میرنیوز
به گزارش ایسنا بنابر اعلام سفیران سروش سعادت، امکان تحصیل به دو زبان فنلاندی و انگلیسی در این کشور فراهم است. اخذ ویزای همراه، برخورداری از بورسیههای تحصیلی متعدد و امکان کار حین و پس از تحصیل، از مزایای سفر دانشجویی به این کشور محسوب میشود.
تحصیل پزشکی در فنلاند
از بین رشتههای تحصیلی، تحصیل پزشکی در فنلاند طرفداران زیادی دارد. برای تحصیل در این رشته و زیرگروه رشتههای علوم پزشکی، گذراندن یک دوره کالج پیش پزشکی به زبان رسمی در این کشور الزامی است. این دوره پیش پزشکی، در برخی از دانشگاهها به زبان انگلیسی هم برگزار میشود. بعد از پایان این دوره، دانشجویان موظفند در آزمون ورودی دانشگاهها شرکت کنند و در صورت قبولی، موفق به اخذ پذیرش میشوند.
یادگیری زبان رسمی کشور فنلاند (فنلاندی یا سوئدی) برای ارتباط مستقیم با مردم، گذراندن دورههای کلینیکال و کار پس از تحصیل بسیار تاثیرگذار است. برای پذیرش در رشته پزشکی، ارائه مدرک زبان B۱ فنلاندی یا آیلتس ۶.۵، سن مناسب حداکثر تا ۲۲ سال و قبولی در آزمون ورودی پس از دوره پیش پزشکی الزامی است. علاوه بر این، دانشجو باید رزومه و انگیزه نامه قوی برای تحصیل در این کشور ارائه کند. بعد از پذیرش، دانشجو با ارائه نامه تمکن، گواهی سلامت و مدارک هویتی میتواند برای اخذ ویزا اقدام کند. از برترین دانشگاههای این کشور برای تحصیل در رشته پزشکی از دانشگاه هلسینکی، آلتو، تامپره، اولو، تورکو و فنلاند شرقی میتوان نام برد. طول دوره تحصیل پزشکی در فنلاند ۶ تا ۷ سال است. تحصیل در این رشته به زبان انگلیسی سالیانه بین ۱۰۰۰۰€ تا ۱۵۰۰۰€ (یورو) هزینه دارد.
ویزای تحصیلی در فنلاند
تا قبل از سال ۲۰۱۷ تحصیل به دو زبان سوئدی و فنلاندی، رایگان بود، اما برای دانشجویان خارجی در حال حاضر شهریه دارد. طول دوره کارشناسی ۳ تا ۴ سال و کارشناسی ارشد ۲ سال میباشد. ویزای تحصیلی اغلب ۱ ساله صادر میشود و به صورت خودکار قابل تمدید است. بعد از ادامه تحصیل، دانشجویان میتوانند با به کار رسیدن، درخواست تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کاری را بدهند. برای پذیرش و ویزا علاوه بر رزومه و انگیزه نامه قوی، ارائه مدرک آیلتس۶ یا ۶.۵ بسته به مقطع، الزامی است. طول دوره مقطع دکترا در فنلاند بین ۳ تا ۵ سال است.
در صورتی که شرایط تحصیلی دانشجو مورد تأئید سوپروایزری قرار گیرد، ویزای تحصیلی فنلاند برای دانشجویان صادر میشود. این ویزا اغلب دو ساله است و برای دو سال هم قابلیت تمدید دارد. دانشجویانی که موفق به اخذ پذیرش از دانشگاه معتبر در این کشور شدند، میتوانند برای ویزا درخواست بدهند. ارائه نامه پذیرش از دانشگاه فنلاندی، تکمیل فرم درخواست ویزای تحصیلی، ارائه رسید پرداخت هزینههای مربوط به ویزا، تمکن مالی و ارائه رزومه از مدارک مورد نیاز سفارت میباشد.
ویزای کاری در فنلاند
یکی از راههای سفر به کشور فنلاند، اخذ ویزای کار در کشور فنلاند میباشد. فنلاند اقتصاد با ثباتی دارد و از سطح رفاه اجتماعی بالایی برخوردار است. همین موضوع، افراد خارجی را برای اخذ ویزای کاری این کشور ترغیب میکند. حقوق ماهیانه بالا، شرایط ایدهآل استخدام نیروی کار خارجی، مجوز شرکت در دوره های کارورزی، از ویژگیهای کار در این کشور محسوب میشود. مهمترین شرط برای ورود کاری به کشور فنلاند، اخذ پیشنهاد کاری از کارفرمایی در این کشور است. افرادی که در زمینه مشاغل مورد نیاز این کشور، دارای مهارت باشند، میتوانند با ارسال رزومه به سایتها و مؤسسات کاریابی، پیشنهاد کاری دریافت کنند.
اولویت کارفرما برای استخدام در این کشور زیبا و شاد، از افراد مقیم فنلاند یا اتحادیه اروپا میباشد. در صورت عدم یافتن نیروی کار مورد نظر، برای کارفرما مجوز استخدام نیروی کار خارجی صادر میگردد. امکان کار به زبان انگلیسی هم در کشور فنلاند، وجود دارد اما یادگیری زبان فنلاندی یا سوئدی باعث میشود تا افراد به موقعیتهای شغلی مناسبتری در این کشور دست یابند. پس از اخذ پیشنهاد کاری، متقاضی میتواند با آمادهسازی مدارک لازم مثل مدارک هویتی معتبر، دعوتنامه کاری و تمکن مالی به سفارت مربوطه درخواست ویزا دهد.
اعزام دانشجو به فنلاند
سیستم پذیرش دانشجویان خارجی در کشور فنلاند، به صورت آنلاین، مستقیم در دانشگاه ها و یا از طریق سرویس پذیرش دانشگاههای فنلاند UAF امکانپذیر است. مهلت ثبتنام برای دورههای تحصیلی متفاوت است. برای ترم پاییز که از نوامبر تا ژانویه به طول میانجامد، از ماه ژوئن امکان اخذ پذیرش وجود دارد. برای ثبت نام ترم بهار، امکان ثبتنام از اگوست تا سپتامبر میباشد. دانشجویان علاقهمند به تحصیل در این کشور، در ابتدا باید اسناد و شرایط لازم را آماده کنند. پس از مراجعه به سایت دانشگاه و ثبتنام در برنامه تحصیلی موردنظر، نامه پذیرش از دانشگاه صادر میشود.
دانشجو می تواند در این مرحله، با مراجعه به سفارت و ارائه مدارک مورد نیاز، برای اخذ ویزا اقدام کند که شرکت در مصاحبه الزامی است. در صورت مثبت بودن نظر آفیسر، ویزا برای دانشجو صادر میگردد. پس از اعزام دانشجو به فنلاند شخص باید در این کشور ثبت هویت انجام دهد. از آن جایی که هزینه زندگی در این کشور تا حدودی بالاست، دانشجویان با استفاده از کار حین تحصیل، برخورداری از بورسیههای تحصیلی و زندگی در مناطق ارزان، میتوانند هزینههای زندگی را مدیریت کنند. برای اخذ اطلاعات بیشتر در این خصوص با ما در موسسه سفیران سروش سعادت ارتباط بگیرید.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع : خبرگزاری ایسنا
قیمت طلا و سکه امروز ۷ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد
۲۹۴۱۸ خودرو از گمرک ترخیص شد
خودروبر شرکت پاسارگاد چه خدماتی ارائه می دهد؟
پوششهای بادوام برای کف؛ مناسب محیطهای ورزشی و خانگی
نکات مهمی که قبل از خرید پارتیشن شیشهای باید بدانید
معرفی انواع الکترود جوشکاری آما
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ چهارشنبه ۷ آذر
علت گرانی خودرو به روایت یک نماینده مجلس
قیمت جهانی طلا امروز ۷ آذر؛ هر اونس ۲۶۳۷ دلار و ۹۵ سنت
قیمت طلا و سکه امروز ۶ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
تکنیکهایی برای ساختن کرم ترک پا خانگی؛ ۱۰ ماده موثر برای رفع ترک پا
دکوراسیون اتاقهای هتل لاله تهران
ارزان ترین قیمت گوشی بازار در ماه آذر
مسابقه عکاسی تهران دوستداشتنی ۱۴۰۳؛ فرصتی برای ثبت زیباییهای پایتخت
تجربهای آموزشی و حرفهای با دانشگاه های اروپا
استقبال گسترده از سفرکارت فلایتودی
ثبت نام برای عرضه جدید خودروهای وارداتی از هفته آینده
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله امروز ۶ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۹۶ تومان
قیمت جهانی طلا امروز ۶ آذر ماه
قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۰۶
نویان مقام اول مدیریت نوین رستورانداری کشور شد
شیراز، نگین گردشگری ایران و هتلهایی برای خاطرهسازی
راهنمای معاملات سامانه ارز تجاری منتشر شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
نرخ ارز مبادله ای ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
راهنمای جامع خرید پردازنده سرور HP
تعمیر توربو شارژ دنا رو دست متخصصش بسپار
نوبتدهی آنلاین آسان و سریع با دکتریاب
بلیط هواپیما چارتر چه کمکی به کنترل هزینههای سفر میکند؟
گامی دیگر دربازآفرینی برند بیمه تجارتنو؛ پاسخگویی و ایفای تعهدات