میرنیوز
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، یکی از مشاغلی که نقش بسزایی در معیشت روستایی و اقتصاد کشورها دارد، صنعت دامپروری است. این حرفه علاوه بر ایجاد درآمد و اشتغال برای دامداران، منبع مهمی از تغذیه برای خانوارهای روستایی و شهری و حتی کشورهای دیگر به شمار میرود.
این نقشهای مهم اقتصادی و تأثیرات دیگری که با افزایش جمعیت انسانی، نرخ درآمد و مهاجرت معکوس از شهرها به روستاها اهمیت بیشتری پیدا میکنند، میتوانند ما را به نگاهی تازه در صنعت دامداری و استفاده از تجهیزات مناسب وادارند.
نقش دامداری در اقتصاد کشور چیست؟
بی شک، دامداری در رشد اقتصادی هر کشوری تأثیر به سزایی دارد. در واقع این پیشه به درآمد و تولید ثروت کمک زیادی میکند و بهعنوان یک منبع درآمد ارزی در بخش صادرات هم محسوب میشود.
محصولات جانبی دامپروری نیز کمک زیادی به تولید درآمد میکنند؛ بهغیراز محصولات پروتئینی (گوشت)، لبنیات، چربیها، پوست، پشم و نمونههایی از محصولات ساخته شده با محصولات جانبی دام از دسرهای ژلاتینی گرفته تا داروهایی هپارین همه از اهمیت دامپروری و نقش مهم آن در اقتصاد کشور حکایت دارند.
باتوجهبه نقش پررنگ دامپروری میتوان نتیجه گرفت که بهکاربردن راهکارهای جدید و تجهیزات مناسب نیازمند توجه بیشتری نسبت به سالهای قبل است. بهکاربردن تجهیزات و امکانات نهتنها از نظر ایمنی برای تهیه خوراک دام مهم است، بلکه بسیاری از این موارد بهعنوان یک شاخص کلی
در صرفهجویی در زمان و هزینه برای دامداران تلقی میشود.
علوفه خردکن؛ راهی برای خوراک بهتر دام و سودآوری بیشتر دامدار
علوفه خردکن یکی از ماشینآلات کشاورزی است که برای خردکردن، ریز کردن و آسیابکردن خوراک دام در دامداریها استفاده میشود.
علوفه خردکردن، قابلیت هضم را برای دام دوچندان میکند و با ریز کردن علف طعم و خواص را برای دام افزایش میدهد. کارایی علوفه خردکن، تنها منوط به خردشدن علف تازه و یا خشک نیست؛ بلکه این دستگاه توانایی خردکردن انواع کاه، کلش، برگ درختان، برگ نخل، انواع میوه و همچنین بلغورکردن بذرهایی مانند گندم و جو را نیز دارد.
دستگاه علوفه خردکن دامی مزایای زیادی برای دامداران هم دارد. با کمک این وسیله از هزینه نیروی انسانی برای خردکردن علوفه کاسته میشود و همچنین در هزینههای خرید خوراک بیشتر برای دام نیز صرفهجویی زیادی میشود.
عملکرد علوفه خردکن دامی چگونه است؟
معمولاً علوفه خردکنها با اندازههایی استاندارد و دهانههایی با سایزهای مختلف ۵۰، ۶۰ و ۷۰ طراحی میشوند. ظرفیت این دستگاهها متغیر است و عمدتاً بین ۱ تا ۳ تن حجم برای خردکردن علوفه دارد.
اندازه ریزشدن علوفه با تعبیه توریهای مختلف قابلتغییر دادن است و میتوان محصول نهایی را برای دامهایی مانند گوسفند، بز، اسب و گاو بهاندازه استاندارد خرد کرد. پس از مراحل خردشدن خوراک، محصول نهایی از قیف بزرگی خارج میشود و به مصرف دامهای ذکر شده میرسد.
معرفی انواع علوفه خردکن دامی پرفروش
علوفه خردکنها انواع مختلفی دارند که با معیارهایی مانند طول عمر دستگاه، کارایی، مصرف بهینه برق، قیمت مناسب و مهمتر از همه گارانتی و خدمات پس از فروش دستهبندی میشود. در ادامه به انواع علوفه خردکن دامی برای ریز کردن و آسیاب نمودن خوراک در دامداریها میپردازیم.
علوفه خردکن ۵۰ پلاس
یکی از انواع علف خردکنهای پرفروش، علوفه خردکن دهانه ۵۰ است. این دستگاه با اندازه استانداری که دارد، مناسب برای ریز کردن علوفه خشک، تر و هیدروپونیک است. علوفه خردکن دهانه ۵۰ با دوچرخ در جلوی دستگاه مجهز به محافظ به سیستم اوورلود، رنگ کورهای بدنه و موتور تکفاز یا سهفاز است که به پیشنهاد مشتری تعبیه میشود.
علوفه خردکن ۶۰ پلاس
علوفه خردکن ۶۰ پلاس، پیشنهاد دوم ما در لیست انواع علوفه خردکنها است. این دستگاه دارای ۱۲ تیغه و قدرت موتوری برابر با ۳ یا ۵/۳ اسب بخار است. با کمک علوفه خردکن ۶۰ پلاس میتوان برای خردکردن انواع کاه، کلش، علوفه خشک، علوفه تر، یونجه، شاخههای نخل، سیبزمینی، چغندر، کاهو، کلم و پوست میوه استفاده کرد.
همچنین این دستگاه قادر به آسیابکردن، بلغورکردن و سوخاری کردن غلاتی مانند گندم، جو و ذرت را دارد که در زنجیره غذایی دام نقش به سزایی را ایفا میکنند.
علوفه خردکن ۷۰ پلاس
علوفه خردکن ۷۰ پلاس یکی از بهترین دستگاههای تولید خوراک دامی به شمار میرود. این وسیله قادر به خردکردن ۲ تن علوفه در ساعت را دارد که حجم زیادی برای خوراک دام در دامپروریها تلقی میشود.
علوفه خردکن دهانه ۷۰ بر خلاف دو دستگاه ذکر شده از وزن بالایی برخوردار است، به همین دلیل در ساخت آن از ۴ چرخ استفاده شده است. در رنگ بدنه آن رنگ کورهای به کار برده شده و این دستگاه دارای محافظ دینام است.
علوفه خردکن ۷۰ پلاس دارای ۱۴ تیغه و قدرت موتوری معادل ۵ یا ۵/۵ اسب بخار است. این وسیله نیز توانایی تولید خوراک دام را از موادی مانند کاه، کلش، علوفه خشک، علوفه تر، یونجه، شاخههای نخل، سیبزمینی، چغندر، کاهو، کلم و پوست میوه دارد.
علاوه برای، علف خردکن ۷۰ قادر به آسیابکردن، بلغورکردن و سوخاری کردن غلاتی مانند گندم، جو و ذرت نیز است.
علوفه خردکن پشت تراکتوری
علوفه خردکن پشت تراکتوری یکی دیگر از لیست انواع علوفه خردکن دامی است که به دلیل متصلشدن آن به تراکتور، به این نام معروف است.
علوفه خردکن تراکتوری با کمک یک گاردان به دستگاه تراکتور وصل میشود و قادر به خردکردن علوفه، یونجه تازه، کاه و کلش گندم، جو، ذرت، ساقههای برنج باقدرت بالایی میشود.
علوفه خردکن بنزینی
علوفه خردکن بنزینی یکی از پرفروشترین دستگاهها در روستاها و دامداریهای بزرگ است. زیرا این دستگاه بهجای مصرف برق با بنزین، توانایی خردکردن غذای دام را دارد.
یکی از مزیتهای علوفه خردکن بنزینی، کارکردن راحت در صورت مواجه با نوسان برق است.
فروش انواع علوفه خردکن دامی با بهترین قیمت و خدمات پس از فروش
مجموعه پارس صنعت با کمک طراحان متخصص و سبقه طولانی در طراحی انواع ماشینآلات کشاورزی و دامداری، علاوه بر انواع علوفه خردکن دامی عنوان شده، ۱۲ دستگاه دیگر هم در اختیار دامداران عزیز قرار داده است که میتوانید با کلیک روی لینک مقابل تمامی علوفه خردکنها را همراه با قیمت بروز شده ببینید.(کلیک کنید)
تمامی دستگاههای پارس صنعت مجهز به گارانتی و خدمات پس از فروش مادامالعمر هستند که خیال خریداران را از این بابت راحت کرده است. همچنین مشاوره و آموزش استفاده صحیح از علوفه خردکنها متناسب با انواع دام از مهمترین مزیتهای خرید از این مجموعه به شمار میرود.
https://parsanat.com
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
منبع : خبرگزاری مهر
آیین نامه جدید واردات خودرو ابلاغ شد
چرا نرم افزار حسابداری آنلاین، امروزه یک ضرورت است؟
شرایط ابطال گارانتی خودرو اعلام شد
راهنمای کامل برای استایل اسپرت مردانه
قیمت دلار به ۵۲۹۲۴ تومان رسید
جوجهریزی امسال نسبتبه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافت
راهنمای سفر به مشهد در خلوتترین زمانها
قیمت آجر سفال ۱۴۰۳؛ محاسبه تعداد آجر در هر متر مربع دیوار ۲۰سانتی
بررسی مهمترین دلایل کار نکردن ماشین لباسشویی
چگونه سوختگی فرش را از بین ببریم؟
تقویت سئو با افزایش دامین اتوریتی و خرید ورودی گوگل
خدمات تخصصی شیشه اتومبیل تهران
قیمت سکه یک میلیون تومان افزایش یافت
برنجهای وارداتی در حال ترخیص است
قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
مقایسه ویدئو پروژکتور با تلویزیون
سیستم ERP چیست؟
چگونه زبان انگلیسی را در سه ماه یاد بگیریم؟
آموزش برق خودرو آموزشگاه تهران پایتخت
معرفی و خرید بهترین تشک های خارجی
آغاز حراج جدید سکه از ساعت ۱۲
آغاز حراج جدید سکه ازساعت۱۲
قیمت هر اونس طلا امروز به ۲۶۴۰ دلار و ۸۵ سنت رسید
قیمت طلا و سکه ۲۹ آبان؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۲۹ آبان؛ پیشتازی دلار نیما
از خلاقیت تا تولید؛ چرا خدمات پرینت سه بعدی تحولی در صنعت شماست؟
معرفی بهترین مقاصد برای سفر در فصول سرد سال
اتوماسیون ایمیل مارکتینگ؛ استراتژی برای افزایش تعامل و نرخ تبدیل
رجیستری گوشی های آیفون آغاز شد