میرنیوز
به گزارش ایسنا، بنابراعلام آهن فلز، در ادامه بیشتر در خصوص لوله گالوانیزه شرح خواهیم داد، مورد دیگری که درباره آن شرح خواهیم داد لوله داربستی است، که برای بازسازی مجدد بناهای تاریخی که در اثر گذشت زمان دچار فرسودگی و نابودی و تخریب شده اند استفاده می شود.
لوله داربستی
از جمله از لوله های صنعتی موقتی، لوله داربستی می باشد که به منظور دسترسی به نقاط دشوار در هنگام ساخت و ساز و یا تعمیر ساختمانها بکار گرفته می شود.
این لوله ها از لوله سیاه فلزی به طول ۶ یا ۳ متر متغیر، به روش نورد گرم ساخته شده اند که بصورت توخالی می باشند و هیچ گونه سیالاتی را در داخل خود جابه جا نمی کنند به همین منظور است که بعد از ساخت تحت هیچگونه تست آب یا گازی قرار نمی گیرند.
لوله داربستی دارای اتصالات مخصوص به خود و برای ساخت آن ها و همچنین ساخت خود لوله باید از مهارت کافی بهره مند بود چرا که در صورت فروریختن یک لوله داربستی خطر تلفات جانی بسیار زیادی به همراه دارد.
این لوله ها در دو مدل درزدار و بدون درز تولید و عرضه می گردند؛ هردو این لوله ها قابل استفاده برای ساخت لوله های داربستی می باشند، اما لوله بدون درز دارای ایمنی بالاتری بوده که طبیعتاً هزینه تولید آن از لوله درزا دار بیشتر می باشد.
لوله داربستی از اجزا و قسمت های مختلفی تشکیل شده است که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم.
لوله های سرتاسری، لوله های افقی می باشند که به منظور مهار داربست در طول و همچنین برای ایجاد تکیه گاه و زیرتخته ای در طول سازه استفاده می شوند.
لوله های زیر تخته ای، این لوله ها به صورت سرتاسری در سطح سازه تعبیه می شوند تا باعث ایجاد تکیه گاه برای تخته ها واقع شوند.
ستون داربست، از لوله های قائمی تشکیل شده است که به منظور انتقال وزن و بار به زمین، از آن استفاده می شود. این لوله ها بصورت عمودی تکیه گاه کل سازه داربست را تشکیل می دهد.
لوله های شمعی، لوله هایی می باشند که بر روی ساختمان مجاور و زمین نصب می شوند.
لوله های قطری، لوله هایی می باشند که به صورت قطری در سطح داربست تعبیه شده اند که وظیفه آن ها تعادل و جلوگیری از حرکت داربست می باشد.
قید دیواره در گاهی، لوله هایی می باشند که سبب مهار شدن داربست به ساختمان می شوند.
قید، لوله هایی می باشند که قید درگاهی را به داربست متصل می کند.
لوله گالوانیزه
از جمله از مشتقات لوله های فولادی ، لوله گالوانیزه می باشد. جنس این لوله از آهن سفید نورد شده می باشد که درز آن توسط دستگاه های درز جوش بهم جوش داده شده و سطح آن بواسطه فرایند گالوانیزاسیون با فلز Zn پوشش داده اند؛ این فرایند سبب می شود تا لوله در برابر اسیدها و زنگ زدگی ها افزایش مقاوت پیدا کند.
لوله گالوانیزه عموما از نظر وزنی در دو نوع سبک و متوسط تولید می شود که از جمله پرکاربردترین انواع لوله در صنعت محسوب می شوند. این محصول را با توجه به کاربردهایی که دارد در دسته های مختلفی تقسیم بندی می کنند اما عموما آن را به دو دسته لوله گالوانیزه آهنی و لوله گالوانیزه فولادی دسته بندی می کنند.
لوله گالوانیزه آهنی بیشتر به رنگ خاکستری و تیره تولید می شود که اکثرا به دو نوع متوسط و سبک تقسیم بندی می گردد؛ به لوله ی گالوانیز آهنی، لوله با درز نیز می گویند. لوله گالوانیزه فولادی از فولاد نرم ساخته شده و عموما از آن در سیستم های تهویه و تخلیه فاضلاب ها استفاده می شود.
لوله گالوانیزه به دلیل شرایط و روش خاصی که در تولید خود دارد دارای کاربردهای فراوانی در صنایع و زمینه های مختلفی از جمله سیستم آبرسانی منازل و گلخانه ها، جهت حصار کشی زمین و محوطه کارگاهی، سازه فلزی ، تصفیه خانه ها، کشاورزی، دکل های مخابراتی کابل برق و ... دارند. همانطور که اشاره شد از این لوله ها می توان در کانال های تخلیه فاضلاب ها استفاده کرد اما عمده ترین کاربرد آن ها در جهت انتقال آب و گاز و یا در گلخانه ها می باشد.
سفارش آنلاین در آهن فلز
شرکت آهن فلز رسام ایرانیان با بیش از بیست سال سابقه در زمینه فروش و ارائه آهن آلات از جمله لوله گالوانیزه، لوله داربستی و ... می باشد. برای تهیه و سفارش انواع محصولات کاربردی در سازه ها با مراجعه به سایت آهن فلز می توانید از خدمات با کیفیت و درجه بهره مند شوید.
انتهای رپرتاژ آگهی
منبع : خبرگزاری ایسنا
چرا نرم افزار حسابداری آنلاین، امروزه یک ضرورت است؟
شرایط ابطال گارانتی خودرو اعلام شد
راهنمای کامل برای استایل اسپرت مردانه
قیمت دلار به ۵۲۹۲۴ تومان رسید
جوجهریزی امسال نسبتبه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافت
راهنمای سفر به مشهد در خلوتترین زمانها
قیمت آجر سفال ۱۴۰۳؛ محاسبه تعداد آجر در هر متر مربع دیوار ۲۰سانتی
بررسی مهمترین دلایل کار نکردن ماشین لباسشویی
چگونه سوختگی فرش را از بین ببریم؟
تقویت سئو با افزایش دامین اتوریتی و خرید ورودی گوگل
خدمات تخصصی شیشه اتومبیل تهران
قیمت سکه یک میلیون تومان افزایش یافت
برنجهای وارداتی در حال ترخیص است
قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول
امروز اول آذر سکه در بازار طلا ۵۲میلیون و ۶۳۰هزار تومان معامله شد
مقایسه ویدئو پروژکتور با تلویزیون
سیستم ERP چیست؟
چگونه زبان انگلیسی را در سه ماه یاد بگیریم؟
آموزش برق خودرو آموزشگاه تهران پایتخت
معرفی و خرید بهترین تشک های خارجی
آغاز حراج جدید سکه از ساعت ۱۲
آغاز حراج جدید سکه ازساعت۱۲
قیمت هر اونس طلا امروز به ۲۶۴۰ دلار و ۸۵ سنت رسید
قیمت طلا و سکه ۲۹ آبان؛ سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ۲۹ آبان؛ پیشتازی دلار نیما
از خلاقیت تا تولید؛ چرا خدمات پرینت سه بعدی تحولی در صنعت شماست؟
معرفی بهترین مقاصد برای سفر در فصول سرد سال
اتوماسیون ایمیل مارکتینگ؛ استراتژی برای افزایش تعامل و نرخ تبدیل
رجیستری گوشی های آیفون آغاز شد
هدیه ای خاص برای فرزندتان با فروشگاه کودک شاپ