میرنیوز
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام پایگاه اطلاعرسانی سبک زندگی، شش ماه پس از آن که دنیا برای اولین بار با ویروس کرونای جدید در ووهان چین مواجه شد، بیش از ۱۱۰ گروه تحقیقاتی در تلاش هستند تا واکسن کرونا را کشف و تولید کنند. در هند، بسیاری از این واکسنها در مرحله توسعه قرار دارند و بررسیهای دارویی نیز به منظور درمان کرونا در حال انجام است و شرکتهای بزرگ دارویی مانند Gilead Science،Pfizer ،Moderna در حال یافتن یک واکسن کارآمد هستند.
چه زمانی انتظار تولید واکسن کرونا را داشته باشیم
ساخت و توسعه واکسن معمولا سالها و حتی دههها زمان میبرد. اما در شرایط کنونی محققان امیدوارند که فقط در مدت چند ماه بتوانند راه چند ساله را طی کنند. اکثر کارشناسان این حوزه بر این باورند که احتمالا تا اواسط سال ۲۰۲۱، واکسن کرونا در دسترس خواهد بود.
در ادامه برخی از جدیدترین اخبار مربوط به واکسن کرونا آورده شده است:
· واکسن RNA شرکت مُدرنا
این واکسن جزو بهترین محصولات تولید شده در بین رقبای خود است و در ماه جولای (تیر/مرداد) وارد فاز دوم بررسیهای بالینی میشود. واکسن تولیدی این شرکت از یک توالی جدید mRNA ساخته شده که با پروتئینهای آلوده مبارزه میکند و حاوی دستورالعملهایی برای بدن است که آنتیبادیهای لازم را برای مبارزه با ویروس کرونا تولید کند. شک و تردیدها در مورد واکسن مدرنا از جایی شروع شد که یکی از داوطلبان استفاده کننده از این واکسن به یکی از رسانهها گفت که چند ساعت پس از دریافت دوز دوم واکسن، دچار تب و لرز، حالت تهوع و درد عضلانی شده است. او به نیویورک تایمز گفت: «دوز واکسن دریافتی من 10 برابر بیشتر از سایر افراد بود، ولی با وجود بیمار شدن، هرگز جانم را به خطر نیانداخت.»
اگر نگران هستید که مبادا دچار ویروس کرونا شوید، مطالعه مقاله زیر را پیشنهاد میکنیم:
چگونه ایمنی بدن خود را در دوران شیوع ویروس کرونا تقویت کنیم
· واکسن شرکت چینی CanSino Biologics Inc
طبق مقاله منتشر شده در مجله پزشکی لانست، واکسن کرونای آزمایشی شرکت CanSino Biologics ایمن بوده و نتیجه داده است. با وجود این، برای پیشبینی موفقیتآمیز بودن این محصول خیلی زود است. این شرکت مشابه روش استفاده شده دانشگاه آکسفورد، واکسن خود را از یک ویروس سرماخوردگی ساخته که دچار تغییر ژنتیکی شده و میتواند ماده ژنتیکی ویروس کرونا را منتقل کند.
· واکسن کرونا شرکت دارویی نواواکس
واکسن NVX-CoV۲۳۷۳ توسط شرکت نواواکس و با استفاده از فناوری نانوذرات پروتئین نوترکیب (نوعی فناوری در مهندسی ژنتیک) ساخته شده است. گفته شده که در حال حاضر، از این تکنولوژی در برابر ویروسهای مولد هپاتیت نوع ب و زونا استفاده میشود.
در هفته اول خردادماه، این شرکت آمریکایی در خبری رسانهای اعلام کرد که آزمایش فاز یک و دو این واکسن کرونا را در استرالیا آغاز کرده است.
در فاز یک آزمایش، ۱۳۱ داوطلب در گروه سنی ۱۸ تا ۵۹ سال و در دو ناحیه مختلف استرالیا شرکت کردهاند. در این بررسی، دو دوز مختلف واکسن (۵ و ۲۵ میکروگرم)، با و بدون ماده کمکی (Adjuvant) مورد آزمایش قرار خواهند گرفت. به گروه دارونما نیز یک محلول نمکی داده میشود.
پیشبینی میشود که نتایج اولیه فاز یک در جولای (تیر/مرداد) سال ۲۰۲۰ به دست آید و پس از آن فاز دوم را در چندین کشور از جمله آمریکا آغاز شود.
اگر فکر میکنید طولانی شدن دوران قرنطینه و یا دورکاری روی رابطه شما و همسرتان تاثیر گذاشته است، مطالعه این مطلب را از دست ندهید:
راههای حفظ روابط زوجین در دوران قرنطینه کرونا
· واکسن کرونا آکسفورد
ChAdOx۱ nCoV-۱۹ از ویروس ChAdOx۱ ساخته شده و نسخهای ضعیفشده از ویروس سرماخوردگی (آدنوویروس) است که منجر به بیماری در شامپانزهها میشود. این ویروس دچار تغییر ژنتیکی شده و در انسان تکثیر و همانندسازی نمیشود.
در ماه آوریل (فروردین/اردیبهشت)، فاز یک آزمایش روی داوطلبان بزرگسال آغاز شد. ایمنیسازی بر بیش از هزار نفر صورت گرفت و مابقی مراحل نیز در حال انجام است.
در بررسی بعدی نیز این آزمایش روی بیش از ۱۰ هزار بزرگسال و کودک صورت میگیرد و تعدادی از موسسات برای همکاری استفاده خواهد شد. از این رو لازم است که تعداد کوچکی از شرکتکنندگان را به ویروس کووید-۱۹ یا همان کرونا مبتلا کنند.
· واکسن کرونا شرکت Pfizer-BNTECH
بر اساس گفتههای «آلبرت بورلا» مدیرعامل فایزر (Pfizer)، این شرکت واکسن کرونا را تا پایان اکتبر (مهر/آبان) آماده میکند.
این شرکت داروساز بزرگ با همکاری یک شرکت آلمانی به نام BNTECH در حال تولید واکسن بوده و فرایند دوزدهی واکسن را به بیماران آغاز کرده است. چهار کاندید واکسن این شرکت که از mRNA ساخته شدهاند روی داوطلبان آزمایش خواهند شد تا از بین آنها، بادوامترین و مناسبترین واکسن انتخاب شود. نتایج این آزمایش با دانشمندان به اشتراک گذاشته میشود. در حال حاضر، آلمان و بخشهایی از آمریکا در حال پیش بردن این آزمایشها هستند.
فایزر بر این باور است که واکسن کووید-۱۹ را میتواند تا پایان ماه اکتبر ۲۰۲۰ (مهر/ آبان سال ۱۳۹۹) آماده کند.
بورلا در این گزارش ادعا میکند: «اگر همه چیز به خوبی پیش برود و بخت با ما یار باشد، شواهد کافی برای ایمن و موثر بودن این واکسن را به دست خواهیم آورد و میتوانیم تا اواخر اکتبر واکسن را ارائه کنیم.»
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع : خبرگزاری ایسنا
چرا نرم افزار حسابداری آنلاین، امروزه یک ضرورت است؟
شرایط ابطال گارانتی خودرو اعلام شد
راهنمای کامل برای استایل اسپرت مردانه
قیمت دلار به ۵۲۹۲۴ تومان رسید
جوجهریزی امسال نسبتبه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافت
راهنمای سفر به مشهد در خلوتترین زمانها
قیمت آجر سفال ۱۴۰۳؛ محاسبه تعداد آجر در هر متر مربع دیوار ۲۰سانتی
بررسی مهمترین دلایل کار نکردن ماشین لباسشویی
چگونه سوختگی فرش را از بین ببریم؟
تقویت سئو با افزایش دامین اتوریتی و خرید ورودی گوگل
خدمات تخصصی شیشه اتومبیل تهران
قیمت سکه یک میلیون تومان افزایش یافت
برنجهای وارداتی در حال ترخیص است
قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
مقایسه ویدئو پروژکتور با تلویزیون
سیستم ERP چیست؟
چگونه زبان انگلیسی را در سه ماه یاد بگیریم؟
آموزش برق خودرو آموزشگاه تهران پایتخت
معرفی و خرید بهترین تشک های خارجی
آغاز حراج جدید سکه از ساعت ۱۲
آغاز حراج جدید سکه ازساعت۱۲
قیمت هر اونس طلا امروز به ۲۶۴۰ دلار و ۸۵ سنت رسید
قیمت طلا و سکه ۲۹ آبان؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۲۹ آبان؛ پیشتازی دلار نیما
از خلاقیت تا تولید؛ چرا خدمات پرینت سه بعدی تحولی در صنعت شماست؟
معرفی بهترین مقاصد برای سفر در فصول سرد سال
اتوماسیون ایمیل مارکتینگ؛ استراتژی برای افزایش تعامل و نرخ تبدیل
رجیستری گوشی های آیفون آغاز شد
هدیه ای خاص برای فرزندتان با فروشگاه کودک شاپ