میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، امروز نامهای از سوی انجمن لبنی کشور منتشر شد که در آن از تولیدکنندگان این صنعت خواست برای اجرای خرید شیرخام به قیمت جدید هر کیلو ۱۵ هزار تومان از دامداریها، نرخ محصولات لبنی خود را بر پایه آن تعیین قیمت کرده و به بازار عرضه کنند. در این نامه آمده؛
«در اجرای مصوبه مورخ ۱۴۰۲/۲/۷ کارگروه تنظیم بازار کشور و ابلاغیه شماره ۲۰/۲۰۲۷۰ مورخ ۱۴۰۲/۲/۲۰ «شورای قیمت گذاری محصولات اساسی کشاورزی صنایع لبنی عضو انجمن از تاریخ ۱۴۰۲/۳/۱ به ازا هر کیلو گرم شیر خام کیفی گاوی مطابق استاندارد ملی، مبلغ ۱۵۰,۰۰۰ ریال و به ازا هر یک دهم درصد چربی مازاد بر ۳.۲ درصد مبلغ ۲,۰۰۰ ریال به دامداریهای طرف قرار داد خود پرداخت نمایند. از آنجایی که تا این تاریخ علیرغم مکاتبات مکرر و جلسات متعدد برگزار شده با مسئولین محترم دولتی قیمت سه قلم کالای لبنی) شیر ماست و پنیر (توسط کارگروه تنظیم بازار. سازمان حمایت وزارت جهاد کشاورزی ابلاغ نگردیده است و صنایع لبنی عضو این انجمن بیش از این قادر به حرکت در بلا تکلیفی و تعویق پرداخت نرخ جدید مصوب شیر خام به دامداریهای محترم نمیباشند و این امر رشد پایدار دامداریها و تولید شیر خام کشور را به مخاطره میاندازد و صنایع لبنی را در خطر کم شیری قرار خواهد داد. لذا با رعایت دستورالعمل قیمت گذاری کالاهای تولید داخل به شماره ۴۲۷۳۱۱/۱ مورخ ۱۳۸۹/۵/۲۵ و متناسب با نرخ جدید شیر خام مواد پتروشیمی، حقوق و دستمزد نرخ برابری ارز حمل و نقل و سایر عوامل مؤثر در بهای تمام شده، نسبت به تولید و عرضه کامل محصولات و جلوگیری از هر گونه کمیابی فرآوردههای لبنی اقدام فرمایند. هیأت مدیره این انجمن به کلیه واحدهای عضو با توجه به هزینههای تورمی و جمیع عوامل کلان اقتصادی اثر گذار در افزایش بهای تمام شده کالاهای لبنی توصیه مؤکد مینماید در حمایت از سفره مردم و تأمین امنیت غذایی» خانوار ایرانی، به گونهای برنامه ریزی فرمایند که نسبت به تأمین کالاهای مورد نیاز تمامی طبقات جامعه اقدام نمایند. این امر ضمن تلاش برای بقا بنگاههای تولیدی، اقدامی مؤثر در حفظ مشتریان خود در بین کلیه اقشار جامعه با سقف در آمدهای مختلف خواهد بود. توجه کنیم که حیات تولید فقط با جلب رضایت مشتریان مقدور است». است واحدهای تولیدی عضو تا صدور مصوبات جدید از جانب مقامات ذیصلاح و ذیربط، با روش جاری ادامه فعالیت داده و مسئولیت صحت و سقم قیمت کالاهای عرضه شده و پاسخگویی به دستگاههای نظارتی قانونی را راسا. خود به عهده خواهند داشت.»
انجمن صنایع لبنی عنوان کرده پیش از این طی ارسال نامههایی به وزارت جهاد کشاورزی، ستاد تنظیم بازار، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، معاون اول رئیس جمهوری و رئیس جمهوری درخواست خود را مطرح کرده اند اما تا امروز پاسخی دریافت نشده است. از این رو بدون اعلام قیمت از سوی ستاد تنظیم بازار مبادرت به افزایش نرخ بر اساس قیمت تمام شده تولید کرده اند.
منبع : خبرگزاری مهر
نقش حیاتی لیزینگ در رشد اقتصادی کشور
لیزینگ واسطع بین عرضه و تقاضا است
رئیس کل بانک مرکزی: صنعت لیزینگ نیازمند توسعه است
دیدار و توافقات وزیر اقتصاد با رئیس صندوق اوپک در عربستان
تولید نفت آغاجاری در دولت چهاردهم افزایش یافت
چقدر گاز در روزهای سرد امسال به نیروگاهها تحویل شد؟
مصرف ۷۳ درصد گاز طبیعی در بخش خانگی
حضور همتی در کنفرانس چالشها و فرصتهای پیش روی اقتصادهای نوظهور
بخش کشاورزی پیشران همکاری مشترک بین ایران و قزاقستان
ریزش ۴۷ هزار واحدی شاخص کل بورس با وجود دلار ۹۰ هزار تومانی
راهاندازی گمرک در منطقه آپرین
واردات خودرو از گمرک خسروی و پرویزخان مجاز شد
توافق گمرک و شرکت راهآهن جهت راهاندازی گمرک در منطقه آپرین
قیمت دلار ۲۸ بهمن؛ دلار به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان رسید
اضافه شدن خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات مجاز ترخیص خودرو سواری
رونق تولید و مصرف با توسعه صنعت لیزینگ
افزایش ۳۱ درصدی تراکنش همراهبانک صادرات ایران
همایش صنعت لیزینگ آغاز به کار کرد
بانک مرکزی به دنبال تدوین دستور العمل صنعت لیزینگ
دریای خزر و خلیج فارس پربارانترین حوضه در هفته جاری
نحوه اخذ ضمانتنامه بانکی برای افزایش سقف اعتباری واردات و صادرات
حضور گمرکات اجرایی تهران در اولین نمایشگاه حماسه حراست
اجرای طرح باک پر با صلاحدید وزیر راه تعلیق می شود
ثبتسفارش ۱۶۰۰۰ تن چای مانع گرانی میشود
استفاده از فنارویهای نوین و هوش مصنوعی در صنعت آب حیاتی است
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند مشارکت همگانی است
الزامات توسعه تجارت ایران و قزاقستان به ۳ میلیارد دلار
اقدام تازه ترامپ در تشدید جنگ تجاری با دیگر کشورها
موج اخراج کارمندان دولت آمریکا به مرز ۱۰ هزار نفر رسید
هواشناسی ایران ۲۸ بهمن؛ هشدار تگرگ و بارش شدید برف و باران در ۲۵ استان