میرنیوز

رشد ۲ برابری ریل‌گذاری در کشور نسبت به ۱۲ سال گذشته

رشد ۲ برابری ریل‌گذاری در کشور نسبت به ۱۲ سال گذشته 2023-04-25T12:20:23+04:30

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مسعود جهانی رئیس اداره ارتباطات و اطلاع رسانی شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور طول انواع راه‌های احداث شده در سال گذشته را یک هزار و ۱۱۷ کیلومتر و انواع راه‌های بهره برداری شده را ۸۸۴ کیلومتر اعلام کرد و گفت: در حوزه طرح‌های ریلی طی سال گذشته ۱۱۴ کیلومتر زیرسازی، ۱۲۰ کیلومتر ریل‌گذاری و ۱۰ هزار متر مربع احداث ساختمان‌های ایستگاه‌های راه آهن انجام شده است و ۱۵۴ کیلومتر از این طرح‌ها در مسیر ریلی چابهار-زاهدان محدوده زاهدان تا خاش به بهره برداری رسید.

وی ادامه داد: در بخش راه و بزرگراه‌های کشور احداث ۸۰۰ کیلومتر مسیر و بهره برداری ۷۳۰ کیلومتر و همچنین احداث ۱۷۳ کیلومتر مسیر آزادراهی بخشی از اقدامات صورت گرفته در راستای توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل کشور در سال ۱۴۰۱ است.

رئیس اداره ارتباطات و اطلاع رسانی با اشاره به ۳۱ میلیون متر مکعب عملیات خاکی صورت گرفته در سال گذشته اظهار کرد: ۱۹.۱ میلیون متر مکعب خاکبرداری، ۱۱.۸ میلیون متر مکعب خاکریزی، بیش از ۱.۷ میلیون متر مکعب بتن ریز ی بخشی از احجام عملیات اجرایی در بخش راه و بزرگراه، آزادراه و راه آهن کشور است.

جهانی افزود: در سال گذشته ۲۰ هزار و ۳۰۷ متر حفاری تونل و ۱۴ هزار و ۹۱۵ متر لاینیگ در تونل‌ها صورت گرفته است که از نظر عملیات اجرایی نسبت به سال‌های گذشته رکورد محسوب می‌شود.

رئیس اداره ارتباطات و اطلاع رسانی شرکت مادر تخصصی ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در این گزارش طول شبکه ریلی کشور را ۱۴ هزار و ۹۸۴ کیلومتر اعلام کرد و افزود: در طول سال‌های برنامه پنجم و ششم توسعه کشور متوسط سالانه ریل‌گذاری، رشد قابل توجهی داشته است به نحوی که از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۵ سالانه ۱۳۰ کیلومتر ریل‌گذاری انجام شده است که این رقم از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۱ به ۲۶۳ کیلومتر در هر سال رسیده است.

جهانی همچنین از افتتاح ۴۰۷ کیلومتر راه آهن در قالب ۴ پروژه مهم کشور در سال جاری خبر داد و اظهار کرد: متوسط احداث خطوط ریلی طی ۱۲ سال گذشته ۱۹۹ کیلومتر بوده است که با بهره برداری از پروژه‌های راه آهن بستان آباد- خاوران، همدان- سنندج، رشت- انزلی و میانه-اردبیل در سالجاری، بهره برداری شبکه ریلی در کشور ۲ برابر نسبت به متوسط ۱۲ سال گذشته رشد خواهد داشت.

وی تاکید کرد: در صورت تأمین بیش از ۲۵ هزار میلیارد تومان اعتبار بالغ بر هزار کیلومتر دیگر از طرح‌های ریلی در حال احداث کشور تا پایان دولت سیزدهم آماده بهره برداری می‌شود.

رشد ۳ برابری بهره برداری از آزادراه‌ها در دولت سیزدهم

رئیس اداره ارتباطات و اطلاع رسانی شرکت مادر تخصصی ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور طول شبکه آزادراهی در دست بهره برداری را ۲۷۹۳ کیلومتر اعلام کرد و از افتتاح ۲۹۳ کیلومتر مسیر آزادراهی تا پایان سالجاری خبر داد و گفت: آزادراه‌های ایزدخواست- شیراز به طول ۲۱۰ کیلومتر، منجیل- رودبار به طول ۸ کیلومتر، یک باند از منطقه دو آزادراه تهران - شمال به طول ۲۲ کیلومتر، مراغه - هشترود به طول ۲۹ کیلومتر و تبریز-صوفیان به طول ۲۴ کیلومتر تا پایان سالجاری به بهره برداری می‌رسد که با در نظر گرفتن بهره برداری ۹۳ کیلومتر متوسط سالانه در ۱۲ سال گذشته عملکرد دولت سیزدهم در بخش آزادراهی ۳ برابر رشد خواهد داشت.
وی متوسط طول احداث خطوط آزادراهی کشور را از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۵، ۸۰ کیلومتر اعلام کرد و ادامه داد: این رقم از سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۱ به ۱۰۵ کیلومتر در سال ارتقا یافته است.
جهانی طول شبکه آزادراهی قابل بهره برداری تا پایان دولت سیزدهم را ۴۱۵ کیلومتر دانست و یادآور شد: اعتبار مورد نیاز برای تأمین سهم دولت در احداث این ۹ پروژه آزادراهی حدود ۱۷ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود.

رشد متوسط سالانه احداث راه و بزرگراه

رئیس اداره ارتباطات و اطلاع رسانی در ادامه این گزارش طول شبکه بزرگراهی کشور را ۴۵ هزار و ۱۷۰ کیلومتر اعلام کرد و گفت: در سال جاری ۷۵۰ کیلومتر بزرگراه در قالب ۹۰ پروژه با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی در حال اجرا است که در قالب پروژه‌های شاخص در کریدورهای بزرگراهی جنوب، غرب و شرق کشور با اولویت بندی در حال ساخت است.

جهانی با اشاره به احداث متوسط سالانه ۸۲۰ کیلومتر راه و بزرگراه در سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۵ اظهار کرد: از سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۱ به طور متوسط سالانه ۹۰۳ کیلومتر راه و بزرگراه در کشور به بهره برداری رسیده است.

وی ادامه داد: تا پایان دولت سیزدهم ۱۸۰۰ کیلومتر راه اصلی و بزرگراه در قالب ۱۱۵ طرح به اتمام می‌رسد که با توجه به برنامه تحولی بخش بزرگراهی کشور در کریدورهای ترانزیتی مهم منتهی به مرزهای رسمی با هدف توسعه مناطق کم برخوردار و گلوگاه‌های ترافیکی قرار دارد.

رتبه نخست در جذب اعتبارات از سایر مدل‌های تأمین منابع

به گزارش مدیریت ارتباطات و اطلاع رسانی شرکت مادر تخصصی ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، رئیس اداره ارتباطات و اطلاع رسانی بهره گیری از مدل‌های جدید تأمین اعتبار مورد نیاز تکمیل زیرساخت‌های حمل و نقل کشور را در چند سال اخیر اقدام قابل توجهی دانست و ادامه داد: در سال‌های گذشته برای ۳۳ طرح، تسهیلات بانکی به مبلغ بیش از ۳۴ هزار میلیارد ریال از محل ماده ۵۶ اخذ شده است که این شرکت با جذب بیش از ۲,۱۷۷ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ در میان کلیه دستگاه‌های اجرایی دولت با اختلاف در رتبه نخست قرار گرفت.

همچنین به منظور حفظ قدرت مالی پیمانکاران و مشاوران فعال در عرصه راهسازی، با استفاده از مدل‌های تهاتر مالیاتی و بانکی بخش عمده‌ای از مطالبات آنان به مبلغ ۱,۵۰۰ میلیارد تومان طی سه سال گذشته تسویه قطعی شد که در این روش نیز شرکت ساخت موفق ترین شرکت دولتی محسوب شد.

جهانی در پایان دستاوردها و موفقیت‌های حاصله را مرهون ثبات مدیریت در سطوح عالی و میانی طی سالهای اخیر، بهره‌گیری از توانایی کارشناسان جوان، متخصص و مجرب دانست و تاکید کرد: برنامه ریزی اصولی، اولویت بندی پروژه‌ها، تأمین منابع مورد نیاز طرح‌ها از محل سایر منابع اعتباری، همسویی و همراهی شرکت‌های مهندسین مشاور، پیمانکاران و سرمایه گذاران از دیگر عوامل مؤثر در ارتقا سطح کمی و کیفی پروژه‌های راهسازی کشور محسوب می‌شود.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اقتصادی

هشدار هواشناسی؛ ورود موج سرد و بارش برف و باران در کشور

هشدار هواشناسی؛ ورود موج سرد و بارش برف و باران در کشور
2025-02-16T16:30:01+03:30
سازمان هواشناسی نسبت به بارش برف و باران و کاهش دما در نقاط مختلف کشور هشدار نارنجی صادر کرد.

لیزینگ واسط بین عرضه و تقاضا است

لیزینگ واسط بین عرضه و تقاضا است
2025-02-16T15:36:17+03:30
رئیس هیئت‌مدیره انجمن لیزینگ ایران گفت: لیزینگ به عنوان واسطه‌ای میان عرضه و تقاضا می‌تواند نقش کلیدی در حل مشکل فروش از طریق افزایش قدرت خرید ایفا کند.

نقش حیاتی لیزینگ در رشد اقتصادی کشور

نقش حیاتی لیزینگ در رشد اقتصادی کشور
2025-02-16T15:23:00+03:30
یک کارشناس بورس گفت: نبود زیرساخت‌های مالی، عامل عقب‌ماندگی لیزینگ دارایی‌های بزرگ است.

لیزینگ واسطع بین عرضه و تقاضا است

لیزینگ واسطع بین عرضه و تقاضا است
2025-02-16T15:10:00+03:30
رئیس هیئت‌مدیره انجمن لیزینگ ایران گفت: لیزینگ به عنوان واسطه‌ای میان عرضه و تقاضا می‌تواند نقش کلیدی در حل مشکل فروش از طریق افزایش قدرت خرید ایفا کند.

رئیس کل بانک مرکزی: صنعت لیزینگ نیازمند توسعه است

رئیس کل بانک مرکزی: صنعت لیزینگ نیازمند توسعه است
2025-02-16T14:03:08+03:30
 رئیس کل بانک مرکزی، در همایش صنعت لیزینگ و تأمین مالی بر لزوم توسعه این صنعت و تخصصی‌تر شدن بانک‌ها تأکید کرد.

دیدار و توافقات وزیر اقتصاد با رئیس صندوق اوپک در عربستان

دیدار و توافقات وزیر اقتصاد با رئیس صندوق اوپک در عربستان
2025-02-16T14:03:06+03:30
وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه حضور در کنفرانس سالانه چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور در عربستان با رئیس صندوق اوپک دیدار و گفت‌وگو کرد.

تولید نفت آغاجاری در دولت چهاردهم افزایش یافت

تولید نفت آغاجاری در دولت چهاردهم افزایش یافت
2025-02-16T14:03:04+03:30
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری در بحث افزایش تولید در دولت چهاردهم خوش درخشیده است.

چقدر گاز در روزهای سرد امسال به نیروگاه‌ها تحویل شد؟

چقدر گاز در روزهای سرد امسال به نیروگاه‌ها تحویل شد؟
2025-02-16T13:09:41+03:30
سرمای زودرس و زمستان سرد سبب ثبت رکوردهای متعددی در مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری شد، با این حال آمارها نشان می‌دهد تحویل گاز به نیروگاه‌ها در ماه‌های آذر، د...

مصرف ۷۳ درصد گاز طبیعی در بخش خانگی

مصرف ۷۳ درصد گاز طبیعی در بخش خانگی
2025-02-16T12:56:17+03:30
سخنگوی شرکت ملی گاز ایران از مصرف ۷۳ درصد کل گاز طبیعی تحویلی به شبکه سراسری در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء خبر داد.

حضور همتی در کنفرانس چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور

حضور همتی در کنفرانس چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور
2025-02-16T12:56:16+03:30
وزیر امور اقتصادی و دارایی در کنفرانس دو روزه چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصادهای نوظهور، حضور یافت.

بخش کشاورزی پیشران همکاری مشترک بین ایران و قزاقستان

بخش کشاورزی پیشران همکاری مشترک بین ایران و قزاقستان
2025-02-16T12:43:01+03:30
رئیس سازمان حفظ نباتات از ظرفیت بالای همکاری ایران و قزاقستان در بخش کشاورزی خبر داد.

ریزش ۴۷ هزار واحدی شاخص کل بورس با وجود دلار ۹۰ هزار تومانی

ریزش ۴۷ هزار واحدی شاخص کل بورس با وجود دلار ۹۰ هزار تومانی
2025-02-16T12:43:00+03:30
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز یکشنبه بیست‌وهشتم بهمن با افت ۴۷ هزار و ۶۷۹ واحدی به ۲ میلیون و ۶۷۸ هزار واحد رسید.

راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین

راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین
2025-02-16T12:03:05+03:30
گمرک و شرکت راه آهن جهت راه اندازی گمرک در منطقه آپرین اسلامشهر توافق کردند.

واردات خودرو از گمرک خسروی و پرویزخان مجاز شد

واردات خودرو از گمرک خسروی و پرویزخان مجاز شد
2025-02-16T11:49:43+03:30
گمرک خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات تخصصی مجاز به ترخیص خودروی سواری اضافه شدند.

توافق گمرک و شرکت راه‌آهن جهت راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین

توافق گمرک و شرکت راه‌آهن جهت راه‌اندازی گمرک در منطقه آپرین
2025-02-16T11:49:42+03:30
گمرک و شرکت راه آهن جهت راه اندازی گمرک در منطقه آپرین اسلامشهر توافق کردند.

قیمت دلار ۲۸ بهمن؛ دلار به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان رسید

قیمت دلار ۲۸ بهمن؛ دلار به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان رسید
2025-02-16T11:49:41+03:30
قیمت توافقی هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران با افزایش نسبت به روز کاری قبل به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان و نرخ حواله یورو نیز به ۷۰ هزار و ۶۵۳ تومان رسیده است.

اضافه شدن خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات مجاز ترخیص خودرو سواری

اضافه شدن خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات مجاز ترخیص خودرو سواری
2025-02-16T11:36:17+03:30
گمرک خسروی و پرویزخان به فهرست گمرکات تخصصی مجاز به ترخیص خودروی سواری اضافه شدند.

رونق تولید و مصرف با توسعه صنعت لیزینگ

رونق تولید و مصرف با توسعه صنعت لیزینگ
2025-02-16T11:22:59+03:30
قائم مقام وزارت صمت گفت: پیش از این از صنعت لیزینگ دربرخی از بخش های اقتصاد استفاده می شد که با توسعه آن می توان بازار مصرف و تولید را رونق داد.

افزایش ۳۱ درصدی تراکنش همراه‌بانک صادرات ایران

افزایش ۳۱ درصدی تراکنش همراه‌بانک صادرات ایران
2025-02-16T10:43:00+03:30
​استقبال مشتریان و کاربران از نرم‌افزار ارتقایافته و امن همراه‌بانک صادرات ایران با افزایش بیش از ۳۱ درصدی تراکنش‌ها در ۱۰ ماه ابتدای سال جاری همراه شد.

همایش صنعت لیزینگ آغاز به کار کرد

همایش صنعت لیزینگ آغاز به کار کرد
2025-02-16T10:29:37+03:30
همایش صنعت لیزینگ و تأمین مالی با حضور مسئولان، کارشناسان و فعالان این حوزه آغاز به کار کرد.

بانک مرکزی به دنبال تدوین دستور العمل صنعت لیزینگ

بانک مرکزی به دنبال تدوین دستور العمل صنعت لیزینگ
2025-02-16T10:29:37+03:30
یک مقام مسئول گفت:بانک مرکزی در پی تدوین دستورالعمل جامع در راستای توسعه صنعت لیزینگ است.

دریای خزر و خلیج فارس پرباران‌ترین حوضه در هفته جاری

دریای خزر و خلیج فارس پرباران‌ترین حوضه در هفته جاری
2025-02-16T10:02:59+03:30
حوضه دریای خزر با مقدار میانگین بارش ۱۵.۹ میلی‌متر و و حوضه خلیج فارس و دریای عمان با مقدار میانگین بارش ۸.۵ میلی‌متر پرباران‌ترین حوضه‌های‌ درجه ۱ کشور در ه...

نحوه اخذ ضمانت‌نامه بانکی برای افزایش سقف اعتباری واردات و صادرات

نحوه اخذ ضمانت‌نامه بانکی برای افزایش سقف اعتباری واردات و صادرات
2025-02-16T10:02:58+03:30
مشخصات ضمانت‌نامه بانکی جهت افزایش سقف اعتباری واردات و صادرات اعلام شد.

حضور گمرکات اجرایی تهران در اولین نمایشگاه حماسه حراست

حضور گمرکات اجرایی تهران در اولین نمایشگاه حماسه حراست
2025-02-16T09:49:40+03:30
گمرکات اجرایی تهران در اولین نمایشگاه حماسه حراست در مصلی برگزار شد.

اجرای طرح باک پر با صلاحدید وزیر راه تعلیق می شود

اجرای طرح باک پر با صلاحدید وزیر راه تعلیق می شود
2025-02-16T09:49:40+03:30
طبق مصوبه هیئت وزیران اجرای طرح باک پر در صورت ضرورت در هر یک از مرزهای کشور، با تشخیص وزیر راه و شهرسازی و توسط وزارت نفت تعلیق می‌شود.

ثبت‌سفارش ۱۶۰۰۰ تن چای مانع گرانی می‌شود

ثبت‌سفارش ۱۶۰۰۰ تن چای مانع گرانی می‌شود
2025-02-16T09:49:40+03:30
اتحادیه چای کشور طی نامه‌ای به معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی از کمبود و گرانی چای در آستانه ماه رمضان و عید نوروز ابراز نگرانی کرد.

استفاده از فناروی‌های نوین و هوش مصنوعی در صنعت آب حیاتی است

استفاده از  فناروی‌های نوین و هوش مصنوعی در صنعت آب حیاتی است
2025-02-16T09:49:39+03:30
مدیرعامل آبفای کشور استفاده از تجربیات و دانش‌های روز دنیا در حوزه فناوری اطلاعات برای ارائه خدمات بهتر به مشترکان را یک اصل محوری در فعالیت‌های صنعت آب و فا...

حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند مشارکت همگانی است

حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند مشارکت همگانی است
2025-02-16T09:49:39+03:30
رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت همه دستگاه‌های ذی‌ربط و مردم امکان‌پذیر است.

الزامات توسعه تجارت ایران و قزاقستان به ۳ میلیارد دلار

الزامات توسعه تجارت ایران و قزاقستان به ۳ میلیارد دلار
2025-02-16T09:09:37+03:30
در نشست مشترک رئیس اتاق ایران و وزیر تجارت قزاقستان، بر رفع مشکلات بانکی و مسائل حمل‌ونقل به عنوان پیش‌نیازهای اصلی دستیابی به حجم تجارت سه میلیارد دلاری میا...

اقدام تازه ترامپ در تشدید جنگ تجاری با دیگر کشورها

اقدام تازه ترامپ در تشدید جنگ تجاری با دیگر کشورها
2025-02-16T08:02:57+03:30
رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که از ابتدای ماه اوریل اعمال تعرفه بر واردات خودرو به این کشور آغاز خواهد شد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)