میرنیوز
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام گروه کارآفرینی پاتو، تراژدی این بیکاری و مشکلات اقتصادی و مشکلات روحی و روانی در پسِ آن باعث شد تا یک بانوی کارآفرین به فکر ایجاد اشتغال برای تعدادی از معلولان جویای کار بیفتد و کسب و کار خلاقانه را بنیان نهد.
دکتر پریسا جعفری موسس گروه کارآفرینی پاتو دانشآموخته مدیریت بازرگانی است و سالها در حوزهی کسب و کار و کارآفرینی فعالیت داشته است. او با یک ایدهی ساده اما جذاب، مسیر تولید و کارآفرینی را با معلولان آغاز کرده و در اندیشهی توسعه و ترویج این کار گروهی در سال رونق تولید ملی برای افراد معلول جامعه است. وی در گفتگویی درباره جرقهی این ایدهی کارآفرینی و مسیر رشد این کسب و کارتوضیحاتی ارائه داده است که در ادامه میخوانید:
قصهی جوراب پاتو از کجا شروع شد؟
قصهی کسب و کار چیزی است که همیشه با من همراه است! روزهای زیادی از زندگیام به یادگیری و یاد دادن گذشته است و میتوان گفت بهترین اوقاتم صرف نوشتن و ترجمهی مقالات و کتابهایی در زمینهی راه اندازی کسب و کار، کارآفرینی و کسب درآمد توسط افراد کمتوان شده است.
از اینرو مدتها در فکر راهاندازی یک کسب و کار برای افراد توانیاب جامعه بودم تا به عنوان یک شغل خانگی به کسب درآمد بپردازند و تواناییهای خود را به جامعه نشان دهند. با راهنمایی یکی از دوستانم که یک خانم معلول بسیار پرتوان، پرانگیزه و موفق است و اکنون به عنوان یکی از مدیران اجرایی در شرکت ما فعالیت میکنند و همچنین همسر ایشان این پروژه نهایی شد.
تیم اجرایی این طرح چه کسانی هستند؟
مدتها موضوع کسب و کار را از زوایای مختلف بررسی کردیم و طرح کسب و کار آن را نوشتیم و با حمایت خواهرم و همسرخواهرم که دانش آموخته رشته مدیریت کارآفرینی و مهندسی کامپیوتر هستند، پروژه را شروع کردیم و پس از مدتی که زیرساختهای لازم حاصل شد شرکت پیشتازان امید توانایی (پاتو) را راهاندازی کردیم. همچنین از همراهی دوستانی که علاقمند بودند در کارهای خیرخواهانه و عامالمنفعه فعالیت داوطلبانه داشته باشند، مدد جستیم.
اهداف اصلی این پروژه چیست؟
ما در گروه کارآفرینی جوراب پاتو کنار هم جمع شدهایم تا یک محصول خوب و با کیفیت تهیه و آمادهسازی کنیم و همزمان کمک میکنیم تا دوستان معلول و پرتوانمان درآمد و امید داشته باشند.
فرایند کار به چه شکل طراحی شده است؟
جورابها در مرحلهی اول توسط کارگران توانمند ایرانی در کارگاه جوراب بافی با نخهای با کیفیت بافته میشود و در مرحلهی دوم توسط افراد توانیاب در جعبهها قرار گرفته و بستهبندی میشود و در مرحلهی بعد برچسبهای عاشقانهی ما برای تقدیم به جامعهی مصرفکننده روی آنها چسبانده میشود تا خریداران در صورت تمایل با عشق و احترام آن را به عزیزانشان هدیه دهند.
هدف اصلی تیم پاتو عرضهی یک ترکیب خواستنی از کیفیت، خلاقیت و زیبایی با قیمت مناسب و کاملا اقتصادی است. در واقع قصد ما این است که شوخیِ قدیمیِ هدیه دادن جوراب را به واقعیت نزدیک کنیم و با بستهبندیهای کادویی و قرار دادن ۳ یا ۴ جفت جوراب در رنگهای مختلف مصرف کننده را ترغیب به استفاده از آن با هدف هدیه دادن کنیم.
از امکانات فناوری اطلاعات و بستر اینترنت چه بهرهای گرفتهاید؟
با توجه به فراگیر شدن خریدهای اینترنتی، سعی کردیم از این فرصت مناسب بهرهمند شویم. از آنجا که مبادلات اینترنتی محدودیتهای زمانی و مکانی را بسیار کمرنگ نموده است بر آن شدیم تا افراد کم توان بتوانند از کسب و کار اینترنتی استفاده کرده و تولیدات تهیه شده توسط توانیابان عزیز از طریق فروش آنلاین در سایت پاتو و سایر فروشگاههای معتبر اینترنتی به دست خریداران محترم میرسد.
مفهوم کارآفرینی از نظر شما چیست؟
معتقدم کارآفرین کسی است که میتواند هر ایدهای را در ذهناش بپروراند و کارآفرینان سرمایه مالی، اجتماعی و هنری خلق می کنند. در تیم پاتو افراد توانیاب سرمایهی اجتماعی ارزشمند ما هستند که با عشق و سلیقهی مثالزدنی به رونق این کسب و کار کمک میکنند. یکی از بهترین وجوه این کار ایجاد اعتماد به نفس و افزایش عزت نفس و رضایت از خود در توانیابان گرانقدر است. یعنی عزیزان معلول ما در کنار منافع اقتصادی، چیزهای بهتری هم به دست آوردند، چیزهایی مثل اعتماد به نفس، سرزندگی، امیدواری و شوق زیستن شاد.
چشمانداز و طرح توسعهای کسب و کارتان چیست؟
بخش عمدهی این کسب و کار با همکاری معلولان جسمی- حرکتی به انجام میرسد اما با توجه به پیشرفت قابل توجه کار و استقبال از محصولات عرضه شده، تعدادی از بانوان سرپرست خانوار هم در بخشی از بازارِ آمادهسازی محصول و عرضهی آن فعالیت میکنند. همچنین ما در برنامههای سال جدید قصد داریم که تولید را گسترش دهیم و با معلولان ذهنی و به ویژه عزیزان سندروم داون هم در این پروژه همکاری کنیم.
ما در گروه کارآفرینی پاتو فکر میکنیم که این محصول، یک داستانِ عاشقانه است، داستان دستهای محکم توانیابان عزیز و دلِ عاشق ما. داستان مهربانی مصرفکنندگان و اندیشهی ما. داستان خلق یک ایدهی کارآفرینانه برای توانیابان پرتوان....
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
مقایسه ویدئو پروژکتور با تلویزیون
سیستم ERP چیست؟
چگونه زبان انگلیسی را در سه ماه یاد بگیریم؟
آموزش برق خودرو آموزشگاه تهران پایتخت
معرفی و خرید بهترین تشک های خارجی
آغاز حراج جدید سکه از ساعت ۱۲
آغاز حراج جدید سکه ازساعت۱۲
قیمت هر اونس طلا امروز به ۲۶۴۰ دلار و ۸۵ سنت رسید
قیمت طلا و سکه ۲۹ آبان؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۲۹ آبان؛ پیشتازی دلار نیما
از خلاقیت تا تولید؛ چرا خدمات پرینت سه بعدی تحولی در صنعت شماست؟
معرفی بهترین مقاصد برای سفر در فصول سرد سال
اتوماسیون ایمیل مارکتینگ؛ استراتژی برای افزایش تعامل و نرخ تبدیل
رجیستری گوشی های آیفون آغاز شد
هدیه ای خاص برای فرزندتان با فروشگاه کودک شاپ
انواع دیوار سبک و ارزان
ترکیب رنگ تجهیزات اداری؛ ایجاد محیطی جذاب و کارآمد
قیمت طلا ۲۸ آبان؛ قیمت سکه ۵۰ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان شد
اهدای تندیس زرین چهاردهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری به هتلهای ایرانگردی و جهانگردی
سرطان پروستات شایعترین علت مرگ و میر مردان/ضرورت معاینات دورهای
تقسیم ارث و ترکه و قوانین حقوقی که باید بدانید
معرفی مؤسسه حقوقی در سعادت آباد
راهنمای خرید عطر پاییزی؛ عطر و ادکلن مناسب پاییز کدام است؟
دستگاه لیزر تیتانیوم پلاس و پرو ۲۰۲۴؛ قیمت و ویژگی ها
قیمت میلگرد؛ نوسانات قیمت میلگرد و عوامل تاثیرگذار بر بازار فولاد
غذاهای محلی قشم؛ طعم بینظیر جنوب ایران
آیا ۵ روتین مهم و اساسی یک فروشنده حرفهای را میدانید؟
بهترین دریل شارژی کدام است؟ معرفی بهترین مارک های دریل شارژی
صادرات ۹۵ هزار تنی تخم مرغ در ۷ ماه؛ قیمت ثابت است