میرنیوز
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، برداران خوش فر، مدیران توانمند و متبحر برند شاخص و موفق شرکت مبل تختخواب شوآرا سوفا که یکی از بزرگترین صادرکنندگان مبلمان مدرن در ایران است، توضیحاتی درباره این محصول ارائه کرده اند.
در خصوص صنعت مبلمان و صادرات آن به کشورهای دیگر توضیح دهید؟
مبلمان و صنایع وابسته به آن (چوب،MDF ،پارچه و …) حدود ۸ درصد اشتغالزایی در کل مشاغل را شامل میشود. اما صادرات مبلمان در ایران حدود ۱۲ میلیون دلار در سال میباشد که از گردش ۱۵۰ میلیارد دلاری صادرات مبلمان جهان در حدود هفت صدم درصد میباشد که رقم بسیار ناچیزی میباشد. صادرات مبلمان یکی از سختترین نوع صادرات کالاها میباشد بطوری که برای صادرات این محصول نیاز به شناسایی بازار، آشنایی با سلایق آن کشور، ارائه محصول در نمایشگاه خارجی و لمس فیزیکی آن میباشد. معمولاً در هر کشوری درصدی خوبی از تولیدات، به صادرات اختصاص مییابد. اما متأسفانه در کشور ما این اتفاق نمیافتد. دلیل عمده آن جدا از مسائل تحریمهای بانکی و سیاسی، عدم مسئولیت پذیری و عدم اطلاع رسانی شفاف و ارائه اطلاعات لازم از رایزنهای بازرگانی ایران از کشورهای هدف به تولید کنندگان در این زمینه است. اتحادیهها در این زمینه، موظف به شناسایی تولیدکنندگان معتبر، جهت ارائه تسهیلات و حمایت برای صادرات هستند. در بحث نمایشگاههای خارجی نیز متأسفانه حمایتی محسوسی از مسئولین ذیربط صورت نمیگیرد.
کیفیت مبلمان تولید شده در کشور چه اندازه است و تا چه حد در تولید از تکنولوژی روز دنیا استفاده میشود؟
در مقوله کیفیت مبلمان دو مؤلفه بسیار تأثیر گذار میباشد یکی ماشین آلات و روش تولید کارخانهای و دیگری نیروی انسانی که عموماً به دو بخش تولید کارگاهی و تولید کارخانهای یا صنعتی تقسیم بندی میشوند. در تولید کارگاهی همه قسمتها توسط دست الگو برداری میشود که خطای نیروی انسانی در آن مشهود است و ثبات کیفیت یکسانی وجود ندارد و عموماً موجب نارضایتی خریداران بخاطر تفاوت کالای مشاهده شده با کالای دریافتی دارد ولی در تولید کارخانهای یا صنعتی اکثر فرآیندهای تولید توسط ماشین آلات مدرن انجام میشود که ثبات کیفیت را به همراه دارد. تولیدات شرکت آرا سوفا در حال حاضر به صورت صنعتی
یکسان، سرعت بالا و همچنین باعث رضایت حداکثری مشتریان گردیده است و همچنین با دریافت تندیس طلایی و جوایز متعدد، مجموعه آرا سوفا به یکی از پر افتخار ترین شرکتهای تولیدی در زمینه مبلمان مدرن طی چند سال گذشته گردیده است.
رعایت استاندارد در تولید این صنعت چگونه است؟
در خصوص مبلمان خانگی و اداری استانداردهای خوبی هم وجود دارد، اما صرفاً در سازمان استاندارد بایگانی میشوند، در حالی که باید استانداردها بصورت چک لیست به کمک تولید کننده ارائه شوند و تولید کنندگان بر اساس این استانداردها رتبه بندی شوند.
عملکرد اتحادیه صادرکنندگان مبلمان را چگونه ارزیابی میکنید؟
وظیفه اصلی اتحادیه صادر کنندگان مبلمان ایران، شناسایی پتانسیلهای صادراتی، ارائه مشاوره، شناسایی بازارهای هدف صادراتی، تسهیل موانع صادراتی، معرفی فرصتهای صادراتی و کمک به رشد تولیدکنندگان میباشد تا تولید کننده فقط دغدغه تولید داشته باشد و اتحادیه به عنوان راهنما و مشاور کمک به رشد آن شرکت نماید. ولی متأسفانه طی سالهای گذشته ضعف اتحادیه صادرکنندگان به خوبی مشهود بوده است. به طوریکه طی افزایش صعودی نرخ ارز و کاهش واردات، افزایش چشمگیری در روند صادرات مبلمان و مصنوعات چوبی رخ نداد.
متأسفانه این اتحادیه با توجه به رسالت آن که کمک به رشد صادرات مبلمان است، نتوانسته است به نحو مناسب عمل کند.
در حال حاضر صادرات مبلمان در ایران به چه کشورهایی است؟
در دو سال اخیر در حوزه صادرات به کشورهایی مثل: عراق، گرجستان، ارمنستان، افغانستان و عمان رشد بسیار خوبی داشته است. متأسفانه رایزنهای بازرگانی ما خیلی فعال نیستند، در حالی که میتوانند سامانههایی را به وجود بیاورند که نیازهای انواع مبلمان کشورهای دیگر در آن ثبت و تولیدکنندگان بتوانند در آن سامانه نیازها را شناسایی و بر اساس آن تولید کنند. فقط باید نیاز بازار هدف شناسایی و در سامانه اعلام گردد تا تولید کننده بر اساس آن نیاز خود را تطابق دهد.
به عنوان نکته پایانی چه درخواستی از نهادهای ذیربط خود دارید؟
یکی از مشکلات ما به عنوان تولید کننده، قوانین و نرخ بالای حق بیمه، بی ثباتی نرخ ارز، تغییر سریع قوانین، مالیات و … است که باعث میشود تولید کننده نتواند برنامه بلند مدت داشته باشد.
در زمینه برگزاری نمایشگاههای داخلی شاهد این هستیم در طی یک سال چندین نمایشگاه دورهای، فصلی با عناوین مختلف برگزار میشود که این پراکندگی و تعدد زیاد باعث از دست رفتن اعتماد خریداران، از دست رفتن مشتریان خارجی، ظهور کالاهای بدون کیفیت و خدمات در سراسر کشور و مخصوصاً شهر تهران و کرج میشود.
این اتفاق متأسفانه در نمایشگاههای خارجی نیز تکرار میشود به طوریکه در یک سال چند نمایشگاه در یک کشور خاص برگزار شد. تقاضا داریم در این زمینه به یک جمع بندی واحد رسیده و با برگزاری نمایشگاه واحد در هر سال به رشد و توسعه صادرات کمک نمایند و از برگزاری نمایشگاههای متعدد مبلمان و دکوراسیون جلوگیری شود.
همچنین تقاضا داریم اتحادیهها نسبت به شناسایی شرکتهایی که دارای پتانسیل صادراتی و با حمایت دولتی نسبت به افزایش سهم بازارهای جهانی و همچنین تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر رشد و جهش تولید، اقدامات لازم و کافی به عمل آید.
این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
منبع : خبرگزاری مهر
قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
مقایسه ویدئو پروژکتور با تلویزیون
سیستم ERP چیست؟
چگونه زبان انگلیسی را در سه ماه یاد بگیریم؟
آموزش برق خودرو آموزشگاه تهران پایتخت
معرفی و خرید بهترین تشک های خارجی
آغاز حراج جدید سکه از ساعت ۱۲
آغاز حراج جدید سکه ازساعت۱۲
قیمت هر اونس طلا امروز به ۲۶۴۰ دلار و ۸۵ سنت رسید
قیمت طلا و سکه ۲۹ آبان؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۲۹ آبان؛ پیشتازی دلار نیما
از خلاقیت تا تولید؛ چرا خدمات پرینت سه بعدی تحولی در صنعت شماست؟
معرفی بهترین مقاصد برای سفر در فصول سرد سال
اتوماسیون ایمیل مارکتینگ؛ استراتژی برای افزایش تعامل و نرخ تبدیل
رجیستری گوشی های آیفون آغاز شد
هدیه ای خاص برای فرزندتان با فروشگاه کودک شاپ
انواع دیوار سبک و ارزان
ترکیب رنگ تجهیزات اداری؛ ایجاد محیطی جذاب و کارآمد
قیمت طلا ۲۸ آبان؛ قیمت سکه ۵۰ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان شد
اهدای تندیس زرین چهاردهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری به هتلهای ایرانگردی و جهانگردی
سرطان پروستات شایعترین علت مرگ و میر مردان/ضرورت معاینات دورهای
تقسیم ارث و ترکه و قوانین حقوقی که باید بدانید
معرفی مؤسسه حقوقی در سعادت آباد
راهنمای خرید عطر پاییزی؛ عطر و ادکلن مناسب پاییز کدام است؟
دستگاه لیزر تیتانیوم پلاس و پرو ۲۰۲۴؛ قیمت و ویژگی ها
قیمت میلگرد؛ نوسانات قیمت میلگرد و عوامل تاثیرگذار بر بازار فولاد
غذاهای محلی قشم؛ طعم بینظیر جنوب ایران
آیا ۵ روتین مهم و اساسی یک فروشنده حرفهای را میدانید؟
بهترین دریل شارژی کدام است؟ معرفی بهترین مارک های دریل شارژی