیان بازار سرمایه فرآیند پذیرش این شرکتها را تسریع کنند اما با وجود سپری شدن حدود دو ماه از طرح این درخواست، هیچیک از این شرکتها نتوانستهاند، وارد بازار سرمایه شوند.
نایب رئیس کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران در مورد پیشرفت فرآیند ورود این شرکتها به بازار سرمایه، افزود: برای ورود این ۵ شرکت نوآور استارتآپی به بازار سرمایه با دو بعد مساله مواجه بودهایم؛ یک بعد مسائل مالی و فنی که رفع آنها با مجموعه وزارت اقتصاد به خوبی پیش رفته است؛ به طوری که با دستور وزیر امور اقتصاد و دارایی، سازمانهای بورس، فرابورس و سازمان حسابرسی در این امر همکاری کردند و مسائل مالی و فنی تقریباً حل شده است؛ مسائلی نظیر شناسایی داراییهای نامشهود و ارزشگذاری آنها، اختلافاتی که در تفسیر صورتهای مالی وجود داشت و نگرانیهایی که میتوانست در کمیته پذیرش مطرح شود، حل شده است.
وی گفت: آنچه اکنون پروژه ورود این شرکتهای استارتآپی به بورس را با کُندی مواجه کرده، طرح برخی دغدغهها و نگرانیها از سوی نهادهای حاکمیتی و امنیتی است که البته این نگرانیها نیز به جا و درست است و ما تلاش میکنیم با ارائه راهحلهای عملیاتی و منطقی، این نگرانیها را که شامل مواردی چون انحصار و امنیت اطلاعاتی که در اختیار این شرکتهاست، مرتفع کنیم.
فرزین افزود: قابل پیشبینی نبود که این نگرانیها و دغدغههای امنیتی به وجود بیاید که البته با توجه به ماهیت نوین شرکتها، این مسائل برای نخستین بار است که در کشور مطرح میشود. به هر روی ماهیت این شرکتها با شرکتهایی که اکنون در بازار سرمایه حضور دارند، متفاوت است و اغلب آنها بر بستر پلتفرم فعالیت میکنند که در اقتصاد ما جدید است. با وجود این، انتظار داشتیم که این فرآیند سریعتر پیش برود، اما این روند با کندی مواجه شده است.
نایب رئیس کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه التهابات اخیر بازار سرمایه نیز موجب نگرانی شرکتهای استارتآپی داوطلب ورود به این بازار شده است، ادامه داد: آنها این دغدغه را دارند که شاید اکنون زمان مناسبی برای پذیرش در بورس نباشد و باید چند ماهی از این اقدام پرهیز کرد تا التهابات بازار سرمایه فروکش کند. به هر حال ممکن است این هیجانات روی ارزشگذاری شرکتها اثر داشته باشد. البته مدیران این شرکتها به گزینههای دیگری برای تأمین مالی، همزمان با بازار سرمایه نیز میاندیشند؛ به طوری که تعدادی از آنها با سرمایهگذاران دیگری مذاکراتی داشتهاند تا بتوانند بخشی از نیازشان را به تأمین مالی مرتفع کنند.
وی ادامه داد: البته نیاز به تأمین سرمایه برای توسعه شرکت، نمیتواند صرفاً از طریق سرمایهگذاران حقیقی مرتفع شود. در واقع اگر میخواهیم شاهد رشد و توسعه برنامهریزی شده این شرکتهای استارتآپی باشیم، نیاز به بازار سرمایه و نیاز به اینکه منابع بیشتری جذب این شرکتها شود احساس میشود. امیدواریم که بتوانیم مسائل را حل کرده و این مجموعه شرکتها را وارد بورس کنیم. البته حل این مساله در شرایطی رقم میخورد که طرفهای ذینفع به خوبی آن را درک کنند.
منبع : خبرگزاری مهر
قیمت جهانی کامودیتی ها در بخش نفت و انرژی؛ پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳
وزیر نیرو: مشکل ناترازی سوخت بهبود یافت
نرخ بهره بین بانکی ثابت ماند
بازار خودرو در خواب زمستانی است؛ قیمت جدید خودرو در بازار
تشریح عملکرد ۱۰۰ روزه شرکت ملی گاز ایران
برون رفت از چالش ناترازی انرژی با استفاده از ظرفیت های دیجیتال
گازرسانی بدون افت فشار
زریباف: نوسانات بازار ارز موقتی است
نوسازی ۷۵ واحد صنعتی در نیمه نخست امسال
واردات ۱۲ میلیارد دلار کالای اساسی به کشور
شرایط جدید وام فرزندآوری ابلاغ شد
دبیرخانه بزرگترین رویداد صنعت مالی ایران آغاز به کار کرد
مصوبه ترخیص درصدی کالاها تمدید شد
۷۰ درصد بازار خودروی روسیه دست برندهای چینی
نمایندگان کنگره آمریکا: بانک های هنگ کنگ تحریم های ایران و روسیه را دور می زنند
تهدید جدید ترامپ علیه مکزیک و کانادا
مالیات اصلی ترین ابزار تنظیم گری
نوسانات بازار ارز موقتی است
تخصیص پنج هزار ربع سکه ضرب ۱۴۰۳ در حراج امروز
افزایش ۴۶۲ درصدی واردات طلا
نرخ جدید گاز مایع اعلام شد
واردات ۱.۶ میلیارد دلاری موبایل در ۸ ماه
شرط تحویل خودرو صفر در مراکز اسقاط اعلام شد
برخورد دوگانه در صنایع غذایی و عدم فهم مشترک از نیازها
قیمت طلا و سکه امروز ۷ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد
صدور ۴ هزار و ۷۱۴ گواهی تمکن مالی الکترونیک در ۸ ماه
۲۹۴۱۸ خودرو از گمرک ترخیص شد
ورود دومین محموله شمش نقره به خزانه بورس کالا
جزئیات تورم خوراکی ها در آبان؛ گوجه ۷۹ درصد گران شد!
۴۶.۸ میلیارد دلار ارز واردات تامین شد