میرنیوز
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام همگردی، دلایل محبوبیت زیاد ارمنستان این است که از میان آنها میتوان به نزدیکیاش به ایران، هزینه ارزان سفر به این کشور نسبت به دیگر کشورهای اطراف و نزدیکی فرهنگ ایرانیان با این کشور اشاره کرد. ایروان بهعنوان پایتخت این کشور بیشتر از هر نقطه دیگر آن مورد توجه گردشگران قرار دارد. در ایران هم سالانه تورهای زیادی به مقصد ایروان برنامهریزی و برگزار میشود. درباره کشور ارمنستان جالب است بدانید محلیها در زبان بومی خود آن را هایک میخوانند که بعدها با اضافه شدن یک پسوند فارسی به آن به هایکستان تبدیل شده است. در این راهنمای سفر به ارمنستان سعی داریم مختصر و مفید بگوییم ارمنستان کجاست، جاذبههای گردشگری آن کدام هستند و در نهایت هزینه سفر به ارمنستان چقدر است. با همگردی تا انتهای این مطلب همراه باشید.
با ارمنستان آشنا شوید
در پاسخ به این سؤال که ارمنستان کجاست باید بگوییم این کشور یکی از کشورهای منطقه قفقاز است که از سمت غرب با کشور ترکیه و از جنوب با ایران همسایه است. این کشور از دیرباز مقصد گردشگری کشورهای اطرافش بوده اما در چند سال اخیر مورد توجه جهانیان نیز قرارگرفته و توانسته است درآمد نسبتاً خوبی از راه گردشگری به دست آورد.
کشور ارمنستان آبوهوای ملایمی دارد. تابستان به دلیل باد گرمسیری که از فلات ایران میوزد گرم است و زمستانهای بسیار سردی دارد. به همین دلیل کسانی که از مناطق سرد فراری هستند دوست ندارند در فصل زمستان از این کشور بازدید کنند. همین امر باعث میشود هزینه سفر به ارمنستان در زمستان نسبت به فصلهای دیگر سال کمتر شود. اگرچه چه این کشور در هر فصل جاذبههایی برای بازدید دارد اما بهترین زمان سفر را میتوان پاییز و بهار دانست؛ زیرا در این دو فصل ارمنستان از آبوهوایی معتدل بهره میبرد.
در ارمنستان از کجا بازدید کنیم
جاذبههای گردشگری کشور ارمنستان هم شامل جاذبههای تاریخی و هم شامل جاذبههای طبیعی میشود؛ بنابراین اگر به هرکدام از اینها بیشتر علاقه دارید نگران نباشید. در این سفر به شما خوش خواهد گشت. یکی از اولین مکانهایی که باید در سفر به ارمنستان آن را به لیست بازدید خود اضافه کنید دریاچه سوان است. این دریاچه را بهعنوان یکی از بزرگترین دریاچههای آب شیرین دنیا میشناسند. آب این دریاچه از رودخانهها و چشمههایی تأمین میشود که در زیر آن جاری است. جدا از این دریاچه، سوان یک منطقه است که باید آن را بهعنوان یکی از مهمترین مناطق اکو توریستی ارمنستان بهحساب آورد. گزینه بعدی که در این سفر باید به بازدید آن بروید کلیساهای ارمنستان است. کلیسای گریگور کوساوریچ مقدس یکی از آنها است. این کلیسا زیاد قدیمی نیست. آن را به دستور زاون اول (اسقف اعظم) به بهانه ۱۷۰۰ امین سالگرد مسیح در سال ۱۹۸۰ ساخته اند. جالب است بدانید در سال ۲۰۰۰ اسقف اعظم وقت، دستور داد بازمانده جسد لوساوریچ مقدس را از واتیکان به این کلیسا منتقل کنند تا این کلیسا به یکی از مکانهای مقدس برای مسیحیهای ارمنستان تبدیل شود. کلیسای گغارت یکی دیگر از کلیساهای مشهور ارمنستان است که در ساحل شرقی رودخانه آزاد در ۳۵ کیلومتری ایروان قرار دارد. این کلیسا دو بخش بیرونی و درونی دارد که بخشی از آن در سال ۱۲۱۵ و بخش دیگر در قرن ۱۳ ساخته شده است. اگر به تاریخ ارمنستان علاقه دارید بازدید از بنای یادبود قتلعام ارامنه نیز میتواند برایتان جذاب باشد. این بنا به بهانه یادبود شهدای ۱۹۱۵ ساخته شده است. بنا را دو قسمت تشکیل داده است. بخش اول ۲ ستون است که هر کدام ۴۴ متر ارتفاع دارند و نماد ارمنستان شرقی و غربی هستند و بخش دوم ۱۲ ستون خمیده هستند که ۱۲ ایلات ارمنستان را نشان میدهند. جالب است بدانید در این مکان همیشه به یاد شهدا آتش روشن میشود. بخشهای دیگر این بنا را موزه مستندات تاریخی، دیوار بزرگ مستندات سنگی و باغچه درختان کاج تشکیل میدهد. از دیگر جاذبههای کشور زیبای ارمنستان میتوان به موزه آثار خطی، خیابان مارشال باغرامیان، گاسگاد و ساختمان اپرا اشاره کرد.
سفر به ارمنستان چقدر خرج دارد
حالا که فهمیدیم ارمنستان کجاست و درباره جاذبههای گردشگری این کشور هم در بخش بالایی راهنمای سفر به ارمنستان حرف زدیم بهتر است به جزئیات هزینه سفر به ارمنستان نیز بپردازیم.
برای سفر به ارمنستان میتوانید از دو راه سفر زمینی (با اتوبوس و قطار) و سفر هوایی (با هواپیما) یکی را انتخاب کنید. بدیهی است سفر زمینی هزینه کمتری خواهد داشت اما از آنجایی که بلیط های چارتری زیادی به مقصد ارمنستان وجود دارد میتوانید با کمی صبر و جستجویی بلیط هواپیما با هزینه مناسب نیز پیدا کنید. همچنین این مساله که تور خود را در چه فصلی از سال انتخاب کنید نیز در قیمت آن تأثیر دارد. همانطور که ذکر شد در زمستان سفر به ارمنستان ارزانتر است.
اما اگر تصمیم بگیرید خودتان بدون تور به سفر بروید باید در محاسبه هزینههای سفر به ارمنستان فاکتورهایی مانند هزینه غذا، هزینه حملونقل، هزینه بازدید از جاذبههای گردشگری و هزینه اقامت را در نظر بگیرید.
هزینه اقامت در ارمنستان بسته به هتلی که انتخاب میکنید متفاوت است. این هزینهها از ۳ هزار درام تا ۳۰ هزار درام متفاوت است. برای هزینه غذا نیز اگر بخواهید همه وعدهها را در رستوران میل کنید باید از ۲ تا ۶ هزار درام در هر وعده هزینه کنید. هزینه بازدید از جاذبههای گردشگری نیز از ۵۰۰ تا ۶ هزار درام متفاوت است. برای حملونقل میتوانید از وسایل حملونقل عمومی مانند اتوبوس، مترو و تاکسی استفاده کنید. هزینه تاکسی از ۶۰۰ درام شروع میشود و برای بلیط اتوبوس نیز باید از ۱۰۰ درام به بالا هزینه کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع : خبرگزاری ایسنا
قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
مقایسه ویدئو پروژکتور با تلویزیون
سیستم ERP چیست؟
چگونه زبان انگلیسی را در سه ماه یاد بگیریم؟
آموزش برق خودرو آموزشگاه تهران پایتخت
معرفی و خرید بهترین تشک های خارجی
آغاز حراج جدید سکه از ساعت ۱۲
آغاز حراج جدید سکه ازساعت۱۲
قیمت هر اونس طلا امروز به ۲۶۴۰ دلار و ۸۵ سنت رسید
قیمت طلا و سکه ۲۹ آبان؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۲۹ آبان؛ پیشتازی دلار نیما
از خلاقیت تا تولید؛ چرا خدمات پرینت سه بعدی تحولی در صنعت شماست؟
معرفی بهترین مقاصد برای سفر در فصول سرد سال
اتوماسیون ایمیل مارکتینگ؛ استراتژی برای افزایش تعامل و نرخ تبدیل
رجیستری گوشی های آیفون آغاز شد
هدیه ای خاص برای فرزندتان با فروشگاه کودک شاپ
انواع دیوار سبک و ارزان
ترکیب رنگ تجهیزات اداری؛ ایجاد محیطی جذاب و کارآمد
قیمت طلا ۲۸ آبان؛ قیمت سکه ۵۰ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان شد
اهدای تندیس زرین چهاردهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری به هتلهای ایرانگردی و جهانگردی
سرطان پروستات شایعترین علت مرگ و میر مردان/ضرورت معاینات دورهای
تقسیم ارث و ترکه و قوانین حقوقی که باید بدانید
معرفی مؤسسه حقوقی در سعادت آباد
راهنمای خرید عطر پاییزی؛ عطر و ادکلن مناسب پاییز کدام است؟
دستگاه لیزر تیتانیوم پلاس و پرو ۲۰۲۴؛ قیمت و ویژگی ها
قیمت میلگرد؛ نوسانات قیمت میلگرد و عوامل تاثیرگذار بر بازار فولاد
غذاهای محلی قشم؛ طعم بینظیر جنوب ایران
آیا ۵ روتین مهم و اساسی یک فروشنده حرفهای را میدانید؟
بهترین دریل شارژی کدام است؟ معرفی بهترین مارک های دریل شارژی