میرنیوز
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر به نقل از سایپا، گروه خودروسازی سایپا که از ابتدای سال جاری افزایش تولید و تسریع در تحویل خودروهای مشتریان را در دستور کار خود قرار داده بود، موفق شد ۴۰۰ هزارمین محصول خود در سال ۹۸ را تحویل مشتری دهد.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در حاشیه مراسم تحویل ۴۰۰ هزارمین محصول سایپا در سال ۹۸ گفت: امروز توانستیم با تلاش و همت مجموعه همکارانم در گروه سایپا، ۴۰۰ هزارمین خودرو را تحویل مشتری دهیم که این امر نشان میدهد ادعای عدم تحویل یا تحویل قطره چکانی خودرو توسط خودروسازان به بازار نادرست، ناآگاهانه و کذب است.
سلیمانی در ادامه با اشاره به فراهم آمدن امکان تولید حدود ۳ هزار دستگاه از محصولات خانواده رنو در پارس خودرو افزود: ترخیص این قطعات از گمرک که از دوران قبل از تحریم مانده بود با تلاش و پیگیری فراوان صورت گرفت و با همکاری برخی قطعهسازان داخلی، پارس خودرو تولید تعداد محدودی از محصولات رنو را آغاز کرد تا پس از تولید، براساس عدالت، رعایت حق هر مشتری و اولویتِ ثبتنام در اختیار مشتریان قرار گیرد.
مدیرعامل گروه سایپا اظهار کرد: برای تأمین انتظارات هموطنان و ایجاد تنوع در سبد محصولات، با برگزاری گردهمایی زنجیره تأمین، هماهنگیهای لازم برای آغاز تولید انبوه نخستین محصول پلتفرم SP۱۰۰ سایپا را فراهم آوردهایم تا از سال آینده وارد بازار شود.
سیدجواد سلیمانی با بیان اینکه صنعت خودروسازی در برخی مقاطع زمانی دچار کاستیها و اشتباهاتی در انتخاب مسیر درست بوده وگرنه میتوانست شرایط بهتری نسبت به وضعیت فعلی داشته باشد، افزود: علاوه بر برخی تصمیمات غیرصحیح که در درون صنعت اتخاذ شده، نگاه و رویکرد بیرونی به این صنعت نیز صحیح نبوده و این صنعت قربانی نگاههای مغرضانه، غیرکارشناسی و غیراقتصادی شده است.
سلیمانی افزود: آنچه صنعت خودرو بیش از هر چیز دیگری در حال و آینده به آن نیازمند است، اجرای صحیح و سریع سیاستها و برنامههای اصلاحی در درون صنعت و حمایت هوشمندانه از سوی نهادها و دستگاههای مرتبط بیرونی است که میتواند روند رو به توسعه را در این حوزه تداوم بخشد.
وی افزود: در شرایطی که صنعت خودرو سختترین دوران خود از نظر محدودیتهای بینالمللی را تجربه میکند، میتوان این تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد و رویکردهای اصلاحی در صنعت خودرو را به گونهای بنیان نهاد که با هر تهدید و تنگنای دیگری دچار بحران نشود.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در ادامه گفت: مردم شریف ایران شایسته خودروهای بهتری از نظر کیفیت و امکانات هستند و تلاش برای ارتقا کیفیت و افزایش تیراژ تولید کوچکترین وظیفهای است که میتوان برای خودروسازان متصور بود.
سلیمانی اضافه کرد: متأسفانه در گروه خودروسازی سایپا وارث بیتدبیریها، مشکلات و معوقات فراوانی بودهایم که اصلاح و حل آنها نیازمند چندسال فعالیت مستمر بود اما به لطف الهی در یکسال گذشته بخشی از این معضلات را حل کردهایم و تلاش شبانهروزی برای رفع نقصها و کمبودهای باقیمانده را نیز ادامه میدهیم.
وی افزود: سایپا با اتخاذ رویکردی تحولگرایانه در حوزه توسعه محصول و طراحی خودروهای جدید و به روز، ۸ محصول جدید را در سه سال آینده روانه بازار میکند.
مدیرعامل گروه سایپا از مشتریان این گروه خودروسازی به دلیل تأخیر ناخواسته در تحویل برخی خودروها که به دلایل مشکلات باقیمانده از مدیریتهای گذشته و شرایط تحریمی و اقتصادی موجود ایجاد شده، عذرخواهی کرد و با تشکر از صبوری و همراهی آنها گفت: علاوه بر افزایش تولید و تحویل خودروها در ماههای اخیر، ایجاد تنوع در سبد محصولات و ارتقا کیفیت خودروها را آغاز کردهایم و به زودی شاهد نتایج مثبت آن برای مردم و مشتریان خواهیم بود.
منبع : خبرگزاری مهر
جزیره کبوتر کوش آداسی گنجینهای تاریخی در قلب دریای اژه
تأثیر کمبود منابع چوبی بر افزایش قیمت ترموود
آب و هوای کوش آداسی و بهترین زمان سفر
در عید نوروز به چه کشورهایی سفر کنیم؟
برای سفر به چین به چه میزان بودجه نیاز دارید؟
مرکز ژرژ پمپیدو؛ نماد هنر و فرهنگ مدرن در قلب پاریس
بازسازی بیش از ۲۰ هتل
قیمت دلار ۲۸ بهمن؛ دلار به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان رسید
۷ نکته مهم قبل از خرید دستگاه تصفیه آب
پرفروشترین شیرآلات شودر و kwc کدام است؟
دوربین مداربسته پرفروش بازار که نباید از دست بدهید
راهنمای خرید انواع دستگاه پر کن مایعات
رپورتاژ آگهی چیست و چگونه میتوان تاثیرگذاری آن را افزایش داد؟
تفکر سیستمی در راهکارهای نرم افزاری یکپارچه (ERP)
همه چیز درباره ورق کامپوزیت؛ قیمت، ویژگیها و انواع آن
اینترنت ویژه مجتمعها چه مزیتها و کاربردهایی دارد؟
چرا باید در کشاورزی از تیلر استفاده کنیم؟
مزایا و معایب بلوک هبلکس
چگونه با کمترین هزینه بلیط هواپیما بخریم؟
مزایای پیش خرید بلیط قطار نسبت به خرید لحظه آخری
معرفی اسپری آنتی سپتیک طباسپت برای زخم
معاملات بازار ارز تجاری از یک میلیارد دلار عبور کرد
تامین ۱۲.۳ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو
معاملات مرکز مبادله از یک میلیارد دلار عبور کرد
واردات سیبزمینی تا تثبیت قیمت در بازار ادامه دارد
کاهش یک میلیون تومانی حباب سکه؛ تب قیمتها آرام گرفت
قیمت طلا ۲۷ بهمن؛ اونس به ۲۸۸۲ دلار و ۵۲ سنت رسید
آغاز حراج خودروهای اموال تملیکی از دوشنبه
قیمت طلا ۲۷ بهمن؛ اونس به ۲۸۸۲ دلارو ۵۲ سنت رسید
جدول نرخ ارز شنبه ۲۷ بهمن؛ کاهش رسمی قیمت دلار برای سومین روز متوالی