میرنیوز
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، برداران خوش فر، مدیران توانمند و متبحر برند شاخص و موفق شرکت مبل تخت خواب شو آرا سوفا که یکی از بزرگترین صادرکنندگان مبلمان مدرن در ایران است، توضیحاتی درباره این محصول ارائه کرده اند.
در خصوص صنعت مبلمان و صادرات آن به کشورهای دیگر توضیح دهید؟
مبلمان و صنایع وابسته به آن (چوب،MDF ،پارچه و …) حدود ۸ درصد اشتغالزایی در کل مشاغل را شامل میشود. اما صادرات مبلمان در ایران حدود ۱۲ میلیون دلار در سال میباشد که از گردش ۱۵۰ میلیارد دلاری صادرات مبلمان جهان در حدود هفت صدم درصد میباشد که رقم بسیار ناچیزی میباشد. صادرات مبلمان یکی از سختترین نوع صادرات کالاها میباشد بطوری که برای صادرات این محصول نیاز به شناسایی بازار، آشنایی با سلایق آن کشور، ارائه محصول در نمایشگاه خارجی و لمس فیزیکی آن میباشد. معمولاً در هر کشوری درصدی خوبی از تولیدات، به صادرات اختصاص مییابد. اما متأسفانه در کشور ما این اتفاق نمیافتد. دلیل عمده آن جدا از مسائل تحریمهای بانکی و سیاسی، عدم مسئولیت پذیری و عدم اطلاع رسانی شفاف و ارائه اطلاعات لازم از رایزنهای بازرگانی ایران از کشورهای هدف به تولید کنندگان در این زمینه است. اتحادیهها در این زمینه، موظف به شناسایی تولیدکنندگان معتبر، جهت ارائه تسهیلات و حمایت برای صادرات هستند. در بحث نمایشگاههای خارجی نیز متأسفانه حمایتی محسوسی از مسئولین ذیربط صورت نمیگیرد.
کیفیت مبلمان تولید شده در کشور چه اندازه است و تا چه حد در تولید از تکنولوژی روز دنیا استفاده میشود؟
در مقوله کیفیت مبلمان دو مؤلفه بسیار تأثیر گذار میباشد یکی ماشین آلات و روش تولید کارخانهای و دیگری نیروی انسانی که عموماً به دو بخش تولید کارگاهی و تولید کارخانهای یا صنعتی تقسیم بندی میشوند. در تولید کارگاهی همه قسمتها توسط دست الگو برداری میشود که خطای نیروی انسانی در آن مشهود است و ثبات کیفیت یکسانی وجود ندارد و عموماً موجب نارضایتی خریداران بخاطر تفاوت کالای مشاهده شده با کالای دریافتی دارد ولی در تولید کارخانهای یا صنعتی اکثر فرآیندهای تولید توسط ماشین آلات مدرن انجام میشود که ثبات کیفیت را به همراه دارد. تولیدات شرکت آرا سوفا در حال حاضر به صورت صنعتی
یکسان، سرعت بالا و همچنین باعث رضایت حداکثری مشتریان گردیده است و همچنین با دریافت تندیس طلایی و جوایز متعدد، مجموعه آرا سوفا به یکی از پر افتخار ترین شرکتهای تولیدی در زمینه مبلمان مدرن طی چند سال گذشته گردیده است.
رعایت استاندارد در تولید این صنعت چگونه است؟
در خصوص مبلمان خانگی و اداری استانداردهای خوبی هم وجود دارد، اما صرفاً در سازمان استاندارد بایگانی میشوند، در حالی که باید استانداردها بصورت چک لیست به کمک تولید کننده ارائه شوند و تولید کنندگان بر اساس این استانداردها رتبه بندی شوند.
عملکرد اتحادیه صادرکنندگان مبلمان را چگونه ارزیابی میکنید؟
وظیفه اصلی اتحادیه صادر کنندگان مبلمان ایران، شناسایی پتانسیلهای صادراتی، ارائه مشاوره، شناسایی بازارهای هدف صادراتی، تسهیل موانع صادراتی، معرفی فرصتهای صادراتی و کمک به رشد تولیدکنندگان میباشد تا تولید کننده فقط دغدغه تولید داشته باشد و اتحادیه به عنوان راهنما و مشاور کمک به رشد آن شرکت نماید. ولی متأسفانه طی سالهای گذشته ضعف اتحادیه صادرکنندگان به خوبی مشهود بوده است. به طوریکه طی افزایش صعودی نرخ ارز و کاهش واردات، افزایش چشمگیری در روند صادرات مبلمان و مصنوعات چوبی رخ نداد.
متأسفانه این اتحادیه با توجه به رسالت آن که کمک به رشد صادرات مبلمان است، نتوانسته است به نحو مناسب عمل کند.
در حال حاضر صادرات مبلمان در ایران به چه کشورهایی است؟
در دو سال اخیر در حوزه صادرات به کشورهایی مثل: عراق، گرجستان، ارمنستان، افغانستان و عمان رشد بسیار خوبی داشته است. متأسفانه رایزنهای بازرگانی ما خیلی فعال نیستند، در حالی که میتوانند سامانههایی را به وجود بیاورند که نیازهای انواع مبلمان کشورهای دیگر در آن ثبت و تولیدکنندگان بتوانند در آن سامانه نیازها را شناسایی و بر اساس آن تولید کنند. فقط باید نیاز بازار هدف شناسایی و در سامانه اعلام گردد تا تولید کننده بر اساس آن نیاز خود را تطابق دهد.
به عنوان نکته پایانی چه درخواستی از نهادهای ذیربط خود دارید؟
یکی از مشکلات ما به عنوان تولید کننده، قوانین و نرخ بالای حق بیمه، بی ثباتی نرخ ارز، تغییر سریع قوانین، مالیات و … است که باعث میشود تولید کننده نتواند برنامه بلند مدت داشته باشد.
در زمینه برگزاری نمایشگاههای داخلی شاهد این هستیم در طی یک سال چندین نمایشگاه دورهای، فصلی با عناوین مختلف برگزار میشود که این پراکندگی و تعدد زیاد باعث از دست رفتن اعتماد خریداران، از دست رفتن مشتریان خارجی، ظهور کالاهای بدون کیفیت و خدمات در سراسر کشور و مخصوصاً شهر تهران و کرج میشود.
این اتفاق متأسفانه در نمایشگاههای خارجی نیز تکرار میشود به طوریکه در یک سال چند نمایشگاه در یک کشور خاص برگزار شد. تقاضا داریم در این زمینه به یک جمع بندی واحد رسیده و با برگزاری نمایشگاه واحد در هر سال به رشد و توسعه صادرات کمک نمایند و از برگزاری نمایشگاههای متعدد مبلمان و دکوراسیون جلوگیری شود.
همچنین تقاضا داریم اتحادیهها نسبت به شناسایی شرکتهایی که دارای پتانسیل صادراتی و با حمایت دولتی نسبت به افزایش سهم بازارهای جهانی و همچنین تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر رشد و جهش تولید، اقدامات لازم و کافی به عمل آید.
این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
منبع : خبرگزاری مهر
نویان مقام اول مدیریت نوین رستورانداری کشور شد
شیراز، نگین گردشگری ایران و هتلهایی برای خاطرهسازی
راهنمای معاملات سامانه ارز تجاری منتشر شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
نرخ ارز مبادله ای ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
راهنمای جامع خرید پردازنده سرور HP
تعمیر توربو شارژ دنا رو دست متخصصش بسپار
نوبتدهی آنلاین آسان و سریع با دکتریاب
بلیط هواپیما چارتر چه کمکی به کنترل هزینههای سفر میکند؟
گامی دیگر دربازآفرینی برند بیمه تجارتنو؛ پاسخگویی و ایفای تعهدات
چگونه برند خود را در ذهن مشتریان جاودانه کنیم؟
حضور شرکت به پرداخت ملت در همایش بانکداری نوین و نظامهای پرداخت
عملیات بازسازی هتل جهانگردی جلفا به ایستگاه پایانی نزدیک میشود
ساده ترین روش طراحی سایت فروشگاهی در ۲۰۲۴
معرفی کامل اقامتگاههای لوکس و هتلهای معروف کیش
معرفی بهترین هتلهای شهر مشهد
شروط مهم واردات خودرو در آیین نامه جدید دولت
قیمت جهانی طلا ۵ آذر؛ هر اونس ۲۶۹۵ دلار و ۶ سنت
آیین نامه جدید واردات خودرو ابلاغ شد
چرا نرم افزار حسابداری آنلاین، امروزه یک ضرورت است؟
شرایط ابطال گارانتی خودرو اعلام شد
راهنمای کامل برای استایل اسپرت مردانه
قیمت دلار به ۵۲۹۲۴ تومان رسید
جوجهریزی امسال نسبتبه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافت
راهنمای سفر به مشهد در خلوتترین زمانها
قیمت آجر سفال ۱۴۰۳؛ محاسبه تعداد آجر در هر متر مربع دیوار ۲۰سانتی
بررسی مهمترین دلایل کار نکردن ماشین لباسشویی
چگونه سوختگی فرش را از بین ببریم؟
تقویت سئو با افزایش دامین اتوریتی و خرید ورودی گوگل
خدمات تخصصی شیشه اتومبیل تهران