میرنیوز
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام شرکت نویان نگین پارسیان، این مجموعه تولیدکننده کیت های تشخیص آزمایشگاهی و نسل جدید دستگاه های ایمونو آنالایزر تمام اتوماتیک، پنجشنبه اول مهرماه 1400 میزبان آئین گشایش نخستین دوره کارورزی دانشجویان منتخب رشته های علوم پایه بود.
در این مراسم پرفسور داریوش فرهود پدر علم ژنتیک ایران و عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشجویان منتخب اولین دوره کارورزی شرکت نویان، پیوند بین دانشگاه و صنعت در این شرکت را اقدامی قابل تحسین برشمرد و اظهار کرد: اقداماتی که توسط نسل نوین مدیران صنعت تجهیزات آزمایشگاهی در حوزه تحقیق و توسعه انجام می شود امیدواری به آینده این صنعت را دوچندان می کند چرا که پیش از این توجه لازم به بحث تحقیق و توسعه در شرکت های تولیدکننده تجهیزات آزمایشگاهی دیده نمی شد و حتی در شرکت های بزرگ حوزه سلامت و داروی کشور هم بخش تحقیق و توسعه در سایه بی توجهی ها به انبار و پارکینگ تبدیل می شد.
گام بلند شرکت نویان برای ایجاد ارتباط سازنده بین صنعت و دانشگاه
پروفسور فرهود تصریح کرد: باعث افتخار است که امروز شاهد آغاز اولین دوره کارورزی دانشجویان علوم پایه در شرکت نویان هستم و این شرکت در جهت رفع معضل دیرینه و ریشه ای توسعه کشور یعنی پر کردن فاصله بین صنعت و دانشگاه گام بلندی برداشته است.
وی افزود: روش صحیح توسعه صنایع آزمایشگاهی ما این است که ابتدا نیاز صنعت را بسنجیم و بعد متناسب با نیازها، نیروی انسانی خود را تربیت کنیم اما در ایران سال ها این روال به صورت معکوس انجام شده و به همین دلیل شاهد اغتشاش در حوزه نیروی انسانی علوم پایه هستیم و دانشگاهها بدون نیازسنجی بخش تولید و صنعت به آموزش مشغولند و خروجی آنها فقط از نظر کمی قابل توجه است، از طرفی بخش صنعت نیز برای پیدا کردن نیرویی که آموزش های مهارت محور دیده باشد، با مشکلات شدید دست به گریبانند.
پاندمی کرونا استراتژیک بودن صنعت آزمایشگاهی را نمایان کرد
در ادامه این مراسم مهندس محمد صالحی مدیرعامل شرکت نویان نگین پارسیان برگزاری اولین دوره کارورزی دانشجویان منتخب علوم پایه در این شرکت را سرمایه گذاری روی منابع انسانی و در راستای ارتقاء برند نویان دانست و اظهار کرد: پیشرفت کشور ما در حوزه های دانش محور نیازمند سرمایه گذاری و توجه به نیروی انسانی است و در صنعت تجهیزات آزمایشگاهی نیز این سرمایهگذاری باید به شکل تقویت بخش های تحقیق و توسعه در شرکت های تولیدکننده و میدان دادن به جوانان مستعد دانشگاهی برای ارتقاء و بومی سازی فناوری مورد نیاز این صنعت انجام شود.
وی همچنین با اشاره به مشکلات ناشی از همه گیری کرونا بیان کرد: سرعت بالای شیوع ویروس کووید 19 نسبت به سرعت روش های تشخیص یکی از معضل های همه کشورها برای توقف این بیماری بود و پاندمی کرونا به ما نشان داد عقب ماندگی و وابستگی در حوزه کیت های تشخیصی آزمایشگاهی تا چه اندازه خسارت بار و حتی مرگبار است. مسئولان ارشد کشور نیز باید به همین نسبت این صنعت مورد توجه و حمایت قرار دهند و صنعت تجهیزات آزمایشگاهی را به عنوان یک صنعت استراتژیک به رسمیت بشناسند.
فرآیند انتخاب دانشجویان برای دوره کارورزی
صالحی با بیان این که شرکت نویان به منظور مدرن سازی و ارتقاء فناوری تجهیزات آزمایشگاهی به سمت ایجاد زیرساخت های تشخیصی تمام اتوماتیک روی آورده است، خاطرنشان کرد: حرکت در این مسیر مستلزم تقویت زیرساخت های پژوهشی و بخش تحقیق و توسعه قوی در شرکت است و به همین منظور طی شش دوره با کمک انجمن ها و 80 دانشگاه کشور، هزاران دانشجوی علوم پایه را از نظر سطح علمی مورد پایش و بررسی قرار خواهیم داد و از بین آنها در هر دوره 30 دانشجوی مستعد انتخاب گردیده که در شرکت نویان آموزش هایی را به مدت یک ماه خواهند دید. سرفصل های آموزشی نیز برای این دانشجویان طراحی شده است. نهایتا در هر دوره 3 تا 5 نفر از این دانشجویان که از دانش و خلاقیت و توان تحقیق و توسعه بالایی برخوردار باشند به مجموعه نویان افزوده خواهند شد.
مدیرعامل شرکت نویان تصریح کرد: این حرکت برای نخستین بار است که در صنعت تجهیزات آزمایشگاهی کشور اجرایی می شود و امیدواریم دیگر شرکت های این حوزه نیز از این الگو برای جذب نیروهای نخبه دانشگاهی استفاده کنند.
حامد اکبری دبیر کمیته تجهیزات پزشکی مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم اظهار کرد: شرکت نویان در لبه تکنولوژی صنعت آزمایشگاهی کشور حرکت می کند و از این جهت رویکرد این شرکت به توسعه بخش تحقیق و توسعه و راه اندازی دوره کارورزی و جذب دانشجویان برای بومی سازی فناوری های نوین در این صنعت قابل تقدیر است.
وی با تاکید به اهمیت R&Dهای قوی جهت تولید محصولات های تک تشخیصی، افزود: نبود رابطه بین صنعت و دانشگاه با اقداماتی از قبیل راه اندازی دوره های کارورزی و انگیزه بخشی به جوانان برای به کار گرفتن دانش و ایده های خود در صنعت داخلی ، قابل برطرف شدن است.
اکبری با اشاره به تولید محصولات صادرات محور در شرکت نویان بر حمایت مجلس از تولیدکنندگان داخلی و رفع گره های تولید تاکید کرد.
در این مراسم، مجید زنگویی، دبیرکل مرکز توسعه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی و بهمن مرادی مدیر اتحاد زیست شناسان ایران نیز به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود درباره اهمیت تحقیق و توسعه در نظام سلامت کشور و به ویژه حوزه تجهیزات صنعت آزمایشگاهی پرداختند.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع : خبرگزاری ایسنا
راهنمای سفر به مشهد در خلوتترین زمانها
قیمت آجر سفال ۱۴۰۳؛ محاسبه تعداد آجر در هر متر مربع دیوار ۲۰سانتی
بررسی مهمترین دلایل کار نکردن ماشین لباسشویی
چگونه سوختگی فرش را از بین ببریم؟
تقویت سئو با افزایش دامین اتوریتی و خرید ورودی گوگل
خدمات تخصصی شیشه اتومبیل تهران
قیمت سکه یک میلیون تومان افزایش یافت
برنجهای وارداتی در حال ترخیص است
قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
مقایسه ویدئو پروژکتور با تلویزیون
سیستم ERP چیست؟
چگونه زبان انگلیسی را در سه ماه یاد بگیریم؟
آموزش برق خودرو آموزشگاه تهران پایتخت
معرفی و خرید بهترین تشک های خارجی
آغاز حراج جدید سکه از ساعت ۱۲
آغاز حراج جدید سکه ازساعت۱۲
قیمت هر اونس طلا امروز به ۲۶۴۰ دلار و ۸۵ سنت رسید
قیمت طلا و سکه ۲۹ آبان؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۲۹ آبان؛ پیشتازی دلار نیما
از خلاقیت تا تولید؛ چرا خدمات پرینت سه بعدی تحولی در صنعت شماست؟
معرفی بهترین مقاصد برای سفر در فصول سرد سال
اتوماسیون ایمیل مارکتینگ؛ استراتژی برای افزایش تعامل و نرخ تبدیل
رجیستری گوشی های آیفون آغاز شد
هدیه ای خاص برای فرزندتان با فروشگاه کودک شاپ
انواع دیوار سبک و ارزان
ترکیب رنگ تجهیزات اداری؛ ایجاد محیطی جذاب و کارآمد
قیمت طلا ۲۸ آبان؛ قیمت سکه ۵۰ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان شد
اهدای تندیس زرین چهاردهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری به هتلهای ایرانگردی و جهانگردی
سرطان پروستات شایعترین علت مرگ و میر مردان/ضرورت معاینات دورهای