میرنیوز
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، مدتی است در گوشه و کنار شهر تهران دستگاههایی در حال نصب و بهره برداری هستند که هدف عمده آنها ارائه خدمات به شهروندانی است که به خاطر مشغلههای روزمره، شارژ گوشی یا دستگاه دیجیتال همراهشان در حال تمام شدن است و دسترسی به شارژر یا پاروبانک برای آنها مقدور نیست و کسانی که در این وضعیت گرفتار آمده اند به خوبی میدانند که اتمام باتری گوشی وسط روز چه مصیبتی است.
این یونیتهای پرفایده، که هر روز به تعدادشان افزوده میشود، قرار است در شهر تهران به گونهای توسعه یابند که در روزگاری نه چندان دور، هیچ شهروندی به خاطر اتمام شارژ موبایل به دردسر نیفتد؛ چون این شبکه وسیع، متشکل از هزاران پاوربانک اجارهای خواهد بود؛ تا جایی که تهرانیها حتی لحظهای دغدغه اتمام شارژ موبایل نداشته باشند؛ درست به همان گونه که تاکسیهای اینترنتی این روزها به فراوانی در دسترس قرار دارند.
این سرویس که با نام راشا در اختیار کاربران قرار گرفته است، در تعداد قابل ملاحظهای از مکانهای عمومی مانند، واحدهای تجاری، مراکز بهداشتی و درمانی، فرودگاهها، هایپر مارکت ها، مراکز ورزشی - تفریحی و… مستقر شده است.
به نظر میرسد این تکنولوژی که بر بستر اینترنت اشیا قرار دارد به وسیله تعدادی از مهندسین جوان ایرانی و با بهره مندی از دانش دیجیتال کشور و بر اساس مهندسی معکوس نمونههای خارجی توسعه یافته و در خدمت شهروندان قرار گرفته است. سرویسی که در صورت تکمیل شدن، اضطراب قرن؛ یعنی اضطراب ناشی از اتمام شارژ باتری را به بایگانی تاریخ میسپارد.
مسعود ستاری، بنیان گذار راشا، ارائه دهنده پاوربانک های اجارهای، در خصوص شرایط توسعه این سرویس فناوری میگوید: این مجموعه که برای توسعه آن یک سال توسط چند تیم حرفه ای زمان صرف شده است، محصول دو مجموعه دانش بنیان به نامهای استارتاپ استودیو چاووش و شرکت باوند الکتریک است که باوند الکتریک تجهیزات و سخت افزارهای سیستم (از جمله یونیتهای نگهدارنده پاوربانک) را تولید کرده است.
ستاری درباره چالشهای پیش روی توسعه این سیستم گفت: مثل همه کسب و کارهای مشابه ما تابع فرهنگ هستیم. یعنی باید فرهنگ کار ایجاد شود که بر اساس آن به سمت جلو حرکت کنیم. علاوه بر این ما در بحث اینترنت اشیا چالش بزرگتری داشتیم؛ چون معمولاً تصور بر این است که اینترنت اشیا یعنی سیستمی که اشیا را با اتکا به یک سری سنسورها و با ایجاد یک شبکه کنترل میکند. این در حالی است که اینترنت اشیا میتواند در حوزه خدمات عمومی نیز کاربردهای متنوعی داشته باشد و راشا یکی از نخستین گامهای کشور در مسیر توسعه این فناوری است.
مسعود ستاری با تاکید بر این مساله که کل این سیستم توسط مهندسین ایرانی توسعه داده شده اضافه کرد: ایده اولیه این سیستم به زمستان ۱۳۹۷ باز میگردد که با بررسی نمونههای مشابه جهانی و طراحی یک مدل اقتصادی، در سال ۹۸ به استقرار یک نمونه اولیه منجر شد. ما برای توسعه این فرایند، تجربیات بیش از ۳۳ شرکت جهانی را بررسی کردیم و با مهندسی معکوس و بومی سازی این دانش، توانستیم به یک فناوری داخلی دست پیدا کنیم که بر بستر آن میتوان خدماتی را که مبتنی بر پلتفرمی برای کنترل یک ترمینال عمومی است، ارائه کرد و ما در این خصوص دست همه مجموعههای دانش بنیان، استارتاپ های خلاق و سایر شرکتها را برای همکاری میفشاریم؛ چرا که راشا به غیر از تولید ایستگاههای شارژ و اجاره پاوربانک، میتواند از این دانش برای ایجاد هر نوع کیوسک خودکار ارائه خدمات شهری استفاده نماید.
بنیان گذار راشا درباره روند توسعه شبکه پاور بانکهای شارژ موبایل در شهر تهران گفت: علاوه بر دستگاههای کوچکی که با ۶، ۱۲، ۲۴، ۳۶ و ۴۵ پورت تولید و جانمایی شده اند و همچنان در حال تکمیل هستند، برای فضاهای عمومی هم استند های بزرگی را طراحی کرده ایم که مانند کیوسکهای عمومی در فضاهای شهری سرپوشیده قرار میگیرند تا شهروندان با سهولت هر چه تمام تر در شرایط اضطراری به پاوربانک مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند.
به گفته بنیان گذار راشا، با توجه به گسترش نقش تجهیزات هوشمند در زندگی مردم، سرویس اجاره پاوربانک در کشورهای توسعه یافته و درحال توسعه به صنعتی چند میلیارد دلاری تبدیل شده است که در صدد پاسخگویی به یکی از نیازهای اساسی شهروندان عصر جدید است؛ سیستمی که صدها میلیون کاربر در سراسر جهان از آن استفاده میکنند و نبود آن در کشور ما به عنوان کشوری در حال توسعه، نشان از جای خالی این سرویس علیرغم نیاز شهروندان بوده است. بنابراین میتوان گفت طراحی و راه اندازی این سرویس در کشور علاوه بر جنبههای اقتصادی، از منظر مسئولیت مدنی تیم راشا هم حائز اهمیت است.
در حال حاضر راشا را میتوانید در مجموعههای بزرگ مانند باغ کتاب تهران، مجموعه ورزشی انقلاب، فرودگاه امام خمینی، بیمارستان خاتم الانبیا، سالن همایش صدا و سیما و بسیاری از رستورانها و مراکز خرید بیابید.
گفتنی است که براساس سیاستهای توسعهای راشا، همه مراکز خرید و واحدهای تجاری میتوانند درخواست استقرار ایستگاههای اجاره پاوربانک را، با توجه به فضای موجود، ارائه دهند تا از این خدمت نوین برای افزایش رضایتمندی مشتریان خود بهره برداری کنند.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و بهره مندی از سرویس اجتماعی اجاره پاور بانک، میتوانند به وب سایت www.rasha.app مراجعه کنند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
منبع : خبرگزاری مهر
دانلود جوکر ۲ فصل ۴ قسمت ۱ اول بانوان با حجم نیمه رایگان
دانلود جوکر ۲ فصل ۴ قسمت اول بانوان با حجم نیمه رایگان
قیمت طلا و سکه امروز ۷ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد
۲۹۴۱۸ خودرو از گمرک ترخیص شد
خودروبر شرکت پاسارگاد چه خدماتی ارائه می دهد؟
پوششهای بادوام برای کف؛ مناسب محیطهای ورزشی و خانگی
نکات مهمی که قبل از خرید پارتیشن شیشهای باید بدانید
معرفی انواع الکترود جوشکاری آما
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ چهارشنبه ۷ آذر
علت گرانی خودرو به روایت یک نماینده مجلس
قیمت جهانی طلا امروز ۷ آذر؛ هر اونس ۲۶۳۷ دلار و ۹۵ سنت
قیمت طلا و سکه امروز ۶ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
تکنیکهایی برای ساختن کرم ترک پا خانگی؛ ۱۰ ماده موثر برای رفع ترک پا
دکوراسیون اتاقهای هتل لاله تهران
ارزان ترین قیمت گوشی بازار در ماه آذر
مسابقه عکاسی تهران دوستداشتنی ۱۴۰۳؛ فرصتی برای ثبت زیباییهای پایتخت
تجربهای آموزشی و حرفهای با دانشگاه های اروپا
استقبال گسترده از سفرکارت فلایتودی
ثبت نام برای عرضه جدید خودروهای وارداتی از هفته آینده
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله امروز ۶ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۹۶ تومان
قیمت جهانی طلا امروز ۶ آذر ماه
قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۰۶
نویان مقام اول مدیریت نوین رستورانداری کشور شد
شیراز، نگین گردشگری ایران و هتلهایی برای خاطرهسازی
راهنمای معاملات سامانه ارز تجاری منتشر شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
نرخ ارز مبادله ای ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
راهنمای جامع خرید پردازنده سرور HP
تعمیر توربو شارژ دنا رو دست متخصصش بسپار
نوبتدهی آنلاین آسان و سریع با دکتریاب