میرنیوز
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام سه بعدی دات کام، در این گزارش به خوبی نشان داده شده که چگونه پرینتر سه بعدی توانسته از تولید پروتوتایپها به تولید محصولات نهایی تغییر مسیر دهد. همچنین در این گزارش آمده است که امروزه استفاده از پرینترهای سه بعدی صنعتی نسبت به سه سال قبل سه برابر شده و پیشبینی میشود تا در ۵ سال آینده سالانه ۲۴ درصد رشد را در استفاده از پرینترهای سه بعدی صنعتی مشاهده کنیم.
شاید برای شما سؤال شده باشد که موتور محرک این رشد چیست؟ پژوهشها نشان میدهد که پیشرفت طبیعی این تکنولوژی که هنوز در میانهی راه است، افزایش شمار صنایع قدیمی که به این تکنولوژی روی آوردهاند و مهمتر از همه افزایش چشمگیر استارتاپهای این حوزه و به تبع آن رشد سرمایهگذاری روی آنها باعث رشد چشمگیر صنعت پرینت سه بعدی و بهخصوص پرینترهای سه بعدی صنعتی است.
رشد افزایش سرمایهگذاری روی استارتاپهای حوزهی پرینت سه بعدی تا حدی است که تنها در سال ۲۰۱۹ بیش از ۱.۱ میلیارد دلار روی این استارتاپها سرمایهگذاری شده است.
نکتهی جالب در مورد سرمایهگذاری روی استارتاپهای پرینت سه بعدی این است که همچنان سرمایهگذاران تمایل دارند تا روی تولیدکنندگان پرینترهای سه بعدی و خصوصاً پرینترهای سه بعدی صنعتی سرمایهگذاری کنند. در این پژوهش دیده شده است که دو سوم استارتاپهایی که جذب سرمایه داشتهاند، تولیدکنندهی پرینتر سه بعدی هستند. البته حجم سرمایهی جذب شده توسط استارتاپهایی که از پرینترهای سه بعدی استفاده میکنند (ولی تولیدکننده پرینتر سه بعدی نیستند) بیشتر از تولیدکنندگان پرینترهای سه بعدی است.
در میان تولیدکنندگان پرینترهای سه بعدی، اغلب سرمایهگذاران به تولیدکنندگان پرینترهای سه بعدی صنعتی و خصوصاً پرینترهای سه بعدی فلز تمایل نشان میدهند و حجم سرمایهگذاری روی استارتاپهای تولیدکننده پرینترهای سه بعدی دسکتاپ کاهش یافته است. همچنین سرویسهای آنلاین خدمات ساخت و تولید، آنچنان که انتظار میرفت نتوانستند جذب سرمایه داشته باشند.
مشاهدات نشان میدهد که همچنان اروپا و آمریکای شمالی با در اختیار داشتن ۹۵ درصد از بازار به طور معناداری در این صنعت پیشرو هستند. هرچند که کمپانیهای چینی در این سالها توانستهاند سهم چشمگیری از بازار پرینترهای سه بعدی صنعتی داشته باشند، ولی همچنان در زمینههایی چون تولید پرینترهای سه بعدی صنعتی، پرینترهای سه بعدی با تکنولوژی بالا (HighTech) و ارائهی خدمات ساخت و تولید نوین از رقبای اصلی خود عقب ماندهاند.
۶۵ درصد از مشتریان این حوزه را مشتریهای حرفهای تشکیل میدهند که خود مصرفکنندهی نهایی نیستند. پس همچنان بازار اصلی صنعت پرینت سه بعدی B۲B است. این مشتریها شامل صنایعی مختلفی هستند، ولی همچنان صنایع هوا و فضا، خودروسازی و صنایع دارویی و پزشکی با احتیاط و طمأنینه در حال استفاده از پرینت سه بعدی هستند. همچنین در بین زیرتکنولوژیهای پرینتر سه بعدی، FDM همچنان محبوبترین زیرتکنولوژی است.
پرینت سه بعدی و به طور کلی ساخت افزایشی (Additive Manufacturing) یکی از تکنولوژیهای اصلی انقلاب چهارم صنعتی است. برای بررسی روند این تکنولوژی باید نگاهی کلیتر به روند این انقلاب صنعتی جدید داشت. اگر به روند گسترش اینترنت که خود از تکنولوژیهای تشکیلدهندهی انقلاب صنعتی سوم است نگاهی بیاندازیم میتوانیم متوجه شویم که خواهناخواه این تکنولوژی جای خود را در ایران پیدا کرده است. روندهای جهانی تکنولوژی همیشه دیر یا زود جای پای خود را در کشورهای مختلف باز خواهند کرد.
امروزه پرینت سه بعدی در ایران اغلب برای پروتوتایپینگ، ساخت مجسمه و به طور محدودی برای ساخت قطعات نهایی در صنایعی خاص کاربرد دارد. ولی پیشبینی میشود در ۵ سال آینده پرینترهای سه بعدی صنعتی، در صنایع زیادی جای پای خود را باز کنند و تا ۱۰ سال آینده پرینت سه بعدی و به طور کلی ساخت افزایشی به یکی از بازیگران اصلی ساخت و تولید در ایران تبدیل شود.
آشنایی با وبسایت تخصصی «سه بعدی دات کام»
این گزارش توسط تیم فنی وبسایت تخصصی «سه بعدی دات کام» ترجمه و تألیف شده است. وبسایت تخصصی «۳BOWDI.COM» مجموعهای پیشرو در زمینهی تکنولوژیهای نو است که به طور خاص روی پرینترهای سه بعدی، اسکنرهای سه بعدی و طراحی صنعتی تمرکز دارد. این تیم در حال گسترش فعالیتهای خود در زمینهی تکنولوژیهای دیگر انقلاب صنعتی چهارم است.
اگر سرمایهگذار هستید میتوانید با ما تماس بگیرید و از برنامههایمان مطلع شوید. اگر هم تمایل به استفاده از خدمات و محصولات مجموعهی «سه بعدی دات کام» دارید پیشنهاد میکنیم تا نگاهی به وبسایت ما بی اندازید و با محصولات و خدماتمان آشنا شوید.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع : خبرگزاری ایسنا
دانلود جوکر ۲ فصل ۴ قسمت اول بانوان با حجم نیمه رایگان
قیمت طلا و سکه امروز ۷ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد
۲۹۴۱۸ خودرو از گمرک ترخیص شد
خودروبر شرکت پاسارگاد چه خدماتی ارائه می دهد؟
پوششهای بادوام برای کف؛ مناسب محیطهای ورزشی و خانگی
نکات مهمی که قبل از خرید پارتیشن شیشهای باید بدانید
معرفی انواع الکترود جوشکاری آما
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ چهارشنبه ۷ آذر
علت گرانی خودرو به روایت یک نماینده مجلس
قیمت جهانی طلا امروز ۷ آذر؛ هر اونس ۲۶۳۷ دلار و ۹۵ سنت
قیمت طلا و سکه امروز ۶ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
تکنیکهایی برای ساختن کرم ترک پا خانگی؛ ۱۰ ماده موثر برای رفع ترک پا
دکوراسیون اتاقهای هتل لاله تهران
ارزان ترین قیمت گوشی بازار در ماه آذر
مسابقه عکاسی تهران دوستداشتنی ۱۴۰۳؛ فرصتی برای ثبت زیباییهای پایتخت
تجربهای آموزشی و حرفهای با دانشگاه های اروپا
استقبال گسترده از سفرکارت فلایتودی
ثبت نام برای عرضه جدید خودروهای وارداتی از هفته آینده
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله امروز ۶ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۹۶ تومان
قیمت جهانی طلا امروز ۶ آذر ماه
قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۰۶
نویان مقام اول مدیریت نوین رستورانداری کشور شد
شیراز، نگین گردشگری ایران و هتلهایی برای خاطرهسازی
راهنمای معاملات سامانه ارز تجاری منتشر شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
نرخ ارز مبادله ای ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
راهنمای جامع خرید پردازنده سرور HP
تعمیر توربو شارژ دنا رو دست متخصصش بسپار
نوبتدهی آنلاین آسان و سریع با دکتریاب
بلیط هواپیما چارتر چه کمکی به کنترل هزینههای سفر میکند؟