میرنیوز
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام سایت موسسهی دانشبنیان نیوشا، شرکت سازندهی این دارو اعلام کرده است که مطالعهی FX-۳۲۲ در مرحلهی دوم مطالعات بالینی قرار دارد، جایی که از این دارو برای تحقیق روی بیماران کاندید شده برای ترمیم سلولهای مویی گوش و بازیابی عملکرد شنوایی استفاده میشود. اهداف فاز دوم این پروژه پایهگذاری سیگنالهای شنوایی مثبتی است که در فازهای اولیه مشاهده شده بود و همچنین بررسی امنیت و تعیین دوز دارویی در رژیم غذایی هست. پروژهی FX-۳۲۲ برای درمان شایعترین نوع کمشنوایی یعنی کمشنوایی حسی- عصبی طراحی شده است.
برای خواندن متن کامل خبر و مشاهدهی ویدئو به سایت موسسه ی دانش بنیان نیوشا مراجعه کنید.
اولویت این پروژه، کمک به گسترش روشهای درمانی مختلف برای بیماریهای مزمنی که هنوز راهکار پزشکی ندارند و تسریع در ایجاد ارتباط نزدیکبین شرکت سازنده دارو و سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) در مراحل طراحی دارو و برنامه اجرایی مطالعه هست. در حال حاضر هیچ داروی تائید شدهای برای درمان کمشنوایی حسی-عصبی وجود ندارد و به افرادی که از این نوع کمشنوایی رنج میبرند استفاده از انواع سمعک توصیه میشود.
عوارض کمشنوایی درماننشده
در جامعه مدرن امروزی که اکثر فعالیتها بر اساس استفاده از دادههای بینایی طراحی شدهاند، به نظر میرسد که درمان کمشنوایی در مقایسه با درمان بینایی اهمیت کمتری دارد. افراد کمشنوا درمان مشکل شنوایی خود را به تأخیر میاندازند زیرا از تأثیرات منفی که درمان کمشنوایی در زندگی آنها دارد، بیخبرند.
مطالعات روانشناختی و جامعهشناختی، عوارض رایج زیر را برای کمشنوایی درماننشده نشان میدهد:
- بدخلقی، عصبانیت و نگرش منفی
- خستگی، فشار، استرس و افسردگی
- انزوا یا کنارهگیری از موقعیتهای اجتماعی
- طردشدگی اجتماعی و تنهایی
- کاهش هوشیاری و افزایش خطر امنیت فردی
- نقص حافظه و محدودیت در یادگیری مهارتهای جدید
- کاهش عملکرد شغلی و قدرت کسب درآمد
- کاهش سلامتی کلی و سلامتی فیزیکی
کمشنوایی و زوال مغز
تحقیقات نشان میدهد افرادی که مبتلابه کمشنوایی حسی-عصبی متوسط تا شدید هستند، پنج برابر بیشتر در معرض خطر ابتلا به زوال مغزی و آلزایمر میباشند. خطر ابتلا به آلزایمر با ضعیفتر شدن میزان شنوایی، بیشتر میشود.
نظریههای مختلفی برای توجیه ارتباط این دو اختلال وجود دارد که ازجمله آنها میتوان به تحلیل رفتن (آتروفی) بخش مسئول شنوایی مغز به علت عدم فعالیت، استفاده بیشازحد از سایر منابع شناختی برای جبران نقیضهی کمشنوایی که در بلندمدت باعث خستگی زودرس و فرسایش فکری میشود و درنهایت انزوای اجتماعی که فرد به دلیل کمشنوایی از مشارکت در فعالیتهای اجتماعی، ایجاد ارتباط با دیگران و... پرهیز میکند و این امر در بلندمدت خطر ابتلا به زوال مغزی را بهشدت افزایش میدهد.
پس اگر شما یا کسی که دوستشان دارید، مشکل شنوایی دارد، منتظر روز دیگری نباشید. در اولین فرصت با یک شنواییشناس مشورت کرده و اولین گام را بهسوی دنیایی با شنوایی بهتر بردارید.
درمان کمشنوایی
همانطور که در بالا نیز اشاره شد تلاشها برای یافتن داروی درمان کمشنوایی ادامه دارد، اما تاکنون نسخهی تائید شدهای به بازار نیامده است. لذا درمان کمشنواییهای حسی-عصبی بیشتر به روش توانبخشی و تجویز سمعک صورت میگیرد. سمعک یک وسیلهی الکترونیکی است که صدا را تقویت کرده و یا تغییرش میدهد. چون افراد کمشنوا صداهای طبیعی را آرامتر از بقیه افراد میشنوند پس استفاده از یک تقویتکننده برای ارتباط بهتر آنها موردنیاز است.
انواع سمعک
انواع سمعکهایی که امروزه در کلینیکهای شنوایی موجود هستند کمنظیر بوده و این امر دست شما را برای انتخاب سمعک موردنظر از بین انواع سمعکهای موجود باز میگذارد. برای اینکه انواع مختلف سمعکها را بشناسید، در ابتدا نیاز هست بدانید که تقسیمبندیهای مختلفی برای سمعک وجود دارد و این تقسیمبندیها میتوانند بر اساس ظاهر، نسل مدارات پردازشی، قدرت خروجی و... باشند.
یک تقسیمبندی مرسوم در حوزه سمعکها مربوط بهاندازه و محل قرارگیری آنهاست که به ترتیب به سمعکهای پشتگوشی، داخل گوشی، داخل کانال، نامرئی و سمعکهای عینکی و استخوانی طبقهبندی میشوند. سیر کوچک شدن سمعکها در طول زمان به دلایل مختلفی از جمله کوچک شدن قطعات الکتریکی، جنبههای زیباییشناختی و... انجامشده و روزبهروز نیز بهتر میشود.
امر تشخیص درست کمشنوایی، تجویز و تنظیم سمعک یک امر تخصصی بوده و نیازمند دانش و امکانات بهروز هست؛ لذا خرید سمعک نیز حتماً باید از مراکز مجاز که کلینیکهای شنوایی هستند صورت بگیرد. در مرکز تخصصی سمعک نیوشا ما با تکیهبر سابقهی بیستسالهی خود و کادر مجرب متشکل از اساتید دانشگاهی، نوید یک تجویز سمعک رضایتبخش باقیمت مناسب را به شما میدهیم.
برای اطلاع از قیمتها و تعیین وقت حضوری با شمارههای ۶۰-۶۶۸۴۵۹۵۹-۰۲۱ تماس بگیرید.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع : خبرگزاری ایسنا
شروط مهم واردات خودرو در آیین نامه جدید دولت
قیمت جهانی طلا ۵ آذر؛ هر اونس ۲۶۹۵ دلار و ۶ سنت
آیین نامه جدید واردات خودرو ابلاغ شد
چرا نرم افزار حسابداری آنلاین، امروزه یک ضرورت است؟
شرایط ابطال گارانتی خودرو اعلام شد
راهنمای کامل برای استایل اسپرت مردانه
قیمت دلار به ۵۲۹۲۴ تومان رسید
جوجهریزی امسال نسبتبه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافت
راهنمای سفر به مشهد در خلوتترین زمانها
قیمت آجر سفال ۱۴۰۳؛ محاسبه تعداد آجر در هر متر مربع دیوار ۲۰سانتی
بررسی مهمترین دلایل کار نکردن ماشین لباسشویی
چگونه سوختگی فرش را از بین ببریم؟
تقویت سئو با افزایش دامین اتوریتی و خرید ورودی گوگل
خدمات تخصصی شیشه اتومبیل تهران
قیمت سکه یک میلیون تومان افزایش یافت
برنجهای وارداتی در حال ترخیص است
قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
مقایسه ویدئو پروژکتور با تلویزیون
سیستم ERP چیست؟
چگونه زبان انگلیسی را در سه ماه یاد بگیریم؟
آموزش برق خودرو آموزشگاه تهران پایتخت
معرفی و خرید بهترین تشک های خارجی
آغاز حراج جدید سکه از ساعت ۱۲
آغاز حراج جدید سکه ازساعت۱۲
قیمت هر اونس طلا امروز به ۲۶۴۰ دلار و ۸۵ سنت رسید
قیمت طلا و سکه ۲۹ آبان؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۲۹ آبان؛ پیشتازی دلار نیما
از خلاقیت تا تولید؛ چرا خدمات پرینت سه بعدی تحولی در صنعت شماست؟
معرفی بهترین مقاصد برای سفر در فصول سرد سال