میرنیوز
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، وزیر امور اقتصاد و دارایی به همراه مدیران عامل صندوق بازنشستگی بانکها، شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی، شرکت توسعه صنایع بهشهر و مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک از بخشهای مختلف خط تولید این کارخانه در شهرستان بهشهر بازدید کرد و در نشست رفع موانع تولید این شرکت حضور یافت.
امیر حمزه توسلی مدیرعامل صنعتی بهپاک در نشست رفع موانع تولید این شرکت با اشاره به قدمت پنجاه و دوساله شرکت، گفت: این شرکت، یکی از بزرگترین شرکتهای روغن کشی کشور است که بالغ بر ۵۰۰ هزار تن در سال ظرفیت روغن کشی از دانههای روغنی را به عهده دارد.
وی روغن خام، پروتئین سویا انسانی، کنجاله به عنوان مواد اصلی غذای دام و طیور و لسیتین را از جمله محصولات این شرکت عنوان کرد و گفت: با دستور کار قرار دادن فرمایشات مقام معظم رهبری در سال جهش تولید، امروز با اقتدار و افتخار اعلام میکنیم سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ماه ۱۳۹۹ را علیرغم محدودیت در شرایط اقتصادی و ارزی و تحریمها و سایر محدودیتهای حاکم بر کشور با رشد بی سابقهای در زمینه سودآوری در تاریخ حیات این شرکت به پایان رساندیم. این در حالی است که شرکت بهپاک تندیس طلایی ملی سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان را نیز دریافت کرد.
مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک ادامه داد: در شرایط اعمال تحریمهای ظالمانه بر کشور، بالاخص شرکتهای تحت پوشش توسعه صنایع بهشهر، رشد بی سابقه ۳۶ درصدی سود عملیاتی نسبت به سال مالی گذشته را داشته ایم. همچنین ۴۶ درصد از بودجه ۶ ماهه عقب بودیم و در ۶ ماهه دوم علاوه بر جبران این عقب ماندگی ۱۰۰ درصد بودجه ۶ ماهه دوم را محقق و ۳۰ درصد اضافه بر کل بودجه پیش بینی شده سال مالی ۱۳۹۹ را محقق کردیم. همچنین با افتخار باید بگویم که امروز ۲ کارخانه دام و طیور و تصفیه روغن را از محل اعتبارات شرکت بهپاک و مشارکت سرمایه گذار در دست اقدام داریم.
توسلی با بیان اینکه این مهم، میسر نبود مگر با شناسایی فرصتها در شرایط تهدید، انعطاف پذیری و تغییر استراتژیها گفت: از جلمه اقدامات صورت گرفته در این راستا، تغییر هوشمندانه استراتژیهای تولیدی شرکت به سمت ارائه خدمات کارمزدی روغن کشی و به کارگیری استحصالات بلغور سویای حاصل از خدمات کارمزدی به عنوان ماده اولیه تولید پروتئین سویا، که منجربه افزایش تولید پروتئین سویای انسانی با حاشیه سود بالا شده است.
وی با اشاره به کسب تندیس طلایی سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده و اخذ مجوز از سازمان حمایت از حقوق تولید کنندگان و مصرف کنندگان به منظور افزایش هدفمند نرخ فروش کالاهایی که در معرض زیان بوده اند افزود: تغییر سیاست فروش محصولات پروتئین سویا (از اعتباری به نقدی) و تلاش و همت شبانه روزی خانواده بزرگ بهپاک را، دیگر استراتژی در این حوزه عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک همچنین از کاهش ۵۳% هزینههای مالی نسبت به مدت مشابه سال قبل، از طریق مدیریت بر منابع مالی و کاهش فروش اعتباری خبر داد.
توسلی در ادامه با تشریح اهم برنامهها و فعالیتهای شرکت در سال جاری به منظور تحقق شعار سال جهش تولید گفت: بومی سازی خطوط تولید و ارتقاء دانش فنی شرکت از جمله مهمترین اقدامات در راستای کاهش وابستگی در دوران تحریم بوده است.
وی با بیان اینکه در همین راستا دستگاه پروتئین ساز وینگر که قیمت واردات آن ۵/۱ میلیون دلار است به همت و دانش همکاران پرتلاش شرکت با ۵/۱ میلیارد تومان در داخل کشور تولید شده است، گفت: تا به امروز ۳ دستگاه را به بهره برداری رسانده ایم و چهارمین دستگاه تا پایان سال مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک، راه اندازی و بهره برداری از خط ۶ تولید پروتئین وینگر با ظرفیت تولید روزانه ۱۵ تن و افزایش ۱۱% تولید روزانه پروتئین به دست توانای متخصصین داخلی شرکت بهپاک را از دیگر اقدامات در جهت جهش تولید شرکت در راستای تحقق شعار سال عنوان کرد.
توسلی همچنین از آغاز ساخت خط ۷ تولید پروتئین وینگر با ظرفیت تولید روزانه ۱۵ تن به دست متخصصین داخلی شرکت تا پایان سال ۱۳۹۹ خبر داد و گفت: همچنین مخازن ذخیره سازی روغن با ظرفیت ۵۰۰۰ تن (شامل دو مخزن ۱۵۰۰ تنی و یک مخزن ۲۰۰۰ تنی) ساخت و بهره برداری شد که در نهایت افزایش ۵۹% ذخیره سازی روغن خام از ظرفیت ۸۵۰۰ تن به ۱۳۵۰۰ تن را در پی داشت.
شرکت ۵۰ ساله بهپاک نباید مورد بی توجهی قرار گیرد
دژپسند وزیر اقتصاد نیز در نشست رفع موانع تولید شرکت صنعتی بهپاک که در محل این کارخانه در شهرستان بهشهر برگزار شد، با اشاره به قدمت چندساله شرکت صنعتی بهپاک و خوشنامی نام تجاری در بین صنایع مشابه افزود: شرکت صنعتی بهپاک بیش از ۵۰ سال قدمت و سابقه فعالیت دارد بنابراین به هیچ وجه نباید نسبت به آن بی توجه باشیم.
وی با تاکید بر اینکه به تقویت و ماندگاری این برند باید کمک کرد، ادامه داد: تفاهم نامهای که در این نشست به امضا رسید میتواند برای ۲۰۰ نفر از افراد بومی منطقه به طور مستقیم اشتغالزایی داشته باشد که گام بسیار بزرگی است و تولید درون زا را توسعه میدهد که در نوع خود قابل توجه است.
وزیر امور اقتصاد و دارایی همچنین گفت: چنین طرحهایی بر اقتصاد شهرستان و رونق تولید منطقه کمک خواهد کرد، بنابراین باید مورد توجه قرار گیرند.
لازم به ذکر است در پایان این نشست تفاهم نامهای در خصوص؛ مشارکت و تامین مالی در اجرای طرح تصفیه روغن شرکت صنعتی بهپاک با اعتبار ۶ هزار میلیارد ریال به امضاء رسید که برای ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد خواهد کرد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
منبع : خبرگزاری مهر
قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
مقایسه ویدئو پروژکتور با تلویزیون
سیستم ERP چیست؟
چگونه زبان انگلیسی را در سه ماه یاد بگیریم؟
آموزش برق خودرو آموزشگاه تهران پایتخت
معرفی و خرید بهترین تشک های خارجی
آغاز حراج جدید سکه از ساعت ۱۲
آغاز حراج جدید سکه ازساعت۱۲
قیمت هر اونس طلا امروز به ۲۶۴۰ دلار و ۸۵ سنت رسید
قیمت طلا و سکه ۲۹ آبان؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۲۹ آبان؛ پیشتازی دلار نیما
از خلاقیت تا تولید؛ چرا خدمات پرینت سه بعدی تحولی در صنعت شماست؟
معرفی بهترین مقاصد برای سفر در فصول سرد سال
اتوماسیون ایمیل مارکتینگ؛ استراتژی برای افزایش تعامل و نرخ تبدیل
رجیستری گوشی های آیفون آغاز شد
هدیه ای خاص برای فرزندتان با فروشگاه کودک شاپ
انواع دیوار سبک و ارزان
ترکیب رنگ تجهیزات اداری؛ ایجاد محیطی جذاب و کارآمد
قیمت طلا ۲۸ آبان؛ قیمت سکه ۵۰ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان شد
اهدای تندیس زرین چهاردهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری به هتلهای ایرانگردی و جهانگردی
سرطان پروستات شایعترین علت مرگ و میر مردان/ضرورت معاینات دورهای
تقسیم ارث و ترکه و قوانین حقوقی که باید بدانید
معرفی مؤسسه حقوقی در سعادت آباد
راهنمای خرید عطر پاییزی؛ عطر و ادکلن مناسب پاییز کدام است؟
دستگاه لیزر تیتانیوم پلاس و پرو ۲۰۲۴؛ قیمت و ویژگی ها
قیمت میلگرد؛ نوسانات قیمت میلگرد و عوامل تاثیرگذار بر بازار فولاد
غذاهای محلی قشم؛ طعم بینظیر جنوب ایران
آیا ۵ روتین مهم و اساسی یک فروشنده حرفهای را میدانید؟
بهترین دریل شارژی کدام است؟ معرفی بهترین مارک های دریل شارژی