میرنیوز
به گزارش ایسنا بنابر اعلام مایکت، همانطور که ویروسی شدن بدن انسان علائمی دارد، ویروسی شدن گوشی هم نشانههایی دارد که با ظهور آنها میتوان مشکلی را که گوشی با آن مواجه شده است، تشخیص داد. در ادامه این مطلب به بررسی این علائم می پردازیم.
تبلیغات مزاحم در شبکههای اجتماعی
شبکههای اجتماعی معمولاً تبلیغات زائد ندارند. اگر در پروفایل کاربران شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام، تبلیغات مشاهده شود، میتوان تشخیص داد که گوشی ویروسی شده است و باید برای رفع آن اقدام کرد. گاهی هم خارج از شبکه های اجتماعی، تبلیغات از طریق مرورگر نشان داده میشوند یا به صورت پاپ آپ ظاهر میشوند و افراد را دعوت به کارهای عجیب و غریب میکنند، این تبلیغات هم نشان دهنده ویروسی شدن گوشی هستند.
پرکاری حافظه، خالی شدن باتری و افزایش مصرف داده
ویروسها باعث میشوند پشتیبانی باتری گوشی کاراییاش را از دست بدهد. زمانی که یک بدافزار وارد گوشی میشود حافظه به صورت مداوم کار میکند؛ در نتیجه باتری به سرعت خالی شود. پس اگر گوشی همراهی به یکباره شارژ خالی کند، ممکن است درگیر ویروس شده باشد. همچنین در گوشیهای ویروسی بستههای اینترنت هم به سرعت تمام میشوند چون ویروسها برای انتقال اطلاعات گوشی از اینترنت استفاده میکنند و ناگهان با به دست گرفتن کنترل گوشی، اینترنت آن را روشن و خاموش میکنند!
دانلود خودکار برنامه
ویروسها در پی به دست گرفتن کنترل تلفن همراه و روشن و خاموش کردن دیتا، برنامههای مختلفی هم دانلود میکنند. این برنامهها عموما ناامن هستند و دسترسیهای غیرمجاز میخواهند. زمانی که بدون اینکه برنامهای دانلود شده باشد، ناگهان آیکون یک برنامه را در منوی گوشی میبینیم، میتوان حدس زد که گوشی ما با ویروس سر و کله میزند.
برای حذف ویروس گوشی چه باید کرد؟
تنها با چند اقدام ساده میتوان گوشی تلفن همراه را قبل از اینکه از کار بیفتد، از دست ویروسها نجات داد. البته پیش از آن باید به این نکته توجه کرد که همیشه پیشگیری بهتر از درمان است و به سادگی میتوان با دانلود از مراجع معتبر و چک کردن دسترسیها، جلوی ویروسی شدن گوشی را گرفت؛ اما اگر به هر دلیلی گوشی ویروسی شود، انواع «آنتی ویروس» به کمک میآیند.
دانلود اپلیکیشنها از مراجع معتبر
فیلترشکنها معمولا پیشنهاد دانلود برخی برنامهها را میدهند که ممکن است در نگاه اول کاربردی به نظر برسند؛ همچنین بعضی برنامهها از پیامرسانهایی چون تلگرام قابل دانلود هستند. اما باید دانست هیچکدام از اینها به علاوه سایتهای رندومی که در گوگل وجود دارد، مرجع معتبری برای دانلود اپلیکیشن نیستند. چرا که این منابع دسترسیهای مجاز یک اپلیکیشن را بررسی نمیکنند، هیچ آپدیتی برای آن ارائه نمیدهند و در صورت ویروسی شدن گوشی، هیچکدام پاسخگوی آن نیستند.
برای گوشیهای اندروید، معتبرترین مرجع، گوگل پلی است که آن هم باتوجه به سیاستهای خاص گوگل در داخل ایران و همچنین زبان انگلیسیاش، منبع مناسبی برای کاربران ایرانی نیست؛ از همین رو جایگزینهای ایرانی مانند مایکت میتوانند گزینههای مطمئنی باشند.
با اینکه شما هم ممکن است مایکت را به عنوان جایگزین گوگلپلی بشناسید، اما باید بدانید این اپ استور ایرانی با خدمات منحصربه فردی که ارائه میدهد، یک رقیب جدی برای گوگل پلی محسوب میشود. پس پیشنهاد میشود برنامهها را به جای دانلود از مراجع غیر معتبر، از مایکت دانلود کنید تا گوشیتان از شر ویروسها در امان بماند!
خود گوشیهای اندرویدی هم قابلیتی دارند که در آنها از نصب برنامهها خارج از مراجع معتبر، جلوگیری میکند. گام اول این است که کاربران به قسمت تنظیمات گوشی بروند و با مراجعه به قسمت security ، تیک گزینهunknown sources را در گام دوم غیر فعال کنند.
یک آنتی ویروس قدرتمند به مثابه یک چشم اضافی
آنتی ویروسها برای گوشیهای هوشمند ضروری هستند؛ آنها مثل یک چشم اضافی به کمک کاربران میآیند و عوامل خطرناک را در گوشی هوشمند شناسایی کرده و از بین میبرند. با نصب آنتی ویروس روی گوشی هوشمند اندروید، تمام فایلها در بازههای زمانی مشخص اسکن میشوند و برنامههایی که مشکوک به نظر میرسند یا از مراجع ناامن دانلود شدهاند، به کاربر گزارش داده میشوند. اما باید بدانید امکانات همه این آنتی ویروسها یکسان نیست؛ مثلا برخی از آنها بدافزارها را به صورت خودکار حذف میکنند و برخی صرفا به کاربران اطلاع میدهند و کاربر باید به صورت دستی آنها را حذف کند.
در هر حال، وجود یک آنتی ویروس در گوشی ضروری است و با توجه به کاراییهای متفاوتشان، باید بهترین گزینه را انتخاب کرد. استور اندرویدی مایکت، به عنوان بهترین و معتبرترین مرجع دانلود در داخل ایران، مجموعهای از بهترین آنتی ویروسهای اندروید را جمعآوری کرده است که با مراجعه به آن میتوان یکی از آنها را انتخاب و نصب کرد.
در نهایت اینکه نباید آلوده شدن گوشیهای هوشمند به ویروسها را غیرجدی دانست و آن را نادیده گرفت چون حتی نصب یک بدافزار روی گوشی هم میتواند عواقب جبران ناپذیری داشته باشند. از این رو باید تمام تلاش خود را انجام دهیم تا با نصب اپلیکیشن از مراجع معتبری چون مایکت و نصب آنتی ویروسهای پیشنهادی آن، گوشی هوشمند را از خطر ویروسها و بدافزارها حفظ کنیم.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع : خبرگزاری ایسنا
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله امروز ۶ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۹۶ تومان
قیمت جهانی طلا امروز ۶ آذر ماه
قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۰۶
نویان مقام اول مدیریت نوین رستورانداری کشور شد
شیراز، نگین گردشگری ایران و هتلهایی برای خاطرهسازی
راهنمای معاملات سامانه ارز تجاری منتشر شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
نرخ ارز مبادله ای ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
راهنمای جامع خرید پردازنده سرور HP
تعمیر توربو شارژ دنا رو دست متخصصش بسپار
نوبتدهی آنلاین آسان و سریع با دکتریاب
بلیط هواپیما چارتر چه کمکی به کنترل هزینههای سفر میکند؟
گامی دیگر دربازآفرینی برند بیمه تجارتنو؛ پاسخگویی و ایفای تعهدات
چگونه برند خود را در ذهن مشتریان جاودانه کنیم؟
حضور شرکت به پرداخت ملت در همایش بانکداری نوین و نظامهای پرداخت
عملیات بازسازی هتل جهانگردی جلفا به ایستگاه پایانی نزدیک میشود
ساده ترین روش طراحی سایت فروشگاهی در ۲۰۲۴
معرفی کامل اقامتگاههای لوکس و هتلهای معروف کیش
معرفی بهترین هتلهای شهر مشهد
شروط مهم واردات خودرو در آیین نامه جدید دولت
قیمت جهانی طلا ۵ آذر؛ هر اونس ۲۶۹۵ دلار و ۶ سنت
آیین نامه جدید واردات خودرو ابلاغ شد
چرا نرم افزار حسابداری آنلاین، امروزه یک ضرورت است؟
شرایط ابطال گارانتی خودرو اعلام شد
راهنمای کامل برای استایل اسپرت مردانه
قیمت دلار به ۵۲۹۲۴ تومان رسید
جوجهریزی امسال نسبتبه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافت
راهنمای سفر به مشهد در خلوتترین زمانها
قیمت آجر سفال ۱۴۰۳؛ محاسبه تعداد آجر در هر متر مربع دیوار ۲۰سانتی
بررسی مهمترین دلایل کار نکردن ماشین لباسشویی