میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، ابراهیم پیرامون مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب امروز (یکشنبه، ۲۳ دی) در حاشیه دومین روز پانزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان با بیان اینکه هماکنون شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب ۷۵ درصد نفت و ۱۵ درصد گاز کشور را تولید و بخش قابلتوجهی از خوراک پتروشیمیهای کشور را تأمین میکند، اظهار کرد: در بخش گاز امسال بیش از ۳۰ درصد فراتر از تعهدات خود عمل کردهایم که بخش قابلتوجهی از این گاز از محل جمعآوری گازهای همراه نفت بوده است.
وی با اشاره به تحریمهای اقتصادی و فرسودگی تجهیزات بهعنوان موانع افزایش تولید نفت و گاز در جنوب کشور افزود: کارکنان صنعت نفت با وجود این موانع در چهار ماه اخیر توانستهاند در افزایش تولید به موفقیتهای زیادی دست یابند.
استفاده از ظرفیت دانشبنیانها
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با بیان اینکه اقدامهای زیادی برای نگهداشت و افزایش تولید لازم است، گفت: با وجود تحریمها، در پنج شرکت بهرهبرداری زیرمجموعه خود توانستهایم در بحث افزایش تولید نفت رکورد خوبی را ثبت کنیم و موفق به جمعآوری گازهای مشعل شویم.
پیرامون با تأکید بر اینکه اقدامهای ترمیمی و راهاندازی برخی پروژهها با همت متخصصان سبب افزایش تولید طی مدت کوتاهی شد، افزود: این اقدامها در شرایط سخت اقتصادی کشور سبب افزایش درآمدهای نفتی شده است و امیدواریم کمکی برای تأمین منافع کشور و ملت باشد.
وی با اشاره به اینکه نمایشگاه تخصصی تجهیزات صنعت نفت خوزستان با حضور شرکتهای دانشبنیان از حدود ۱۵ استان کشور در حال برگزاری است، گفت: در این شرایط دست به سوی همه شرکتهای دانشبنیان دراز و از همه متخصصان کشور برای توسعه صنعت نفت استفاده میکنیم.
برای مسئولیت اجتماعی دریغ نمیکنیم
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با بیان اینکه در بحث رفع محرومیتها در مناطق نفتخیز اگر بتوانیم در بخشهای مختلف رفاه و مسئولیتهای اجتماعی کاری انجام دهیم، دریغ نخواهیم کرد، اظهار کرد: به همین منظور توسعه راههای استانی در حال پیگیری است و همه این اقدامها از محل بودجههای مناطق نفتخیز تأمین اعتبار و از مدیریت نظارت بر طرحهای عمرانی مناطق نفتخیز پیگیری میشود.
پیرامون با اشاره به اینکه نظرات مختلف در سازمان سبب افزایش قدرت میشود، اما باید توجه داشت که در بحثهای فنی باید به اشتراک نظر برسیم، تصریح کرد: حدود ۶ یا ۷ درصد از مقدار تولید نفت شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به تزریق گاز برای فشارافزایی وابسته است و اگر این مورد انجام نشود از این موارد بیبهره خواهیم ماند.
وی با بیان اینکه همچنان ظرفیتهای دستنخورده زیادی در کشور برای تولید نفت وجود دارد، افزود: دستیابی به ظرفیت ۵ میلیون بشکه در روز دور از دسترس نیست و با گسترش فناوریها و سرمایهگذاری میتوانیم به این هدف دست یابیم. هرچند با توجه به رویکردی که نسبت به سوختهای فسیلی وجود دارد، شاید دیر شده باشد.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با اشاره به اینکه تا پایان سال ۱۴۰۵ دو پروژه بزرگ جمعآوری گازهای همراه نفت به حجم ۷۵۰ میلیون فوتمکعب به نتیجه میرسد، گفت: سایر گازهای همراه نفت پراکنده نیز بر اساس برنامهریزی انجامشده بهصورت مزایده به شرکتهای دانشبنیان داخلی برای بهرهبرداری حداکثری از این گازها واگذار شده است.
تحویل ۷۰ میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری
پیرامون با بیان اینکه همکاران من در چهار ماه اخیر با اجرای تعمیرات اساسی تجهیزات فرسوده توانستهاند ۲۰۰ میلیون فوتمکعب گازهای همراه نفت را جمعآوری کنند، تصریح کرد: هماکنون روزانه ۷۰ میلیون مترمکعب گاز شیرین و سبک به شرکت ملی گاز ایران تحویل میدهیم که حداقل ۳۰ درصد فراتر از تعهدات جاری ما است.
وی با اشاره به اینکه هماکنون در میدان رگسفید با تولید روزانه ۱۸۰ هزار بشکه نفت مقدار قابل توجهی گاز همراه سوزانده میشود، افزود: شرکت هلدینگ خلیج فارس در این میدان سه طرح جمعآوری گاز در دست اجرا دارد که یکی از آنها به مراحل نهایی رسیده و بهزودی ۱۲۰ میلیون فوتمکعب از گازهای همراه نفت این میدان جمعآوری میشود.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به اجرای نیمهکاره پروژه ۲۸ مخزن نفتی با اعتبار ۴.۴ میلیارد دلار در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب اشاره کرد و گفت: در سالهای اخیر ۲۵ مخزن به پیمانکاران واگذار شده، اما به دلایل مختلف تنها ۳ پروژه به نتیجه رسیده است و شاید طی سال آتی دو پروژه دیگر به بهرهبرداری برسد.
پیرامون تأکید کرد: در بازآرایی جدید در طرح ۲۸ مخزن نفتی بخش تحتالارضی به شرکت مناطق نفتخیز جنوب و بخش سطحالارضی به پیمانکاران واگذار میشود.
وی با اشاره به اینکه برای رسیدن به اهداف برنامه هفتم باید تعداد چاههای توسعهای و تعمیراتی در این شرکت دو برابر شود، اظهار کرد: هماکنون عمده تولید نفت در جنوب کشور همراه با آب و نمک است، از این رو واحدهای نمکزدایی موجود کفاف پالایش نفت را نمیدهد و باید به فکر افزایش ظرفیت در این بخش باشیم.
منبع : خبرگزاری مهر
صیدی: ناترازی انرژی در کشور به دلیل عدم سرمایه گذاری است
ذخیرهسازی گاز در بریتانیا به سطح هشدار رسید
صیدی: ناترازی انرژی به دلیل عدم سرمایه گذاری است
ماجرای خروج هایپر استار از ایران واقعیت دارد؟
مهمترین حسن بازار سرمایه شفافیت است
اعتراف بایدن به افزایش قیمت بنزین در آمریکا به خاطر حمایت از اوکراین
رتبه بندی ناشران بر اساس ۱۰ ملاک
معاملات بازار ارز تجاری از ۷۴۰ میلیون دلار گذشت
قیمت طلا و سکه امروز ۲۳ دی ماه؛ هر گرم طلا ۵ میلیون و ۲۹۹ هزار تومان
شرایط جدید تأمین ارز دارو ابلاغ شد
نصب نیم میلیون کنتور هوشمند برق در تهران
قسمت طلا و سکه امروز ۲۳ دی ماه؛ هر گرم طلا ۱۸ ۵میلیون و ۲۹۹ هزار تومان
ابلاغ دستورالعمل اجرایی تأمین ارز شرکتهای دارویی از منابع ارزی اوراق گام
نیم میلیون کنتور هوشمند برق در سال آینده در تهران نصب می شود
گزارش بورس امروز ۲۳ دی؛ دست شاخص کل به تراز ۳ میلیون واحدی نرسید
ارائه ۱۰۰ بسته سرمایهگذاری برای افزایش تولید نفت و گاز
تولید بیش از ۶ میلیارد مترمکعب گاز در پالایشگاه اول مجتمع گاز پارس جنوبی
رویکردهای اصلی اشتغال در دولت چهاردهم تشریح شد
امکان استخراج مجاز رمز ارز با استفاده از انرژی تجدیدپذیر فراهم شد
اوج تقاضای مصرف برق به ۴۶هزارو ۹۵۵ مگاوات رسید
معاون اجرائی رئیس جمهور از مرکز ملی راهبری شبکه برق کشور بازدید کرد
تحویل ۱۵۷ میلیارد مترمکعب گاز پارس جنوبی به شبکه سراسری
۱۰ میلیارد دلار درآمد ارزی پتروشیمیها عرضه شد
ایران به ۸۰ کشور خرما صادر میکند
آغاز پیش فروش بلیت قطارهای مسافری بهمن از فردا
ایستگاه راهآهن همدان ۹۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
اعزام و پذیرش ۲۳ میلیون مسافر هوایی طی ۸ ماهه امسال
خسارت ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی فولاد از قطع برق
اعلام آمادگی وزارت علوم برای کمک به رفع چالشهای بخش کشاورزی
چه مشاغلی در بازار کار جهانی بیشتر رشد میکنند؟