میرنیوز
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام مکمل شاپ، آکنه یک مشکل پوستی رایج است که موجب ایجاد جوش در نقاط مختلف بدن به ویژه صورت، کمر، شانه ها و سینه می شود. با اینکه این مشکل برای نوجوانان بیشتر اتفاق می افتد، اما در تمام گروه های سنی مشاهده می شود. عوامل زیادی از جمله ژنتیک، استرس و تغییرات هورمونی می توانند در بروز آکنه نقش داشته باشند.
برخی مواد غذایی نظیر محصولات لبنی در تحریک و ایجاد آکنه دخالت دارند، البته این موضوع هنوز کاملا به اثبات نرسیده است. از آنجا که پروتئین وی یکی از پروتئین های اصلی موجود در محصولات لبنی می باشد، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که آیا ارتباطی بین مصرف پروتئین وی و جوش صورت وجود دارد یا خیر؟ در این مقاله شواهد موجود را برای پاسخ به این سوال بررسی می کنیم.
ارتباط میان مصرف لبنیات و آکنه
رژیم غذایی نقش مهمی در ایجاد آکنه دارد، در این بین محصولات لبنی به عنوان عامل اصلی بروز این مشکل شناخته می شوند. نتایج ۱۴ مطالعه که روی نوجوانان و بزرگسالان انجام شده، نشان می دهد که بین مصرف شیر، ایجاد و شدت آکنه ارتباط معنی داری وجود دارد. با این حال مطالعات انجام شده، مشاهده ای بوده و نمی توانند رابطه علت و معلولی را اثبات کنند. این بررسی ها مبتنی بر گزارش خود افراد در مورد مصرف لبنیات و ایجاد آکنه هستند و ممکن است نتایج آنها چندان دقیق نباشد.
در هر صورت آزمایشات نشان داده که مصرف شیر و لبنیات موجب بالا رفتن هورمونی به نام فاکتور رشد شبه انسولین ۱ (IGF-۱) می گردد، که این هورمون در ایجاد آکنه نقش دارد. با این حال، تمام محصولات لبنی موجب ایجاد آکنه نمی شوند، به عنوان نمونه در مورد ارتباط آکنه و مصرف ماست و پنیر گزارشی وجود ندارد.
پروتئین وی و آکنه
پروتئین وی و کازئین دو پروتئین اصلی موجود در شیر هستند. وی، پروتئین موجود در قسمت مایع شیر می باشد که هنگام تهیه پنیر از آن جدا می شود. برای تهیه پودر پروتئین وی، آب پنیر طی چندین مرحله فرآوری، فیلتر و خشک می شود.
با توجه به اینکه وی، پروتئین شیر است و مصرف پروتئین های لبنی موجب بروز آکنه می شود، بسیاری از مردم بر این باورند که استفاده از پروتئین وی باعث ایجاد آکنه خواهد شد. علیرغم وجود چند گزارش در مورد ارتباط آکنه و مکمل پروتئین وی در بدنسازان، هیچ شواهد محکمی برای اثبات این قضیه وجود ندارد، که ممکن است به دلیل محدود بودن مطالعات در این زمینه باشد.
برخلاف یک آزمایش کنترل شده تصادفی، گزارشاتی که از ارتباط آکنه و پروتئین وی وجود دارد، فاقد گروه کنترل بوده و نتایج آنها برای اثبات نقش پروتئین وی در بروز آکنه قابل استناد نمی باشد.
یکی از عوامل بسیار تاثیرگذار در ایجاد آکنه، ژنتیک است؛ ۸۱ درصد از مبتلایان به آکنه دارای سابقه خانوادگی می باشند، این افراد در صورت مصرف برخی مواد غذایی خاص نظیر پروتئین وی مستعد ابتلا به آکنه و بروز آن هستند. علاوه بر این، پوست چرب، محیط های مرطوب، کم خوابی، رژیم های غذایی خیلی شیرین و یا پرچرب خطر ابتلا به آکنه را افزایش می دهند.
نحوه انتخاب پروتئین وی با کیفیت
مکمل های پروتئین وی برای بهبود عضله سازی و چربی سوزی بسیار محبوب هستند. متاسفانه برخی از مکمل های که از مراکز غیرمجاز خریداری می شوند دارای مواد ایجاد کننده آکنه نظیر استروئیدهای آنابولیک یا پیش سازهای استروئید آنابولیک (که به عنوان پروهورمون ها نیز شناخته می شوند) هستند لذا در صورتی که قصد مصرف پروتئین وی و دیگر مکمل های بدنسازی را دارید را دارید و مستعد آکنه هستند بهتر است خرید مکمل های بدنسازی و ورزشی خود را از مراکز معتبر نظیر داروخانه اینترنتی مکمل شاپ انجام دهید.
با وجود غیرقانونی بودن، تقلب در مکمل های غذایی با مواد کنترل شده یا ترکیباتی که در برچسب آنها ذکر نشده، بسیار اتفاق می افتد. بنابراین ضروری است که مصرف کنندگان در مورد پروتئین وی و سایر مکمل های غذایی، دانش کافی داشته باشند و آن را از مراکز معتبر خریداری نمایند.
داروخانه اینترنتی مکمل شاپ بعنوان معتبرترین مرکز فروش مکمل های ورزشی می تواند شما را در جهت خرید و یا اطلاع از قیمت انواع بهترین مکمل پروتئین وی کمک کند.
نتیجه:
آکنه یک بیماری التهابی است که موجب ایجاد جوش در نواحی مختلف بدن نظیر صورت، کمر، شانه ها و سینه می شود. در حالی که برخی پژوهش ها مصرف لبنیات را در ایجاد آکنه موثر می دانند، اما نتایج آنها ضعیف بوده و تمام محصولات لبنی در بروز این مشکل تاثیرگذار نیستند.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع : خبرگزاری ایسنا
دانلود جوکر ۲ فصل ۴ قسمت ۱ اول بانوان با حجم نیمه رایگان
دانلود جوکر ۲ فصل ۴ قسمت اول بانوان با حجم نیمه رایگان
قیمت طلا و سکه امروز ۷ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد
۲۹۴۱۸ خودرو از گمرک ترخیص شد
خودروبر شرکت پاسارگاد چه خدماتی ارائه می دهد؟
پوششهای بادوام برای کف؛ مناسب محیطهای ورزشی و خانگی
نکات مهمی که قبل از خرید پارتیشن شیشهای باید بدانید
معرفی انواع الکترود جوشکاری آما
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ چهارشنبه ۷ آذر
علت گرانی خودرو به روایت یک نماینده مجلس
قیمت جهانی طلا امروز ۷ آذر؛ هر اونس ۲۶۳۷ دلار و ۹۵ سنت
قیمت طلا و سکه امروز ۶ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
تکنیکهایی برای ساختن کرم ترک پا خانگی؛ ۱۰ ماده موثر برای رفع ترک پا
دکوراسیون اتاقهای هتل لاله تهران
ارزان ترین قیمت گوشی بازار در ماه آذر
مسابقه عکاسی تهران دوستداشتنی ۱۴۰۳؛ فرصتی برای ثبت زیباییهای پایتخت
تجربهای آموزشی و حرفهای با دانشگاه های اروپا
استقبال گسترده از سفرکارت فلایتودی
ثبت نام برای عرضه جدید خودروهای وارداتی از هفته آینده
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله امروز ۶ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۹۶ تومان
قیمت جهانی طلا امروز ۶ آذر ماه
قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۰۶
نویان مقام اول مدیریت نوین رستورانداری کشور شد
شیراز، نگین گردشگری ایران و هتلهایی برای خاطرهسازی
راهنمای معاملات سامانه ارز تجاری منتشر شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
نرخ ارز مبادله ای ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
راهنمای جامع خرید پردازنده سرور HP
تعمیر توربو شارژ دنا رو دست متخصصش بسپار
نوبتدهی آنلاین آسان و سریع با دکتریاب