میرنیوز
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، جیوه یکی از زیباترین عناصر در طبیعت به شمار می رود. فلز است، اما به شکل مایع است و رنگی درخشان و نقره ای براق دارد. این عنصر خاص و منحصر بفرد دارای وزن زیادی در حجم کم است و یکی از سنگین ترین عناصر به شمار می رود.
عنصر جیوه به وفور در طبیعت یافت نمی شود و در عین حال در صنایع فراوانی کاربرد دارد و دقیقاً به همین جهت است که از اهمیت زیادی در تولید انواع مصنوعات صنعتی برخوردار است.
این عنصر در بازارهای جهانی در دو شکل آزمایشگاهی و صنعتی یافت می گردد.
نوع صنعتی این محصول عموماً به صورت ناخالص و فله ای و در بالک های بزرگ یافت می شود که البته جیوه در این حالت بیشترین استفاده را در بخش صنعت دارد به این دلیل که در این حالت این عنصر دارای قیمت نازل تر از نوع آزمایشگاهی آن بوده و از طرف دیگر عموماً صنایع نیازی به خلوص بالای این محصول در تولیدات خود ندارند.
نوع دیگر جیوه های صنعتی، جیوه های بازیافتی نام دارد. نوع بازیافتی این محصول در واقع به جیوه هایی گفته می شود که یک یا چند بار در فرایند تولیدات صنعتی مورد استفاده قرار گرفته اند و پس از پایان کاربری دوباره به چرخه ارائه در بازار بازگشته اند. این دسته از محصولات علاوه بر اینکه خلوص پایینی دارند، طی فرایندهای صنعتی دارای آلودگی های مختلف نیز شده اند.
اما همانطور که می دانیم انواع محصولات شیمیایی در یک طبقه بندی دیگر نیز تولید می گردند که عنصر جیوه نیز از این قاعده مستثنی نیست و آن طبقه بندی آزمایشگاهی است.
به طور کلی هر محصولی که در طبقه بندی آزمایشگاهی تولید می گردد، دارای خلوص بسیار دقیق و بالا بوده و حتی در این خلوص در دسته بندی های مختلف در پکیج های بسیار کوچک تا بزرگ تولید می گردند.
در بازارهای جهانی محصولات شیمیایی آزمایشگاهی دارای قیمت ارزنده تر از انواع صنعتی خود هستند و در کاربردهای دقیق و گران قیمت و با کیفیت مورد استفاده قرار می گیرند.
جیوه های آزمایشگاهی برخلاف انواع صنعتی آن از درجه خلوص بالا و در عین حال دقیقی برخوردار هستند، به گونه ای که خلوص این نوع جیوه ها از ۹۹.۹۹ در صد آغاز و تا ۹۹.۹۹۹۹ الی ۱۰۰ درصد متغیر است. این دقت در خالص سازی جیوه ها که در کارخانه های پیشرفته آزمایشگاهی صورت می پذیرد نشان از اهمیت این موضوع در کاربردهای این محصولات در امور تحقیقاتی و صنایع دقیق دارد.
باید این نکته را متذکر شد که نباید میان خلوص و چگالی جیوه اشتباه شود. در واقع طبق آنچه گفته شد کارخانه های مواد شیمیایی آزمایشگاهی، تمام تکنولوژی و علم خود را صرف خالص سازی جیوه می کنند نه بالابردن چگالی آن، زیرا چگالی یک امر ذاتی در هر عنصر به شمار میرود و قابل کاهش یا افزایش نیست و در صورت دستکاری در آن ماهیت عنصر از بین می رود.
معمولاً بسته بندی های محصولات آزمایشگاهی برخلاف انواع صنعتی از مقادیر کم آغاز می شوند. معمولاً بسته بندی های این محصولات از ۲۵ گرم آغاز و تا ۱ کیلوگرم در طبقه بندی آزمایشگاهی ادامه دارد. بسته بندی های محصولات آزمایشگاهی عموماً دقیق تر و ایمن هستند و بر روی آنها اطلاعات کامل آنالیز محصول قرار داده می شود.
جیوه های آزمایشگاهی در صنایع فراوانی کاربرد دارند از جمله در صنایع ساخت انواع ترانزیستور و بردهای الکتریکی، انواع فشارسنج های دقیق، انواع تحقیقات و پژوهش های دانشگاهی و مراکز علمی و صنایع آینه سازی و ده ها کاربرد دیگر.
به طور خلاصه می توان گفت عموماً جیوه های آزمایشگاهی بهدلیل قیمت گران تر خود به نسبت انواع صنعتی دارای متقضیان کمتر و در عین حال سختگیر تری در بازارهای جهانی است و همچنین نباید از این نکته غافل شد که این دسته از محصولات از فراوانی کمتری به نسبت انواع صنعتی خود برخوردار هستند، لذا جهت انتخاب جیوه مورد نظر ابتدا باید به صنعت مربوطه رجوع کرد و در کنار آن بودجه لازم را برآورد و در انتها به سراغ نوع صنعتی یا آزمایشگاهی این محصول رفت.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
منبع : خبرگزاری مهر
دانلود جوکر ۲ فصل ۴ قسمت ۱ اول بانوان با حجم نیمه رایگان
دانلود جوکر ۲ فصل ۴ قسمت اول بانوان با حجم نیمه رایگان
قیمت طلا و سکه امروز ۷ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد
۲۹۴۱۸ خودرو از گمرک ترخیص شد
خودروبر شرکت پاسارگاد چه خدماتی ارائه می دهد؟
پوششهای بادوام برای کف؛ مناسب محیطهای ورزشی و خانگی
نکات مهمی که قبل از خرید پارتیشن شیشهای باید بدانید
معرفی انواع الکترود جوشکاری آما
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ چهارشنبه ۷ آذر
علت گرانی خودرو به روایت یک نماینده مجلس
قیمت جهانی طلا امروز ۷ آذر؛ هر اونس ۲۶۳۷ دلار و ۹۵ سنت
قیمت طلا و سکه امروز ۶ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
تکنیکهایی برای ساختن کرم ترک پا خانگی؛ ۱۰ ماده موثر برای رفع ترک پا
دکوراسیون اتاقهای هتل لاله تهران
ارزان ترین قیمت گوشی بازار در ماه آذر
مسابقه عکاسی تهران دوستداشتنی ۱۴۰۳؛ فرصتی برای ثبت زیباییهای پایتخت
تجربهای آموزشی و حرفهای با دانشگاه های اروپا
استقبال گسترده از سفرکارت فلایتودی
ثبت نام برای عرضه جدید خودروهای وارداتی از هفته آینده
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله امروز ۶ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۹۶ تومان
قیمت جهانی طلا امروز ۶ آذر ماه
قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۰۶
نویان مقام اول مدیریت نوین رستورانداری کشور شد
شیراز، نگین گردشگری ایران و هتلهایی برای خاطرهسازی
راهنمای معاملات سامانه ارز تجاری منتشر شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
نرخ ارز مبادله ای ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
راهنمای جامع خرید پردازنده سرور HP
تعمیر توربو شارژ دنا رو دست متخصصش بسپار
نوبتدهی آنلاین آسان و سریع با دکتریاب