میرنیوز
به گزارش ایسنا،بنابراعلام مجموعه صنعتی کاشانی، دیزل ژنراتور، ژنراتوری برای تولید برق است و به وسیله موتوری که سوخت آن دیزل است، کار می کند. این دستگاه برای تامین برق مورد نیازش، نیروی مکانیکی را به ژنراتور منتقل میکند.
دیزل ژنراتور
دیزل ژنراتورها برای تولید برق از یک موتور دیزلی و یک ژنراتور استفاده می کنند. به طور کلی میتوان گفت دیزل ژنراتور دستگاهی برای تولید برق است و از گازوئیل به عنوان سوخت برای آنها استفاده میشود. دیزل ژنراتورها بسته به نوع سوخت مصرفیشان به سه مدل بنزینی، گازوئیلی و دیزلی تقسیم می شوند.
در حقیقت میتوان گفت دیزل ژنراتور یا دستگاه مولد برق، دارای یک موتور دیزلی و یک ژنراتور هستند و این دو از قسمت های اصلی دیزل ژنراتور محسوب میشوند.
بخشهایی مانند شاسی، کانوپی یا اطاقک پوشاننده برای کاهش صدا و محافطت، سیستم های کنترل، سیستم مولد گرما، سیستم استارت اتومات و قطع کننده های اضطراری از قسمت های فرعی دیزل ژنراتور میباشند. در حقیقت دیزل ژنراتورها در مواقع ضروری و اضطراری برای تولید برق مورد استفاده قرار میگیرند.
دیزل ژنراتورها در موارد مختلفی به ویژه در هنگام قطع شدن برق استفاده می شوند. دیزل ژنراتور ها برای مصارف دائمی نیز مورد استفاده قرار میگیرند و بعضی از آنها به طور دائم مشغول به کار بوده و مخصوص مصرف دائمی هستند. دیزل ژنراتورها بر اساس توانی که برای تولید برق دارند در ابعاد مختلف، طبقه بندی می شوند.
به عنوان مثال از دیزل ژنراتورهایی که تواناییشان برای تولید برق، ۲۵۰ ولت آمپر است، برای تولید برق اضطراری و حتی برق دائمی استفاده میشود. این نوع از دیزل ژنراتورها در زمان اوج مصرف برق نیز قابل استفاده بوده و کارکرد بسیار خوبی دارند.
موتور برق
موتور برق نوعی دستگاه برای تولید برق است و مولد برق نیز نامیده می شود. موتور برق میتواند انرژی مکانیکی حاصل از سوخت بنزین یا گازوئیل را به انرژی الکتریسیته تبدیل کند. موتور برق یکی از محصولات مولد برق است و مانند دیزل ژنراتور عمل می کند ولی ابعادش کوچکتر از دیزل ژنراتور است.
موتور برق دارای قسمت های مختفی بوده و مهم ترین قسمت موتور برق، موتور آن است و قادر است انرژی اصلی مکانیکی را تامین کند. در حقیقت می توان گفت موتور، قسمت اصلی دستگاه موتور برق است و این توانایی را دارد که انرژی مکانیکی را به انرژی برق تبدیل کند. میزان برق تولید شده به توان موتور بستگی دارد و هر اندازه موتور توان بیشتری داشته باشد، می تواند برق بیشتری تولید کند.
یکی دیگر از اجزای تشکیل دهنده موتور برق، سیستم سوخت آن است و وظیفه دارد کار سوخت رسانی موتور را انجام دهد. پنل برق نیز دستگاهی است که وظیفه دارد از ژنراتور و موتور محافظت کند.
آتلرناتور، انرژی الکتریکی مورد نیاز دستگاه را تامین کرده و آن را به دستگاه انتقال می دهد. با توجه به این که موتور برق در طول روز به طور دائم و به مدت طولانی در حال کار است، این امکان وجود دارد که اجزای دستگاه سائیده شده و آسیب جدی ببینند. در نتیجه دستگاه باید دائماً روغن کاری شود تا دستگاه آسیب کمتری ببیند.
در صورتی که در کنار دستگاه موتور برق یک خازن نصب شود، دستگاه موتور برق عملکرد بهتری خواهد داشت و در نتیجه و بهتر کار می کند. موتور برق باید در محلی نصب شود، که گرمای حاصل از موتورها به راحتی تهویه شود در غیر این صورت ممکن است این گرما موجب آسیب رسیدن به موتور شود.
بهتر است از دستگاه موتور برق در بار نامی استفاده شود زیرا استفاده از موتور برق در زمان های طولانی به موتور برق آسیب می رساند. یکی از نکات قابل توجه در مورد موتور برق این است که اصطکاک سیستم های مکانیکی باید به کمترین حد خود برسد، زیرا در صورت اصطکاک زیاد ممکن است موتور برق نتواند به درستی کار کند.
برای استفاده طولانی از دستگاه موتور برق بنزینی، باید از موتور برق هایی استفاده شود که بازده بهتری دارند زیرا این نوع از موتور برق ها می توانند مدت زمان بیشتری کار کنند. هنگام نصب موتور برق، نکات ایمنی باید به درستی رعایت شود و در حقیقت بهتر است این دستگاه در فضاهای باز نصب شود.
موتور برق فیرمن
موتور برق فیرمن، نوعی موتور برق است که سوخت مصرفی آن بنزین می باشد. کمپانی فیرمن در سال ۱۹۸۷ میلادی به عنوان یک شرکت بین المللی در زمینه مهندسی فعالیت خود را در زمینه تولید موتور برق بنزینی شروع کرده است. به طور کلی می توان گفت موتور برق فیرمن دارای کیفیت بسیار بالایی بوده و برای ساخت آن از بهترین تجهیزات استفاده می شود.
تمامی قطعات موتور برق فیرمن از جمله کاربراتور، بلوک موتور، تنظیم کننده اتوماتیک ولتاژ، آلترناتور جریان برق، محافظ شیر، تمیز کننده هوا و حتی محافظ صدا خفه کن از بهترین تجهیزات ساخته شدهاند.
موتور برق فیرمن مدل SPG۹۵۰ از محصولات با کیفیت کمپانی فیزمن بوده و توان خروجی آن در حدود ۸۰۰ وات می باشد و این توانایی را دارد که انرژی الکتریکی تولید شده را به صورت AC و DC در اختیار مصرف کننده بگذارد.
قسمت اصلی موتور برق فیرمن، نوعی موتور تک سیلندر بوده و حجم آن ۶۹ سی سی می باشد. قدرت این موتور ۱۸ اسب بخار بوده و دارای یک مخزن ۴ لیتری برای سوخت است. این موتور برای سوخت خود از بنزین استفاده میکند.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع : خبرگزاری ایسنا
شروط مهم واردات خودرو در آیین نامه جدید دولت
قیمت جهانی طلا ۵ آذر؛ هر اونس ۲۶۹۵ دلار و ۶ سنت
آیین نامه جدید واردات خودرو ابلاغ شد
چرا نرم افزار حسابداری آنلاین، امروزه یک ضرورت است؟
شرایط ابطال گارانتی خودرو اعلام شد
راهنمای کامل برای استایل اسپرت مردانه
قیمت دلار به ۵۲۹۲۴ تومان رسید
جوجهریزی امسال نسبتبه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافت
راهنمای سفر به مشهد در خلوتترین زمانها
قیمت آجر سفال ۱۴۰۳؛ محاسبه تعداد آجر در هر متر مربع دیوار ۲۰سانتی
بررسی مهمترین دلایل کار نکردن ماشین لباسشویی
چگونه سوختگی فرش را از بین ببریم؟
تقویت سئو با افزایش دامین اتوریتی و خرید ورودی گوگل
خدمات تخصصی شیشه اتومبیل تهران
قیمت سکه یک میلیون تومان افزایش یافت
برنجهای وارداتی در حال ترخیص است
قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
مقایسه ویدئو پروژکتور با تلویزیون
سیستم ERP چیست؟
چگونه زبان انگلیسی را در سه ماه یاد بگیریم؟
آموزش برق خودرو آموزشگاه تهران پایتخت
معرفی و خرید بهترین تشک های خارجی
آغاز حراج جدید سکه از ساعت ۱۲
آغاز حراج جدید سکه ازساعت۱۲
قیمت هر اونس طلا امروز به ۲۶۴۰ دلار و ۸۵ سنت رسید
قیمت طلا و سکه ۲۹ آبان؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۲۹ آبان؛ پیشتازی دلار نیما
از خلاقیت تا تولید؛ چرا خدمات پرینت سه بعدی تحولی در صنعت شماست؟
معرفی بهترین مقاصد برای سفر در فصول سرد سال