میرنیوز
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام دانشجویار، در ابتدا لازم میدانم در صورتی که به یادگیری افزونه نویسی با وردپرس علاقه مند هستید حتما آموزش فوق العاده افزونه نویسی با تدریس مهندس حامد مودی را در سایت دانشجویار مشاهده کنید:
احتمالا تا اکنون با وردپرس کار کرده باشید و یا نام آن را شنیده باشید و به یادگیری وردپرس علاقه مند هستید، وردپرس یک برنامه تحت وب است که به کمک آن قادر خواهید بود تا سایت خود در زمینه های متفاوت با آن طراحی کنید. اما این سیستم به صورت کلی نیاز شما را برطرف خواهد کرد، اما در ادامه کار مطمنا نیاز به امکانات و ویژگی هایی خواهید داشت که وردپرس به صورت مستقیم در اختیار شما قرار نخواهد داد. به همین منظور شما برای دسترسی به امکانات مد نظر خود باید از پلاگین های وردپرس استفاده کنید.
همانطور که بیان شده پلاگینهای وردپرس نرمافزارهای جانبی هستند که شما را در طراحی وب سایت توسط وردپرس توانمندتر خواهند کرد.
افزونه یا همان پلاگینهای وردپرس به صورت کلی به دو دسته تقسیم میشوند، رایگان و غیر رایگان. در طراحی وب سایت و بعد از طراحی وب سایت توسط وردپرس شما قادر خواهید بود که از هر یک از این دسته بندی ها استفاده کنید. اما این نکته را هم باید مد نظر داشته باشید که، بعد از دانلود افزونه و نصب آن در وب سایت خود، افزونه نصب شده یک سری کدهای برنامه نویسی شده به صفحات مختلف سایت شما، الخصوص صفحه اصلی وب سایت اضافه خواهد شد. با توجه به مورد گفته شده باید در صحت استفاده از افزونه و دانلود نصب آن دقت کنید. چرا که شما به صورت مستقیم به سورس کد استفاده شده شاید دسترسی نداشته باشید و اگر هم دسترسی پیدا کنید، از محتوای و مفهوم کدهای درج شده فهمی نخواهید داشت.
پس باید از افزونههایی استفاده کنید که حاوی کدهای مخرب نباشد که اگر غیر از این باشد متحمل ضرر خواهید شد.
پلاگینهای رایگان وردپرس شاید تا حدودی نیاز شما را برطرف کند اما هیچ گاه تمام نیاز و خواسته شما را برطرف نخواهند کرد چرا که در افزونه های رایگان شما بسیاری از قابلیتهای افزونه های غیر رایگان یا پولی را نخواهید داشت.
علاوه بر آن در افزونه های رایگان، بنا بر رایگان بودن آن شاید عده ی زیادی از کاربران تمایل به استفاده از پلاگینها را داشته باشند که در این صورت فرصت برای سودجویان و هکران فراهم خواهد شد که با ساخت و برنامه ریزی افزونه و درج سورس کدهای مخرب به نحوی که غیر قابل تشخیص باشد استفاده کنند که در این بین شما کاربری که از این افزونه ها استفاده کردهاید ضرر خواهید کرد.
برای مقابله با مطلب بیان شده، شما در هنگام دانلود فایل زیپ افزونه باید به مرجع دانلود اطمینان حاصل کنید، سپس اقدام به دانلود پلاگین کنید. راه حل دیگری نیز برای برطرف کردن این مورد وجود دارد اما شاید هر شخصی قادر به استفاده از این راه حل نباشد.
راه حل دوم، اگر که شما کمی با دانش برنامه نویسی و چه بهتر که بادانش افزونه نویسی وردپرس آشنا باشید این توانایی را خواهید داشت که سورس کدهای موجود در پلاگین را بررسی کنید و از وجود کدهای مخرب و کدهای شک برانگیز جلوگیری کنید. حتی این توانایی را بدست خواهید آورد که افزونه ها را برای خود شخصی سازی کنید و در جهت کار خود از آن استفاده کنید و تغییراتی در آن نیز بدهید.
قطعا شما در چه در حین طراحی وب سایت و چه بعد از طراحی وب سایت نیاز به استفاده از افزونه های متنوعی را خواهید داشت. اما یک سری از پلاگینهای وردپرس نیز هستند که برای هر وب سایتی لازم و ضروری است که در ادامه به معرفی مهم ترین آن ها خواهیم پرداخت.
افزونه Yoast seo
این افزونه با نصب بیش از 5 میلیون کاربری از کاربردی ترین و بهترین افزونههای وردپرس میباشد. به کمک این افزونه خواهید توانست که وضعیت سئو مطالب خود را بررسی کنید. تاکنون بسیاری از وب سایت ها توانستهاند که به کمک این پلاگین رتبه خود در گوگل را افزایش دهند.
پلاگین mailchip
این افزونه با نصب بیش از 2 میلیون کاربر، شما را در دریافت ایمیل کاربران و پاسخ به آن و ارسال خبرنامه ها کمک بسیاری خواهد کرد.
پلاگین woocammerce
این پلاگین از مهمترین افزونه ها برای فروشگاه سازهای آنلاین است. به کمک این پلاگین تمامی امکانات و نیاز شما را برای ساخت یک فروشگاه آنلاین برطرف خواهد کرد. از جمله توانمندی هایی که بعد از نصب این افزونه در دست خواهید داشت میتوان به شخصی سازی صفحات محصول، امکان ویرایش و تغییر هر محصول، امکان مشخص کردن نحوه پرداخت و بسیار از موارد دیگر اشاره کرد.
پلاگین Elementor
افزونه Elementorدر سال 2020 محبوب ترین افزونه از نظر کاربران معرفی شد. این افزونه یک صفحه ساز قدرتمند در طراحی صفحات وب سایت است که بیش از 5 میلیون کاربراز آن استفاده کرده اند و بسیار از این افزونه راضی بوده اند.
در پایان، افزونه های وردپرس مشابه با ابزار های قدرتمند بنابر نوع افزونه هستند که قادراند شما را طراحی، پشتیبانی و ارائه خدمات هر چه بهتر به کاربران یاری کنند. افزونه یا پلاگین جزئی جداناپذیر از وب سایتها هستند.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع : خبرگزاری ایسنا
قیمت طلا و سکه امروز ۶ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
تکنیکهایی برای ساختن کرم ترک پا خانگی؛ ۱۰ ماده موثر برای رفع ترک پا
دکوراسیون اتاقهای هتل لاله تهران
ارزان ترین قیمت گوشی بازار در ماه آذر
مسابقه عکاسی تهران دوستداشتنی ۱۴۰۳؛ فرصتی برای ثبت زیباییهای پایتخت
تجربهای آموزشی و حرفهای با دانشگاه های اروپا
استقبال گسترده از سفرکارت فلایتودی
ثبت نام برای عرضه جدید خودروهای وارداتی از هفته آینده
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله امروز ۶ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۹۶ تومان
قیمت جهانی طلا امروز ۶ آذر ماه
قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۰۶
نویان مقام اول مدیریت نوین رستورانداری کشور شد
شیراز، نگین گردشگری ایران و هتلهایی برای خاطرهسازی
راهنمای معاملات سامانه ارز تجاری منتشر شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
نرخ ارز مبادله ای ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
راهنمای جامع خرید پردازنده سرور HP
تعمیر توربو شارژ دنا رو دست متخصصش بسپار
نوبتدهی آنلاین آسان و سریع با دکتریاب
بلیط هواپیما چارتر چه کمکی به کنترل هزینههای سفر میکند؟
گامی دیگر دربازآفرینی برند بیمه تجارتنو؛ پاسخگویی و ایفای تعهدات
چگونه برند خود را در ذهن مشتریان جاودانه کنیم؟
حضور شرکت به پرداخت ملت در همایش بانکداری نوین و نظامهای پرداخت
عملیات بازسازی هتل جهانگردی جلفا به ایستگاه پایانی نزدیک میشود
ساده ترین روش طراحی سایت فروشگاهی در ۲۰۲۴
معرفی کامل اقامتگاههای لوکس و هتلهای معروف کیش
معرفی بهترین هتلهای شهر مشهد
شروط مهم واردات خودرو در آیین نامه جدید دولت
قیمت جهانی طلا ۵ آذر؛ هر اونس ۲۶۹۵ دلار و ۶ سنت
آیین نامه جدید واردات خودرو ابلاغ شد