میرنیوز
به گزارش ایسنا، بنابراعلام ژاکت، با توجه به وسعت فضای مجازی و نبود محدودیتهای فضاهای سنتی، تقریباً هر کسی تمایل دارد که سهمی از آن داشته باشد و به نوعی از آن کسب درآمد کند.
اپیدمی شدن ویروس کرونا نیز بر اهمیت این موضوع برای کسب و کارها افزوده است و کمتر کسی وجود دارد که بیزینس داشته باشد ولی به فکر راهاندازی فروشگاه اینترنتی نیفتاده باشد.
فروشگاه اینترنتی چیست و چه ویژگی هایی دارد؟
بهطورکلی سایتهایی که در آن امکان آشنایی با مشخصات یک یا چند محصول برای بازدیدکنندگان فراهم است و میتوانند با استفاده از یک بستر نرمافزاری، آن محصولات را خریداری کنند، فروشگاه اینترنتی گفته میشود.
از مهمترین مزایای ساخت فروشگاه اینترنتی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
. ارائه تصویر واضح و بهتر از کسبوکار، شرکت یا سازمان
. خدمات بهتر، سریعتر و باکیفیت بالاتر به مخاطبین
. دسترسی شبانهروزی مشتری به محصولات موردنظر
. عدم محدودیت زمانی و جغرافیایی
. هزینه پایینتر برای راهاندازی در مقایسه با کسبوکار سنتی
. امکان ورود به تمام بازارهای کشوری و جهانی و حذف واسطهها با مشتریان
. امکان ایجاد ایمیل اختصاصی
. ارائه آمار دقیق از فعالیتهای فروشگاه
. قابلیت اتصال به سامانه ارسال پیامک و ایمیل
بهترین روش ساخت فروشگاه اینترنتی
برای راهاندازی فروشگاه اینترنتی روشهای مختلفی وجود دارد؛ مثلا استفاده از فروشگاه سازها، استفاده از پلتفرمهای آماده مانند مجنتو و اپن کارت، برنامهنویسی اختصاصی و... ولی بنابر تجربهی ما بهترین، سادهترین، اقتصادیترین و مطمئنترین روش ساخت فروشگاه اینترنتی استفاده از پلتفرم وردپرس و ووکامرس میباشد.
بیش از ۸۰ درصد سایتهای فروشگاهی کشور با استفاده از ووکامرس راهاندازی شدهاند و این عمومیت و استقبال، خود مهر تاییدی بر این ادعاست.
گامهای لازم برای راهاندازی فروشگاه اینترنتی
اگر بخواهیم بهطور خلاصه بیان کنیم که چگونه میتوانید با وردپرس خودتان شخصا و بدون نیاز به دانش برنامهنویسی اقدام به ساخت فروشگاه اینترنتی نمایید، میتوانیم مراحل آن را در پنج قدم بیان کنیم:
قدم اول خرید یک دامنه اینترنتی است؛ مثلا isna.com دامنه خبرگزاری ایسنا میباشد. شما میتوانید از سایت nic.ir برای فروشگاه اینترنتی خود دامنه دلخواهتان را با پسوند ir خریداری نمایید.
قدم دوم انتخاب یک قالب فروشگاه اینترنتی است. شما میتوانید در گوگل سرچ کنید قالب فروشگاهی. همواره گوگل معتبرترین مرجع را بهعنوان نتیجه اول در جستوجو معرفی مینماید.
با کلیک روی رتبه اول نتایج با لیستی از قالبهای آماده برای ساخت فروشگاه اینترنتی مواجه میشود. پس از انتخاب قالبی که از همه لحاظ با سلیقه و نیاز شما همخوانی داشته باشد میتوانید به گام سوم بروید.
در گام سوم لازم است یک هاست برای راهاندازی سایت فروشگاهی خود تهیه کنید. از بین معتبرترین شرکتهای هاستینگ مانند پارس پک، نت افراز، میهن وب هاست، اسنپ سرور و... میتوانید یک هاست وردپرسی تهیه کنید.
گام چهارم نصب قالب تهیهشده روی هاست خریداری شده میباشد. در گام مربوط به تهیه قالب فروشگاهی در کنار فایل قالبی که تهیه کردید یک فایل راهنما و یک بسته نصب آسان وجود دارد که طبق آن میتوانید در کمتر از ۵ دقیقه دموی دلخواه خود را بر روی دامنه خود پیاده کنید.
مرحله پنجم و نهایی واردکردن اطلاعات خود به سایت میباشد. در این گام شما اطلاعات تماس، جزئیات محصولات و مقالات خود را میتوانید در سایت فروشگاهی که راهاندازی کردهاید وارد کنید.
در نظر داشته باشید لازم نیست در این مرحله تمامی اطلاعات خود را یک جا وارد کنید. بلکه با صبر و حوصله و با سلیقه شخصی میتوانید این گام را انجام دهید؛ مثلا اگر ۱۰۰۰ محصول دارید کافی است روزی ۱۰۰ محصول در سایت خود وارد کنید و بعد از ۱۰ روز محصولات سایت شما کامل است.
این نکته را هم باید اشاره کرد که معمولا مدیران کسبوکارها گام پنجم را برونسپاری میکنند. هرچند این گام خیلی ساده و جذاب است ولی در مواردی که تعداد محصولات خیلی زیاد باشد معمولا نیاز به حوصله و صرف زمان دارد که میتوانید با هزینه بسیار کم وظیفه ایجاد محصولات را برونسپاری کنید تا یک متخصص وردپرس این کار را برای شما انجام دهد.
سایتهایی مانند پونیشا و انجام می دم میتوانند پل ارتباطی شما با شخصی باشد که این کار را برای شما انجام دهد. معمولا ارتباط و وابستگی خاصی بین سایتهایی که خدمات مورد نیاز در این پنج گام را ارائه میکنند و شما با آنها در ارتباط هستید تا فروشگاه خود را راهاندازی کنید وجود دارد و هر چه کیفیت خدمات این سایتها بهتر باشد شما تجربه بهتری در فرآیند ساخت فروشگاه اینترنتی خوددارید.
اگر بخواهیم برحسب تجربه به ترتیب برای این مراحل بهترین برندهایی که میتوانند خدمات با کیفیت به شما ارائه کنند را معرفی کنیم به این صورت خواهد بود که برای خرید دامنه: ایرنیک، مرکز ثبت دامنه کشوری ایران، برای خرید قالب فروشگاهی: ژاکت مرجع وردپرس ایران، وبرای خرید هاست: اسنپ سرور و برای پیدا کردن فریلنسر به جهت برونسپاری پروژه و واردکردن محصولات فروشگاه: پونیشا.
امیدواریم این متن در عین سادگی توانسته باشد بهصورت کاربردی شما را گام به گام تا ساخت فروشگاه اینترنتی راهنمایی کرده باشد.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع : خبرگزاری ایسنا
نویان مقام اول مدیریت نوین رستورانداری کشور شد
شیراز، نگین گردشگری ایران و هتلهایی برای خاطرهسازی
راهنمای معاملات سامانه ارز تجاری منتشر شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
نرخ ارز مبادله ای ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
راهنمای جامع خرید پردازنده سرور HP
تعمیر توربو شارژ دنا رو دست متخصصش بسپار
نوبتدهی آنلاین آسان و سریع با دکتریاب
بلیط هواپیما چارتر چه کمکی به کنترل هزینههای سفر میکند؟
گامی دیگر دربازآفرینی برند بیمه تجارتنو؛ پاسخگویی و ایفای تعهدات
چگونه برند خود را در ذهن مشتریان جاودانه کنیم؟
حضور شرکت به پرداخت ملت در همایش بانکداری نوین و نظامهای پرداخت
عملیات بازسازی هتل جهانگردی جلفا به ایستگاه پایانی نزدیک میشود
ساده ترین روش طراحی سایت فروشگاهی در ۲۰۲۴
معرفی کامل اقامتگاههای لوکس و هتلهای معروف کیش
معرفی بهترین هتلهای شهر مشهد
شروط مهم واردات خودرو در آیین نامه جدید دولت
قیمت جهانی طلا ۵ آذر؛ هر اونس ۲۶۹۵ دلار و ۶ سنت
آیین نامه جدید واردات خودرو ابلاغ شد
چرا نرم افزار حسابداری آنلاین، امروزه یک ضرورت است؟
شرایط ابطال گارانتی خودرو اعلام شد
راهنمای کامل برای استایل اسپرت مردانه
قیمت دلار به ۵۲۹۲۴ تومان رسید
جوجهریزی امسال نسبتبه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافت
راهنمای سفر به مشهد در خلوتترین زمانها
قیمت آجر سفال ۱۴۰۳؛ محاسبه تعداد آجر در هر متر مربع دیوار ۲۰سانتی
بررسی مهمترین دلایل کار نکردن ماشین لباسشویی
چگونه سوختگی فرش را از بین ببریم؟
تقویت سئو با افزایش دامین اتوریتی و خرید ورودی گوگل
خدمات تخصصی شیشه اتومبیل تهران