میرنیوز
به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، تفاهم نامه صدور پروانه کار موقت برای محققین خارجی بین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری(مرکز همکاری های علمی و بین المللی) با هدف فراهم کردن تسهیلات لازم جهت حضور و بهره مندی هدفمند از ظرفیت نخبگان، محققان، اعضای هیات علمی و دانش آموختگان برتر دکتری تخصصی کشورهای دیگر خصوصا کشورهای اسلامی به منظور تدریس و اجرای پژوهش های پایه، کاربردی، نوین و آینده نگر در راستای ارتقای کیفی سطح آموزش عالی کشور، منعقد گردید.
با هدف فراهم کردن تسهیلات لازم جهت حضور و بهره مندی هدفمند از ظرفیت نخبگان، محققان، اعضای هیات علمی و دانش آموختگان برتر دکتری تخصصی کشورهای دیگر خصوصا کشورهای اسلامی به منظور تدریس و اجرای پژوهش های پایه، کاربردی، نوین و آینده نگر در راستای ارتقای کیفی سطح آموزش عالی کشور، تفاهم نامه صدور پروانه کار موقت برای محققین خارجی فرصت مطالعاتی و پسادکتری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی بین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منعقد شد.
این تفاهم نامه بین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی(اداره کل اشتغال اتباع خارجی) و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری(مرکز همکاری های علمی و بین المللی) از تاریخ 22 تیرماه 99 به مدت سه سال معتبر است و با توافق طرفین، قابل تمدید خواهد بود.
*جزئیات صدور پروانه کار موقت برای محققین خارجی
عیسی منصوری، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد این تفاهم نامه گفت: این تفاهم نامه با استناد به آیین نامه اجرایی بند الف قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب 7 بهمن 1397 هیات وزیران(بند ج ماده 5) و قانون اهداف، وظایف و تشکیلات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری(بند ج ماده 6) و ماده 126 قانون کار جمهوری اسلامی ایران، در راستای بهره گیری از توانمندی نخبگان علمی دیگر کشورها (اتباع خارجی)، انتقال دانش و فناوری و تبادل نوآوری و تسهیل تبادلات علمی و پژوهشی دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عملیاتی می شود.
وی افزود: برای عرضه تمدن ایرانی در دنیا و نقش آفرینی موثر، باید فضای علمی کشور را با تسهیل و گسترش مراودات بین المللی علمی تقویت کرد.
براساس این تفاهم نامه، اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف است ظرف مدت دو هفته پس از دریافت پاسخ استعلام متقاضی از مراجع ذیربط به استناد به ماده 126 قانون کار نسبت به صدور پروانه کار موقت برای تبعه خارجی جهت ارائه به پلیس مهاجرت و گذرنامه برای دریافت پروانه اقامت کاری، اقدام نماید.
موسسه آموزشی دانشگاهی مربوطه نیز موظف است حداکثر یک ماه پس از ورود تبعه خارجی به کشور نسبت به ارائه مدارک مورد نیاز جهت صدور پروانه کار موقت به اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از طریق مرکز همکاریهای بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام نماید.
به استناد ماده 126 قانون کار، اعتبار پروانه کار موقت حداکثر سه ماه است و تمدید آن مستلزم تایید هیئت فنی اشتغال اتباع خارجی خواهد بود.
پروانه کار موقت اتباع خارجی مورد اشاره در این تفاهم نامه نیز حداکثر به مدت دو سال قابل تمدید می باشد.
گفتنی است تفاهم نامه صدور پروانه کار موقت برای محققین خارجی فرصت مطالعاتی و پسادکتری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی بین عیسی منصوری، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از یک سو و حسین سالار آملی، قائم مقام وزیر در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منعقد شد.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
۳۱ هزار و ۷۰۰ هکتار چغندرقند پاییزه کشت شد
تاثیر ۴ عامل در میزان محاسبه حقوق دولتی در حوزه معدن
بانک توسعه اسلامی نقش مؤثرتری در تأمین مالی پروژههای ایران ایفا کند
دیدار سهجانبه برای مدیریت آفات و کاهش خسارتهای کشاورزی
رویکرد فعال ایران برای ایفای نقش در تغییر پارادایم صنعتی جهان
تمدید دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات ارزی کوتاهمدت تا پایان سال
۱۴.۵ میلیون تن کالاهای اساسی در بنادر کشور تخلیه شد
مدیرعامل شرکت نفت: برنامه دقیقی برای عبور از زمستان داریم
معاون وزیر نفت: ناترازی انرژی در کشور یک مسئله جدی است
وزیر اقتصاد با رئیس صندوق اوپک گفتگو کرد
ثبت آیفون مسافری از امروز آغاز شد
صادرات گاز ایران به عراق از یک نقطه متوقف شد
معاون وزیر نفت:ناترازی انرژی در کشور یک مسئله جدی است
بازار بهینهسازی برق با صدور گواهی صرفهجویی برای دو سرمایهگذار عملیاتی میشود
خودروسازان باید پول قطعه سازان را بدهند
راهنمای معاملات سامانه ارز تجاری منتشر شد
اتابک: بسیاری از معادن ایمن سازی نشده اند
نرخ ارز در مرکز مبادله ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
چالشها و فرصتهای توسعه صنعت پتروشیمی برسی شد
الگوی کشت باید پویا و تابع اصول حکمرانی آب باشد
تداوم پیشتازی بورس؛ شاخص کل در آستانه فتح کانال ۲.۴ میلیون
ایران دغدغهای برای فروش و صادرات نفت ندارد
تداوم پیشتازی بورس؛ شاخص کل در مرز ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد
همتی تهران را به مقصد ریاض ترک کرد
پرداخت موبایلی تا پایان سال اجرایی میشود
نرخ ارز مبادله ای ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
تحریم ایلان ماسک رد شد
رفع فوری ۲۴۲ مورد تعرض به اراضی دولتی در آبانماه
جمعآوری ۳۰۰ هزار ماینر غیرمجاز با ۱۰۰۰ مگاوات توان مصرفی در کشور
تخصیص ۶۵ میلیارد مترمکعب آب به بخش کشاورزی تا پایان برنامه هفتم