میرنیوز
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، بحث ما در رابطه با کسب و کارهای کوچک و نرم افزار حسابداری برای کسب و کارهای کوچک می باشد.
در ابتدا می خواهیم بگوییم که به چه کسب و کارهایی، کسب و کار کوچک می گویند. به مشاغل آزاد شخصی، شرکتها، بازرگانی و تجارتهایی که کارمندان آنها دستمزد کمتری نسبت به کسب و کارهای بزرگ دارند، کسب و کارهای کوچک می گویند.
به بیانی دیگر، به تمامی کسب و کارهایی که نیازی به سرمایه هنگفت نداشته، در ابعاد کوچکتر بوده و کارمندان محدودتری دارد، کسب و کار کوچک گفته می شود.
برای مثال می توان گفت آرایشگاههای زنانه و مردانه، غذاخوریها، رستورانها، سوپرمارکتها، دفاتر وکالت، آتلیههای عکاسی، نانواییها و تمامی استارتاپهای نوپا جزئی از کسب و کارهای کوچک هستند.
چرا کسب و کارهای کوچک موفق می شوند؟
* نیازهای اولیه شناخته شده
معمولاً کسب و کارهای کوچک، نیازهای اولیهی شناخته شدهتری دارند. یک کسب و کار کوچک تنها کافی است آشنایی اولیه با شغل و حرفه خود داشته باشد و با روند فعالیتهای مربوط همانند مدیریت مالی صحیح و اصولی نیز آشنا باشند.
* مدیریت مالی آسان
در واقع اکثر کسب و کارهای کوچک مدیریت مالی سادهتری دارند که نظیر ثبت و نگهداری اطلاعات مالی، تنظیم گزارشات، کنترل موجودی، دریافتها و پرداختها میباشد.
* سهولت در تحلیل دادهها
هنگامی که گزارشات مالی دقیقتری را در دست داشته باشید و مدیریت مالی کسب و کارتان سادهتر باشد، مسلماً تحلیل دادههای شما خیلی سریع و دقیق اتفاق میافتد. از همین رو می توانید تصمیمات بهتری برای کسب و کارتان بگیرید.
* چه نوع نرم افزار حسابداری برای کسب و کارهای کوچک مناسب است؟
با توجه به اینکه هر کسب و کاری نیازمند بهره گرفتن از اصول علم حسابداری است، کسب و کارهای کوچک هم باید نرم افزار حسابداری متناسب با زمینه کاریشان انتخاب کنند. حالا سوال پیش میآید که این نرم افزار حسابداری را چطور انتخاب کنیم! نرم افزار حسابداری مناسب با کسب و کارهای کوچک باید توانایی خوبی در ثبت و نگهداری فایلها، فاکتورها، پرداختها، سندها و… را داشته باشد. همچنین باید سرعت مناسبی برای انجام امور مالی را دارا بوده و از امنیت خوبی برخوردار باشد.
قبل از تهیه نرم افزار حسابداری برای کسب و کارهای کوچک باید بدانید!
بدیهی است که قبل از خرید یا تهیه هر نرم افزاری نیازمند تحقیق در مورد آن هستید. بدین ترتیب باید در مورد نرم افزار حسابداری هم باید نکاتی مهمی را بدانید که در ادامه برایتان شرح خواهیم داد.
۱. در ابتدا باید بررسی کنید که به چه دادههای مالی نیازمند هستید. این گزینه در انتخاب و تهیه نرم افزار حسابداری بسیار مهم است که شما دقیقاً چه انتظاراتی از این نرم افزار دارید و میخواهید چه گزارشاتی را از این طریق تهیه کنید. مطمئناً اگر نرم افزار حسابداریتان مطابق میل و نظر شما عمل نکند و نیازهایتان را برآورده نسازد، نه تنها گرهای از کارتان باز نمی شود بلکه ممکن است به مشکلات بزرگی برخورد کنید.
۲. اگر بخواهید آگاهانهتر تصمیم بگیرید باید میزان تخصص خود در زمینه حسابداری را بسنجید. سپس می توانید بسته به آگاهی و دانش خود در این زمینه برای تهیه نرم افزار حسابداری اقدام کنید. برخی از افراد بدون توجه به این گزینه به سراغ تهیه نرم افزار حسابداری می روند و پس از خریداری نرم افزار، متوجه می شوند که تواناییهای لازم برای کار با آن را ندارند.
آنجاست که متوجه این اشتباه خود می شوند. در واقع باید با خودتان صادق باشید و اگر اطلاعات کمی در زمینه حسابداری دارید این ضعف را بپذیرید و مطابق دانش خود از علم حسابداری، یک نرم افزار مناسب را انتخاب نمایید.
۳. نکته دیگری که بسیار حائز اهمیت می باشد این است که عمر کسب و کارتان را مشخص کنید. درست است که اینکار کمی سخت بوده و نمی توان به طور قعطی عمر یک کسب و کار را تخمین زد چراکه ممکن است کسب و کار شما موفق نشده و خیلی سریع به پایان برسد. با همه اینها اگر هدفتان از شروع یک استارتاپ بلند است باید تصمیم درستی در مورد انتخاب نرم افزار حسابداری بگیرید.
برای مثال اگر می خواهید فقط چند سال یک کسب و کار را در پیش بگیرید و از این راه کسب درآمد کنید، مسلماً یک نرم افزار حسابداری سادهتر هم، کار راهانداز است. اما اگر برای کسب و کار خود برنامه بلند مدت ریختهاید، بهتر است از یک نرم افزار حسابداری پیشرفته کمک بگیرید.
۴. از مهمترین مواردی که باید حتماً به آن اشاره کنیم، پشتیبانی و آموزش نرم افزار حسابداری می باشد. بنابراین انتخاب نرم افزار حسابداری که پشتیبانی و آموزش های لازم را داشته باشد هم می تواند یکی از نکات مهم قبل از خرید این نرم افزار باشد.
۵. اگر در گذشته از نرم افزار حسابداری دیگری استفاده می کردید، باید تمامی نواقص و ضعفهای آن نرم افزار را به یاد داشته باشید. دلیل این کار این است که با دید بازتری بتوانید نرم افزار حسابداری بعدی خود را انتخاب کنید. در واقع شما باید تمامی مشکلات نرم افزارهای حسابداری قبلی خود را باید یادداشت نموده و قبل از خرید نرم افزار جدید، این موارد را تست نمایید. در نتیجه می توانید یک نرم افزار کاربردی و ایدهآل را انتخاب کنید.
ویژگیهای نرم افزار حسابداری برای کسب و کارهای کوچک
۱. قابلیت تعریف انواع حسابهای بانکی
۲. امکان اتصال به بارکدخوان
۳. امکان ثبت فاکتور برای فروشهای اقساطی
۴. قابلیت ارائه گزارشهای روزانه
۵. ایجاد یکپارچگی مالی
۶. امکان ثبت چکهای پرداختی و دریافتی
۷. قابلیت ثبت مرجوعیها
۸. امکان اتصال به کارتخوان
۹. سرعت بالا
۱۰. امنیت کافی
جمعبندی
در این مقاله در مورد کسب و کارهای کوچک و نرم افزار حسابداری مناسب برای کسب و کارهای کوچک، صحبت کردیم. همانطور که گفتیم تمامی مشاغلی که درآمد کمتری دارند و در ابعاد کوچکتری هستند را می توان جزئی از کسب و کارهای کوچک دانست. همچنین اشاره کردیم که هر کسب و کاری چه کوچک و چه بزرگ، نیازمند یکپارچگی مالی می باشد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
منبع : خبرگزاری مهر
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
مقایسه ویدئو پروژکتور با تلویزیون
سیستم ERP چیست؟
چگونه زبان انگلیسی را در سه ماه یاد بگیریم؟
آموزش برق خودرو آموزشگاه تهران پایتخت
معرفی و خرید بهترین تشک های خارجی
آغاز حراج جدید سکه از ساعت ۱۲
آغاز حراج جدید سکه ازساعت۱۲
قیمت هر اونس طلا امروز به ۲۶۴۰ دلار و ۸۵ سنت رسید
قیمت طلا و سکه ۲۹ آبان؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۲۹ آبان؛ پیشتازی دلار نیما
از خلاقیت تا تولید؛ چرا خدمات پرینت سه بعدی تحولی در صنعت شماست؟
معرفی بهترین مقاصد برای سفر در فصول سرد سال
اتوماسیون ایمیل مارکتینگ؛ استراتژی برای افزایش تعامل و نرخ تبدیل
رجیستری گوشی های آیفون آغاز شد
هدیه ای خاص برای فرزندتان با فروشگاه کودک شاپ
انواع دیوار سبک و ارزان
ترکیب رنگ تجهیزات اداری؛ ایجاد محیطی جذاب و کارآمد
قیمت طلا ۲۸ آبان؛ قیمت سکه ۵۰ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان شد
اهدای تندیس زرین چهاردهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری به هتلهای ایرانگردی و جهانگردی
سرطان پروستات شایعترین علت مرگ و میر مردان/ضرورت معاینات دورهای
تقسیم ارث و ترکه و قوانین حقوقی که باید بدانید
معرفی مؤسسه حقوقی در سعادت آباد
راهنمای خرید عطر پاییزی؛ عطر و ادکلن مناسب پاییز کدام است؟
دستگاه لیزر تیتانیوم پلاس و پرو ۲۰۲۴؛ قیمت و ویژگی ها
قیمت میلگرد؛ نوسانات قیمت میلگرد و عوامل تاثیرگذار بر بازار فولاد
غذاهای محلی قشم؛ طعم بینظیر جنوب ایران
آیا ۵ روتین مهم و اساسی یک فروشنده حرفهای را میدانید؟
بهترین دریل شارژی کدام است؟ معرفی بهترین مارک های دریل شارژی
صادرات ۹۵ هزار تنی تخم مرغ در ۷ ماه؛ قیمت ثابت است