میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، علی محمودیان در همایش ملی شکوفایی سبز، نوآوریهای انرژی و حمل و نقل پاک با بیان اینکه در دهه ۸۰ زمانی که موضوع بنزین اهمیت زیادی پیدا کرده بود، صنعت سی ان جی به فریاد کشور رسید و منجر به دستاوردهای زیادی شد.
وی با اشاره به چالشهای موجود در صنعت سی ان جی اظهار کرد: علیرغم وجود موانع مالیاتی، موانع کسب و کار و عدم اجرای تعهدات دولت دست اندرکاران این حوزه مقاومت کردند.
مدیر اتحادیه کشوری سوختهای جایگزین و خدمات وابسته با بیان اینکه ایران غنی در منابع و فقیر در حکمرانی انرژی است، تصریح کرد: علی رغم اینکه توان تولید منابع زیرزمینی انرژی در ایران بسیار بالا است اما اکنون با چالشهای متعددی در این حوزه مواجه هستیم به طوری که در سال ۱۴۱۰ روزانه به طور متوسط ۱۵۰ میلیون لیتر کسری بنزین خواهیم داشت.
وی با اشاره به بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۴ گفت: طبق برنامهای که در بودجه پیشبینی شده بیش از ۷۰ درصد بودجه کشور صرف منابع جاری خواهد شد. این در حالی است که در سه کشور سنگاپور، کره جنوبی و ژاپن این میزان صرف آموزش، پژوهش و توسعه زیرساختها میشود و اگر اکنون این کشورها به این جایگاهها دست پیدا کردهاند به دلیل اقداماتی است که در این مسیر انجام دادهاند.
محمودیان با اشاره به تحمیل قطع برق به بخش صنعت در سال گذشته اظهار کرد: سال قبل صنایع و واحدهای تولیدی به دلیل قطع برق مشمول ۱۱ میلیارد دلار خسارت شدند که این موضوع منجر به بیکاری و تبعات زیادی برای کشور شد.
مدیر اتحادیه کشوری سوختهای جایگزین و خدمات وابسته با اشاره به کاهش سهم سی ان جی در سبد سوخت کشور گفت: در حال حاضر سهم سی ان جی ۱۷ درصد است و در کشوری که تولید کننده گاز طبیعی هستیم و ظرفیت زیرساختی برای ۵۰ میلیون مترمکعب تبیین شده اما نباید چنین اعدادی را شاهد باشیم.
به گفته وی ۲۵۰۰ جایگاه از طریق شبکه انتقال گاز وصل شدهاند و در هیچ کجای دنیا چنین خدمات فنی مهندسی در این حوزه وجود ندارد اما باید دید که چرا توسعه اتفاق نیفتاده است.
محمودیان با تاکید بر اینکه اگر امروز بر اساس تصمیمات دولت سی ان جی توسعه یابد، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد به طوری که میتوان جلوی واردات بنزین را گرفت.
به گفته مدیر اتحادیه کشوری سوختهای جایگزین و خدمات وابسته با بیان اینکه تا سه سال آینده ۲۰ میلیون لیتر بنزین صرفهجویی خواهد شد و جلوی واردات بنزین نیز با توسعه سی ان جی گرفته میشود.
وی با اشاره به لزوم توسعه انرژیهای تجدید پذیر گفت: اگر به سمت منابع انرژیهای تجدید پذیر حرکت نکنیم حتماً طی چند سال آینده کل مجموعه کشور در بخش تولید دچار ورشکستگی میشود. در همین راستا ایجاد ظرفیت ۱۳ هزار مگاوات برق خورشیدی در دستور کار است که فاینانس آن انجام شده و قرار است با کمک بانکهای داخلی این طرح را در مدت سه سال اجرایی کنیم.
محمودیان ادامه داد: این طرح برای مجموعه واحدهای تولیدی کوچک مقیاس و متوسط در نظر گرفته شده که اجرای آن میتواند تأثیرات مثبتی را به دنبال داشته باشد.
منبع : خبرگزاری مهر
راهاندازی فروشگاههای تعاون روستایی تسریع شود
اپیدمی آنفلوانزا فوق حاد پرندگان در کشور مشاهده نشده است
قیمت سهام عدالت بیش از ۴۶ برابر شد
اطلاعیه وزارت نفت درباره خرید سوخت از قاچاقچیان
نرخ ارز یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳؛ دنده عقب قیمت رسمی دلار
نرخ جدید عوارض آزادراههای دولتی ابلاغ میشود
هدایت بودجه به سمت پروژههای عمرانی ضرورت دارد
گزارش صبحگاهی بورس؛ سهام کوچک انتخاب جدید خریداران
صادق: ثبت نام نهضت ملی مسکن ادامه دارد
وزیر صمت به مجلس می رود
عملیاتی شدن خط ریلی مستقیم بین روسیه و پاکستان
افزایش ۱۵ درصدی مبادلات تجاری ایران با روسیه
تشکیل کارگروه راهبری و نظارت بر استقرار دولت هوشمند
خودرو ۷.۲ میلیارد دلار ارز گرفت
بارشها تا پایان روز سهشنبه در اکثر نقاط کشور ادامه دارد
صادق: ثبت نام نهضت ملی مسکن ادامه دارد/ کمبود ناوگان عمومی مشهود است
صادق: ثبت نام نهضت ملی مسکن متوقف نشده و در حال انجام است/ کمبود ناوگان عمومی مشهود است
نخستین جلسه شورای عالی مسکن هفته جاری برگزار میشود
اطلاعیه وزارت نفت درباره طرح مطالبی با موضوع خرید سوخت از قاچاقچیان
نخستین جلسه شورای عالی مسکن هفته جاری برگزاری میشود
تخصیص ۱۴ هزار قطعه انواع سکه ضرب ۱۴۰۳
راهبرد صنعت پتروشیمی تکمیل زنجیره ارزش
۲۵۰ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید نفت اضافه میشود
مطالعات ساختار فضایی سکونتگاههای جدید ساحلی آغاز شد
نصب نخستین قفس پایه کششی در سواحل مکران تا ۲۰ روز آینده
قیمت بنزین سوپر وارداتی به قیمت روز واردات آن بستگی دارد
قیمت دلار شنبه ۸ دی ۱۴۰۳؛ تثبیت نرخ دلار در کانال ۶۶ هزار تومان
صادرات غیرنفتی ۴۳ میلیارد دلار شد
پرداخت وام کم بهره ۱۶۰ میلیون تومانی برای خرید پنل خورشیدی
کشف ۱.۵ همت فرار مالیاتی از سه شرکت ضایعات فلزی در سمنان