میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، مجید ارغنده پور، مدیرکل دفتر هماهنگی امور استانها و نظارت بر تشکلهای سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: از آغاز امسال تا پایان فروردین ماه ۶ هزار و ۸۶۴ مورد گزارش از ناظران افتخاری دریافت شده که پس از بررسیهای انجام شده، ۶ هزار و ۴۷۴ مورد قابل پیگیری و از این تعداد۳ هزار و ۹۸۵ فقره (معادل ۶۲ درصد) متخلف شناخته شده است.
وی افزود: از این تعداد، ۱ هزار و ۷۹۲ مورد گزارش (معادل ۲۸ درصد) غیرمتخلف شناخته شده و همچنین ۶۹۷ مورد (معادل ۱۱ درصد) نیز به دلیل انجام مراحل دریافت نظر کارشناسی از نهادها و اتحادیههای ذیربط در دست بررسی است.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان ها و نظارت بر تشکل های سازمان حمایت خاطرنشان کرد: این امکان برای متقاضیان همکاری در طرح ناظران فراهم شده تا با مراجعه به پورتال سازمان حمایت به نشانی http://cppo.mimt.gov.ir و انتخاب استان محل سکونت، نسبت به تکمیل فرم شناسایی و دریافت کد رهگیری اقدام و پس از یک هفته از نتیجه بررسی در پورتال آگاهی یابند.
ارغنده پور ادامه داد: پس از تخصیص کد شناسایی و انجام آموزش های لازم، ناظران قادرخواهند بود در زمینه نظارت بر عملکرد و رفتار بنگاه های اقتصادی، رصد بازار، ارزیابی شرایط بازار و احصای مشکلات و نارسایی های آن، بازرسان سازمان های صنعت، معدن و تجارت و ستادهای خبری سازمان های یادشده را در احقاق حقوق شهروندان یاری دهند.
وی درباره راه های ارتباطی ناظران افتخاری برای ارسال گزارش تخلفات اقتصادی نیز گفت: ناظر افتخاری با توجه به کدهای شناسایی تعریف شده می تواند در صورت مشاهده هرگونه تخلف از قبیل گرانفروشی، کم فروشی، تقلب و غیره یا موارد مرتبط از سوی برخی بنگاه های اقتصادی، از طریق سامانه تلفنی ۱۲۴ ، اپلیکیشن آسان پرداخت"آپ"، سایت سازمان حمایت مصرف کنند گان و تولید کنند گان و سایت مرجع رسمی قیمت کالا و خدمات ( ۱۲۴.ir) ، گزارش های خود را به سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان منعکس کرده و با دریافت کد پیگیری، از نتیجه اقدامات سازمانهای صنعت، معدن و تجارت اطلاع یابند.
ارغنده پور اضافه کرد، دفتر هماهنگی امور استان ها و نظارت بر تشکل های سازمان حمایت متولی پیگیری مباحث مربوط به ناظران افتخاری در سراسر کشور می باشد و همچنین ناظران میتوانند، پیشنهادات، انتقادات و گزارشات خود را با شماره تلفن ۲۶۳۰۹۱۹۴ در میان بگذارند. در انتها ایشان خاطرنشان کرد: اکنون شش هزار ناظر در حوزه نظارت بر بازار با سازمانهای صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور همکاری میکنند.
گفتنی است، طرح ناظران افتخاری، استفاده از افراد علاقمند در حوزه نظارت بر بازار از میان افراد دارای صلاحیت، مردمی است که با کد شناسایی مخصوص با سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استان همکاری افتخاری می نمایند.
منبع : خبرگزاری مهر
صادرات و واردات ترانزیتی ۱۲ میلیون تن کالا طی ۱۰ ماهه امسال
کارشکنیهای بورس و وزارت صمت در تامین مواد اولیه تولید
مصرف گاز در بخش خانگی به ۶۲۹ میلیون مترمکعب رسید
هشدار سازمان هواشناسی درباره کاهش شدید دما؛ یخبندان گسترده نداریم
همکاری پژوهشگاه نیرو و مپنا برای توسعه نوآوری در صنعت آب و برق
بارش مناسب برف نیز جبران کمبارشی نشد
موفقیت شاخص کل برای بازگشت به تراز ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد
هشدار سازمان هواشناسی در باره کاهش شدید دما؛ یخبندان گسترده نداریم
قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۲۹ بهمن
قیمت دلار، یورو امروز دوشنبه ۲۹ بهمن
جمعیت ایران در مرز ۸۶ میلیون نفر
قیمت جهانی طلا امروز ۲۹ بهمن؛ طلا صعود کرد
روسیه ذخایر طلای خود را خرج میکند؟
هزینه مصرف گاز صنایع بورسی اعلام شد
هواشناسی ایران ۲۹ بهمن؛ آغاز بارش برف و باران در ۲۰ استان
قیمت جهانی نفت امروز ۲۹ بهمن؛ نفت رشد کرد
هزینه رجیستری آیفونهای واردشده قبل از رفع ممنوعیت اعلام شد
فرزین: صنعت لیزینگ نیازمند توسعه است
کسری تجاری ۱.۲ هزار میلیارد دلاری آمریکا
صنعت لیزینگ در ایران توسعه پیدا نکرده است
هدفگذاری تجارت یک میلیارد دلاری ایران و قزاقستان در سال ۲۰۲۵
مشکلات رانندگان ایرانی در قزاقستان به زودی رفع میشود
بیانیه اختتامیه همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی
تحول دیجیتال و هوشمندسازی در صنعت لیزینگ
استانداردهای گزارشگری و مدیریت شرکتهای لیزینگ
بالا بودن هزینههای سربار در حوزه لیزینگ از موانع جدی رشد این صنعت است
نرخ سود بالا و فرآیندهای پیچیده تأمین مالی دو تنگنای مهم صنعت لیزینگ
رئیس مرکز تنظیمگری بانک مرکزی: صنعت لیزینگ در ایران توسعه پیدا نکرده است
ضمانت های اجرایی قانون ساماندهی تجارت مرزی اعلام شد
توافق ایران و عربستان بر توسعه روابط اقتصادی و تسهیل فرآیندهای مالی حجاج