میرنیوز
به گزارش ایسنا، مدیران عامل گروه صنعتی ایران خودرو و گروه صنعتی مپنا، در نشست مشترکی، به بررسی زمینههای همکاری در حوزه تولید خودروی برقی پرداختند.
فرشاد مقیمی- مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو- در این نشست ضمن افتخار آفرین خواندن اقدامات و فعالیتهای انجام شده در مجموعه مپنا، گفت: گروه صنعتی مپنا توفیقات بسیار خوبی در زمینه های مختلف صنعتی داشته است. امروز هم شاهد پیشرفتهای بیشتری در زیر ساخت تولید خودروهای برقی و برقیسازی خودروها هستیم. در بخش خودروهای برقی، سند و نقشه راهی در ایرانخودرو به تصویب رساندهایم و این انگیزه مضاعف نیز وجود داشت تا با مجموعه مپنا در راستای ارتقای دانش فنی و افزایش بهرهوری، همکاری داشته باشیم.
وی افزود: سرمایهگذاریهای انجام شده و ظرفیتهای موجود در شرکت مپنا، سبب میشود تا ایرانخودرو نیز با استفاده از این امکان، مسیر حرکت برای تولید خودروی برقی را با سرعت بیشتری طی کرده و با بهرهمندی از این ظرفیتها پازل تولید خودروی برقی داخلی با سرعت بیشتری تکمیل شود.
مقیمی با بیان اینکه ایرانخودرو صرفا برقی کردن خودروهای سواری را در دستور کار قرار نداده است، اظهار کرد: باتوجه به اینکه زمینه برقی کردن خودروهای کار در کشور مساعد است، وارد این حوزه نیز شدهایم. این موضوع میتواند خلاءهایی که منجر به درخواست برای واردات خودروی کار برقی شده است را حل کند. در این زمینه اولویت ما تعمیق ساخت داخل است، اما در صورت نیاز، میتوانیم از شرکای استراتژیک نیز بهرهمند شویم.
در ادامه این نشست عباس علیآبادی- مدیرعامل گروه صنعتی مپنا- نیز با بیان اینکه مپنا تا امروز برای ایجاد زیرساخت در راستای فراهم کردن پذیرشِ خودروهای برقی در سامانه حمل و نقل کشور تلاش کرده است، گفت: در این زمینه ما مستعد تجاریسازی هستیم. امروز محصولاتی داریم که قابل رقابت با محصولات جهانی هستند و میتوانند در بازار داخلی یا خارجی عرضه شوند. در حال حاضر در مرحله بازاریابی هستیم و سعی بر این است که متناسب با بازار جهانی، محصولات متنوعی را ارائه دهیم.
علیآبادی ضمن تاکید براینکه خودروی برقی در سامانه انرژی کشور نقش بسیار مهمی را ایفا میکند، اظهار کرد: اگر بتوانیم ذخیره انرژی کشور را افزایش دهیم، اقدامی راهبردی و استراتژیک صورت دادهایم. در زمینه تولید خودروی برقی نقش اصلی را خودروسازان ایفا میکنند و ما در زمینه فراهمسازی زیرساخت با آنها همکاری خواهیم کرد و امیدواریم نتیجه همکاری این دو شرکت بزرگ، سبب رضایت بیشتر مردم شود.
مدیرعامل گروه صنعتی مپنا ابراز امیدواری کرد: مذاکراتی در این زمینه داشتهایم؛ در آینده همکاریها را به صورت گسترده تر پایهریزی خواهیم کرد تا زمینه تجاریسازی خودروی برقی فراهم شود. تاکنون ظرفیتهای دانشفنی و زیرساختهای لازم برای برقی کردن خودروها فراهم شده، است. به عنوان مثال در زمینه باتری و ذخیره انرژی که از اهمیت بالایی برخوردار است، در حال سرمایهگذاری و آماده ارئیه محصول هستیم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
شاخص بورس رکوردشکنی میکند؟
کالاهای صادرات برگشتی مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد
شاخص بورس رکوردشکنی میکند؟
کالاهای صادارات برگشتی مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد
اتمام مصوبه ترخیص درصدی کالاهای حوزه صنعت
پروژه قطار برقی تهران - مشهد از محل تهاتر نفت تامین میشود
کره شمالی محدودیت خرید فرآوردههای نفتی روسیه را نادیده گرفت
شرایط ابطال گارانتی خودرو اعلام شد
مصوبات جدید ستاد تسهیل برای تولیدکنندگان سیگار و تنباکو
لزوم رفع موانع چاهها برای افزایش تولید
جلوگیری از هدررفت ۳۰ میلیون فوتمکعب گاز در مناطق نفتخیز جنوب
۱۰ هزار دستگاه ماشین آلات فرسوده داریم
وزیر اقتصاد به عربستان سفر میکند
الزام استفاده از شناسه کالا برای ثبت سفارش های صنایع خودرو
نفت برنت در سال ۲۰۲۵ به میانگین ۷۳ دلار میرسد
تصمیم غول صنعت آلمان برای کاهش ساعت کاری و دستمزد
شناسه کالا برای ثبت سفارشهای ریلی و دریایی الزامی شد
فروش ۱۹۴ تن از محموله چای دبش در حراج حضوری
۸۳ هکتار از اراضی ملی و دولتی رفع تصرف شد
معاملات شرکتهای توزیع برق در بورس انرژی به ۷۱۸ میلیارد ریال رسید
قیمت دلار به ۵۲۹۲۴ تومان رسید
وزارت راه و شهرسازی ارادهای در حل معضل مسکن ندارد
هزینهتراشی برای مردم با دوگانه غیرواقعی سلامت یا خاموشی
آبگیری مخازن سدهای کشور به منظور مدیریت منابع آبی آغاز شد
رشد ۱۶۲۱۰ واحدی شاخص کل در دقایق ابتدایی بازار
جوجهریزی امسال نسبتبه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافت
بارش برف و باران در ۲۹ استان
تردد در محورهای شمالی روان و فاقد مداخلات جوی است
مشکل رفع تعهد ارزی صادرات از محل ورود موقت حل شد
وزیر راه بر تعامل با نمایندگان مجلس تاکید کرد