میرنیوز
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، به عنوان مدرنترین پوشش دیوار، سقف و کف از اپوکسی و میکروسمنت استفاده میکنند. اما تفاوت اپوکسی و میکروسمنت بسیار مشهود است. به عنوان مثال، از اپوکسی تنها برای کفپوش استفاده میکنند اما از میکروسمنت نه تنها برای پوشش کف، بلکه دیوار و سقف هم استفاده میکنند. درست است که هر دو کفپوش از نوع پوششهای بدون درز، ضدآب و مقاوم در برابر حرارت و ضربه هستند اما اپوکسی بافت پلاستکی دارد و میکروسمنت از سیمان است که از دیگر تفاوتهای میکروسمنت و اپوکسی بهشمار میرود. در ادامه این مطلب به کمک مشاورین شرکت آشیان نو به بررسی کامل این دو نوع کفپوش بهصورت مجزا میپردازد.
به نقل از سایت آشیان نو میکروسمنت یک پوشش مدرن است که قابلیت اجرا بر روی تمامی سطوح مثل سرامیک، شیشه، دیوارهای قدیمی و غیره را دارد. این متریال جدید ساختمانی ضد آب و بدون درز است و برای سرویس بهداشتی، حمام، آشپزخانه، دیوارهای حیاط، نمای ساختمان بسیار گزینهی مناسبی میباشد. جهت خرید میکروسمنت آشیان نو، هشتیکو، آذران دکور، فیروزه فام میتوانید به سایت هر شرکت مراجعه کنید و طی بررسی رنگ و طرح سفارش خود را ثبت کنید.
یکی از مزایا استفاده از میکروسمنت قابلیت چسبندگی آن است. امروزه به دلیل هزینهبر بودن بازسازی کامل منازل به همراه تخریب، صاحبان منازل به دنبال بازسازی ظاهری و سطحی آن هستند. در بازسازی منازل تنها کافی است که از میکروسمنت روی سطوح بزنید و اجازه دهید تا خشک شود. تنها با یک لایه سه میلی متری از میکروسمنت ظاهر سقف, کف و دیوارهای منازل را طبق سلیقه خود تغییر دهید چرا که رنگپذیری آن جزو بارزترین ویژگی آن بهشمار میرود. میکروسمنت را میتوانید روی انواع سطوح از جمله، کاشی، سرامیک، گچ، چوب و سایر سطوح استفاده کنید. از دیگر مزایا سطوح پوشیده شده با میکروسمنت قابلیت شستوشو آن با آب و مواد شوینده است. از آنجایی که این سطوح صاف و بدون درز است شستوشو راحتی هم دارد.
یکی از معایب استفاده از میکروسمنت به عنوان پوششی روی یک نوع دیگر از کف پوش یا دیوارپوش مانند گچ و سرامیک ضخامت نازک است که در اثر انبساط و انقباظ دمایی آسیبپذیرتر خواهد بود. اما این مسئله راهحلی دارد. اگر در مناطق گرمسیری یا کوهستانی هستید که دما در حداقل و حداکثر خود میرسد قبل از استفاده از میکروسمنت از مشاوره کارشناسان شرکت آشیانو استفاده کنید تا بتوانید نوع مناسبی از میکروسمنت را بتوانید بهکار ببرید.
از دیگر معایب استفاده از میکروسمنت خشک شدن آن است. چرا که بعد از پوششدهی سطوح به طور میانگین شما به یک هفته نیاز دارید تا میکروسمنت کاملاً خشک شود.
همانطور که قبلاً گفته شد، اپوکسی یا پلی اکساید مادهای پلیمری است و از هاردنر و رزین ساخته شده است. در گذشته از اپوکسی در ساخت رنگ و چسب استفاده میشد اما اکنون در کفسازی، درزگیری، پرایمر و پلاستیک استفاده میشود. در مقایسه با میکروسمنت و اپوکسی باید گفت که اپوکسی هم مانند میکروسمنت ظاهری یکدست و بدون درز دارد، در برابر حرارت و سرما مقاوم است و ضد آب و ضد لغزش است. اما یکی از تفاوتهای اپوکسی با میکروسمنت این است که از پوششهای اپوکسی بیشتر در صنایع و کارخانجات استفاده میکنند تا منازل.
مقاومت اپوکسی دربرابر دما و ضربه و خش در حدی است که توصیه میشود در مکانهای صنعتی بیشتر استفاده شود. از دیگر مزایای اپوکسی ایجاد فضایی سه بعدی است. درکنار براق بودن، اپوکسی این قابلیت را دارد تا شما بتوانید طرحهای سه بعدی را روی پوشش ایجاد کنید. استفاده از اپوکسی به گونهای است که هر طرح و نقشی که مدنظر داشته باشید روی آن قابل اجرا است، مانند طرح جنگل، دریا وغیره. در این مورد، مجریان اپوکسی طرح مورد نظر شما را روی پارچه مخصوص اپوکسی چاپ کرده و پس از خشک شدن زیرساخت یا پرایمر آن را نصب میکنند و در ادامه، لایه دوم اپوکسی زده میشود. به این صورت شما میتوانید طرح سه بعدی از هرچیزی را در فضای مدنظر داشته باشید. اما اگر بخواهید سطح مدنظر را تک رنگ داشته باشید تنها کافی است بعد از خشک شدن پرایمر، رنگ انتخابی را پاشش کنید. یا اگر طرح شما طرحی مانند مرمر است که رگههایی از یک رنگ دیگر را هم دارد، باید اجازه دهید رنگ زمینه خشک شود و بعد از آن رنگ دوم را با طرح خاص خودتان پاشش کنید. دو نکته را در این زمینه بهخاطر داشته باشید. نکته اول اینکه داشتن طرح چند رنگ یا چند بعدی فقط برای اپوکسی قابل اجرا است نه برای میکروسمنت. و نکته دوم اینکه برای استفاده از اپوکسی لازم است حتماً از متخصصان و مجریان مجرب کمک بگیرید. این نکته ممکن است جزو معایب اپوکسی بهشمار میرود چرا که شما به تنهایی نمیتوانید از اپوکسی استفاده کنید. از دیگر معایب اپوکسی هزینهبر بودن آن است. و مورد دیگر اینکه از اپوکسی بیشتر برای کف ساختمان استفاده میکردند.
به دلایل مختلفی دیگر خانههای جدید از کاشی و سرامیک به عنوان کفپوش استفاده نمیکنند. یکی از دلایل مهم دوام کاشی و سرامیک است در برابر گرما، سرما و ضربه بسیار ضعیف عمل میکنند و آسیبپذیز هستند. به همین دلیل امروزه از میکروسمنت و اپوکسی به عنوان کفپوش و دیوارپوش استفاده میکنند. بااین حال، هر دو میکروسمنت و اپوکسی تفاوتهایی با هم دارند.
۱. میکروسمنت به دلیل چسبندگی و پیوندی که دارد در تمامی سطوح قابل اجرا است. چه روی دیوار درنظر داشته باشید چه برای کف و حتی سقف میتوانید از میکروسمنت استفاده کنید. درحالی که از اپوکسی تنها میتوانید به عنوان کف پوش استفاده کنید.
۲. فرق میکروسمنت با اپوکسی این است که ضخامت میکروسمنت کمتر است و تنها کافی است یک لایه سه میلی متری از آن را اجرا کنید. اما برای استفاده از اپوکسی اگر بخواهید چند رنگ یا چند بعدی باشد باید در ضخامت بیشتری از اپوسی را بهکار ببرید.
۳. اپوکسی به دلیل داشتن بافتی پلاستیکی ظاهری براقتری دارد و همچنین تنوع در طرح هم نکته قابل ذکر است. درحالی که میکروسمنت ظاهری طبیعیتر و ملموستری دارد و فضا را صمیمانهتر نمایان میکند.
۴. به استفاده از اپوکسی شما میتوانید طرحهای چند رنگ یا حتی سه بعدی داشته باشید. درحالی که میکروسمنت تنها قابلیت رنگ پذیری دارد فضایی یکدست و تک رنگ را ایجاد میکند.
با مقایسه میکروسمنت و اپوکسی متوجه شدیم که ابتدا هردوی آنها شباهتها و کاربردهای یکسانی دارند. به عنوان مثال، هم میکروسمنت وهم اپوکسی سطحی صاف و بدون درز را بهوجود میآورند. همچنین، مقاومت بالایی در برابر رطوبت، حرارت، ضربه، خط و خش، همچنین ترکیبات شیمیایی دارند. و شباهت سوم اینکه شستوشو راحتی دارند و تنها میتوانید از آب و مواد شوینده استفاده کنید.
اما از بارزترین تفاوت اپوکسی و میکروسمنت در کاربرد آنها در سطوح مختلف است. شما میتوانید از میکروسمنت برای پوشش کف، دیوار و حتی سقف استفاده کنید، درحالی که میتوانید از اپوکسی به عنوان کف پوش استفاده کنید. در اخر نکته قابل تامل این است که برای اجرا هر دو نمونه شما نیاز به کارشناس و متخصص مربوطه دارید که در این زمینه نمایندگی فروش میکروسمنت آشیان نو میتواند بهترین راهنما و مجری این امر باشد. جهت ارتباط با کارشناسان آشیان نو بهرمندی از مشاوره رایگان با شماره تلفن ۰۹۱۳۲۱۲۵۹۷۹ تماس بگیرید.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
منبع : خبرگزاری مهر
قیمت طلا و سکه امروز ۷ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد
۲۹۴۱۸ خودرو از گمرک ترخیص شد
خودروبر شرکت پاسارگاد چه خدماتی ارائه می دهد؟
پوششهای بادوام برای کف؛ مناسب محیطهای ورزشی و خانگی
نکات مهمی که قبل از خرید پارتیشن شیشهای باید بدانید
معرفی انواع الکترود جوشکاری آما
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ چهارشنبه ۷ آذر
علت گرانی خودرو به روایت یک نماینده مجلس
قیمت جهانی طلا امروز ۷ آذر؛ هر اونس ۲۶۳۷ دلار و ۹۵ سنت
قیمت طلا و سکه امروز ۶ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
تکنیکهایی برای ساختن کرم ترک پا خانگی؛ ۱۰ ماده موثر برای رفع ترک پا
دکوراسیون اتاقهای هتل لاله تهران
ارزان ترین قیمت گوشی بازار در ماه آذر
مسابقه عکاسی تهران دوستداشتنی ۱۴۰۳؛ فرصتی برای ثبت زیباییهای پایتخت
تجربهای آموزشی و حرفهای با دانشگاه های اروپا
استقبال گسترده از سفرکارت فلایتودی
ثبت نام برای عرضه جدید خودروهای وارداتی از هفته آینده
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله امروز ۶ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۹۶ تومان
قیمت جهانی طلا امروز ۶ آذر ماه
قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۰۶
نویان مقام اول مدیریت نوین رستورانداری کشور شد
شیراز، نگین گردشگری ایران و هتلهایی برای خاطرهسازی
راهنمای معاملات سامانه ارز تجاری منتشر شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
نرخ ارز مبادله ای ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
راهنمای جامع خرید پردازنده سرور HP
تعمیر توربو شارژ دنا رو دست متخصصش بسپار
نوبتدهی آنلاین آسان و سریع با دکتریاب
بلیط هواپیما چارتر چه کمکی به کنترل هزینههای سفر میکند؟
گامی دیگر دربازآفرینی برند بیمه تجارتنو؛ پاسخگویی و ایفای تعهدات