میرنیوز
به گزارش ایسنا ، آمار منتشره از سوی انجمن خودروسازان اروپا (ACEA ) حاکی از آن است که میزان فروش خودرو در کشورهای عضو اتحادیه اروپا در مارس سال جاری میلادی همزمان با شیوع گسترده ویروس کرونا و تعطیلی کارخانهها، فروشگاهها و نمایشگاههای خودرو یک رکورد بی سابقه را برای خود به ثبت رسانده و نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۵۵ درصد کاهش یافته است.
از جمله خودروسازانی که در سومین ماه در سال جاری میلادی با کاهش تاریخی و بیسابقه در میزان فروش خود در کشورهای اروپایی مواجه شدهاند، می توان به شرکت فیات کرایسلر اشاره کرد که فروش برند خودروهای فیات، جیپ و آلفارومئو در مارس ۲۰۲۰ میلادی با ۷۶.۶ درصد کاهش به ۲۲ هزار و ۷۰ دستگاه رسیده است.
از دیگر شرکتهای خودروسازی که در سومین ماه از سال جاری میلادی با ضرر و زیانهای گسترده تحت تاثیر شیوع گسترده ویروس کرونا مواجه شده اند، می توان به گروه خودروسازی پژو سیتروئن فرانسه، فولکس واگن و رنو اشاره کرد که به ترتیب با کاهشی ۶۸.۱ درصدی، ۶۸.۸۱۶ درصدی و ۶۴.۷ درصدی روبرو شده اند.
در این میان شرکت آلمانی بی ام و نسبتاً کاهش کمتری را تجربه کرده و توانسته در مارس ۲۰۲۰، بالغ بر ۴۳ هزار دستگاه خودرو در بازارهای اروپایی عرضه کرده و به فروش برساند.
بر اساس آمار منتشر شده از سوی انجمن خودروسازان اروپا، میزان فروش خودرو در این قاره سبز در سومین ماه از سال جاری میلادی، ۵۶۷ هزار و ۳۰۸ دستگاه بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که یک میلیون و ۲۶۴ هزار و ۵۶۹ دستگاه بوده، یک کاهش قابل توجه ۵۵ درصدی تجربه کرده است.
طبق گزارش مجله فوربس، همچنین میزان فروش خودرو در اتحادیه اروپا در سه ماهه نخست سال جاری میلادی با ۲۵.۶ درصد کاهش به ۲ میلیون و ۴۸۰ هزار و ۸۵۵ دستگاه کاهش یافته است.
در میان کشورهای اروپایی ، ایتالیا بدترین بازار برای فروش خودرو در مارس۲۰۲۰ بوده که تحت تاثیر شیوع گسترده ویروس خطرناک و مرگبار کرونا و اعلام قرنطینه و محدودیتهای جدی و سختگیرانه دولت این کشور برای تردد و فعالیت شهروندان، ۸۵.۴ درصد کاهش را تجربه کرده است. بعد از آن نیز فرانسه با ثبت ۷۲.۲ درصد کاهش و آلمان به عنوان بزرگترین بازار فروش اروپا نیز با ثبت ۳۷.۷ درصد کاهش به ترتیب رتبههای دوم و سوم بدترین بازارهای فروش خودرو در اروپا را در این بازه زمانی به خود اختصاص دادند.
به عقیده بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در بازار خودرو انتظار میرود میزان فروش خودرو در اروپا در در ماههای باقیمانده از سال جاری میلادی اندکی رو به بهبود رفته و کاهش آن نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۲۰ درصد تقلیل خواهد یافت.
این تحلیلگران بر این باورند که نمودار میزان فروش خودرو و تقاضای مشتریان در بازارهای جهانی در ماههای آتی به صورت V شکل خواهد بود هر چند که بسیاری از آنها سناریوی دیگری را نیز متصور میشوند و آن نیز احتمال بروز موج دوم شیوع گسترده ویروس کرونا در نیمه دوم سال جاری میلادی و تبعات منفی آن بر بازارهای جهانی خودرو است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
چک الکترونیک راهکاری برای افزایش امنیت مبادلات
۳۰ هزار تن قهوه در ۷ ماهه امسال وارد کشور شد
شیوه تعیین فهرست سیگار تولید داخل با نشان خارجی اصلاح میشود
قیمت برق تجدیدپذیر برای صنایع در آذرماه اعلام شد
نتیجه بیست و نهمین مرحله حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
قیمت برق تجدیدپذیر برای صنایع در آذر ماه اعلام شد
فرآیندهای مالیاتستانی، سیستمی میشود
۵۶ تکلیف روی میز شورای ملی تامین مالی
۳۲۲ کیلومتر راه و راهآهن در ۱۰۰ روز به بهرهبرداری و احداث رسید
دریاچه ارومیه پربارانترین حوضههای درجه دو کشور
۱۰ صنعت بورسی با بیشترین اثرگذاری در آبان ماه
استانداردهای قوی، زمینهساز استفاده بهینه از فناوریهای نو
شاخص بورس رکوردشکنی میکند؟
کالاهای صادرات برگشتی مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد
شاخص بورس رکوردشکنی میکند؟
کالاهای صادارات برگشتی مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد
اتمام مصوبه ترخیص درصدی کالاهای حوزه صنعت
پروژه قطار برقی تهران - مشهد از محل تهاتر نفت تامین میشود
کره شمالی محدودیت خرید فرآوردههای نفتی روسیه را نادیده گرفت
شرایط ابطال گارانتی خودرو اعلام شد
مصوبات جدید ستاد تسهیل برای تولیدکنندگان سیگار و تنباکو
لزوم رفع موانع چاهها برای افزایش تولید
جلوگیری از هدررفت ۳۰ میلیون فوتمکعب گاز در مناطق نفتخیز جنوب
۱۰ هزار دستگاه ماشین آلات فرسوده داریم
وزیر اقتصاد به عربستان سفر میکند
الزام استفاده از شناسه کالا برای ثبت سفارش های صنایع خودرو
نفت برنت در سال ۲۰۲۵ به میانگین ۷۳ دلار میرسد
تصمیم غول صنعت آلمان برای کاهش ساعت کاری و دستمزد
شناسه کالا برای ثبت سفارشهای ریلی و دریایی الزامی شد
فروش ۱۹۴ تن از محموله چای دبش در حراج حضوری