میرنیوز
به گزارش ایسنا، بنابراعلام دیجی صدا، این مجموعه به معرفی اصطلاحاتی که لازم است هنگام خرید میکسر از آنها مطلع باشید، میپردازد. همچنین تفاوت میکسرهای آنالوگ و دیجیتال را نیز با یکدیگر بررسی خواهیم کرد.
میکسرهای زنده و استودیویی
میکسرهای صدای زنده و استودیویی، سیستمهایی برای ترکیب سیگنالها و مسیریابی صدا به جایی که باید منتقل شود، هستند. کاربرد مدنظر شما، نوع و تعداد ورودی/خروجیهای میکسر مورد نیازتان را مشخص خواهد کرد.
به عنوان مثال، یک میکسر صدای زنده عموماً به تغذیهی چند اسپیکر اصلی و همچنین ارائهی چند میکس مانیتور احتیاج دارد، در صورتی که میکسر استودیویی سنتی ممکن است به خروجیهای مستقیم از هر کانال برای ضبط مالتی ترک نیز نیاز داشته باشد.
مرز بین میکسرهای «استودیو» و «صدای زنده» این روزها کاملاً محو شده، بنابراین بهترین نقطه برای شروع، آشنایی با بخشهای تشکیل دهندهی یک میکسر است.
اصطلاحات کلیدی میکسر
کانالها
به بیان ساده، هرچه تعداد کانالهای یک میکسر بیشتر باشد، چیزهای بیشتری میتوانید به آن متصل کنید. کانالها به چند شکل مختلف عرضه میشوند و میتوانند مونو یا استریو باشند.
کانالها پذیرندهی میکروفن و یا سیگنالهای لاین هستند و به طور معمول یک پری آمپ برای رساندن ورودی به یک سطح مناسب، به علاوهی یک فیدر برای کنترل ورودی کانال دارند. معمولاً هر کانال یک اکولایزر و یک پن کنترل دارد، اما برخی میکسرها آنقدر سادهاند که فقط دارای برخی کانالهای بسیار ابتدایی و یک خروجی مستر هستند.
باسها
در یک میکسر هدف هر کانال این است که سیگنال را در امتداد یکی از باسها انتقال دهد. خروجی اصلی میکسر به باس مستر میکس وصل میشود. همچنین، هر باس کمکی (aux) توسط یک ولوم کنترل روی کانال تغذیه شده و از طریق جک خروجی خود از میکسر خارج میشود. این خروجیهای خاص برای میکسهای مانیتور، میکسهای هدفون، میکسهای ضبط و سندهای افکتها بسیار مفید هستند.
گروهها
برخی میکسرهای بزرگ از امکان گروهبندی کانال برخوردارند که یک راه مفید برای مدیریت تعداد زیادی کانال است. شیوهی عملکرد گروهها بسیار ساده است. شما خروجی هر کانالی را که میخواهید کنترل کنید، به باسی اختصاص میدهید که فیدر یک گروه را تغذیه میکند.
بی صدا کردن گروهها و صحنهها
علاوه بر گروههای میکس، برخی میکسرها گروههای بیصدا یا میوت نیز دارند. این گروهها به شما اجازه میدهند تا یک کنترل به هر کانال اختصاص دهید و از آن برای قطع و وصل چند کانال به صورت همزمان استفاده کنید.
اینسرتها و خروجیهای مستقیم
در حالی که سِندهای aux برای افکتهایی که میخواهید روی چند کانال اعمال کنید (مثل reverb یا delay) مناسب هستند، اینسرتهای کانال برای اضافه کردن پردازندههای خارجی مثل کمپرسورها و اکولایزرها به هر کانال، گزینهی مناسبی به حساب میآیند.
میکسرهای آنالوگ و دیجیتال
در یک میکسر آنالوگ، همهی کانالها، باسها، پری آمپلیها، اکولایزرها و سایر بخشها از مدار فیزیکی تشکیل شدهاند. میکسرهای آنالوگ ذاتاً بسیار ساده هستند و کنترلهای دم دستی برای هر کار و امکان مسیریابی دارند.
وقتی کار با میکسر آنالوگ را یاد بگیرید میتوانید به سرعت و با یک نگاه به کل صفحه متوجه شوید چه خبر است و هر زمان که نیاز به تغییر تنظیمات دارید، میتوانید دست دراز کنید و آن را تغییر دهید.
در یک میکسر دیجیتال، سیگنال آنالوگ کمی بعد از ورود به بورد برای پردازش و مسیریابی تبدیل به دیتای دیجیتال میشود. میکسر دیجیتال در اصل یک کامپیوتر پیچیده با تعدادی مبدلهای AD/DA و یک صفحه کنترل تخصصی متصل به آن است.
میکسرهای دیجیتال امکاناتی ارائه میکنند که بوردهای آنالوگ آنها را ندارند؛ بنابراین میبینید که بوردهای دیجیتال پر از اکولایزرهای پیشرفته، پردازش داینامیک و افکت هستند که میتواند نیاز به تجهیزات خارجی را به میزان زیادی کم کند. قابلیت ذخیره و فراخوانی سریع کل تنظیمات نیز یک مزیت مهم است.
میکسرهای دیجیتال اغلب فقط یک بخش مستر کنترل برای تنظیم کل کانالها دارند. هر چند، صفحه نمایش بزرگ و طرحهای بصری غالباً این محدودیتها را جبران میکنند.
ویژگیهای پیشرفته مثل ارتباط صوتی اترنت، شبکه وای فای و کنترل تبلت/PC، همگی دسترسیهایی در اختیار شما قرار میدهند که بوردهای آنالوگ قادر به انجام آن نیستند؛ و وقتی کیفیت صدای عموماً بالاتر آنها را مدنظر قرار میدهید، تعجبی ندارد که میکسرهای دیجیتال به استاندارد تجهیزات صدای زنده تبدیل شدهاند.
پاور میکسرها
پاور میکسرها از ترکیب یک میکسر و یک پاور آمپلی فایر در یک دستگاه تشکیل شدهاند. این میکسرها برای سیستمهای PA پرتابل بسیار مناسباند. در واقع گاهی پاور میکسرها به اسپیکرهای مناسبی متصل میشوند تا یک سیستم PA کارآمد و همهکاره در اندازهی کوچک ایجاد کنند.
اگر در میان گزینههای متعدد میکسر آنالوگ و دیجیتال که در بازار تجهیزات صوتی وجود دارد سردرگم هستید و نمیدانید کدام مدلها تامین کننده خواستههایتان هستند، ما در دیجی صدا در کنار شما هستیم تا کمک کنیم به میکسری مناسب که مطابق با نیازها و بودجه شما باشد، دست پیدا کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع : خبرگزاری ایسنا
نوسان نرخ ارز قیمت موز را گران کرد+ جدول
راهنمای انتخاب بهترین ابزارآلات کارگاهی و دستی نجاری
پیاده سازی هوش مصنوعی با سرور اچ پی توسط ماهان شبکه ایرانیان
۵ علت روشن نشدن فر بوش + ایرادات رایج
تداوم کاهش حباب سکه همزمان با پایین آمدن تب طلا
آغاز ثبتسفارش دومین طرح پیشفروش سکه ضرب ۱۴۰۴
تاریخ احتمالی معرفی گوشیهای جدید
در سفر به کیش، این جاهای دیدنی را از دست ندهید!
محاسبه و مقایسه هزینه ارسال محموله پستی از صفر تا ۱۰۰
«پرداخت» به ازای هر سهم ۳۴۳ ریال سود تقسیم کرد
جشنواره افراز؛ فرصتی طلایی برای جایگاهداران سوخت!
دومین نوبت طرح پیش فروش انواع سکه ضرب ۱۴۰۴ امروز انجام می شود
قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۲۹ بهمن
قیمت دلار، یورو امروز دوشنبه ۲۹ بهمن
قیمت جهانی طلا امروز ۲۹ بهمن؛ طلا صعود کرد
هزینه رجیستری آیفونهای واردشده قبل از رفع ممنوعیت اعلام شد
جزیره کبوتر کوش آداسی گنجینهای تاریخی در قلب دریای اژه
تأثیر کمبود منابع چوبی بر افزایش قیمت ترموود
آب و هوای کوش آداسی و بهترین زمان سفر
در عید نوروز به چه کشورهایی سفر کنیم؟
برای سفر به چین به چه میزان بودجه نیاز دارید؟
مرکز ژرژ پمپیدو؛ نماد هنر و فرهنگ مدرن در قلب پاریس
بازسازی بیش از ۲۰ هتل
قیمت دلار ۲۸ بهمن؛ دلار به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان رسید
۷ نکته مهم قبل از خرید دستگاه تصفیه آب
پرفروشترین شیرآلات شودر و kwc کدام است؟
دوربین مداربسته پرفروش بازار که نباید از دست بدهید
راهنمای خرید انواع دستگاه پر کن مایعات
رپورتاژ آگهی چیست و چگونه میتوان تاثیرگذاری آن را افزایش داد؟
تفکر سیستمی در راهکارهای نرم افزاری یکپارچه (ERP)