میرنیوز
به گزارش ایسنا، منطقه دو آزاد راه تهران ـ شمال از شهرستانک یعنی انتهای منطقه یک این آزادراه که اسفندماه سال گذشته افتتاح شد تا پل زنگوله و به طول تقریبی ۲۲ کیلومتر در حال ساخت بوده و به گفته مسوولان تا بهار سال آینده به صورت یک باند به بهره برداری می رسد.
البته از همان زمانی که منطقه یک آزادراه تهران ـ شمال در حال احداث وبهره برداری بود مذاکرات و توافقاتی بین دولت و سرمایه گذار آزادراه یعنی بنیاد مستضعفان انجام شد تا منطقه دو آزادراه تهران ـ شمال سریعتر به بهره برداری برسد که مشکل ترافیک در این منطقه حل شود.
در این راستا مقرر شد تا یک باند (باند مسیر شهرستانک به پل زنگوله) از این آزادراه ساخته شده و به بهره برداری برسد تا به کمک جاده قدیم تهران ـ شمال یعنی محور چالوس و این باند از آزادراه به عنوان مسیرهای رفت و برگشت بتوان در بهار سال ۱۴۰۰ آزادراه تهران ـ شمال را ۲۲ کیلومتر دیگر افتتاح کرد.
البته در زمستان سال گذشته برآوردهای صورت گرفته نشان می داد که ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار برای منطقه دو آزاد راه تهران ـ شمال نیاز است که برای بهره برداری از یک باند آن نیمی از این سرمایه باید تامین شود.
خیرالله خادمی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور درباره جزئیات این پروزه و روند پیشرفت آن به ایسنا گفت: برنامه ما این است که تا بهار ۱۴۰۰ یک باند از منطقه دو آزادراه تهران ـ شمال را که تونل ۶/۵ کیلومتری البرز در آن قرار دارد را افتتاح کنیم که البته به ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
وی با بیان این که برآورد این اعتبار در سال گذشته صورت گرفته و نرخ تورم نیز برای آن محاسبه خواهد شد افزود: از این میزان اعتبار مقرر شده که هزار میلیارد تومان را دولت و نیمی دیگر آن را سرمایه گذار یعنی بنیاد مستضعفان تامین کند. که در بازدید اخیر رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر راه و شهرسازی و رئیس بنیاد مستضعفان ۵۵۰ میلیارد تومان از سهم دولت در این پروژه تصویب و ابلاغ شد.
خادمی با اشاره به این که تخصیص اعتبار به این پروژه قدری با تاخیر انجام شد گفت: امیدواریم به مرور زمان ۴۵۰ میلیارد تومان باقی مانده سهم دولت از این پروژه تامین شود چرا که هم اکنون بنیاد مستضعفان سرمایه خود را وارد پروژه کرده و روند اجرایی خوبی در جریان است.
مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور گفت: پیشرفت فیزیکی منطقه دو آزادراه تهران ـ شمال ۳۲ درصد بوده که برای یک باند از آن که در این پروژه تعریف شده به حدود ۴۰ درصد می رسد که امیدواریم بتوانیم به زمان بندی صورت گرفته برسیم و این آزادراه را افتتاح کنیم.
خادمی اعلام کرد: ادامه آزادراه تهران ـ شمال از نقطه پایانی منطقه یک آزاد راه یعنی شهرستانک شروع می شود و بعد از گذشتن از تونل البرز و کندوان به پل زنگوله خواهد رسید و با توجه به این که به آن طرف کوه البرز می رسیم که جزء استان مازندران است بخش زیادی از مشکلات ترافیکی و تردد در این منطقه حل می شود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
قیمت جهانی نفت امروز ۲۹ بهمن؛ نفت رشد کرد
هزینه رجیستری آیفونهای واردشده قبل از رفع ممنوعیت اعلام شد
فرزین: صنعت لیزینگ نیازمند توسعه است
کسری تجاری ۱.۲ هزار میلیارد دلاری آمریکا
صنعت لیزینگ در ایران توسعه پیدا نکرده است
هدفگذاری تجارت یک میلیارد دلاری ایران و قزاقستان در سال ۲۰۲۵
مشکلات رانندگان ایرانی در قزاقستان به زودی رفع میشود
بیانیه اختتامیه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی
تحول دیجیتال و هوشمندسازی در صنعت لیزینگ
استانداردهای گزارشگری و مدیریت شرکتهای لیزینگ
بالا بودن هزینههای سربار در حوزه لیزینگ از موانع جدی رشد این صنعت است
نرخ سود بالا و فرآیندهای پیچیده تأمین مالی دو تنگنای مهم صنعت لیزینگ
رئیس مرکز تنظیمگری بانک مرکزی: صنعت لیزینگ در ایران توسعه پیدا نکرده است
ضمانت های اجرایی قانون ساماندهی تجارت مرزی اعلام شد
توافق ایران و عربستان بر توسعه روابط اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج
توافق ایران و عربستان با هدف توسعه روابط اقتصادی و مالی
هشدار هواشناسی؛ ورود موج سرد و بارش برف و باران در کشور
لیزینگ واسط بین عرضه و تقاضا است
نقش حیاتی لیزینگ در رشد اقتصادی کشور
لیزینگ واسطع بین عرضه و تقاضا است
رئیس کل بانک مرکزی: صنعت لیزینگ نیازمند توسعه است
دیدار و توافقات وزیر اقتصاد با رئیس صندوق اوپک در عربستان
تولید نفت آغاجاری در دولت چهاردهم افزایش یافت
چقدر گاز در روزهای سرد امسال به نیروگاهها تحویل شد؟
مصرف ۷۳ درصد گاز طبیعی در بخش خانگی
حضور همتی در کنفرانس چالشها و فرصتهای پیش روی اقتصادهای نوظهور
بخش کشاورزی پیشران همکاری مشترک بین ایران و قزاقستان
ریزش ۴۷ هزار واحدی شاخص کل بورس با وجود دلار ۹۰ هزار تومانی
راهاندازی گمرک در منطقه آپرین
واردات خودرو از گمرک خسروی و پرویزخان مجاز شد