میرنیوز
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، دانشمندان اخیراً بر روی این ماده که به آن زعفران هندی یا ادویه طلایی نیز میگویند، پژوهشهای زیادی انجام دادهاند و به این نتیجه رسیدند که زردچوبه دارای ترکیباتی با خواص درمانی بسیار قوی است. این ترکیبات به نام کورکومینوید شناخته میشوند که مهمترین آنها کورکومین است.
کورکومین به عنوان ماده فعال زردچوبه، کلید درمان التهاب مزمن است و خواص ضد التهابی بسیار قوی (مانند کورتیزون، ولی سالم و بدون خطر) و آنتی اکسیدانی عالی دارد و با التهاب در سطح مولکولی مبارزه میکند. به این ترتیب زردچوبه التهاب و درد مفاصل را کاهش میدهد.
کورکومین از زمانهای بسیار قدیم در طب سنتی به عنوان درمانی برای اختلالات گوارشی به کار می رفته است و به کاهش درد ناشی از سندروم تحریک پذیری روده کمک کرده و با خاصیت صفرا آوری خود مدت زمان هضم غذا و دفع را کم میکند و کیفیت زندگی افراد مبتلا به عوارض این بیماری را بهبود می بخشد. کورکومین با افزایش تولید ترشحات گوارشی کیسه صفرا، بدن را در برابر بیماریهای کبدی محافظت و از تخریب سلولهای کبدی جلوگیری میکند.
کورکومین موجود در زردچوبه (قرص گیاهی کورکوما) یک آنتیاکسیدان قوی است که میتواند رادیکالهای آزاد را خنثی کند. کورکومین همچنین باعث فعال شدن آنتیاکسیدانهای خود بدن میشود؛ یعنی لشکری از آنتیاکسیدانها را در برابر رادیکالهای آزاد قرار میدهد. در نتیجه دیگر شانسی برای رادیکالهای آزاد باقی نمیماند، چون زردچوبه مستقیماً جلوی آنها را میگیرد و آنتیاکسیدانهای موجود در بدن را هم تحریک میکند تا در برابر آنها از بدن دفاع کنند.
خاصیت زردچوبه این است که میتواند میزان فاکتور نورونزایی مغز را افزایش دهد. این فاکتور درواقع نوعی هورمون رشد است که باعث رشد و گسترش شبکه عصبی در مغز میشود. این خاصیت زردچوبه میتواند در به تعویق انداختن بسیاری از بیماریهای مغزی مرتبط با افزایش سن مانند آلزایمر مؤثر باشد. کورکومین زردچوبه همچنین میتواند باعث بهبود حافظه گردد. شواهدی وجود دارد که کورکومین میتواند پیامرسانهای عصبی سروتونین و دوپامین را که به آنها هورمونهای خوشبختی میگویند نیز تقویت نماید.
تحقیقات نشان دادهاند که زردچوبه میتواند باعث بهبود عملکرد لایه درون رگی شود. یکی از این تحقیقات گویای این واقعیت است که کورکومین زردچوبه (قرص گیاهی کورکوما) میتواند به اندازه ورزش کردن برای قلب مفید باشد. مطالعهی دیگری هم نشان داده است که زردچوبه میتواند به خوبی داروی آتورواستاتین (Atorvastatin) باعث بهبود عملکرد لایه درون رگی شود.
کورکومین موجود در زردچوبه همچنین میتواند باعث مرگ سلولهای سرطانی، کاهش رشد رگهای خونی در تومورهای سرطانی و جلوگیری از متاستاز (پراکنده شدن سلولهای سرطانی در بدن) شود.
به این ترتیب میتوان ادعا نمود که زردچوبه دارای خاصیت افزایش طول عمر است و به همین دلیل است که در کشورهای پیشرفته دنیا مکملهای غذایی کورکومین تا این اندازه مورد توجه قرار میگیرند.
البته باید توجه داشت که حرارت زیاد و پخت و پز دراز مدت از خواص کورکومین می کاهد. بدیهی است که استفاده از پودر وعصاره استاندارد شده ی زردچوبه روش دقیقتری برای بهره مند شدن از خواص درمانی زردچوبه است.
در این راستا مجتمع صنایع دینه ایران با بهره گیری از علم و فن آوری روز و با استناد به جدیدترین منابع علمی و تحقیقات انجام شده، قرص گیاهی کورکوما را که حاوی ۵/۴۷ میلی گرم کورکومین استاندارد شده است، با کلیه خواص درمانی ذکر شده تولید وبا نام" دینه کورکوما" به بازار ارائه نموده است.
قابل تهیه در کلیه داروخانههای کشور
www.dinehiran.ir
info@dinehiran.ir
صدای مشتری: ۰۲۱۶۱۰۱۸ داخلی ۳
این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
منبع : خبرگزاری مهر
دانلود جوکر ۲ فصل ۴ قسمت ۱ اول بانوان با حجم نیمه رایگان
دانلود جوکر ۲ فصل ۴ قسمت اول بانوان با حجم نیمه رایگان
قیمت طلا و سکه امروز ۷ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد
۲۹۴۱۸ خودرو از گمرک ترخیص شد
خودروبر شرکت پاسارگاد چه خدماتی ارائه می دهد؟
پوششهای بادوام برای کف؛ مناسب محیطهای ورزشی و خانگی
نکات مهمی که قبل از خرید پارتیشن شیشهای باید بدانید
معرفی انواع الکترود جوشکاری آما
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ چهارشنبه ۷ آذر
علت گرانی خودرو به روایت یک نماینده مجلس
قیمت جهانی طلا امروز ۷ آذر؛ هر اونس ۲۶۳۷ دلار و ۹۵ سنت
قیمت طلا و سکه امروز ۶ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
تکنیکهایی برای ساختن کرم ترک پا خانگی؛ ۱۰ ماده موثر برای رفع ترک پا
دکوراسیون اتاقهای هتل لاله تهران
ارزان ترین قیمت گوشی بازار در ماه آذر
مسابقه عکاسی تهران دوستداشتنی ۱۴۰۳؛ فرصتی برای ثبت زیباییهای پایتخت
تجربهای آموزشی و حرفهای با دانشگاه های اروپا
استقبال گسترده از سفرکارت فلایتودی
ثبت نام برای عرضه جدید خودروهای وارداتی از هفته آینده
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله امروز ۶ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۹۶ تومان
قیمت جهانی طلا امروز ۶ آذر ماه
قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۰۶
نویان مقام اول مدیریت نوین رستورانداری کشور شد
شیراز، نگین گردشگری ایران و هتلهایی برای خاطرهسازی
راهنمای معاملات سامانه ارز تجاری منتشر شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
نرخ ارز مبادله ای ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
راهنمای جامع خرید پردازنده سرور HP
تعمیر توربو شارژ دنا رو دست متخصصش بسپار
نوبتدهی آنلاین آسان و سریع با دکتریاب