میرنیوز
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام کلینیک ارتوپدی فنی و پاپزشکی حکیم، این روزها با پیشرفت علم و استفاده از پروتز کمبود عضو قطع شده تا حدی جبران می شود. اما آیا امکان رانندگی با پروتز زیر زانو برای افراد وجود دارد؟
این روزها که زمان مهمترین فاکتور در زندگی همه ما به شمار میرود، رانندگی به انجام کارهای روزمره بسیار کمک می کند. درست است که پروتز یکی از بهترین جایگزین ها برای عضو از دست رفته محسوب می شود، اما آیا رانندگی با پروتز امکان پذیر است؟
آیا محدودیتی برای رانندگی چنین افرادی وجود ندارد؟ در ادامه این مقاله با ما همراه باشید و پاسخ پرسش های خود را بیابید.
علل مختلفی برای قطع پا وجود دارد؛ به عنوان مثال، ترما، دیابت سرطان، عفونت و غیره. این موارد رایج ترین علل قطع پا هستند. از آن جایی که پا عضوی مهم در بدن هر فردی به شمار می رود، نبود آن انجام بسیاری از کارها را دشوار می کند.
کشف پروتز یک پیشرفت معجزه آسا برای افراد با نقص عضو به حساب می آید. این فناوری پزشکی امکان ادامه زندگی به صورت عادی را برای افراد فراهم کرده است. اما در مقابل چالش های جدیدتری را نیز در مقابل این افراد قرار داده است.
اگرچه پروتز توانایی حرکتی افراد را به آن ها باز می گرداند، اما رانندگی با پروتز زیر زانو همچنان امری ناممکن به نظر می رسد. اما با پیشرفت علم و اصلاحات جدید در پروتزها و وسایل نقلیه از این چالش نیز به آسانی عبور خواهید کرد.
خبر خوشحال کننده این است که بسیاری از افراد دارای قطع عضو امکان رانندگی دارند؛ اما چگونه؟ این افراد به منظور جبران کمبود عضو قطع شده از پروتز استفاده می کنند.
اما دغدغه اصلی این است که آیا پروتز، رانندگی را برای این افراد میسر می کند یا خیر؟ در جواب باید بگوییم با کمی تغییر، امکان رانندگی برای این افراد وجود دارد. به این ترتیب ادامه زندگی به صورت عادی و بدون اتکا به دیگران جریان خواهد داشت.
اصلاح ماشین با توجه به نوع نقص عضو و میزان آن متغیر است. اصلاحات، خارج از سه حالت زیر نخواهند بود:
بسیاری از افراد قادر به رانندگی با پروتز زیر زانو به صورت معمولی هستند. این افراد کنترل قابل توجهی بر پاهای خود دارند. در این موارد نیاز به هیچ گونه تغییری بر وسیله نقلیه نیست.
در نقطه مقابل افرادی نیز وجود دارند که کنترل زیادی بر پای خود ندارند. در این صورت انجام تغییرات روی وسیله نقلیه امری ضروری محسوب می شود. به عنوان مثال برخی از افراد کنترل کافی و لازم بر پای راست خود ندارند. در این صورت باید تغییرات زیر را در ماشین خود اعمال کنند:
اما اگر پای چپ شما دچار نقص عضو شده است، مسیر آسان تری پیش روی شما قرار دارد. زیرا با خرید یک ماشین تمام اتوماتیک از اصلاحات دیگر راحت خواهید شد. با ماشین های دنده اتوماتیک تنها به پای راست خود نیاز دارید که عیب شما را به طور کامل می پوشاند.
شاید این موضوع در وهله اول برای شما غیرممکن به نظر برسد، اما افرادی نیز وجود دارند که با نقص عضو در هر دو پای خود درگیر هستند. بسیاری از این افراد ادامه رانندگی با پروتز زیر زانو را غیرممکن می دانند؛ اما واقعیت این است که با اصلاحات بیشتر در وسیله نقلیه امکان رانندگی برای این افراد نیز وجود دارد.
این اصلاحات شامل موارد زیر می شود:
درست است که رانندگی با پروتز زیر زانو وجود دارد؛ اما این بدان معنا نیست که پس از عمل جراحی قادر به رانندگی خواهید بود. به منظور تشخیص زمان درست برای رانندگی تحقیقات بسیار انجام شده است.
در این تحقیقات زمان واکنش افراد در ترمز گرفتن را ارزیابی و سپس بلافاصله بعد از عمل جراحی این واکنش را اندازه گیری کرده اند. با مقایسه زمان واکنش بیماران متوجه شده اند که این زمان بسیار پایین آمده است.
این عمل را در هفته های دوم، سوم و چهارم بعد از عمل جراحی نیز تکرار کردند. در نهایت دریافتند که در هفته چهارم تاخیر در سرعت واکنش افراد به حداقل می رسد.
از این رو بهترین زمان برای رانندگی با پروتز زیر زانو چهار هفته پس از عمل جراحی محسوب می شود. بیماران با تحمل این زمان به زندگی عادی خود بازخواهند گشت.
کلینیک ارتوپدی فنی حکیم با بیش از ۱۰ سال تجربه در زمینه ساخت پروتزهای زیر زانو و بالای زانوی در خدمت شما عزیزان است. برای دریافت مشاوره، کافی است با شماره تماسهای ۰۲۱۲۲۲۳۸۹۹۹ و یا شماره واتس اپ ۰۹۰۲۲۲۳۸۹۹۸ در تماس باشید.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع : خبرگزاری ایسنا
دانلود جوکر ۲ فصل ۴ قسمت اول بانوان با حجم نیمه رایگان
قیمت طلا و سکه امروز ۷ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد
۲۹۴۱۸ خودرو از گمرک ترخیص شد
خودروبر شرکت پاسارگاد چه خدماتی ارائه می دهد؟
پوششهای بادوام برای کف؛ مناسب محیطهای ورزشی و خانگی
نکات مهمی که قبل از خرید پارتیشن شیشهای باید بدانید
معرفی انواع الکترود جوشکاری آما
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ چهارشنبه ۷ آذر
علت گرانی خودرو به روایت یک نماینده مجلس
قیمت جهانی طلا امروز ۷ آذر؛ هر اونس ۲۶۳۷ دلار و ۹۵ سنت
قیمت طلا و سکه امروز ۶ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
تکنیکهایی برای ساختن کرم ترک پا خانگی؛ ۱۰ ماده موثر برای رفع ترک پا
دکوراسیون اتاقهای هتل لاله تهران
ارزان ترین قیمت گوشی بازار در ماه آذر
مسابقه عکاسی تهران دوستداشتنی ۱۴۰۳؛ فرصتی برای ثبت زیباییهای پایتخت
تجربهای آموزشی و حرفهای با دانشگاه های اروپا
استقبال گسترده از سفرکارت فلایتودی
ثبت نام برای عرضه جدید خودروهای وارداتی از هفته آینده
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله امروز ۶ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۹۶ تومان
قیمت جهانی طلا امروز ۶ آذر ماه
قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۰۶
نویان مقام اول مدیریت نوین رستورانداری کشور شد
شیراز، نگین گردشگری ایران و هتلهایی برای خاطرهسازی
راهنمای معاملات سامانه ارز تجاری منتشر شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
نرخ ارز مبادله ای ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
راهنمای جامع خرید پردازنده سرور HP
تعمیر توربو شارژ دنا رو دست متخصصش بسپار
نوبتدهی آنلاین آسان و سریع با دکتریاب
بلیط هواپیما چارتر چه کمکی به کنترل هزینههای سفر میکند؟