میرنیوز
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، با وجود انواع مختلف دریل در بازار، شناخت دریلها و کاربردهایشان میتواند به شما کمک کند هنگام خرید دریل انتخاب بهتری داشته باشید. در این مطلب به معرفی انواع دریل میپردازیم.
انواع دریل و کاربردهایشان: راهنمای خرید دریل
دریل معمولی یا خانگی
اولین نوع دریلی که هر کسی با آن آشنایی دارد ابزاریست که فقط با چرخش مته روی سطح مورد نظر سوراخ ایجاد میکند. این نوع دریلها سادهترین نوع دریل هستند که تنها کاربردشان ایجاد سوراخ در سطوحی نظیر پلاستیکی و چوبی است. هرچند همین نیز بستگی به قدرت مته آن دارد و شاید تمامی دریلهای ساده موجود در بازار قدرت کافی برای دریل کردن چوب را نداشته باشند. بنابراین هنگام خرید دریل باید به اینکه چه چیزی را میخواهید دریل کنید و حتی حفره ایجاد شده میخواهید چه سایزی باشد نیز دقت کنید.
دریل چکشی
دریل چکشی یکی از انواع دریل است که این روزها طرفداران بسیاری کسب کرده است. این نوع دریل را یک دریل دوکاره میشناسند چرا که دو عملکرد دریل کردن و ضربه زدن را انجام میدهد. برای مواقعی که میخواهید به روی سطوح سختتری نظیر سطوح بتنی دریل کنید نیاز به چنین دریلی خواهید داشت که همزمان که عمل دریل کردن را انجام میدهد به سطح ضربه نیز وارد کند تا با این کار سوراخ ایجاد کند. نکته مهمی که این دریلها را محبوب کرده است همین قابلیت دوکاره بودنشان است. یعنی اگر نیاز نباشد میتوانید حالت چکشی آن را غیرفعال کنید و همانند یک دریل معمولی از آن استفاده کنید.
چکش تخریب
بسیاری ممکن است چکش تخریب و دریل چکشی را با هم اشتباه بگیرند. اما چکش تخریب کاربردی متفاوت از دریل چکشی دارد اما آن را برادر بزرگتر دریل چکشی میدانند چرا که معمولاً ظاهری شبیه به این نوع دریل دارد با این تفاوت که گاهی کمی بزرگتر و گاهی خیلی بزرگتر از یک دریل چکشی است. مکانیزم چکشی این نوع دریلها خیلی قدرتمندتر از یک دریل چکشی است و معمولاً کاربرد خانگی ندارند و همانطور که از نامشان پیداست ابزاری برای تخریب هستند که این کار را همراه با دریل کردن و ضربه زدن به سطوح سختی همانند بتن، فلز یا چوب انجام میدهند. از چکش تخریب برای تخریب سنگ، آجر و آسفالت نیز استفاده میشود.
دریل پیچ گوشتی
در حقیقت پیچ گوشتی شارژی یا برقی را یک دریل نمیدانند اما این ابزار ظاهری کاملاً شبیه به یک دریل معمولی دارد و همانند یک دریل کار میکند با این تفاوت که قدرت کمتری از یک دریل استاندارد معمولی دارد و بعنوان پیچ گوشتی استفاده میشود. اگرچه یک دریل پیچ گوشتی هم میتواند سوراخ کوچکی در دیوار ایجاد کند اما معمولاً برای این کار پیشنهاد نمیشود و توصیه میشود همان عمل پیچ کردن را انجام دهد. این ابزار برای بستن پیچهای ریز جعبههای برق، بستن صفحات سوئیچ و هر مکان دیگری که نیاز به یک پیچ گوشتی دارید مناسب است و به طور کلی به جای پیچ گوشتی دستی استفاده میشود.
دریل برقی بهتر است یا دریل شارژی؟
یکی از سوالاتی که ممکن است هنگام خرید دریل بوجود بیاید انتخاب بین دریل برقی و دریل شارژی است. نکتهای که بین این دو نوع دریل وجود دارد این است که منبع تغذیه انرژی یکی برق و دیگری باطری است. برخی معتفدند دریل برقی با توجه به اینکه دائم به برق متصل است مدت زمان بیشتری میتواند کار کند و قدرت بیشتری دارد. این در حالیست که وقتی با یک دریل شارژی کار میکنید بعد از مدتی نیاز به شارژ یا تعویض باطری خواهید داشت. از سوی دیگر، نبود سیم در دریل شارژی کار را برای بسیاری آسانتر کرده است و میتوانند در جاهایی که پریز برق نیست یا خیلی از محلی که میخواهید دریل کنید دور است به کمکتان بیاید.
بنابراین انتخاب بین دریل شارژی و برقی خیلی بستگی به نوع کار و همینطور مدت زمان کار خواهد داشت. بعنوان مثال برای یک مصرف خانگی شاید یک دریل شارژی ساده کافی باشد اما برای یک کارگاه شاید انتخاب دریل برقی بهتر باشد.
از نظر عملکرد معمولاً دریلهای شارژی و برقی قدرت یکسانی دارند. دریلهای شارژی با ولتاژهای متفاوتی در بازار موجود هستند که با توجه به نیاز کاربر انتخاب میشوند. هرچه ولتاژ یک ابزار برقی بیشتر باشد قدرت بیشتری خواهد داشت و معمولاً دریلهایی که قدرت بیشتری دارند ویژگیهای متفاوتتری برای عرضه دارند. در عین حال ممکن است بزرگتر و سنگینتر نیز باشند.
مته نیز به اندازه دریل اهمیت دارد
اگرچه اغلب افراد هنگام خرید دریل به نوع دریل، عملکرد و قدرت آن توجه دارند اما مته نیز بخش جدانشدنی هر دریل است که از اهمیت بالایی برخوردار است. متهای که ضعیف باشد ممکن است در کار شما نیز تأثیر منفی بگذارد. بنابراین بهتر است سایزها و انواع مته را نیز بشناسید و برای پروژههایتان تهیه کنید تا هر بار کار مورد نظرتان را با مته مربوطه انجام دهید.
بهترین دریل کدام است؟
همه افراد برای خرید هر ابزاری به دنبال بهترین میگردند. این در حالیست که بهترین در حقیقت وجود ندارد چرا که شما باید نسبت به کاری که میخواهید انجام دهید ابزاری تهیه کنید. یعنی نمیتوان گفت بهترین دریل دریلی است که شارژی باشد یا دریلی است که ولتاژی برابر با مقدار خاصی داشته باشد بلکه همه چیز به اینکه شما میخواهید دریل مورد نظرتان چه ویژگیهایی داشته باشد بستگی دارد. بنابراین بهتر است ابتدا از بین انواع دریل، دریلی که فکر میکنید برای کار امروز و کارهای آتی شما مناسب است را انتخاب کنید. عملکرد دریلهای برندهای مختلف را در اینترنت بخوانید و با توجه به انتظاری که از بهترین دریل دارید، دریل مورد نظرتان را تهیه کنید.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
منبع : خبرگزاری مهر
قیمت جهانی طلا امروز ۷ آذر؛ هر اونس ۲۶۳۷ دلار و ۹۵ سنت
قیمت طلا و سکه امروز ۶ آذر؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
تکنیکهایی برای ساختن کرم ترک پا خانگی؛ ۱۰ ماده موثر برای رفع ترک پا
دکوراسیون اتاقهای هتل لاله تهران
ارزان ترین قیمت گوشی بازار در ماه آذر
مسابقه عکاسی تهران دوستداشتنی ۱۴۰۳؛ فرصتی برای ثبت زیباییهای پایتخت
تجربهای آموزشی و حرفهای با دانشگاه های اروپا
استقبال گسترده از سفرکارت فلایتودی
ثبت نام برای عرضه جدید خودروهای وارداتی از هفته آینده
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله امروز ۶ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۹۶ تومان
قیمت جهانی طلا امروز ۶ آذر ماه
قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۰۶
نویان مقام اول مدیریت نوین رستورانداری کشور شد
شیراز، نگین گردشگری ایران و هتلهایی برای خاطرهسازی
راهنمای معاملات سامانه ارز تجاری منتشر شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
نرخ ارز مبادله ای ۵ آذر؛ دلار نیما ۵۱ هزار و ۶۴۱ تومان شد
راهنمای جامع خرید پردازنده سرور HP
تعمیر توربو شارژ دنا رو دست متخصصش بسپار
نوبتدهی آنلاین آسان و سریع با دکتریاب
بلیط هواپیما چارتر چه کمکی به کنترل هزینههای سفر میکند؟
گامی دیگر دربازآفرینی برند بیمه تجارتنو؛ پاسخگویی و ایفای تعهدات
چگونه برند خود را در ذهن مشتریان جاودانه کنیم؟
حضور شرکت به پرداخت ملت در همایش بانکداری نوین و نظامهای پرداخت
عملیات بازسازی هتل جهانگردی جلفا به ایستگاه پایانی نزدیک میشود
ساده ترین روش طراحی سایت فروشگاهی در ۲۰۲۴
معرفی کامل اقامتگاههای لوکس و هتلهای معروف کیش
معرفی بهترین هتلهای شهر مشهد
شروط مهم واردات خودرو در آیین نامه جدید دولت
قیمت جهانی طلا ۵ آذر؛ هر اونس ۲۶۹۵ دلار و ۶ سنت