میرنیوز
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام چمن سرا، چمن های مصنوعی گروه چمن سرا با بهترین مواد و بروزترین پروسه تولید ساخته شده اند. تمامی محصولات از سطح کیفی بالایی برخوردار بوده و همچنین دوام و قدرت بالایی دارند، این موضوع به این معنا است که در برابر شرایط و موقعیت های مختلف می توانند ماندگاری خود را حفظ کنند.
اما همه این مزیت ها با چند هشدار همراه است. چمن مصنوعی دوست داشتنی است، اما می تواند به روش های مشخصی آسیب ببیند و خراب شود. در ادامه به برخی از مهم ترین این موارد آسیب زننده می پردازیم.
۱.آتش
مطمئنا همه شما می دانید که آتش و حرارت و دود سیگار که در حیاط رایج هستند، می توانند برای چمن مصنوعی تهدید آمیز و خطرناک باشند.
اولین مورد به گودال های آتش حیاط بر می گردد. حتی اگر از ریسک و خطر موجود آگاه باشید و تمام سعی خود را بکنید که جرقه های آتش با چمن تماس نداشته باشند، نزدیک بودن گودال آتش به چمن مصنوعی می تواند موجب ایجاد حرارت و دود و در نهایت آسیب به آن شود.
مورد دیگر به منقل های کباب و باربیکیو مربوط می شود که از زغال و سوخت طبیعی و پروپان به کار می برند که همگی اینها حرارت و دود بسیاری به وجود می آورند که هر دو برای چمن مصنوعی چراغ قرمز می باشند. هرچه بساط کباب از چمن ها دورتر باشد، بهتر است.
۲. وزن زیاد
اشیا فوق العاده سنگین نیز می توانند به لایه های ساختاری چمن مصنوعی آسیب وارد کنند. این امر موجب صدمات جبران ناپذیر و خراب شدن کامل چمن مصنوعی می شود.
خبر خوش این است که ترافیک و تردد سبک به اندازه کافی وزن بالایی روی چمن ایجاد نمی کند. به یاد داشته باشید که چمنی که خریداری می کنید، میزان مشخصی از تردد و ترافیک را تحمل می کند که تا زمانی که از آن پیروی کنید، همه چیز خوب و خوش خواهد بود.
وزن بالا مانند ماشین های پارک شده روی چمن می تواند آسیب های فوری را به وجود آورد. حتی برخی از وسایل نقلیه کوچک تر نیز به اندازه کافی سنگین هستند که مسبب مشکلات و آسیب هایی شوند.
۳. چسب
شاید اصلا حتی فکرش را هم نکنید اما مواد چسبناکی مانند آدامس می توانند برای چمن مصنوعی مخرب باشند. می توانید به این مورد مانند گیر کردن آدامس به موها فکر کنید که شرایط پیچیده و دشواری را به وجود می آورد.
۴. روغن
روغن هایی که روی چمن می ریزند و مستعد آسیب های شیمیایی می باشند، یک هشدار برای چمن مصنوعی تلقی می گردند. مخصوص روغن هایی که مواد پلاستیکی الیاف چمن را از بین ببرند و یا در عملکرد چمن مصنوعی اخلال ایجاد کنند. از این رو، توصیه می شود سریعا لکه های روغن را از روی چمن پاک کنید.
۵. وسایل تیز
اجسام نوک تیز معمولا لایه های چمن مصنوعی را می شکافند. به طور مثال برخی از وسایل و اثاثیه دارای پایه های بسیار تیز می باشند که چمن مصنوعی را خراب می کنند. از این رو همیشه پایه اثاثیه را از نظر ایمن بودن بررسی کنید و سپس روی چمن های خود قرار دهید.
چمن مصنوعی، محصول شگفت انگیزی است، اما باز هم نیاز به مراقبت های ویژه ای دارد. تا زمانی که مراقب چمن های خود باشید، می توانید از طول عمر ۱۵ تا ۲۰ ساله (و حتی بیشتر) آن لذت ببرید.
شماره تماس چمن سرا:
۰۹۱۹۹۳۱۹۷۰۰
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع : خبرگزاری ایسنا
برنجهای وارداتی در حال ترخیص است
قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
مقایسه ویدئو پروژکتور با تلویزیون
سیستم ERP چیست؟
چگونه زبان انگلیسی را در سه ماه یاد بگیریم؟
آموزش برق خودرو آموزشگاه تهران پایتخت
معرفی و خرید بهترین تشک های خارجی
آغاز حراج جدید سکه از ساعت ۱۲
آغاز حراج جدید سکه ازساعت۱۲
قیمت هر اونس طلا امروز به ۲۶۴۰ دلار و ۸۵ سنت رسید
قیمت طلا و سکه ۲۹ آبان؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۲۹ آبان؛ پیشتازی دلار نیما
از خلاقیت تا تولید؛ چرا خدمات پرینت سه بعدی تحولی در صنعت شماست؟
معرفی بهترین مقاصد برای سفر در فصول سرد سال
اتوماسیون ایمیل مارکتینگ؛ استراتژی برای افزایش تعامل و نرخ تبدیل
رجیستری گوشی های آیفون آغاز شد
هدیه ای خاص برای فرزندتان با فروشگاه کودک شاپ
انواع دیوار سبک و ارزان
ترکیب رنگ تجهیزات اداری؛ ایجاد محیطی جذاب و کارآمد
قیمت طلا ۲۸ آبان؛ قیمت سکه ۵۰ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان شد
اهدای تندیس زرین چهاردهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری به هتلهای ایرانگردی و جهانگردی
سرطان پروستات شایعترین علت مرگ و میر مردان/ضرورت معاینات دورهای
تقسیم ارث و ترکه و قوانین حقوقی که باید بدانید
معرفی مؤسسه حقوقی در سعادت آباد
راهنمای خرید عطر پاییزی؛ عطر و ادکلن مناسب پاییز کدام است؟
دستگاه لیزر تیتانیوم پلاس و پرو ۲۰۲۴؛ قیمت و ویژگی ها
قیمت میلگرد؛ نوسانات قیمت میلگرد و عوامل تاثیرگذار بر بازار فولاد
غذاهای محلی قشم؛ طعم بینظیر جنوب ایران
آیا ۵ روتین مهم و اساسی یک فروشنده حرفهای را میدانید؟