میرنیوز
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، تحصیل در استرالیا، هدف بسیاری از دانشجویان ایران و کشورهای دیگر جهان است. دلیل محبوبیت این کشور برای دانشجویان خارجی، داشتن دانشگاههایی با سطح آکادمیک برابر با دانشگاههای کشورهایی مانند آمریکا، اما با هزینه کمتر، امنیت اجتماعی بیشتر و سطح رفاه زندگی بالاتر است. دانشجویان هر ساله برای تحصیل در مقاطع مختلف در دانشگاههای این کشور درخواست میدهند و در صورت داشتن شرایط مورد نیاز، میتوانند ویزای تحصیلی این کشور را دریافت نموده و از زندگی و تحصیل در یکی از پیشرفتهترین کشورهای جهان لذت ببرند.
شرایط ادامه تحصیل در استرالیا
شرایط تحصیل در دانشگاههای استرالیا نیز بسیار ساده است. کافی است در رشتهای مرتبط با سوابق تحصیلی و کاری خود درخواست پذیرش داده و مدارک مورد نیاز دانشگاه را ارائه دهید و بعد از دریافت پذیرش، برای ویزای تحصیلی خود اقدام نمائید.
پیشنهاد میشود برای سهولت کار خود و جلوگیری از هر گونه خطا در پرونده خود، با یکی از مشاورین تحصیلی این کشور که مورد تأیید وزارت علوم ایران نیز میباشند مشورت نمائید. ما به دانشجویانی که قصد دارند تحصیل در استرالیا کنند شرکت MYC را به عنوان مؤسسهای که در زمینه تحصیل در استرالیا فعالیت میکند و نیز از معتبرترین شرکتهای اعزام دانشجو است را معرفی مینمائیم که با حدود ۱۹ سال تجربه کاری و صدها پرونده موفق، یکی از قدیمی ترین شرکتهای مورد تأیید و فعال در این زمینه هستند که به صورت تخصصی برای کشور استرالیا اقدام مینمایند.
پذیرش تحصیلی استرالیا
معمولاً دریافت پذیرش تحصیلی بین ۴ تا ۸ هفته زمان میبرد ولی چنانچه دانشجو برای دریافت مقطع دکترا یا کارشناسی ارشد تحقیقاتی اقدام کند پروسه پذیرش بسیار طولانیتر میشود.
زمانهای نزدیک به شروع ترمهای تحصیلی (ماه فوریه و جولای) حجم کاری دانشگاهها بالاتر است و دریافت پذیرش تحصیلی بیشتر زمان میبرد.
· دانشگاه در بررسی پرونده دانشجویی به موارد زیر توجه میکند:
· سوابق کاری
· فاصله زمانی بین مدرک تحصیلی قبلی تا زمان اقدام به پذیرش دانشگاهی در استرالیا
· مدرک زبان
· توانایی مالی برای پرداخت شهریه و هزینه زندگی
· سابقه مهاجرت و اقدام به ویزا در کشورهای مختلف خصوصاً استرالیا
· دلایل دانشجو برای انتخاب رشته هر دو دانشگاه مورد نظر در استرالیا
· هدفمندی دانشجو و ارائه شواهد کافی مبنی بر تأثیر مثبت رشته تحصیلی در استرالیا در آینده شغلی دانشجو
تحصیل رایگان در استرالیا
تحصیل رایگان در استرالیا یکی از ویژگیهای این کشور است که توجه بسیاری از دانشجویان را به خود جلب نماید. دانشجویان دکترا نه تنها میتوانند به صورت کاملاً رایگان در استرالیا تحصیل کنند، بلکه میتوانند هزینه زندگی خود را نیز به صورت پرداختهای هفتگی از دانشگاه دریافت نموده و بدون نیاز به کار اضافه، روی تحصیل و تحقیقات خود تمرکز کنند.
بسیاری از برندگان نوبل در استرالیا تحصیل کردهاند
بسیاری از برندگان جایزه نوبل در زمینههای مختلف از فارغ التحصیلان دانشگاههای استرالیا بودهاند. این نشان میدهد که دانشگاههای این کشور نه تنها به روشهای نوین تدریس، بلکه به انجام پژوهشهای بین المللی اهمیت زیادی میدهند و وقت و هزینه زیادی را در این راه صرف مینمایند. بسیاری از این برندگان تحصیل دکترا در استرالیا را به اتمام رسانده و توانستهاند در مراکز تحقیقاتی این کشور و یا سایر کشورهای جهان مشغول به کار شوند.
هزینه تحصیل در دانشگاههای استرالیا
همانطور که در وب سایت internationalstudent اشاره شده است، استرالیا همواره به عنوان یکی از گرانترین کشورهای جهان برای ادامه تحصیل معرفی شده است. اما باید کمی عمیقتر به این مسئله نگاه کرد. کشورهایی مانند آمریکا و انگلستان نیز در سطح لیست گرانترین دانشگاههای جهان هستند. اما گرانترین دانشگاههای استرالیا که جز ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا نیز میباشند، هزینهای برابر با دانشگاههای متوسط دو کشور یاد شده دریافت مینمایند، در حالی که سطح دانش و امکانات تحصیلی ارائه شده به دانشجویان در این دانشگاههای استرالیا، با دانشگاههای ذکر شده قابل مقایسه نیست. تحصیل در دانشگاههای استرالیا، آینده شما برای کار و زندگی در ایران و یا سایر کشورهای جهان را تضمین میکند، زیرا مدارک دانشگاههای این کشور در تمام دنیا مورد قبول هستند. بنابراین هزینه تحصیل در استرالیا نسبت به امکاناتی که به عنوان دانشجو در این کشور دریافت میکنید، بسیار کم است.
اقامت تحصیلی استرالیا
اقامت تحصیلی استرالیا حداکثر ۵ ساله است و در صورت نیاز دانشجو قابل تمدید میباشد. شرایط تحصیل در استرالیا شامل شرایط سنی دانشجو، سوابق تحصیلی و تمکن مالی وی میباشد. دانشجویانی که مایل به ادامه تحصیل در استرالیا هستند باید دلیل کافی برای بازگشت به کشور خود بعد از تحصیل در استرالیا را ارائه دهند. این مدارک عمدتاً شامل مدارک مالی میشوند که دانشجو میبایست به سفارت ارائه دهد تا تمکن مالی خود برای اقدام برای ویزای دانشجویی این کشور را نشان دهد. یک مدرک بسیار مهم دیگر انگیزه نامه دانشجو است که باید متنی محتوی سوابق خانوادگی، سوابق تحصیلی، سوابق شغلی و اهداف دانشجو در آینده باشد. در این انگیزه نامه دانشجو باید دلایل قانع کننده برای انتخاب کشور استرالیا و دانشگاه و رشته انتخابی خود را ارائه دهد و با ارائه مستندات، نشان دهد بعد از تحصیل، قصد بازگشت به کشور خود را دارد. تهیه این انگیزه نامه یکی از مهمترین قدمها در ثبت درخواست ویزای دانشجویی است، بنابراین بهتر است قبل از ارائه این مدرک به سفارت، آن را با یک فرد حرفهای در این زمینه چک کنید.
این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
منبع : خبرگزاری مهر
قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
مقایسه ویدئو پروژکتور با تلویزیون
سیستم ERP چیست؟
چگونه زبان انگلیسی را در سه ماه یاد بگیریم؟
آموزش برق خودرو آموزشگاه تهران پایتخت
معرفی و خرید بهترین تشک های خارجی
آغاز حراج جدید سکه از ساعت ۱۲
آغاز حراج جدید سکه ازساعت۱۲
قیمت هر اونس طلا امروز به ۲۶۴۰ دلار و ۸۵ سنت رسید
قیمت طلا و سکه ۲۹ آبان؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۲۹ آبان؛ پیشتازی دلار نیما
از خلاقیت تا تولید؛ چرا خدمات پرینت سه بعدی تحولی در صنعت شماست؟
معرفی بهترین مقاصد برای سفر در فصول سرد سال
اتوماسیون ایمیل مارکتینگ؛ استراتژی برای افزایش تعامل و نرخ تبدیل
رجیستری گوشی های آیفون آغاز شد
هدیه ای خاص برای فرزندتان با فروشگاه کودک شاپ
انواع دیوار سبک و ارزان
ترکیب رنگ تجهیزات اداری؛ ایجاد محیطی جذاب و کارآمد
قیمت طلا ۲۸ آبان؛ قیمت سکه ۵۰ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان شد
اهدای تندیس زرین چهاردهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری به هتلهای ایرانگردی و جهانگردی
سرطان پروستات شایعترین علت مرگ و میر مردان/ضرورت معاینات دورهای
تقسیم ارث و ترکه و قوانین حقوقی که باید بدانید
معرفی مؤسسه حقوقی در سعادت آباد
راهنمای خرید عطر پاییزی؛ عطر و ادکلن مناسب پاییز کدام است؟
دستگاه لیزر تیتانیوم پلاس و پرو ۲۰۲۴؛ قیمت و ویژگی ها
قیمت میلگرد؛ نوسانات قیمت میلگرد و عوامل تاثیرگذار بر بازار فولاد
غذاهای محلی قشم؛ طعم بینظیر جنوب ایران
آیا ۵ روتین مهم و اساسی یک فروشنده حرفهای را میدانید؟
بهترین دریل شارژی کدام است؟ معرفی بهترین مارک های دریل شارژی