میرنیوز
به گزارش ایسنا، شرکت تله اگزیستنس که سازنده این ربات است، ابراز امیدواری کرده که به راه افتادن موج اتوماسیون خرده فروشی کمک کند.
شرکت "فامیلی مارت" که اداره کننده فروشگاه محل آزمایش این ربات است، اعلام کرده که قصد دارد تا سال ۲۰۲۲ از رباتهای کارگر در ۲۰ شعبه خود استفاده کند. در ابتدا این رباتها از راه دور کنترل خواهند شد تا این که هوش مصنوعی آنها بتواند حرکات انسانی را تقلید کند. شرکت لاسون که از رقیبان "فامیلی مارت" است، نخستین ربات خود را از سپتامبر به کار می گیرد.
این ایده که تله اگزیستنس نام دارد، نخستین بار چهار دهه پیش از سوی سوسومو تاچی، استاد دانشگاه توکیو و یکی از موسسان این استارتاپ پیشنهاد شد. شرکت آنها توسط شرکت سرمایه گذاری فناوری سافت بانک و اپراتور تلفن همراه KDDI در ژاپن و همچنین سرمایه گذاران خارجی نظیر شرکت هواپیماسازی ایرباس تامین مالی شد. این شرکت ربات خود را "مدل تی" نامگذاری کرد.
این ربات به شکلی طراحی شده تا خریداران احساس راحتی بیشتری داشته باشند زیرا مردم نسبت به رباتهایی که بیش از حد شبیه انسان هستند ممکن است حس ناخوشایندی پیدا کنند.
رباتها هنوز در مکانهای عمومی جا نیافتاده اند. اگرچه رباتها در کارخانه ها عملکرد بهتری از کارگران انسانی دارند اما هنوز برای انجام وظایف ساده در محیطهای شهری غیرقابل پیش بینیتر، دچار مشکل هستند. حل مشکل عملکرد می تواند به شرکتها در کشورهای صنعتی به خصوص کشورهایی مانند ژاپن که با پیری سریع جمعیت روبرو هستند، کمک کند با کمبود نیروی کار کنار بیایند. شرکتهایی که از شیوع ویروس کرونا ضربه خورده اند هم ممکن است نیاز داشته باشند با افراد کمتری فعالیت کنند.
جین توموئیکا، مدیرعامل شرکت سازنده این ربات اظهار کرد که از زمان شیوع کووید ۱۹، هتلها، رستورانها و حتی شرکتهای نفت و گاز با این شرکت تماس گرفته اند.
به گفته تله اگزیستنس، استفاده از اپراتورهای انسانی با عینکهای واقعیت مجازی و کنترلهای حسگر حرکتی برای تعلیم دادن به این رباتها، هزینه روباتیک خرده فروشی را در مقایسه با برنامه ریزی پیچیده ای که به سخت افزار بیشتر و ماهها زمان برای تکمیل نیاز دارد، ۱۰ برابر کمتر می کند.
بر اساس گزارش رویترز، تاکئو کاناده، دانشمند هوش مصنوعی و رباتیک در دانشگاه کارنگی ملون آمریکا که در فوریه به عنوان مشاور به تله اگزیستنس پیوست، اظهار کرد: رباتهای آینده این شرکت می توانند در بیمارستانها هم مورد استفاده قرار گیرند و پزشکان به کمک آنها برخی از اعمال را از راه دور انجام دهند. اما ممکن است ۲۰ سال زمان نیاز باشد تا رباتها بتوانند در خانه مردم کار کنند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
ترافیک سنگین محورهای شمالی؛ جاده چالوس جنوب به شمال بسته است
پیامک آغاز پرداخت سود ۵ میلیونی سهام عدالت، کلاهبرداری است
ترافیک سنگین محورهای شمالی ۹ آذر؛ جاده چالوس جنوب به شمال بسته است
مسئول توقف قاچاق یک میلیارد لیتر سوخت مایع کیست؟
وزیر نفت: خط قرمز دولت محدودیت در تحویل گاز خانگی است
خط قرمز دولت ایجاد محدودیت در گاز تحویلی به بخش خانگی است
صادرات سوخت از مرز باشماق تکذیب شد
چرا دولت ها نتوانستند از بخش صنعت حمایت کنند؟
کاهش ۱۱.۳ درصدی بارش ها در کشور
فروش طلای آنلاین بدون ذخیره سازی در بانک مرکزی ممنوع شد
مطالبات تولیدکنندگان تجدیدپذیر پرداخت میشود
صدور ضمانتهای بانکی برای پروژههای خارج از کشور کلید خورد
قیمت جهانی طلا ۹ آذر؛ هر اونس ۲۶۶۰ دلار و ۹۰ سنت
میانگین قیمت مسکن در منطقه ۱۰ تهران چقدر است؟
قیمت گوجهفرنگی کاهشی شد
بارش برف در ارتفاعات شمال شرق کشور و البرز شرقی
سرمایه گذاری مستقیم خارجی و نقش ایران در رنجیره ارزش جهانی
۱۸۲ همت وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت شد
قیمت جهانی کامودیتی ها در بخش نفت و انرژی؛ پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳
وزیر نیرو: مشکل ناترازی سوخت بهبود یافت
نرخ بهره بین بانکی ثابت ماند
بازار خودرو در خواب زمستانی است؛ قیمت جدید خودرو در بازار
تشریح عملکرد ۱۰۰ روزه شرکت ملی گاز ایران
برون رفت از چالش ناترازی انرژی با استفاده از ظرفیت های دیجیتال
گازرسانی بدون افت فشار
زریباف: نوسانات بازار ارز موقتی است
نوسازی ۷۵ واحد صنعتی در نیمه نخست امسال
واردات ۱۲ میلیارد دلار کالای اساسی به کشور
شرایط جدید وام فرزندآوری ابلاغ شد
دبیرخانه بزرگترین رویداد صنعت مالی ایران آغاز به کار کرد