میرنیوز
به گزارش ایسنا، بنابراعلام هوآوی، در دسامبر سال گذشته میلادی، از نسخه چهارم پلتفرم نرمافزاری HMS رونمایی کرد. هوآوی با عرضه جهانی HMS Core ۴.۰ گام موثری در مسیر توسعه جهانی اکوسیستم سرویسهای موبایلی خود برداشته است. HMS Core مجموعهای از قابلیتهای ابری و موبایلی هوآوی را در اختیار توسعهدهندگان قرار میدهد و فرآیند توسعه نرمافزاری را با سهولت و سرعت بیشتر، جذابتر کرده است.
راهکارهایی برای تضمین موفقیت
پیش از این، شرکتها و برندهای مختلفی سعی کردند فروشگاههای نرمافزاری و پلتفرمهای توسعه مختص به خود را به بازار عرضه کنند و در اختیار کاربران دستگاههای الکترونیکی هوشمند قرار دهند. اقدامی که در اکثر موارد موفقیت چندانی برای آنها نداشته است. اما هوآوی تلاش کرده با ارائه قابلیتهای متفاوت و اقدامهای انگیزشی، راهکارهایی باب میل کاربران ارائه کند.
مسئولان این شرکت اعلام کردهاند بر پایه هسته این پلتفرم یعنی HMS Core) Huawei Mobile Services Core)، بیش از ۵۵۰۰۰ اپلیکیشن ثبت شده است. نکته قابل توجه، امکان ثبتنام و استفاده رایگان از این بستر است. در دسترس بودن ۲۴ کیت توسعه نرمافزاری باعث شده امکان استفاده از عددی حدود هزار API ممکن شود. کیتهایی که کاربردهای متفاوتی دارند، از امکان رهگیری موقعیت مکانی و وضعیت سلامتی تا یادگیری ماشینی و غیره. در نسخه جدید، هوآوی تغییراتی را هم در سیاستها و قابلیتهای مرتبط با نمایش تبلیغات ایجاد کرده است.
هوآوی برای همسو کردن اقدام و عمل، کمک مالی ۲۰ هزار پوندی را هم درنظر گرفته که میتواند به هر اپلیکیشنی که تا قبل از تاریخ ۳۱ ژانویه ۲۰۲۰ میلادی در گالری نرمافزاری یا همان App Gallery آپلود شود، تعلق بگیرد.
پکیجی متنوع و آماده به کار
در لیست قابلیتهای HMS Core ۴.۰، امکان استفاده از حسابهای هوآوی، پرداخت، سرویسهای ابری، سرویسهای بازی، سرویسهای توسعهیافته برپایه یادگیری ماشینی و درک مفاهیم، سرویسهای ارتباطی راه نزدیک، سرویسهای شناسایی در بستر امنیتی، تشخیص موقعیت مکانی، مرتبط با فعالیتهای ورزشی و تشخیص هویت کاربر وجود دارد. طیف قابل توجهی از این سرویسها، امکان ادغام راهکارهای ابری را در محصولات تولیدشده توسط توسعهدهندگان نرمافزاری فراهم میکنند تا توسعه محصولات و تست و بررسی آنها، سادهتر از قبل شود.
همچنین HMS Connect هم مجموعهای از سرویسها را در اختیار توسعهدهندگان و شرکای نرمافزاری قرار داده تا مراحل توسعه، تست، لیست کردن فرایندها و تحلیل عملکردها را سادهتر کند.
HMS Apps نیز به عنوان گزینهای مکمل، اپلیکیشنهای پایه شامل Huawei Cloud Space, Huawei Smart Assistant, Huawei App Market, Huawei Wallet, Huawei Skyrim, Huawei Video, Huawei Music, Huawei Reading, Huawei Themes و Living Services را در خود ادغام کرده است.
رونمایی هوآوی از این راهکار جدید، زمانی انجام شد که مایکروسافت به شکست خود در ارائه اکوسیستم موبایلی ویندوز ۱۰ موبایل اعتراف کرد. البته تفاوت هوآوی با مایکروسافت آن است که چینیها سازگاری ۱۰۰ درصدی با اکوسیستم اندروید را تضمین کردهاند تا کاربران با پیچیدگیها و دشواریهای شایع در دنیای پلتفرمهای نرمافزاری همراه مواجه نشوند.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع : خبرگزاری ایسنا
چرا نرم افزار حسابداری آنلاین، امروزه یک ضرورت است؟
شرایط ابطال گارانتی خودرو اعلام شد
راهنمای کامل برای استایل اسپرت مردانه
قیمت دلار به ۵۲۹۲۴ تومان رسید
جوجهریزی امسال نسبتبه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافت
راهنمای سفر به مشهد در خلوتترین زمانها
قیمت آجر سفال ۱۴۰۳؛ محاسبه تعداد آجر در هر متر مربع دیوار ۲۰سانتی
بررسی مهمترین دلایل کار نکردن ماشین لباسشویی
چگونه سوختگی فرش را از بین ببریم؟
تقویت سئو با افزایش دامین اتوریتی و خرید ورودی گوگل
خدمات تخصصی شیشه اتومبیل تهران
قیمت سکه یک میلیون تومان افزایش یافت
برنجهای وارداتی در حال ترخیص است
قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
مقایسه ویدئو پروژکتور با تلویزیون
سیستم ERP چیست؟
چگونه زبان انگلیسی را در سه ماه یاد بگیریم؟
آموزش برق خودرو آموزشگاه تهران پایتخت
معرفی و خرید بهترین تشک های خارجی
آغاز حراج جدید سکه از ساعت ۱۲
آغاز حراج جدید سکه ازساعت۱۲
قیمت هر اونس طلا امروز به ۲۶۴۰ دلار و ۸۵ سنت رسید
قیمت طلا و سکه ۲۹ آبان؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۲۹ آبان؛ پیشتازی دلار نیما
از خلاقیت تا تولید؛ چرا خدمات پرینت سه بعدی تحولی در صنعت شماست؟
معرفی بهترین مقاصد برای سفر در فصول سرد سال
اتوماسیون ایمیل مارکتینگ؛ استراتژی برای افزایش تعامل و نرخ تبدیل
رجیستری گوشی های آیفون آغاز شد
هدیه ای خاص برای فرزندتان با فروشگاه کودک شاپ